Benim kuzenim ebe 4 kilo bebeği çok kolay doğduğunu gördüğüm gibi iki kilo bebegi doguramiyanida gördüm ben der ikinmak bebeğe yardım etmekte çok onemli
Bugün ultrasonla bakarken sana gün verelim artık dedi ben toparlanirken aşağı dogumhaneye indi sekreteri unutmuştur bugün çok yoğun dedi artık haftaya gittigimde bı gün alırız bakalim
Benim kuzenim ebe 4 kilo bebeği çok kolay doğduğunu gördüğüm gibi iki kilo bebegi doguramiyanida gördüm ben der ikinmak bebeğe yardım etmekte çok onemli
Ya kızlar şu ebebek sitesiyle sorun yaşayan bir tek benmiyim ne uygulamasında hayır var nede sitesinde ürün almak ister alamazsın zar zor aldım yine konuda yanlış göndermiş oğluna fuşya ceket yollmıs:)) değişim edim diyorum değişim talebi bilgileri giriyorum oluştur diyorum ööööyleee duruyor ekran sinir oldum ya.koskoca mağazanın sitesine bak
Maşallah şu tatliliklara bak yaaa... kızlar uzun zamandır okuyorum da yazamıyorum bi türlü ne güzel kavuşmalar başlamış sağ salim... darısı hepimize inşallah..
Bizim aile de kel doğar bebişler bende kardesimde kabak dogmuşuz bakalım bizim kız kime çekecek mide yanmasiyla alakası varsa da benimkinin minnacık saçı olacak demektir