2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende benimki kanala girmiş diye düşünüyorum çünkü başını vajinamda hissediyorum baya baya,yaniliyor muyum acaba?
Ben de öyle hiddesiyorum hem de ikisini birden. Ama biri makat geliş, diğeride henüz kanalda değil.
MŞallah kuzuya çok sevindim canım
Hu huuu
Benim göbüş tam gaz ileri düşmez bu
Ayh maşallah çok güzelsinşz

Ya kızlar şu ebebek sitesiyle sorun yaşayan bir tek benmiyim ne uygulamasında hayır var nede sitesinde ürün almak ister alamazsın zar zor aldım yine konuda yanlış göndermiş oğluna fuşya ceket yollmıs:)) değişim edim diyorum değişim talebi bilgileri giriyorum oluştur diyorum ööööyleee duruyor ekran sinir oldum ya.koskoca mağazanın sitesine bak

Ya resmen şeyim oynuyor dışarıdan ama galiba girmemis,burdaki ultrason yapanların bisey soyleme hakki yok yasak kilosunu bile zar zor ogrendim
Ne değişikler yaa ne var söyleseler, meraktan catlatiyorlar insanı iyi kilosunu söylemişler kuzu. Iniyordur Belki yavaş yavaş canım.

Bizim aile de kel doğar bebişler bende kardesimde kabak dogmuşuz bakalım bizim kız kime çekecek mide yanmasiyla alakası varsa da benimkinin minnacık saçı olacak demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…