2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla en son 3150 idi şimdi 3500 olmuştur perşembe gidicem randevuya.bende şeker olduğu için sezeryan senin neden sezeryan
Benim 3.dogumum 2 normal 38+3 de dogdular pelesenta previa olunca erken alalim dedi doktor dogum erken baslarsa kanama durmaya bilirmis daha önce baska doktora gidiyordum özele bayramdan önce 2750 demisti sekere bakti cok iri diye simdi gittigim prof 2450 diyince sok oldum bende 3kilo ustu bekliyordum dogunca görecez artik kilosunu

Bence de çok değişiyor ya , kilo konusu tam bir muamma hiç belli olmuyor..

Gozunaydin canim mutlu mutlu cikmissindir kontrolden

4 yıl önce ilk oğlumda çok fazla şey getirttim net sitesinden.Bezleri de ordan aldım çoğunlukla.Sorun yaşamamıştım hiç.Simdi bizim şehirde mağaza açıldı.Neti 3 yıldır kullanmıyorum.

Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız senin 2 gün mü kaldı şimdi:)))
Aynen canım ya
Dunden beri aglama modundayım
Kendime gelemedim
3.4 tane parol ictim
Neden boyle oldum bilmiyorum kotu bisey olucak diye aklim cikiyor

Hamilelik iyiymiş cocugun doğcani algilayinca çok tuaf oldum

Aynen canım ya
Dunden beri aglama modundayım
Kendime gelemedim
3.4 tane parol ictim
Neden boyle oldum bilmiyorum kotu bisey olucak diye aklim cikiyor

Hamilelik iyiymiş cocugun doğcani algilayinca çok tuaf oldum
Ay kıyamam canım korku var heyecan var merak var ee hormonlar tepelere tırmandı haliyle çok normal bu psikolojik durum ama cennet kokusuna kavuşacaksın şu dünyada dikili bi ağacımız olcak ölsek gitsek bize ait olan tek şey
Ağlama mutlu ol bol bol dua et inşallah sağlıkla gelsin meleğin

Kızlar canlar bu gurup benim için çok önemli lütfen gelinKadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz .... gurubumuza bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım benim insallah

Bakalım neler bekliyor beni bakabilcekmiyim minik kuşa
Agladiģi zamanları düşünuyorum nasıl susturucam diye
Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bizim aile de kel doğar bebişler bende kardesimde kabak dogmuşuz bakalım bizim kız kime çekecek mide yanmasiyla alakası varsa da benimkinin minnacık saçı olacak demektir
Kızımda midem hiç yanmadı saçı yoktu. Oglumda da ilk defa bayramda yandı o da ac karnına limonata içtim ondan oldu sanırım. Ama doktor ultrasonda baya da saclı dedi ben bile gördüm o derece. Bakalım nasıl dogacak meraktayım

Kızlar doğum sancısını net tanımlayacak biri var mı aramızda.Belimde ve kasiklarimda sancı var.Adet sancısının iki katı.Bi tırstım şu an

Kızlar doğum sancısını net tanımlayacak biri var mı aramızda.Belimde ve kasiklarimda sancı var.Adet sancısının iki katı.Bi tırstım şu an
Düzenli mı bu sancı önce onu kontrol et. Kaç dakikada 1 sancın oluuor ve ne kadar sürüyor. Devamlı bşr sancı doğıçum sancısı olamaz. Kesik kesik periyodik bir ağrı olacak, tekrar eden

20. Günden merhaba :)) ilk once kendimle alakalı bilgileri vereyim. 12 kilo vererek neredeyse önceki fiziğime kavuştum. Oğlumla emzirme işini iyice çözdük çok şükür hem bol bol sütüm var hemde ani acikmalar yaşayıp gece gündüz demeden yediğim halde kilo vermeye devam ediyorum. Eşime söz vermiştim ama sanırım bu kilo da kalamiycam. Jöle kıvamındaki karnıma dokununca kara delik gibi sonsuza kadar cokuyordu şimdi kaslarım elime gelmeye başlamış yani karnım da toplanıyor şükür :)) oğlum 20 gün boyunca neredeyse aralıksız uyudu. Dünden beri artık konuşmak istiyor laf istiyor ve ben yememek için kendimi zor tutuyorum . Tüm insanlik sabaha karşı uyurken biz genelde şarkılar söylüyoruz sevicem diye deliriyorum :))) bugün sağlık ocağı kontrolumuz de vardı hemşire pozitifligimden ötürü bana bayıldı sarilditebrik etti. Oğlum çok güzel kilo almış boyu da uzamış. Sütüm yetiyor mu evhamlarim da bitti. Kanama 20 gün sürdü bugün kesildi sanırım umarım kesilmiştir yani. Bizde durumlar böyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…