Mide yanmasıyla ilgisi yok bnce bnmkide saclı dogdu ,dogumun son gunu midem yandıDimii çok tatlılar maşşallah.birinin saçları gözüküyor. Mide yanması vardı dimilavitabellamk da.
Hadi bakalım tez doğru mu senden anlicaz kuzumKuzum benim de döndükten sonra oldudönmeden önce de vardı gerçi, benim ki full kıl yumağı doğacak galiba
Bende hic sevmedim uygulamasinida sitesinide.cok berbat bi uygulamasi var en son subatta bi indirim yapmislardi baya bisey attim sepete ama surekli hata verip durdu ben alana kadar sepetten cikardi herseyi falan bir daha da hic bakmadim biseyde almadim oradan.Ya kızlar şu ebebek sitesiyle sorun yaşayan bir tek benmiyim ne uygulamasında hayır var nede sitesinde ürün almak ister alamazsın zar zor aldım yine konuda yanlış göndermiş oğluna fuşya ceket yollmıs:)) değişim edim diyorum değişim talebi bilgileri giriyorum oluştur diyorum ööööyleee duruyor ekran sinir oldum ya.koskoca mağazanın sitesine bak
Ya ne çabuk geçti koskoca 20 gün yarı kırkınız çıktı resmen20. Günden merhaba :)) ilk once kendimle alakalı bilgileri vereyim. 12 kilo vererek neredeyse önceki fiziğime kavuştum. Oğlumla emzirme işini iyice çözdük çok şükür hem bol bol sütüm var hemde ani acikmalar yaşayıp gece gündüz demeden yediğim halde kilo vermeye devam ediyorum. Eşime söz vermiştim ama sanırım bu kilo da kalamiycam. Jöle kıvamındaki karnıma dokununca kara delik gibi sonsuza kadar cokuyordu şimdi kaslarım elime gelmeye başlamış yani karnım da toplanıyor şükür :)) oğlum 20 gün boyunca neredeyse aralıksız uyudu. Dünden beri artık konuşmak istiyor laf istiyor ve ben yememek için kendimi zor tutuyorum . Tüm insanlik sabaha karşı uyurken biz genelde şarkılar söylüyoruz sevicem diye deliriyorum :))) bugün sağlık ocağı kontrolumuz de vardı hemşire pozitifligimden ötürü bana bayıldı sarilditebrik etti. Oğlum çok güzel kilo almış boyu da uzamış. Sütüm yetiyor mu evhamlarim da bitti. Kanama 20 gün sürdü bugün kesildi sanırım umarım kesilmiştir yani. Bizde durumlar böyle :))
O omuzlarindaki tuyler sonra dokuluyo muValla benim ablam öyleydi şişe şişe şurup gibi bişi içiyodu renie galiba kızı bırak saçı omuzlarında bile tüyler vardı:)
Bende hic sevmedim uygulamasinida sitesinide.cok berbat bi uygulamasi var en son subatta bi indirim yapmislardi baya bisey attim sepete ama surekli hata verip durdu ben alana kadar sepetten cikardi herseyi falan bir daha da hic bakmadim biseyde almadim oradan.
Oy bal kuzularKiZlar heebieinize ayri ayri tesekkur ederim.Tek tek daha okuyamadim bile kusura bakmayin. Valla bi evvelsi gece korkudan panik atak gecirirken, suan mutluluktan ucuyorum. Genel anestezi oldum ki bence asiri rahatti. Agri kesiciler kafa yapiyolar cok, onu da sevdim. Cok uykum var, onu sevmedim Bebisler bugun 4 kez emdiler suana kadar. cok guzel bir duygu hepiniz sirayla yasayacaksiniz bu mucizeyi. Bebeklerde de hic sorun cikmadi, artik riskli haftalari atlattik yani korkmayin❤❤❤ Allah hepinize mucizelerini saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhh haa bebisler full sacki meyle cim
Eki Görüntüle 2277877
Ay canim bak kac kisi dogurdu burdan ve hepsi iyiler seninde iyi gececek goz acip kapayana.kurtuluyosun kaygilardan korkularda.bizimde basimiza gelicek bi sure sonra.bi an once bitiyo olmasi en guzeliAynen canım ya
Dunden beri aglama modundayım
Kendime gelemedim
3.4 tane parol ictim
Neden boyle oldum bilmiyorum kotu bisey olucak diye aklim cikiyor
Hamilelik iyiymiş cocugun doğcani algilayinca çok tuaf oldum
Mervee cok tatlilar.hastane nasil canim memnu musun?KiZlar heebieinize ayri ayri tesekkur ederim.Tek tek daha okuyamadim bile kusura bakmayin. Valla bi evvelsi gece korkudan panik atak gecirirken, suan mutluluktan ucuyorum. Genel anestezi oldum ki bence asiri rahatti. Agri kesiciler kafa yapiyolar cok, onu da sevdim. Cok uykum var, onu sevmedim Bebisler bugun 4 kez emdiler suana kadar. cok guzel bir duygu hepiniz sirayla yasayacaksiniz bu mucizeyi. Bebeklerde de hic sorun cikmadi, artik riskli haftalari atlattik yani korkmayin❤❤❤ Allah hepinize mucizelerini saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhh haa bebisler full sacki meyle cim
Eki Görüntüle 2277877
KiZlar heebieinize ayri ayri tesekkur ederim.Tek tek daha okuyamadim bile kusura bakmayin. Valla bi evvelsi gece korkudan panik atak gecirirken, suan mutluluktan ucuyorum. Genel anestezi oldum ki bence asiri rahatti. Agri kesiciler kafa yapiyolar cok, onu da sevdim. Cok uykum var, onu sevmedim Bebisler bugun 4 kez emdiler suana kadar. cok guzel bir duygu hepiniz sirayla yasayacaksiniz bu mucizeyi. Bebeklerde de hic sorun cikmadi, artik riskli haftalari atlattik yani korkmayin❤❤❤ Allah hepinize mucizelerini saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhh haa bebisler full sacki meyle cim
Eki Görüntüle 2277877
Kesinlikle yarı anneleriyiz gruptaki her bebeğin "buyrunn bu da bizim oğlumuz maaamut "dediği gibi cem yilmaz inYa ne çabuk geçti koskoca 20 gün yarı kırkınız çıktı resmen
Şu oğlunu paylaş artık bence biz bunu hakediyoruz yarı anneleri sayılırız bit kadardı takip etmeye başladık
Maşallah sanada kuzuna da Allahım güzel uzun yıllar nasip etsin balım
Ama foti yokKesinlikle yarı anneleriyiz gruptaki her bebeğin "buyrunn bu da bizim oğlumuz maaamut "dediği gibi cem yilmaz in
Maşallah çok güzeller hayırlı, mutlu,huzurlu ömürleri olsun inşaallah
ben önceki hamileliğimde de şuanda olduğu gibi deli gibi yandım. Sonuç kel ve tüysüz bir kızım oldu :). Zaten mantıkende alakasız. Mide yanması ve kesenin ve amniyotik sıvının içindeki bebişKızlar bu mide yanmasının saçla alakası varsa benim kız epey kıllı doğacakçünkü ejderha gibiyim
Benim cumartesi 100ml olan su pazartesi 50ml me düşmüş.nedeni yok birde.işte suni denediler acıkma olmadı bugun tburcu oldum yarın kontrol var belki alırlar doğuma doktor carsambayı bı görelim dedi.35+6 oluyorum yarın canım
Benim cumartesi 100ml olan su pazartesi 50ml me düşmüş.nedeni yok birde.işte suni denediler acıkma olmadı bugun tburcu oldum yarın kontrol var belki alırlar doğuma doktor carsambayı bı görelim dedi.35+6 oluyorum yarın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?