2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
KiZlar heebieinize ayri ayri tesekkur ederim.Tek tek daha okuyamadim bile kusura bakmayin. Valla bi evvelsi gece korkudan panik atak gecirirken, suan mutluluktan ucuyorum. Genel anestezi oldum ki bence asiri rahatti. Agri kesiciler kafa yapiyolar cok, onu da sevdim. Cok uykum var, onu sevmedimBebisler bugun 4 kez emdiler suana kadar. cok guzel bir duygu hepiniz sirayla yasayacaksiniz bu mucizeyi. Bebeklerde de hic sorun cikmadi, artik riskli haftalari atlattik yani korkmayin❤❤❤ Allah hepinize mucizelerini saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahhh haa bebisler full sacki meyle cim

Bende hic sevmedim uygulamasinida sitesinide.cok berbat bi uygulamasi var en son subatta bi indirim yapmislardi baya bisey attim sepete ama surekli hata verip durdu ben alana kadar sepetten cikardi herseyi falan bir daha da hic bakmadim biseyde almadim oradan.

Ya ne çabuk geçti koskoca 20 gün yarı kırkınız çıktı resmen
Şu oğlunu paylaş artık bence biz bunu hakediyoruz yarı anneleri sayılırız bit kadardı takip etmeye başladık
Maşallah sanada kuzuna da Allahım güzel uzun yıllar nasip etsin balım

biz de o yüzden tam o indirim döneminde hepsiburadada ebebek satıcı olarak girmişti yine aynı fiyatlar orda da vardı hepsiburadadan almıştık. sitesi gerçekten berbat.

Oy bal kuzular iyi olmana çok sevindim bitirdin valla maşallah size
Mervecim merak ettiğim bişey var ikiz anası olarak isme nasıl karar verdiniz şu melisa şu mila diye

Aynen canım ya
Dunden beri aglama modundayım
Kendime gelemedim
3.4 tane parol ictim
Neden boyle oldum bilmiyorum kotu bisey olucak diye aklim cikiyor

Hamilelik iyiymiş cocugun doğcani algilayinca çok tuaf oldum
Ay canim bak kac kisi dogurdu burdan ve hepsi iyiler seninde iyi gececek goz acip kapayana.kurtuluyosun kaygilardan korkularda.bizimde basimiza gelicek bi sure sonra.bi an once bitiyo olmasi en guzeli

Mervee cok tatlilar.hastane nasil canim memnu musun?

Yalnız o düğme burnun gölgesi ben

Kesinlikle yarı anneleriyiz gruptaki her bebeğin "buyrunn bu da bizim oğlumuz maaamut "dediği gibi cem yilmaz in

Pıtır pıtır doğuracağınız, hızınıza yetişemeyeceğim günler yaşayacağız pek yakında..
Cici bakın kendinize.. Vücudunuzu çok dinlemeyin.. O an gelince nasılsa yaşayacaksınız
Ne diyordu o şarkıda:
Gelsin hayat, bildiği gibi gelsin..
İşimiz bu yaşamak..

Herkese iyi geceler

Kızlar bu mide yanmasının saçla alakası varsa benim kız epey kıllı doğacak çünkü ejderha gibiyim
ben önceki hamileliğimde de şuanda olduğu gibi deli gibi yandım. Sonuç kel ve tüysüz bir kızım oldu :). Zaten mantıkende alakasız. Mide yanması ve kesenin ve amniyotik sıvının içindeki bebiş.

Kızlar iyi geceler. Yarın iş var
Ama öğleden sonra da kızlarımı görmeye gideceğim
@LaL kuzum ne yaptın, anneni bulunca bizi unuttun
Ozgurkus sen ne durumdasın canım.?
Benim cumartesi 100ml olan su pazartesi 50ml me düşmüş.nedeni yok birde.işte suni denediler acıkma olmadı bugun tburcu oldum yarın kontrol var belki alırlar doğuma doktor carsambayı bı görelim dedi.35+6 oluyorum yarın canım

Allah hayrlisyla kucağına almayı göstersin sana canım. Iyice yılan hikayesine döndü senin mevzu. Yoluna girer insallah hersey

Bıdıgi kucağına alınca unutacaksın neyse ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…