Mutlu yıllar canım :))Yıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Gunaydin canim en guzel yasin kutlu olsnYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Doğum günün kutlu olsunnnnYıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
isimli nevresim değilde hastane çıkışı yaptırdım benn canım battaniyesi var içinde bide yastığıYa sanki hala eksiklerim var almadigim seyler var unuttum biseyleri gibi.
Isme karar veremedim dolayisiyla isimli hic bisey yok cikolata tulum vs. Hic isimli nakisli nevresim yaptiran oldu mu?
Telsiz yada kamera almadim ev kucuk gerekir mi illa ki sizce.aldiysaniz neler aldiniz kizlar?
Bide agrilardan baskilardan bahsediyosunuz hemen hemen hepiniz bende simdiye kadar hic agri olmadi kafasi asagida ama o kanala girmesi falan bende olmuycak mi hic bi sikintim yok cunku.
Aynı durumdayız inanSağ kolumun hizasına tekmeler yedim bugün. Eşim bebek neden sırtında diye dalga geçiyo..
Sırt üstü yatıyorum ya yer çekiminden oraya geçmiştir dedim
Şimdi de dikmiş dizi midir ayağı mıdır. Karnım üçgen etim ayrılcak gibi acıyo..
Videosunu attım ..
Alien dedi çocuuma
Karnım bi o yana yamuluyo bi bu yana, gittiği yer boş kalıyo şeklim değişiyo resmen..
Bi dursa da uyusam
Bende alışverişe gittim diye bunlar Bide doktor diyo ki 2 saat yürü 1 saat gündüz 1 saat akşam nasıl yürüyeyimGünaydın kızlar @Meylen bende bugün kasık ağrısı ve popo ağrısıyla uyandım valla WC ye bile 10 dkkada gidiyorum dün 15 dkka yol yürüdüm aha sonuç
Sezaryenı artık sıradan bir ameliyatmış gibi biliyorlar oysa öyle değil.sonuçta karnından kesi yapılıyor ve acısı dikkat etmezsen sonunda çok kötü ben çalıştım evimde sağolsun ablam ve kızkardeşim cok yardımcı oldular
Çamaşır yıkadım,serdım ,katladım ,toz aldım,wc yıkadım sanırım acısı işte bu
Siz siz olun bebek emzirme ve wc dışında bi iş yapmayın
Benim kızım da uyanmazdı. Doktorlar hemsıreler topugunu bıldıgım cımdıklıyordu. Ben kıyamıyordum ama onlar acımıyor valla bana da çimdikle bir şey olmaz o anca hisseder diyorlardı.20 gunu geçsin gaz baslıyor zaten.İlk 20 gun gaz olmuyor o yuzden de derin uyuyorlar. Sen o 20 gun bir şekilde uyandır da sonrası zaten uyutmaya calıdmakşa gececek.c
Canım gece gündüz aynı, erken doğdu ya hala uyku modunda galiba, o bana ben ona alışacağız artık. Annelik tarif edilemez bi duyguymuş 2 saat uyusa neden uyuyo bu diyorum uyandırmaya çalışıyorum.
Erkekler için miktar sayı ne önemli, adammı oldu karısı fazla kilolu doğurunca, yazık yavrum zorlandı, kadıncağız belki travma yaşadı doğurmak istemeyecek. Allah yardımcısı olsun
Uzakta okadar perişanımki resmen ölü gibiyim ama en azından lohusa depresyonuna sokacak kimse yok, eşimle bile bazen aynı çizgide değiliz. Kv ordan yazıyo şunu yapın bunu yapım çokta tınn.
Canım emzirmeye başlamadan altını alıyorum memedeylen zaten ya çiş yada kakasını yapıyor genellikle, birde ozaman alıyorum.
Alışacağız canım birbirimize, birde ben illa 2 saatte emecek diyorum zorluyorum beklesem 3 saati belki foşur foşur acıkıp yapışacak.
Ah Meylen benım de kalçam oyle agrıyor ki. Kırıldıgını dusunmeye basladımKarnımın yan tarafları davul misali gerildi hala acıyo
Valla öyle ama sen elinden geldiğince yürü canım normal doğum olacak senin büyük ihtimal doğumu hızlandırırBende alışverişe gittim diye bunlar Bide doktor diyo ki 2 saat yürü 1 saat gündüz 1 saat akşam nasıl yürüyeyim
En özel doğum günün kutlu olsun. Sağlıkla huzurla oğlunla ve sevdiğin herkesle mutlu yaşlar canım..Yıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Aynen, acı bitmez, artar, ve değil telefona bakmak, sen konuşmak hatta ses duymak istemezsin doğum acısı olsa..Ebelere güvenelim o halde9.30 da kontrolum var sorucam bakalim ne diyecek ama bişey olsa vu aci artar siddrtlenir degil mi ... mesala sabah uyandim aci yok bizim minnoş gerilirse oluyor gibi tahmin ediyorum ...
Özleniyor valla..Aynı durumdayız inançok özleyeceğiz bu yanılan karnimizi
Ben günde 3 saatten az uyuyanlar kulübüne üyeyim canımSabahın köründe kalkanlar
Bugünde acıyla kalktım
Doğum günün kutlu olsun canım bebisinle musmutlu uzun yıllar dilerim ❤Yıllarca doğum günü yaklaştıkça büyük büyük heyecanlanan Sena kuş bu sefer doğum gününü unuttu. Gece bebegimi emzirmek için uyanınca bizim kızlar napti ki diye foruma bı girdim anaa doğum günü seysi :))) eşimin kaç gundur sorduğu garip garip sorular ve evi ilaclayalim bahanesi ile anneme kalmaya gelmemiz de anlam kazandı böylece:)) acaba ne planladilar. Cidden hayatımda ilk defa doğum günümü unutturdu oğlumun mutluluğu. Analık bu demek ki. Çoktan gecmisim kendimden
Gir yatak odana çıkma kapiyida kapat gelen olursa bebek hep yanında olsun gülümseyerek hoş. Geldiniz müsait değiliz de hem kimse kırılmaz hem aralarında olmazsın gelenler gittimi yapılacak bütün işini eşine yaptırYa öylede eşimde benı delirtecek
Diyorum allahın izniyle hastaneden cıkalım 1 hafta kimseyı kabul etmeycm yok diyor kımseye gelme diyemeyiz
Annesi nasil optu dun ben bile öpmedim
Dündü canım su ölçümü yapıldı sol üst cepte tamamen su bitmiş yapısmıs orası dedi.pazartesi gel yatırabılırım yada salı yatırırım dedi.bu hafta Allahtan birsey cıkmazsa doğum kesinBen günde 3 saatten az uyuyanlar kulübüne üyeyim canım
Doğru düzgün uyuyamayınca sabhın köründe uyanmak gibi bir derdim de olmuyor
Canım senin doğum yaklaşıyor olabilir. Sağlıkla gelsin kuzu
Birefebirece nice güzel yaşların olsun taze anne.
LaL ne durumdasın kuzu. Aklım sende.
Ozgurkus sen ne yaptın canım. Kontrol bugündü dimi.
Ayy canım benim tansiyonu takip et. Meva hanım hoşgeldin sefa gelsin inş.Bende kontrolden geldim evden cikmadan tansiyon 14/10 du ordada ayni cikti bugun takip yapicam duruma gore alfamet baslicaz bebegim 2670 gr olmus dr 1 hafta daha durursa iyi olur dedi kuvoze girmemesi icin ismi Meva olarak karar verdik sonunda esimle çikolata siparisini verdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?