2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mutlu yıllar canım :))

Günaydın kızlar @Meylen bende bugün kasık ağrısı ve popo ağrısıyla uyandım valla WC ye bile 10 dkkada gidiyorum dün 15 dkka yol yürüdüm aha sonuç

Gunaydin canim en guzel yasin kutlu olsn

Doğum günün kutlu olsunnnn Bebeğinle, eşinle ve sevdiklerinle geçireceğim nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yılların, uuupuzun bir ömrün olsun ❤

isimli nevresim değilde hastane çıkışı yaptırdım benn canım battaniyesi var içinde bide yastığı

Aynı durumdayız inan çok özleyeceğiz bu yanılan karnimizi

Canım ama yanında olanların seni yatırıp dinlendirmesi lazım.Kesinlikle toz almak çamaşır vs iş yapmak mantıklı değil yardımcı olacak birileri varken.Sezeryan büyük bi ameliyat kaç kat doku kesilip dikiliyor.İlk sezeryanimda yattım hep 10 gün boyunca çok dikkat ettim ona rağmen 15.gün kalkıp iş yapmaya ancak başlayabildim.Hic kendimi yormadım yaram çok güzel iyileşti hiç bi sorun olmadan.Özellikle ilk sezeryani olacaklara sesleniyorum bende yanınızda yardımcınız varsa da yoksa da yatın bebek ve wc dışında.Sonrasinda zaten kalkıp herşeyi yaparsınız.Yatin dediğim 7/24 değil arada kalkıp evin içinde dolaşın bu iyi geliyor.İş yapmayın yani eğilip kalkma kendini zorlama gibi...

Benim kızım da uyanmazdı. Doktorlar hemsıreler topugunu bıldıgım cımdıklıyordu. Ben kıyamıyordum ama onlar acımıyor valla bana da çimdikle bir şey olmaz o anca hisseder diyorlardı.20 gunu geçsin gaz baslıyor zaten.İlk 20 gun gaz olmuyor o yuzden de derin uyuyorlar. Sen o 20 gun bir şekilde uyandır da sonrası zaten uyutmaya calıdmakşa gececek.

En özel doğum günün kutlu olsun. Sağlıkla huzurla oğlunla ve sevdiğin herkesle mutlu yaşlar canım..

Ebelere güvenelim o halde 9.30 da kontrolum var sorucam bakalim ne diyecek ama bişey olsa vu aci artar siddrtlenir degil mi ... mesala sabah uyandim aci yok bizim minnoş gerilirse oluyor gibi tahmin ediyorum ...
Aynen, acı bitmez, artar, ve değil telefona bakmak, sen konuşmak hatta ses duymak istemezsin doğum acısı olsa..
Dr yorumunu merak ediyorum yazar mısın buraya da?

Aynı durumdayız inan çok özleyeceğiz bu yanılan karnimizi
Özleniyor valla..
2.den sonra özlememeyi telkin edicem kendime..

Sabahın köründe kalkanlar
Bugünde acıyla kalktım
Ben günde 3 saatten az uyuyanlar kulübüne üyeyim canım
Doğru düzgün uyuyamayınca sabhın köründe uyanmak gibi bir derdim de olmuyor
Canım senin doğum yaklaşıyor olabilir. Sağlıkla gelsin kuzu

Birefebirece nice güzel yaşların olsun taze anne.

LaL ne durumdasın kuzu. Aklım sende.
Ozgurkus sen ne yaptın canım. Kontrol bugündü dimi.

Doğum günün kutlu olsun canım bebisinle musmutlu uzun yıllar dilerim ❤
Iyi ki doğdun ve iyiki doğurdun

Ya öylede eşimde benı delirtecek
Diyorum allahın izniyle hastaneden cıkalım 1 hafta kimseyı kabul etmeycm yok diyor kımseye gelme diyemeyiz
Annesi nasil optu dun ben bile öpmedim
Gir yatak odana çıkma kapiyida kapat gelen olursa bebek hep yanında olsun gülümseyerek hoş. Geldiniz müsait değiliz de hem kimse kırılmaz hem aralarında olmazsın gelenler gittimi yapılacak bütün işini eşine yaptır

Dündü canım su ölçümü yapıldı sol üst cepte tamamen su bitmiş yapısmıs orası dedi.pazartesi gel yatırabılırım yada salı yatırırım dedi.bu hafta Allahtan birsey cıkmazsa doğum kesin

Ayy canım benim tansiyonu takip et. Meva hanım hoşgeldin sefa gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…