2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sıyırma saatlerine geldik
Sıcak yatamıyorum yatsam terliyorum uyku tutmuyo sürekli çişim var hissi hasta bezi takmamak dependlere yapışmamak için zor duruyorum ayaklar ağrıyor karın geriliyor
Bende wc icin kalktim erken yatmistim kizimi kaldirdim wc icinde sonrasindz yarim saat oksurdu yavrum yeni uyudu bende uyurum ins

Sıyırma saatlerine geldik
Sıcak yatamıyorum yatsam terliyorum uyku tutmuyo sürekli çişim var hissi hasta bezi takmamak dependlere yapışmamak için zor duruyorum ayaklar ağrıyor karın geriliyor
Az kaldı çok az son günler geçmek bilmiyor zaten sabirsizliktan bir de böyle şeyler iyice tadını kaçırıyor gebeliğin al eline son usg fotosunu o zaman şikayetler de tatlanıyor ben şuan o modadayım

Bende de vajinal akıntı doğuma 1 hafta kala arttı,ayrıca buyuk tuvalete gunde 2-3 kez çıktım,arada mide bulantısı,terleme sabaha bir kalktım suyum geliyor hopaaa hastaneye ve sonunda harika bir şey
Benim hic akintim yoktu son 1 haftadır var hep ıslaklik hissediyorum,tuvalete çıkmam da ayni 2-3 kez bazen 4 ü buluyor. Terleme de var kulaklarima kadar. Bi bulanti yok Yalanci sancilarim da çoğaldı yine de benimkinin erken gelecegini sanmıyorum

Az kaldı çok az son günler geçmek bilmiyor zaten sabirsizliktan bir de böyle şeyler iyice tadını kaçırıyor gebeliğin al eline son usg fotosunu o zaman şikayetler de tatlanıyor ben şuan o modadayım
USGler artık beni kesmiyor ya valla 8 ay geçti de şu günleri geçiremiyorum sıcak mahfetti beni uyusam belki bu kadar olmicak ama uyku da sıfırlandı
Allahım yardımcımız olsun

USGler artık beni kesmiyor ya valla 8 ay geçti de şu günleri geçiremiyorum sıcak mahfetti beni uyusam belki bu kadar olmicak ama uyku da sıfırlandı
Allahım yardımcımız olsun
Amin...salonda kanepede yatıyorum bir haftadır klimayı açıyorum serinleyip kapatıyorum sıcaktan uyanıp yine calistiriyorum eşim de kapatmadan uyuyakaldım diye diğer kanepede barımda nöbetçi ☺ yatak odası artik sadece giyim odası olarak kullanılıyo

kızlar bilen varsa acil cevap lazım. Sağlık ocakları 10.30 a kadar mı kan alıyordu 9.30 a kadar mıydı?

Bende de vajinal akıntı doğuma 1 hafta kala arttı,ayrıca buyuk tuvalete gunde 2-3 kez çıktım,arada mide bulantısı,terleme sabaha bir kalktım suyum geliyor hopaaa hastaneye ve sonunda harika bir şey
O zaman ben de hazırlıklı olayım bunların aynısı bende de var

O zaman ben de hazırlıklı olayım bunların aynısı bende de var
Canım ben zaten seninkilerin şimdiye kadar doğmadıklarına şaşırıyorum. MaşaAllah BarekAllah diyeyim korkutmadılar seni yani hiç erken gelmeye çalışıpta

Şimdi hastaneden geldim ☹
Inanilmaz adet ağrilarim vardı
Aşşağı doğru baskı yapan
Belimde ağrıyodu
Oglanda çok hareketliydi bugün bi değişikti
Gece 3te gittim acile alttan muane etmek istedi
Acilman olabilir dedi
Kendi doktorum yoktu diye muane olmadım
Nstye bağladım ultrasonla baktı bi sorun gormedi
Alttan muane olmak istemiyorum diye yazıp imzalayıp çiktim

Öglen gibi kendi doktoruma gidicem
Hala daha ağrım var hayirlisi bakalım
Inşallah kotü bisey olmaz

Günaydinn :) bugün görüş günü :) bakalm napmis bizim sıpa yatisa devam mı :) sahte sancimiz bile yok o kadar yürüme temizlik market pazar yaptım kaç gündür yeni gelin gibi dönüyorum ortalıkta bana mısın demedi :) son 13 ne kadar daha kalabilir ki :) eninde sonunda çıkıcak

Son düzenleme:
Çıkmaz Allah'ın izni ile bişey, gönlünü ferah tut, beklenen sona yaklaştıkça vücut herşeyi yapıyor sadece, kendi doktorun görene kadar hafiflik versin Rabbim insaAllah

Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Kendine eziyet etme diye 4 e kadar iç demişler. Hareketlerinde azalma mı vatdı yoksa nst ye aç filan mı girdin?
Nst ve usg de sorun çıkmamış. Merak etme doktorun da baksın için rahatlar.
Güzel haberlerle gel. Sağlıkla gelsin artık yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…