Durur durur doğumla alakası olmayan ağrılar bunlar bence..
Yine de kontrol iyidir ☺
Ayrıca çok teşekkür ederim.. Gülümsedimm ☺
Hep derler ki kız erken gelir erkek beklerYaa bana da öyle geliyo ama 2. bebekler hep 2-3 hafta erken geliyo diye okuyorum, çevremde de öyle oldu hep..
Bi’ acaba ters köşe olur mu die düşünüyorum işte..
Totalde ağrılı geçen 5. Hafta bu. Artık bitsin yaşancı sancısı yahu
Bende doğum öncesi kiloma inmişim canım.Bu arada feci bir şekilde Ajda Pekkan olarak yaşlanma hayallerine yaklaşıyorum. Uyandım 1 kilo daha gitmiş. Kaslar iyice elime gelmeye baslamis. Sezeryan izi belli olmasın diye bi krem onermisti doktorum o da çok fayda etmeye başlamış :)) 52 kilo fıstık gibiyim su an. Bebeğe değilde sana nazar değecek az bol giy gösteriş yapma diyolar :)))) benim eltiler doğum kiloları kalicak Senacim hazırlıklı ol diye diye şişman kalmami çok bekledilerdi yazık
Açıkcası benim gebeliğim çok sıkıntılı geçti zaten 35te doğurdum. buyüzden kucağımdaki halini tercih ederim. Gözüne baka baka emişini dünyalara değişmem.Sevgili doğum yapa arkidişler ,simdi kızım icimde gerinirken ayağını hissettim resmen bi duygulandım 8 9 gunumuz kaldı aynı bedende.. hüzünlendim. Dısarı cıkınca cok özlediniz mi o halleri, yoksa kucağında sevmek o kadar güzelki aklımıza bıle gelmıyor mu dersınız
Canım amerikada doğum yaptığım hastnede o cihazla baktılsr hep. Alından ateş ölçer gibi 1-2sn cihazı bastırıp çektiler. Taburcu olduktan sonraki kontrollerimizde hep topuk kanı aldılar değer yüksek laboratuvar daha güvenilir dediler. Bence değer pik yapmamışsa cihaz çok iyiBenim kızdan 3 kez aldılar. Dogdugunda hastanede küveze baska özel hastanede girdi orada bir de saglık ocagında Ozel hastanelerin birinde alınan fazlaydı farkındayım. Ama bence de cok onemli bu yuzden izin verdim. Üçünden birini seçmem gerekse saglık ocagındakini seçerdim.Çünkü saglık bakanlığının prosedürü bu.
Sarılık için alınan kana gelince benim kızdan defalarca aldılar. İlk oldugu için acemilik vardı. Oysa ki kan almak yerine ateş ölçer gibi bir cihazla ölçebiliyorlarmış sonradan öğrendim. Bu kez sarılık olursa o cihazla ölçülmesini talep edeceğim.
Kız yok yok ne bel ağrıları ne bacak ağrıları çektim ağlayacak uyutmayacak kadar hepsi geçti nstde sancı bile çıkmadı parmak bile yedim o ağrılar yüzünden kandırıyor bunlar biziBenimde bugün ara ara belinden bacagıma doğru inen sızı şeklinde ağrılar oldu hazırlık gibi bişi heralde
Tamamen aynı senleKız yok yok ne bel ağrıları ne bacak ağrıları çektim ağlayacak uyutmayacak kadar hepsi geçti nstde sancı bile çıkmadı parmak bile yedim o ağrılar yüzünden kandırıyor bunlar bizi
Aman ağzımızın tadi bozulmasın Ali RIza Bey deseydinSu gibi olan akıntıya “normal” dediler..
Bebek hareketinde azalmaya “normal” dediler..
İdrar aldılar, tansiyon ölçtüler..
12-10 çıktı tansiyon. Bnm normalde düzenli olarak 9-6 dır. Aslında yüksek ama “oo çok normal” dediler
Kilo kontrolü de yaptılar 71,4 kg
11 kilodayım a dostlar.. Hepinizi sollayacağım sanırım..
Şimdi bekliyorum bakalım nst bağlayacaklar sanırım..
Aynen canım benimde 20yi geçmedi sancı yok açılma yok ama ben duramıyodum ağrıdanTamamen aynı senle ☺
Şuan iğne batar gibi ağrım, ama nabız 140’larda , diğer rakam da 20’lerde
Hadi ebenden önce ben söyleyeyim herşey normalTamamen aynı senle ☺
Şuan iğne batar gibi ağrım, ama nabız 140’larda , diğer rakam da 20’lerde
Valla 7 gün daha kandırabilir sonra yakalıcam ben onu:))Aynen canım benimde 20yi geçmedi sancı yok açılma yok ama ben duramıyodum ağrıdan
İnşallah geçsin valla boştan o acıyı çekmek kötü doğum desen değil açılma var desen yok bebek gelmiyo boş ağrı
Cook tatli canim cok uslu gorunuyo bebegin.hamileligin boyunca da karninda oyle miydi hareketleri?Oğlana kıyafet alırken herkes dedi ki aman çok alma zaten getiren çok olur giydiremeden büyür dediler bende vardır bildikleri diye almadım. Anam 1 ay oldu kiyafetgetiren sadece 3 kişi onlarda hep büyüyünce giyeceği şeyler. Dün oğlanı anneme bırakıp iki saatliğine hemen nerdeyse koşar gibi lcw ye gittik yakın diye. Aldık biseyler hemen eve döndük ama böyle bişey olamaz. Bir sokulusu var boynuma anlatsam inanmazsiniz. Tabi ben yine salya sümük duygusal bağlamalar. Saatlerce göğsümden indiremedim. Diyeceğim o ki ya kocalarinizi gönderin ya da eksik bırakmayın doğum sonrasına bence. :))
@bskscl bence senin kaynananın derdi kendi annenin ismini koycan ya ondan da olabilir kız :))
Aman ağzımızın tadi bozulmasın Ali RIza Bey deseydinnormaldir o zaman. Ünlü bir İngiliz atasözü der ki işte bunlar hep yalancı sancı
Ama k8ntrol iyidir. 11 de bişiymi ben +16
Hadi ebenden önce ben söyleyeyim herşey normal
Aynen valla senin o şansın var ısır totosunuValla 7 gün daha kandırabilir sonra yakalıcam ben onu:))
Canım sıcak ,süt damarlarını acar derler.acaba faydası olurmu denesen. Küçük havluları kaynar suya ıslayıp sıkıl göğsüne koysan.yada ısına bilen buz torbalarıyla kompression yapsanSarılık olabılır dedi verdırdı cunku hıc yok sut gelmıyoda cabaladıkta
Aynen canım çok az kaldı iyice sabırsızlanmaya başladık şu hafta çabucak geçsin inşallah:))Aynen valla senin o şansın var ısır totosunu
Ay ne güzel ya Bitiyo pelocum inşallah sağlıkla gelsin
Kiz pelo 1 hafta nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer:) ya biz ne yapalim?Aynen canım çok az kaldı iyice sabırsızlanmaya başladık şu hafta çabucak geçsin inşallah:))
Ay beni strese sokuyor bu millet yok ne zaman doğuruyorsun yok doğur öyle gelelim , yok normal doğum da şöyle de sezeryanda böyle, tuzlama , banyo yaptırma Vs. Ben doğumdan sonra bebegide alıp basıp gideceğim ha bunaldımYalancılar yokluyor sanırım
Bu haftalarda ortaya çıkıp birden kayboluyor bende doğurcam yakında sanmıştım aynı belirtiler sonradan hooopp geçtibizim bebeklikler 40ı görücek bence
Ama çok heyecanlı maskaram :) o belli olmaz bi giderim foruma yarın ben doğurdum yazıverirsin:)Kiz pelo 1 hafta nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer:) ya biz ne yapalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?