2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hep derler ki kız erken gelir erkek bekler kendileri seçicek keyiflerini beklicez küçük hanımların ve küçük beylerin
Az kaldı canım biticekte işte beklemek

Bende doğum öncesi kiloma inmişim canım.

Açıkcası benim gebeliğim çok sıkıntılı geçti zaten 35te doğurdum. buyüzden kucağımdaki halini tercih ederim. Gözüne baka baka emişini dünyalara değişmem.

Canım amerikada doğum yaptığım hastnede o cihazla baktılsr hep. Alından ateş ölçer gibi 1-2sn cihazı bastırıp çektiler. Taburcu olduktan sonraki kontrollerimizde hep topuk kanı aldılar değer yüksek laboratuvar daha güvenilir dediler. Bence değer pik yapmamışsa cihaz çok iyi

Benimde bugün ara ara belinden bacagıma doğru inen sızı şeklinde ağrılar oldu hazırlık gibi bişi heralde
Kız yok yok ne bel ağrıları ne bacak ağrıları çektim ağlayacak uyutmayacak kadar hepsi geçti nstde sancı bile çıkmadı parmak bile yedim o ağrılar yüzünden kandırıyor bunlar bizi

Kız yok yok ne bel ağrıları ne bacak ağrıları çektim ağlayacak uyutmayacak kadar hepsi geçti nstde sancı bile çıkmadı parmak bile yedim o ağrılar yüzünden kandırıyor bunlar bizi
Tamamen aynı senle
Şuan iğne batar gibi ağrım, ama nabız 140’larda , diğer rakam da 20’lerde

Aman ağzımızın tadi bozulmasın Ali RIza Bey deseydin normaldir o zaman. Ünlü bir İngiliz atasözü der ki işte bunlar hep yalancı sancı
Ama k8ntrol iyidir. 11 de bişiymi ben +16

Tamamen aynı senle ☺
Şuan iğne batar gibi ağrım, ama nabız 140’larda , diğer rakam da 20’lerde
Aynen canım benimde 20yi geçmedi sancı yok açılma yok ama ben duramıyodum ağrıdan
İnşallah geçsin valla boştan o acıyı çekmek kötü doğum desen değil açılma var desen yok bebek gelmiyo boş ağrı

Valla 7 gün daha kandırabilir sonra yakalıcam ben onu:))

Cook tatli canim cok uslu gorunuyo bebegin.hamileligin boyunca da karninda oyle miydi hareketleri?

Sarılık olabılır dedi verdırdı cunku hıc yok sut gelmıyoda cabaladıkta
Canım sıcak ,süt damarlarını acar derler.acaba faydası olurmu denesen. Küçük havluları kaynar suya ıslayıp sıkıl göğsüne koysan.yada ısına bilen buz torbalarıyla kompression yapsan

Yalancılar yokluyor sanırım
Bu haftalarda ortaya çıkıp birden kayboluyor bende doğurcam yakında sanmıştım aynı belirtiler sonradan hooopp geçti bizim bebeklikler 40ı görücek bence
Ay beni strese sokuyor bu millet yok ne zaman doğuruyorsun yok doğur öyle gelelim , yok normal doğum da şöyle de sezeryanda böyle, tuzlama , banyo yaptırma Vs. Ben doğumdan sonra bebegide alıp basıp gideceğim ha bunaldım

Giremiyorum uzun zamandır , naptiniz kuzular ben biraz isyanlardayim çevre den bıktım.. Zaten sevmem kalabalık, bebekle olması gereken süreç ne kadar sakin olmalısın benimki o denli ters ve saçma geçiyor. Açık sözlü bi insanim ama yine de sabretmeye gayret gösteriyorum. Sizler ne durumdasiniz , doğuran eden oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…