2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın herkeslere..

Hareketlerinde azalma var die aramıştım ama şansıma hem de açtım.. Bi de uzun sürdü daha da acıktım. Sonucu etkiler mi bilmiyorum ama herşey “normal” çıktı

Canım iyi olmana sevindim.
Teşekkür ederim canımcım

Nabız kaçtı ki yüksek dediler? Burası 170’e bile “normal, olabilir” diyo
140-155 arası çıktı dün bizimkinin de.. Ondan sormuştum.

Gunaydin kizlarBana biraz gicik olun misler gibi uyuyorum geceleri Size neden oyle oluyo acaba grupta kimse uyuyamiyo Aksam 11 de uyuyorum sabah ezaninda zoraki uyaniyorum her an uykuluyum yani

Al benden de o kadar.. Soluma dönüp gözleri kapatıyorum bi daha sabah, Atlas, uyan uyan uyan saçını topla anne güzel ol!!! diyo öyle kalkıyorum
Bi tek 10’dan sonra yemek yersem uykuya geçişim 12’yi 1’i buluyo onu farkettim. Yoksa mışıl mışıl maşallah..

Günde abartısız 5 külot değiştiriyorum. Su gibi bu ne yaa
Normal normal
Ped kontrolü bile yaptılar dün, oo normal olur evet doğana kadar olcak bu dedi..

Kızlar bu burun tıkanıklığı için yapabileceğim bir şey var mi bildiğiniz
Nefes alamıyorum ben ya çok kötüyüm
Okyanus suyu, tuzlu su, ya da odaya soğan kes koy şıp die açıyo..
yastığına okaliptüs yağı damlatabilirsin, uyurken başucuna bi kase buz koyabilirsin ya da sıcak suya nane yağı..
Aklıma gelenler bunlar

Cocuk dogunca zorlanmayiz umarim bu uykuyla

Aşağı inmiş, yüzünü sırtıma çevirmiş :) eşi yaşlanmış, nst ye gireceğiz şimdi bakalım, bir ihtimal haftaya kadar daha duracak belki de pat diye gelir :)

Bende pompada işe yaramadıda bılmıyorum ne olacak böyle

Hayatım benim göğüs ucum bildiğin dumduzdu. Yanı küçücük minicik bir tomurcuk bile yoktu. Emzire emzire pompalaya pompalaya cikti. 24 ay emzirdim hem de. Emzirirken de hic koca koca uç olmadi ama merak etme bebişler kavriyor bir şekilde

Canını sıkma, yoluna girer insallah. Sen vazgeçme yeter ki

Nabzin yuksek cikmasi dogumla mi alakali canim.Korkma insallah bir sey yoktur ya hem.kontrolun var sen bence saatini erkene.alabiliyo isen erkene al hemen doktorunu ara doktoruna gorun
3. ölçümde de yüksek çıktı canim. Bişeyler yedikden sonra gitcem hastaneye insaAllah bisey yoktur. Aksi durumlarda sezeryanla alınma ihtimali varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…