ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Orayada gitcem canım bişeyler yedikten sonra. EndişeliyimZehranurHifa canım sağlık ocaginda vakit kaybetme. Doktoruna git
166 - 170 civarları çıktı canımGünaydın herkeslere..
Hareketlerinde azalma var die aramıştım ama şansıma hem de açtım.. Bi de uzun sürdü daha da acıktım. Sonucu etkiler mi bilmiyorum ama herşey “normal” çıktı ☺
Teşekkür ederim canımcım
Nabız kaçtı ki yüksek dediler? Burası 170’e bile “normal, olabilir” diyo
140-155 arası çıktı dün bizimkinin de.. Ondan sormuştum.
Saçını topla güzel ol laflara gel hele:)) eee erkek işde:))Al benden de o kadar.. Soluma dönüp gözleri kapatıyorum bi daha sabah, Atlas, uyan uyan uyan saçını topla anne güzel ol!!! diyo öyle kalkıyorum
Bi tek 10’dan sonra yemek yersem uykuya geçişim 12’yi 1’i buluyo onu farkettim. Yoksa mışıl mışıl maşallah..
3. ölçümde de yüksek çıktı canim. Bişeyler yedikden sonra gitcem hastaneye insaAllah bisey yoktur. Aksi durumlarda sezeryanla alınma ihtimali varmış
Saçını topla güzel ol laflara gel hele:)) eee erkek işde:))
Yok yok, parmağını oynatsa duyuyodum ben, uyku da yetmeye başlıyo zamanla, alışıyosun..Cocuk dogunca zorlanmayiz umarim bu uykuyla
Açık saça tahammülü yok beyefendinin..Saçını topla güzel ol laflara gel hele:)) eee erkek işde:))
Hahaha ay evet benim kız yiğenlerde öyle evin içinde baloya gider gibi giyinmeler kafasında kocaman bir çiçek taç yada prenses tacı illa olacak babaya işveler cilveler.bigün AVM de babasını kaybetmiş bağırıyormuş benim canım babam aşkım babam yakışıklı babam nerdesin diye:))))Di mi yaa ne tatlı
Bizim de oğlumuz olacak. bakalım nasıl olcak
Bunların kız versiyonları da sabah kalkar kalkmaz giyinir süslenir takar takıştırır babasının yanına gider :))
Benim kız her haftasonu hususi olarak süslenir babasına kendisini gösterir takdir bekler, hatta dün ruj bile sürmüş bir çirkin bir rüküş olmuş ki
Bizim bebekler şimdi rahat rahat uyuyun da sorcam ben size diyor galibaGunaydin kizlarBana biraz gicik olun misler gibi uyuyorum geceleri Size neden oyle oluyo acaba grupta kimse uyuyamiyo Aksam 11 de uyuyorum sabah ezaninda zoraki uyaniyorum her an uykuluyum yani
Tabi ben de evde doğursun demiyorum ama ters vajinal doğum tecrübesi olan bir doktor bulsa bunda bir risk yok ki yani zaten gene doktor olacak hastane olacak. Bu doktorun tecrübesi ile alakalı mesela Amerikada ters doğum konusunda uzman doktorlar bile varmış keşke burda da olsa o zaman annelwr daha rahat olur.Yani polemik çıkarmak değil amacım ama gerçekten senin yaptıkların cesaret mi başka bişey mi adlandıramıyorum ilk gebelik makat geliş ve vajinal doğuruyosun evde doğuruyosun şans kader faktörü yanında olmuş ama bazı değiştirilebilir kaderlerde vardır daha önce de söylemiştim senin çok şükür herşey yolunda gitmiş Bi başkasının yada benim gideceği anlamına gelmez ters duran bebeği doktor ebe çevirebilir diyebilirsin onu anlarım ama ısrarla doğurmak doğurtmak isteyeni bulmak bana çok büyük risk gibi geliyo
Allahım hepimize hayırlısını sağlıklısını yaşatsın
Çok yüksek değil sanki ama bu haftalarda kalp atışı yavaşlıyor sanırım. Benim önceden hep senin gibi çıkardı şimdi 135-140 civarları çıktı geçen hafta. Karnında çok hareketliyken ebe olctuyse o yüzden de yüksektir.166 - 170 civarları çıktı canım
Ne güzel doktor seni rahatlatmış sen de rahat ol zaten, madem o da normali destekliyor seni gereksiz yere sezaryene alacak değil herhalde. Inşallah bebek de kendi döner herşey yolunda gider, dönmese de bebek ve senin için hayırlı ve en doğru neyse o olsun. Dua edelim iyi düşünelim:)Cevabın icin cok teşekkür ederim kesinlikle kendi sancısını bekleyip normal deneyeceğim ama yine de duam şu ki rabbim bebeğimi nasıl sağlıkla kucağımı alacaksam öyle nasip etsin ama normal olmasını cok istiyorum biraz cesaret işi dr la da görüştüm oda bi engel olmadığını söyledi bakalım rabbim hayırlısını versin inanılmaz bel agrilari var ara sıra kadınlarda batmalar agrilarim var ama sanırım gerçek Doğum sancısı başka bekliyoruz bakalım
Tabi ben de evde doğursun demiyorum ama ters vajinal doğum tecrübesi olan bir doktor bulsa bunda bir risk yok ki yani zaten gene doktor olacak hastane olacak. Bu doktorun tecrübesi ile alakalı mesela Amerikada ters doğum konusunda uzman doktorlar bile varmış keşke burda da olsa o zaman annelwr daha rahat olur.
Bu arada benim ilk doğum normal ve evde oldu tabi de ters olduğu için planlı değildi yani onu da belirteyim:) Bebek tersti, düz olsa ya da son anda dönseydi evde doğuracaktım ama ters kalırsa hastaneye gidecektim, ebeyide muayene ve destek için çağırmıştım, ama bir anda gelişti baktı ki bebek geliyor, dedi bu burdan rahat çıkaryani olaylar öyle gelişti deyim. Ilk doğumda tabiki o kadar cesaretli olmuyor insan yani o korkuları endişeleri bilirim ben de.
Hepimiz için en hayırlı en kolay neyse o olsun.
Yok yok, parmağını oynatsa duyuyodum ben, uyku da yetmeye başlıyo zamanla, alışıyosun..
Ah kuzum inşallahbebek doğduktan sonra onu bile uyuyamaycaksın hazırlık yapıyorsun şimdiden:))) hayırlısıyla dogurursun inşallah ❤❤❤❤❤
50 kere yaşadım zaten canım hastalıktan götümü doğrultamadım afedersinnDikkat et boğazlarını üşütme .
Inan hiç çekilmiyor. Sıcakta ve hamilelikte en az 50 kat daha zor
Kocama gerek kalmadan ben teklif ettim takıp yatıcam salıcam geldiği gibi diye adamda bişey diyemedi zavallımKızz kanada lokumu @Kurumus-Maskara allah razı olsunrennie duonun geçirmediği reflüyü sakız azalttı mahalle hatunu gibi cakkıdı cakkıdı sakızla geziyorum, bebeğin boklu olur deyip duruyorlar hurafeciler  sıcak basmasından ve çiş yüzünden ben de uyuyamıyorum yaa @Meylen benim kocalıkta sana hasta bezi bağlayalım diye dalga geçiyor
Git burdanGunaydin kizlarBana biraz gicik olun misler gibi uyuyorum geceleri Size neden oyle oluyo acaba grupta kimse uyuyamiyo Aksam 11 de uyuyorum sabah ezaninda zoraki uyaniyorum her an uykuluyum yani
Hatta ııh demeden :) sürekli uyanmış gibi gelirdi bana koşar giderdim mışıl mışıl uyuyo bebemKızımdan önce öyle derin öyle temiz uyurdum ki. En büyük korkum onu duymamaktı
Doğumdan sonra vücud nasıl programlanıyorsa artık bebek ıhh dese öbür odadan duyuluyor :)
Yani ben duyuyorsam herkes duyar heralde :)
Ben kimseye evde doğur demiyorum. Ne yani evde doğurdum diye utanıp saklayım mı ya da yalan mı söyleyim:) Napim evde doğdular ve rahat oldu.Off ya tarlada mı evde mi nerede doğuruyorsanız doğurun ama burada evde doğumu destekleyen, teşvik eden yorumlar yazmayın artık. Türkiye şartlarındayız malum. BUNU NORMALLEŞTİRMEYE ÇALIŞMAYIN. Defalarca size bu konuda yazdım, şimdi yazmayayım dedim yine kendimi tutamadım huyum kurusun.
Bu yorumlar yıllarca bu sayfalarda kalıyor ve insanlar vakit buldukça sayfa sayfa okuyor. Cahili var, imkansızlık içinde olanı var, gizli doğum yapma planları olan genç kızlar var, devletten çocuk gizleyeni var. Var da var. Azcık düşünün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?