2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
166 - 170 civarları çıktı canım

Saçını topla güzel ol laflara gel hele:)) eee erkek işde:))

3. ölçümde de yüksek çıktı canim. Bişeyler yedikden sonra gitcem hastaneye insaAllah bisey yoktur. Aksi durumlarda sezeryanla alınma ihtimali varmış

Hiç strest yapma. Önemli olan bebeğinin sağlıklı şekilde gelmesi ve senin sağlıklı şekilde süreci atlatman
Haftan gayet güzel zaten. Doktor öğle tatiline çıkmadan kendisine ulaşabilseydin iyi olurdu aslında

Saçını topla güzel ol laflara gel hele:)) eee erkek işde:))

Di mi yaa ne tatlı
Bizim de oğlumuz olacak. bakalım nasıl olcak

Bunların kız versiyonları da sabah kalkar kalkmaz giyinir süslenir takar takıştırır babasının yanına gider :))

Benim kız her haftasonu hususi olarak süslenir babasına kendisini gösterir takdir bekler, hatta dün ruj bile sürmüş bir çirkin bir rüküş olmuş ki

Hahaha ay evet benim kız yiğenlerde öyle evin içinde baloya gider gibi giyinmeler kafasında kocaman bir çiçek taç yada prenses tacı illa olacak babaya işveler cilveler.bigün AVM de babasını kaybetmiş bağırıyormuş benim canım babam aşkım babam yakışıklı babam nerdesin diye:))))

Gunaydin kizlarBana biraz gicik olun misler gibi uyuyorum geceleri Size neden oyle oluyo acaba grupta kimse uyuyamiyo Aksam 11 de uyuyorum sabah ezaninda zoraki uyaniyorum her an uykuluyum yani
Bizim bebekler şimdi rahat rahat uyuyun da sorcam ben size diyor galiba bende sadece 1 kere kalkıyorum sonra uykuya devam

Tabi ben de evde doğursun demiyorum ama ters vajinal doğum tecrübesi olan bir doktor bulsa bunda bir risk yok ki yani zaten gene doktor olacak hastane olacak. Bu doktorun tecrübesi ile alakalı mesela Amerikada ters doğum konusunda uzman doktorlar bile varmış keşke burda da olsa o zaman annelwr daha rahat olur.
Bu arada benim ilk doğum normal ve evde oldu tabi de ters olduğu için planlı değildi yani onu da belirteyim:) Bebek tersti, düz olsa ya da son anda dönseydi evde doğuracaktım ama ters kalırsa hastaneye gidecektim, ebeyide muayene ve destek için çağırmıştım, ama bir anda gelişti baktı ki bebek geliyor, dedi bu burdan rahat çıkar yani olaylar öyle gelişti deyim. Ilk doğumda tabiki o kadar cesaretli olmuyor insan yani o korkuları endişeleri bilirim ben de.
Hepimiz için en hayırlı en kolay neyse o olsun.

Ne güzel doktor seni rahatlatmış sen de rahat ol zaten, madem o da normali destekliyor seni gereksiz yere sezaryene alacak değil herhalde. Inşallah bebek de kendi döner herşey yolunda gider, dönmese de bebek ve senin için hayırlı ve en doğru neyse o olsun. Dua edelim iyi düşünelim:)

Off ya tarlada mı evde mi nerede doğuruyorsanız doğurun ama burada evde doğumu destekleyen, teşvik eden yorumlar yazmayın artık. Türkiye şartlarındayız malum. BUNU NORMALLEŞTİRMEYE ÇALIŞMAYIN. Defalarca size bu konuda yazdım, şimdi yazmayayım dedim yine kendimi tutamadım huyum kurusun.

Bu yorumlar yıllarca bu sayfalarda kalıyor ve insanlar vakit buldukça sayfa sayfa okuyor. Cahili var, imkansızlık içinde olanı var, gizli doğum yapma planları olan genç kızlar var, devletten çocuk gizleyeni var. Var da var. Azcık düşünün ya

Yok yok, parmağını oynatsa duyuyodum ben, uyku da yetmeye başlıyo zamanla, alışıyosun..

Kızımdan önce öyle derin öyle temiz uyurdum ki. En büyük korkum onu duymamaktı
Doğumdan sonra vücud nasıl programlanıyorsa artık bebek ıhh dese öbür odadan duyuluyor :)
Yani ben duyuyorsam herkes duyar heralde :)

Dikkat et boğazlarını üşütme .
Inan hiç çekilmiyor. Sıcakta ve hamilelikte en az 50 kat daha zor
50 kere yaşadım zaten canım hastalıktan götümü doğrultamadım afedersinn ama inan başedemiyorum bu kadar sakin sabırlı olduğumu bilmiyordum ben bu çocuk beni şimdiden değiştirdi

Kocama gerek kalmadan ben teklif ettim takıp yatıcam salıcam geldiği gibi diye adamda bişey diyemedi zavallım

Gunaydin kizlarBana biraz gicik olun misler gibi uyuyorum geceleri Size neden oyle oluyo acaba grupta kimse uyuyamiyo Aksam 11 de uyuyorum sabah ezaninda zoraki uyaniyorum her an uykuluyum yani
Git burdan
Kız neredesin hangi ildesin nasıl yatıyorsun sıcaktan
Ramazanda başladı deliksiz uykuya hasretim ben bir aydır dilini ısır bacım valla

Hatta ııh demeden :) sürekli uyanmış gibi gelirdi bana koşar giderdim mışıl mışıl uyuyo bebem

Ben kimseye evde doğur demiyorum. Ne yani evde doğurdum diye utanıp saklayım mı ya da yalan mı söyleyim:) Napim evde doğdular ve rahat oldu.
Valla hiç rahatsız olmuyorum sizin eleştirilerinizden ne düşünürseniz düşünün kendi kendinize sinir olun ne deyim:) Siz saçma buluyorsunuz diye burda kendimi kısıtlamam, neyse odur, bende neyse nasıl olduysa anlatırım paylaşırım size soracak değilim. Yanlış anlayandan ben sorumlu değilim ona bakarsaniz youtube yalnız (yani ebesiz!!!) doğuran amerikan videoları ile dolu freebirth diyorlar böyle bir akım var. Isterseniz oraya da yorum yazın. :)
Bence bozmayın moralinizi bakın doğum yaklaşıyor. herkes kendi fikrini yaşadıklarını paylaşmakta özgür. Kimseyi bir şeye tesvik ettiğim yok hele ki ilk doğum ise ben kimseye haydi sen de evde doğurmalısın demem, benim ilk doğum planlı olmadı zaten evde. Kasmayın bu kadar dert etmeyin strese girmeyelim herkese iyi doğumlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…