2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yorgunluk ve sıcak yapmış olabilir mi canım? İnşallah normale döner ihmal etme sen yinede yüksek çıkarsa hastanede bi nst ile takip etsinler

Amin inşallah
Ya heralde şeyimden çıksa tuta tuta hastaneye koşarım afedersin kendim için değil sırf hani olurda doğumdan sonra bebekte bişey olur müdahale etmek zorunda kalırlar falan Allah korusun
Hele makat geliş bebeğe bu burdan çıkar diyen ebe nasıl Bi sorumluluk almaktır o

Kızlar ya benim göğüs uçlarim çok acıyor hamile kaldığımdan beri hassasiyet acı hiç geçmedi. Nasıl emzircem ben yani dokunamiyorum bile değil ki bebek emecek
Bana ebe masaja başla dedi canım acıya acıya alışacak sanırım hergün 10 dakika masaj yapıyorum acısına koyma bence yap üstüne git

Sinir olmuyorum, okuduktan sonra unutuyorum çok önemsemiyorum yani :)
Toplumu yanlış yönlendiren, hukuksuzluğa teşvik eden herkese ve her şeye garezim var. Size takıntım bu yüzden :)
bir şeyi "Yap, sen de yap ben yaptım" demek değildir sadece teşvik etmek. Aylardır öve öve bitiremediğiniz evde doğum hikayeleriniz farklı amaçlarla bu sayfaları okuyanlar için gayet teşvik edici. "İstediğimi yazarım" demekle olmaz, bunun vebali var. Bir kişiyi bile kötü etkileme ihtimali varsa ben dayanamaz konuşurum her ne koşulda olursa olsun. My name is Doğrucu Davut

Hee bu arada burası Türkiye. Amerika ve diğer ülkelerdeki koşulları, eğitimleri, süreç yönetim şekillerini burayla kıyaslamayın. Son mesajımdı. Bye

Kızlar bu burun tıkanıklığı için yapabileceğim bir şey var mi bildiğiniz
Nefes alamıyorum ben ya çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun.bir ay önce bende grip oldum.bana tek iyi gelen şey tuzlu suyla inhalatsion yapmak oldu.sanirim turkceside inalation 10 gün ne çektim O gripten .çok kötü birşey nefes alamamak.Allah sabır versin.imkanin varsa hemen dene canım.inan çok iyi geldi bana.insallah sanada iyi gelir.

Daha önce yapmıştı kendisi ters doğumu tecrübe işi demek.. ama oyle gözü kara biri değildir yani hastalarını bazen hastaneye de yollar hatta aslında beni de yollicaktı da bizimki geliverdi. Ama anlıyorum seni ben de evde doğum ilk duyduğumda öyle tepki verdim hem hamilelikte insan genel olarak zaten daha endişeli oluyor.. Herkesin gönlüne göre olsun en güzeli en sağlıklısı olsun insallah.

Bana ebe masaja başla dedi canım acıya acıya alışacak sanırım hergün 10 dakika masaj yapıyorum acısına koyma bence yap üstüne git
Canim ben dokunmadan göğsümden su geliyor.sanirim kolostrum olmalı. Bitecek diye korkuyorum.sizden gelmiyormu

Aminn inşallah nasıl sağlıklı olcaksa öyle olsun tabiki hepimiz için

Canim ben dokunmadan göğsümden su geliyor.sanirim kolostrum olmalı. Bitecek diye korkuyorum.sizden gelmiyormu
Yok canım benden hiiç gelmedi bugüne kadar 36ya kadar korkumdan elimi bile sürmedim duşta falan erken doğumu tetiklemesin diye
Şimdi ovuyorum uçlarıyla baya baya oynuyorum çıksın diye ama yine gelmedi

Git burdan
Kız neredesin hangi ildesin nasıl yatıyorsun sıcaktan
Ramazanda başladı deliksiz uykuya hasretim ben bir aydır dilini ısır bacım valla
Burasida sicakta gece yatarken sicagi.hissetmiyorum hatta uzun pijamayla yatiyorum usutmeyeyim diye sirtimi da kapatiyorum

Hukuksuzluk yok burda, evde doğurmak gayet de yasal, araştırın isterseniz :)

Ben Amerika olmadığını biliyorum burasının. Ama Tüm dünyaya açık izlenebilen videolar var diyorum yalniz doğuran kadınların. Turkiyede YouTube yasak değil herkes açıp izliyor. Bence orda da doğrucu davutluk yapma ihtiyacınızı doya doya giderebilirsiniz :)

Sarı Kantaron yagi gogus ucuma kullanayim diyorum ama acaba faydali olur mu.Normalde yaralari cabuk iglestiriyo da

Kızlar bişey sorucam ya ben dün mangala gittim oturduk yedik içtik yürüdüm sonra annemlere gittim yine ordada keyfim yerindeydi eve geldim üstümü çıkardıktan sonra sol ayakta Bi uyuşma hissettim gezerken farketmemişim demek ki hala o uyuşukluk devam ediyo hissizlik var neden ola ki?

edit/// neyse uzatmayim Samira :)
Kolostrum değildir o canım.Koyu kıvamlı ve sarı renkte gelir Kolostrum.Ve bebek doğunca gelir.
Doğru koyu ve sarı olur genelde, ama böyle sulu olanı da vardır onun ve doğumdan önce de gelebilir bazen oluyor öyle. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…