Yorgunluk ve sıcak yapmış olabilir mi canım? İnşallah normale döner ihmal etme sen yinede yüksek çıkarsa hastanede bi nst ile takip etsinlerKızlar sağlık ocağında da kontrolüm vardı bugün. Bebeğin nabzı çok yüksek çıkıyor hemşire endişelendi habire beni dinlendirip kontrol ediyor çok yüksek olduğunu söyledi yine en son. Nolur dua edin, şimdi kan tahlili istedi bişeyler ye dinlen yine bakcaz dedi endişeliyim..
Amin inşallahTabi ben de evde doğursun demiyorum ama ters vajinal doğum tecrübesi olan bir doktor bulsa bunda bir risk yok ki yani zaten gene doktor olacak hastane olacak. Bu doktorun tecrübesi ile alakalı mesela Amerikada ters doğum konusunda uzman doktorlar bile varmış keşke burda da olsa o zaman annelwr daha rahat olur.
Bu arada benim ilk doğum normal ve evde oldu tabi de ters olduğu için planlı değildi yani onu da belirteyim:) Bebek tersti, düz olsa ya da son anda dönseydi evde doğuracaktım ama ters kalırsa hastaneye gidecektim, ebeyide muayene ve destek için çağırmıştım, ama bir anda gelişti baktı ki bebek geliyor, dedi bu burdan rahat çıkaryani olaylar öyle gelişti deyim. Ilk doğumda tabiki o kadar cesaretli olmuyor insan yani o korkuları endişeleri bilirim ben de.
Hepimiz için en hayırlı en kolay neyse o olsun.
Ayy oyle olmasin yaa yazik bizeBizim bebekler şimdi rahat rahat uyuyun da sorcam ben size diyor galibabende sadece 1 kere kalkıyorum sonra uykuya devam
Bana ebe masaja başla dedi canım acıya acıya alışacak sanırım hergün 10 dakika masaj yapıyorum acısına koyma bence yap üstüne gitKızlar ya benim göğüs uçlarim çok acıyor hamile kaldığımdan beri hassasiyet acı hiç geçmedi. Nasıl emzircem benyani dokunamiyorum bile değil ki bebek emecek
Ben kimseye evde doğur demiyorum. Ne yani evde doğurdum diye utanıp saklayım mı ya da yalan mı söyleyim:) Napim evde doğdular ve rahat oldu.
Valla hiç rahatsız olmuyorum sizin eleştirilerinizden ne düşünürseniz düşünün kendi kendinize sinir olun ne deyim:) Siz saçma buluyorsunuz diye burda kendimi kısıtlamam, neyse odur, bende neyse nasıl olduysa anlatırım paylaşırım size soracak değilim. Yanlış anlayandan ben sorumlu değilim ona bakarsaniz youtube yalnız (yani ebesiz!!!) doğuran amerikan videoları ile dolu freebirth diyorlar böyle bir akım var. Isterseniz oraya da yorum yazın. :)
Bence bozmayın moralinizi bakın doğum yaklaşıyor. herkes kendi fikrini yaşadıklarını paylaşmakta özgür. Kimseyi bir şeye tesvik ettiğim yok hele ki ilk doğum ise ben kimseye haydi sen de evde doğurmalısın demem, benim ilk doğum planlı olmadı zaten evde. Kasmayın bu kadar dert etmeyin strese girmeyelim herkese iyi doğumlar :)
Çok geçmiş olsun.bir ay önce bende grip oldum.bana tek iyi gelen şey tuzlu suyla inhalatsion yapmak oldu.sanirim turkceside inalationKızlar bu burun tıkanıklığı için yapabileceğim bir şey var mi bildiğiniz
Nefes alamıyorum ben ya çok kötüyüm
Daha önce yapmıştı kendisi ters doğumu tecrübe işi demek.. ama oyle gözü kara biri değildir yani hastalarını bazen hastaneye de yollar hatta aslında beni de yollicaktı da bizimki geliverdi. Ama anlıyorum seni ben de evde doğum ilk duyduğumda öyle tepki verdim hem hamilelikte insan genel olarak zaten daha endişeli oluyor.. Herkesin gönlüne göre olsun en güzeli en sağlıklısı olsun insallah.Amin inşallah
Ya heralde şeyimden çıksa tuta tuta hastaneye koşarım afedersin kendim için değil sırf hani olurda doğumdan sonra bebekte bişey olur müdahale etmek zorunda kalırlar falan Allah korusun
Hele makat geliş bebeğe bu burdan çıkar diyen ebe nasıl Bi sorumluluk almaktır o
Canim ben dokunmadan göğsümden su geliyor.sanirim kolostrum olmalı. Bitecek diye korkuyorum.sizden gelmiyormuBana ebe masaja başla dedi canım acıya acıya alışacak sanırım hergün 10 dakika masaj yapıyorum acısına koyma bence yap üstüne git
Aminn inşallah nasıl sağlıklı olcaksa öyle olsun tabiki hepimiz içinDaha önce yapmıştı kendisi ters doğumu tecrübe işi demek.. ama oyle gözü kara biri değildir yani hastalarını bazen hastaneye de yollar hatta aslında beni de yollicaktı da bizimki geliverdi. Ama anlıyorum seni ben de evde doğum ilk duyduğumda öyle tepki verdim hem hamilelikte insan genel olarak zaten daha endişeli oluyor.. Herkesin gönlüne göre olsun en güzeli en sağlıklısı olsun insallah.
Yok canım benden hiiç gelmedi bugüne kadar 36ya kadar korkumdan elimi bile sürmedim duşta falan erken doğumu tetiklemesin diyeCanim ben dokunmadan göğsümden su geliyor.sanirim kolostrum olmalı. Bitecek diye korkuyorum.sizden gelmiyormu
Canim ben dokunmadan göğsümden su geliyor.sanirim kolostrum olmalı. Bitecek diye korkuyorum.sizden gelmiyormu
Burasida sicakta gece yatarken sicagi.hissetmiyorum hatta uzun pijamayla yatiyorum usutmeyeyim diye sirtimi da kapatiyorumGit burdan
Kız neredesin hangi ildesin nasıl yatıyorsun sıcaktan
Ramazanda başladı deliksiz uykuya hasretim ben bir aydır dilini ısır bacım valla
Hukuksuzluk yok burda, evde doğurmak gayet de yasal, araştırın isterseniz :)Sinir olmuyorum, okuduktan sonra unutuyorum çok önemsemiyorum yani :)
Toplumu yanlış yönlendiren, hukuksuzluğa teşvik eden herkese ve her şeye garezim var. Size takıntım bu yüzden :)
bir şeyi "Yap, sen de yap ben yaptım" demek değildir sadece teşvik etmek. Aylardır öve öve bitiremediğiniz evde doğum hikayeleriniz farklı amaçlarla bu sayfaları okuyanlar için gayet teşvik edici. "İstediğimi yazarım" demekle olmaz, bunun vebali var. Bir kişiyi bile kötü etkileme ihtimali varsa ben dayanamaz konuşurum her ne koşulda olursa olsun. My name is Doğrucu Davut
Hee bu arada burası Türkiye. Amerika ve diğer ülkelerdeki koşulları, eğitimleri, süreç yönetim şekillerini burayla kıyaslamayın. Son mesajımdı. Bye
Şoktan şoka sokuyorsun beniBurasida sicakta gece yatarken sicagi.hissetmiyorum hatta uzun pijamayla yatiyorum usutmeyeyim diye sirtimi da kapatiyorum
Doğru koyu ve sarı olur genelde, ama böyle sulu olanı da vardır onun ve doğumdan önce de gelebilir bazen oluyor öyle. :)Kolostrum değildir o canım.Koyu kıvamlı ve sarı renkte gelir Kolostrum.Ve bebek doğunca gelir.
Bitmez merak etme :) Bebek gelince artar inşallah.Canim ben dokunmadan göğsümden su geliyor.sanirim kolostrum olmalı. Bitecek diye korkuyorum.sizden gelmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?