Bende aynıyım yiyesim gelmiyor yiyorum zaten suların içi buz gece onları içip kıtır kıtır yiyorum bol sütlü kahve yapıyorum koca koca buz atıyorum içine meyveleri dondurasım var
Vantilatör kankimle yapıştık en sevdiğim şey oldu zaten katlanamıyorum zaten sıcağa gelemem iyice bunaldım inşallah hasta olmadan atlatıcaz canım
Bende aynıyım yiyesim gelmiyor yiyorum zaten suların içi buz gece onları içip kıtır kıtır yiyorum bol sütlü kahve yapıyorum koca koca buz atıyorum içine meyveleri dondurasım var
Vantilatör kankimle yapıştık en sevdiğim şey oldu zaten katlanamıyorum zaten sıcağa gelemem iyice bunaldım inşallah hasta olmadan atlatıcaz canım
Peygamberimiz (ASM) şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur: İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
Bunu bulmuştum bende araştırırken canım
Her dua Bi fazilet zaten çok çok büyük maneviyat kendimde okicam bunun ekran görüntüsünü aldım
Benim koca bırakmıyor ki kızgın kumlardan soğuk sulara atlayayım valla imkanın varsa git canım ya valla çok büyük rahatlarsın ben yalvarıyorum yinede izin vermiyo ya mikrop kaparsan ya suda sancılanırsan ya adada doğurursan diye
Benim koca bırakmıyor ki kızgın kumlardan soğuk sulara atlayayım valla imkanın varsa git canım ya valla çok büyük rahatlarsın ben yalvarıyorum yinede izin vermiyo ya mikrop kaparsan ya suda sancılanırsan ya adada doğurursan diye
Yedek bikiniyle gidip çıkar çıkmaz değiştirmek yeterliydi ama napalım eylüle kadar sabretcez artık ev işi olmasın herşeyi yapacak enerjim var ev işine yok ama aksi gibi bu sene ayrı Bi deniz tatil aşeriyorum resmen
Kimsenin sorduğu ettiği yok.Eşimde pazar günü bile işe gitti.Gitmek zorunda değil kendi işi.Öyle olunca çok üzüldüm kızdım.Öfkeyle hareket ettim inşallah bi sıkıntı olmaz.
Ah ya bende deli gibi kendimi parçaladım tek başıma kimseye minnet etmicem diye sen bol bol dinlen canım ya sakın bişey yapma daha fazla suyunu iç yemeğini ye çişine git o kadar boşver evi pok götürsün çocuğun var biliyorum zor ama bi tek bıdıkla ilgilen oda kendini yormadan dinlene dinlene
Canım işte çocuk olunca da evi temiz tutmak gerekiyor.Günlük rutin temizlik bile yoruyor ki bugün ekstra bi ton iş yaptım.Eşimi demiştim işte iş manyağı herif doğurdum doğuracam bari doğuma kadar ki pazarlarını bize ayır diye mi ama nerdeeeee.
Canım işte çocuk olunca da evi temiz tutmak gerekiyor.Günlük rutin temizlik bile yoruyor ki bugün ekstra bi ton iş yaptım.Eşimi demiştim işte iş manyağı herif doğurdum doğuracam bari doğuma kadar ki pazarlarını bize ayır diye mi ama nerdeeeee.
Canım ben bi kaç haftadır lansinoh ile kremliyorum aklıma geldikçe... ikizlere doğum yaptigimda hiç bilmiyordum erkenden başlanması gerektiğini doğumdan sonra çok feci yaralarım oldu... lansinoh fayda etmedi bana ayva çekirdeği çok iyi geldi... ayva saklıyordum bi tane eşim de bilmemiş kesmiş çocuklara yedirmis... eee çekirdeklerini naptın dedim attım dedi... Ben saklıyordum onu doğum için demiştim sonra da ayva bulamadım
Canım MaşaAllah bebisine ❤ bende yarın sabah gireceğim doğuma yedide hastanede olucaz... ikizler nolacak nasıl olacak onun derdindeyim... dünden beri ağlayıp duruyorum... ya doğumda birşey olursa, ya çıkamazsam, ya çocuklarım geride kalırsa hayırlısıyla şu hastane sürecini bi atlataydik iyiydi... bu arada benimkiler 31 aylık ve hiç istemiyorlar gibi ya inşallah kızım eve gelince daha farklı olur halleri