2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana çok sıcak geliyor kapı pencere her taraf açık buz yiyesim geliyor. Annem de dedi doğumda lohusalıkta grip seni mahveder diye ama dayanamıyorum
Bende aynıyım yiyesim gelmiyor yiyorum zaten suların içi buz gece onları içip kıtır kıtır yiyorum bol sütlü kahve yapıyorum koca koca buz atıyorum içine meyveleri dondurasım var
Vantilatör kankimle yapıştık en sevdiğim şey oldu zaten katlanamıyorum zaten sıcağa gelemem iyice bunaldım inşallah hasta olmadan atlatıcaz canım

Aynen canım doğum başlayınca aricaklar babaannemi suyu dökücek üstüne dualarla
Bende bizimkilere tembihleyim. Benim bildiğim Meryem suresi ve inşirah okunuyor dua. Senin bildiğin varsa başka paylaşır mısın canım

Şimdi baktım buzdolabında soğuk su buz yok. Sıcak su ictim deniz dibimde ama halim yok giremiyorum

Bende bizimkilere tembihleyim. Benim bildiğim Meryem suresi ve inşirah okunuyor dua. Senin bildiğin varsa başka paylaşır mısın canım
Peygamberimiz (ASM) şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
Bunu bulmuştum bende araştırırken canım
Her dua Bi fazilet zaten çok çok büyük maneviyat kendimde okicam bunun ekran görüntüsünü aldım

Şimdi baktım buzdolabında soğuk su buz yok. Sıcak su ictim deniz dibimde ama halim yok giremiyorum
Benim koca bırakmıyor ki kızgın kumlardan soğuk sulara atlayayım valla imkanın varsa git canım ya valla çok büyük rahatlarsın ben yalvarıyorum yinede izin vermiyo ya mikrop kaparsan ya suda sancılanırsan ya adada doğurursan diye

İşte idrar yolu enfeksiyonu da çok oldum ya. Hep yatmaktan hamlaştim da halim yok. Eşin de haklı bir yandan

İşte idrar yolu enfeksiyonu da çok oldum ya. Hep yatmaktan hamlaştim da halim yok. Eşin de haklı bir yandan
Yedek bikiniyle gidip çıkar çıkmaz değiştirmek yeterliydi ama napalım eylüle kadar sabretcez artık ev işi olmasın herşeyi yapacak enerjim var ev işine yok ama aksi gibi bu sene ayrı Bi deniz tatil aşeriyorum resmen

Canım işte çocuk olunca da evi temiz tutmak gerekiyor.Günlük rutin temizlik bile yoruyor ki bugün ekstra bi ton iş yaptım.Eşimi demiştim işte iş manyağı herif doğurdum doğuracam bari doğuma kadar ki pazarlarını bize ayır diye mi ama nerdeeeee.

Doğru çok haklısın canım
Allah yardımcın olsun sen yinede her fırsatta otur dinlen uzat ayaklarını yoksa sanada bebişinede yazık

Âmin canım inşallah bi aksilik olmazsa yazArım inşallah doğumdan sonra

Cin Kız doğuma mı gidiyorsun
Allahım inşallah sağlıkla meleğine kavuştursun çabucak bitsin gitsin güzel haberle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…