akşam yemek yerken bi sancı vurdu mide bulantısıyla beraber, yediğim yemeği bitiremedim ki çok açtım
üstüne bir de tuvaletim geldi diye tuvalete gittim ishal olmuşum. ardından enerjim tükendi uyuyakaldım. babası askerden gelmeden doğacak diye ödüm kopuyor bunlar olağan normal şeyler dimi kızlar?
Sizi cok iyi anliyorum internetteki butun olumsuz yorumlari okudum üzuldum cok agladim kendime zehir ettim hamileligimi sorularinizi cevapliyim17. Haftada plesenta asada diye progestan baslamisti doktor sabah aksam 20.haftada siddetli kanama gecirdim progestani 3 e cikardi fitil olarak 28. Haftaya kadar kullandim 28.haftaya kesin cikar dedi biraz cikinca burda yapamayiz kanamali olur dedi tanidigi profösere yönlendirdi tip fakültesine profun özeline gittim sezeryanida fakultede yapacak kendisi.yapisiklik varmi bilmiyorum demedi sizinde iyi olur insallah bi tanidigim gecen sene yapisiklikta vardi sagsalim dogurdu doktor rahmi almamak icin biraz hastanede yatirdi plesentayi parca parca düsurdu insallah sagsalim yavrularimizi aliriz kucagimiza dua edecegim size
Ayyy Allah razı olsun. Çok sağ olun. Çok teşekkür ederim
Rabbim bebeğinizi güzel yüzlü güzel suretli hayırlı sağlıklı eylesin çok düşüncelisiniz. Sağ sağlim atlatırız bu süreci inşaallah
Valla hiç düşünmedim manyak olduğunu.Acik sözlü dobra kendini bilen neşeli insanları severim.Gercek hayatta da bu karakterdeki kişilere yakınlık duyarım.Iste elinden geleni yapıyorsun ya o hoşuma gidiyor.Sonu nasıl olacak Allah bilir.Yeter ki bebeler ve biz sağlıklı olalım.
Canım @Saye- cim ikiz hamile olarak senin çabalarında takdire şayan.Allah gönlünün muradını versin.Bu sayfadaki tüm anneler hepimiz normal olsun sezaryen olsun sağlıkla mutlulukla doğum yapalım yavrularimizi bagrimiza basalim inşallah.Amin ☝☝☝
Ayyy Allah razı olsun. Çok sağ olun. Çok teşekkür ederim
Rabbim bebeğinizi güzel yüzlü güzel suretli hayırlı sağlıklı eylesin çok düşüncelisiniz. Sağ sağlim atlatırız bu süreci inşaallah
Allah korktuğunuzdan emin eylesin canım.Saglikla al yavrunu kucağına.Zor bi süreçten geçiyorsun Rabbim yardımcınız olsun senin Nnisem12
nin tüm bu durumu yaşayan başka zorluklarla mücadele eden hamilelerin.Rabbim yüzünüzü güldürsün yavrunuzu kucağınıza sağlıkla almak nasip etsin.❤
Bu arada ben 8 aydır yapmadığım işi yaptım bugün.Suyum muyum gelmezse iyi Allah korusun.Lütfen sizde bana dua edin.İsmim Sevim.Simdi uzandim daha bebis hareket ediyor sukur.Sezeryan yerim cok acidi belim agridi birde vajinaya baski var.Eşime kızdım dün evde kalıp bana yardım etmedi işe gitti.Bende bütün işi ağır hafif ne varsa yaptım.Allah sonumu hayır etsin.
Hayatım benim göğüs ucum bildiğin dumduzdu. Yanı küçücük minicik bir tomurcuk bile yoktu. Emzire emzire pompalaya pompalaya cikti. 24 ay emzirdim hem de. Emzirirken de hic koca koca uç olmadi ama merak etme bebişler kavriyor bir şekilde
Canını sıkma, yoluna girer insallah. Sen vazgeçme yeter ki
Kanada lokumum doğuruyor musun kızzzz.İsmin neydi sana da dua edeyim.Duanin gücüne çok çok inanırım.Allah yar ve yardımcın olsun.Sağlikla doğsun küçük Leo❤
Kanada lokumum doğuruyor musun kızzzz.İsmin neydi sana da dua edeyim.Duanin gücüne çok çok inanırım.Allah yar ve yardımcın olsun.Sağlikla doğsun küçük Leo❤