2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
akşam yemek yerken bi sancı vurdu mide bulantısıyla beraber, yediğim yemeği bitiremedim ki çok açtım
üstüne bir de tuvaletim geldi diye tuvalete gittim ishal olmuşum. ardından enerjim tükendi uyuyakaldım. babası askerden gelmeden doğacak diye ödüm kopuyor bunlar olağan normal şeyler dimi kızlar?

Ayyy Allah razı olsun. Çok sağ olun. Çok teşekkür ederim
Rabbim bebeğinizi güzel yüzlü güzel suretli hayırlı sağlıklı eylesin çok düşüncelisiniz. Sağ sağlim atlatırız bu süreci inşaallah

Valla hiç düşünmedim manyak olduğunu.Acik sözlü dobra kendini bilen neşeli insanları severim.Gercek hayatta da bu karakterdeki kişilere yakınlık duyarım.Iste elinden geleni yapıyorsun ya o hoşuma gidiyor.Sonu nasıl olacak Allah bilir.Yeter ki bebeler ve biz sağlıklı olalım.

Allah korktuğunuzdan emin eylesin canım.Saglikla al yavrunu kucağına.Zor bi süreçten geçiyorsun Rabbim yardımcınız olsun senin N nisem12 nin tüm bu durumu yaşayan başka zorluklarla mücadele eden hamilelerin.Rabbim yüzünüzü güldürsün yavrunuzu kucağınıza sağlıkla almak nasip etsin.❤

Sezeryan olacak arkadaşlar gününüzü aldınız mı ben hafta içi alıcam.doktorum en erken 38+5te alırız dedi.acaba 39 a kaksa geç mi olur

Bu arada ben 8 aydır yapmadığım işi yaptım bugün.Suyum muyum gelmezse iyi Allah korusun.Lütfen sizde bana dua edin.İsmim Sevim.Simdi uzandim daha bebis hareket ediyor sukur.Sezeryan yerim cok acidi belim agridi birde vajinaya baski var.Eşime kızdım dün evde kalıp bana yardım etmedi işe gitti.Bende bütün işi ağır hafif ne varsa yaptım.Allah sonumu hayır etsin.

Tamam canım bende çabalıyorum insallah olacak

Sen doğum sancısını tarif ediyorsun. Benim de belden kasiklara inceden ağrı oluyor düzensiz şekilde. Senin kuvvetli gibi sancıların.
Ben ilk defa bugün üst üste yaşadım bu kadar. Normalde olurdu günde 2-3 defa ama bugün en az 15 defa yokladi 6-7 saatte

Kanada lokumum doğuruyor musun kızzzz.İsmin neydi sana da dua edeyim.Duanin gücüne çok çok inanırım.Allah yar ve yardımcın olsun.Sağlikla doğsun küçük Leo❤
Valla bilmiyorum ki kuzum Beklemedeyim. Benim adım Kajin canım. Bende duanın gücüne çok inanırım. Allah razı olsun senden kuzummmm

Perşembe kontrolüm var canım.Muhtemelen o gün verir.Doktorum 39 haftayı doldurma taraftarı.
Sezeryan olacak arkadaşlar gününüzü aldınız mı ben hafta içi alıcam.doktorum en erken 38+5te alırız dedi.acaba 39 a kaksa geç mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…