- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
Evet canım sabah 7de yatış yapıcaz 8 buçukta da sezeryana alacak doktorum inşallah... Ben çok korkuyorum bu sefer ama... kan değerlerim düşmüş inşallah kolay bir şekilde atlatırız...Doğuma mı giriyorsun, Sağlıkla kavuşun inşallah, hemencicik toparlarsınız, eşin yardımcı olur bir şekilde aşılır
Sağol canımKız o akıntı bende bir haftadır vardoğurmadım sende doğurmazsın
Maşallah canım ellerine sağlık çok güzel olmuş
Ben şimdiden koysam mı acaba diye düşündüm sancıları başlatır mı acaba
Bende isterim dua
Canım gözünüzaydın sorun olmamasına sevindim
Valla bilmiyorum ki kuzumBeklemedeyim. Benim adım Kajin canım. Bende duanın gücüne çok inanırım. Allah razı olsun senden kuzummmm
Evet canım sabah 7de yatış yapıcaz 8 buçukta da sezeryana alacak doktorum inşallah... Ben çok korkuyorum bu sefer ama... kan değerlerim düşmüş inşallah kolay bir şekilde atlatırız...
Sağol canım❤
Evet Kürtçe canım ben kuzey irakliyim söylemiştim bir kaç arkadaşa daha önce,valla bizimkiler anlami Nerede Hayat diyorlar amaAdının anlamı ne kuzum.Kürtçe bi isim galiba
Çok teşekkür ederim. Amin, Cümlemize inşaallahAllah korktuğunuzdan emin eylesin canım.Saglikla al yavrunu kucağına.Zor bi süreçten geçiyorsun Rabbim yardımcınız olsun senin @nisem12 nin tüm bu durumu yaşayan başka zorluklarla mücadele eden hamilelerin.Rabbim yüzünüzü güldürsün yavrunuzu kucağınıza sağlıkla almak nasip etsin.❤
akilli bidiklar annelerini dinleyip erken gelmeyecejler. Bende şu secim geçsin öyle doğsun istiyorum ondan pazartesiye kadar dayansa keskeDoğum sonrasını hallederiz bi şekilde Tr den kv gelcek ama doğum anı onlar gelmeden başlarsa o zaman kucağımda götürcem doğuma
Kuzum istiyosan bekle ama bence telefonla bilgi ver hastaneye.
Benim ilk sancım 8 dk ile başladı 10 dk sonra 5 dk düştü.. yarım saat sonra 2 dk düştü ve doğurdum
Yani gaz sancısı da olsa, doğum sancısı da olsa şu an bunu yaşıyorum die söylemende fayda var. Ki ani bişi değil uzun zamandır sancı çekiyomuşsun..
Sen niye riske attın kendini benim evde ayakta halıları son dk serelim diyor annemler valla hiç sevmiyorum öyle...Birde temizlik hastası değilim ama o lavaboyu tuvaleti hergun temizlemem lazım annem 3 4 günü bekliyor. Artık bende dayanıyorum napayım. Doğum sonrası düzene girer inş.Bu arada ben 8 aydır yapmadığım işi yaptım bugün.Suyum muyum gelmezse iyi Allah korusun.Lütfen sizde bana dua edin.İsmim Sevim.Simdi uzandim daha bebis hareket ediyor sukur.Sezeryan yerim cok acidi belim agridi birde vajinaya baski var.Eşime kızdım dün evde kalıp bana yardım etmedi işe gitti.Bende bütün işi ağır hafif ne varsa yaptım.Allah sonumu hayır etsin.
İnşallah hayrolsun kuzum bu saatten sonra gelsin olsun boşverYa çok tuhaf hissediyorum meylenim belim kopuyor,kasiklarima vuruyor hayırdır inşallah
Biraz takip et bakalım. Benim de geçen gün çok sık oldu. Dün mesela hiç olmadı. Bugün de beş altı kez yokladi.Ben ilk defa bugün üst üste yaşadım bu kadar. Normalde olurdu günde 2-3 defa ama bugün en az 15 defa yokladi 6-7 saatte
Evet Kürtçe canım ben kuzey irakliyim söylemiştim bir kaç arkadaşa daha önce,valla bizimkiler anlami Nerede Hayat diyorlar ama
Allah razı olsun canım ne güzel duaCanımSaye- cim ikiz hamile olarak senin çabalarında takdire şayan.Allah gönlünün muradını versin.Bu sayfadaki tüm anneler hepimiz normal olsun sezaryen olsun sağlıkla mutlulukla doğum yapalım yavrularimizi bagrimiza basalim inşallah.Amin ☝☝☝
Bir umut dedimSancı için olsa sence ben durur muyum kuzu
Açılmayı hızlandırıyomuş doğumu başlatmıyomuş
Güzelce dinlen canım inşallah hiç bir şey olmayacak. Allah yardımcın olsun, ağrılarına şifa olsunBu arada ben 8 aydır yapmadığım işi yaptım bugün.Suyum muyum gelmezse iyi Allah korusun.Lütfen sizde bana dua edin.İsmim Sevim.Simdi uzandim daha bebis hareket ediyor sukur.Sezeryan yerim cok acidi belim agridi birde vajinaya baski var.Eşime kızdım dün evde kalıp bana yardım etmedi işe gitti.Bende bütün işi ağır hafif ne varsa yaptım.Allah sonumu hayır etsin.
Canım ben bunu kaçırmışım yaEvet canım sabah 7de yatış yapıcaz 8 buçukta da sezeryana alacak doktorum inşallah... Ben çok korkuyorum bu sefer ama... kan değerlerim düşmüş inşallah kolay bir şekilde atlatırız...
Sağol canım❤
Adın ne güzelmiş. Anlamı hayat mı dedin. Jiyan demek değil miydi hayat :)Valla bilmiyorum ki kuzumBeklemedeyim. Benim adım Kajin canım. Bende duanın gücüne çok inanırım. Allah razı olsun senden kuzummmm
akilli bidiklar annelerini dinleyip erken gelmeyecejler. Bende şu secim geçsin öyle doğsun istiyorum ondan pazartesiye kadar dayansa keske
Sen niye riske attın kendini benim evde ayakta halıları son dk serelim diyor annemler valla hiç sevmiyorum öyle...Birde temizlik hastası değilim ama o lavaboyu tuvaleti hergun temizlemem lazım annem 3 4 günü bekliyor. Artık bende dayanıyorum napayım. Doğum sonrası düzene girer inş.
Sen bol bol.dinlem şimdi inş birşey olmaz kötü düşünmeKimsenin sorduğu ettiği yok.Eşimde pazar günü bile işe gitti.Gitmek zorunda değil kendi işi.Öyle olunca çok üzüldüm kızdım.Öfkeyle hareket ettim inşallah bi sıkıntı olmaz.
Sen bol bol.dinlem şimdi inş birşey olmaz kötü düşünme
Aynen canım doğum başlayınca aricaklar babaannemi suyu dökücek üstüne dualarlaAllah razı olsun canım ne güzel duaYürekten aminn. Sağlıkla hayırla gelsin tüm melekler. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bir umut dedimDoğum sancısı başlayınca mı koyacağız
Güzelce dinlen canım inşallah hiç bir şey olmayacak. Allah yardımcın olsun, ağrılarına şifa olsun
Canım ben bunu kaçırmışım yaAllah hayırla sağlıkla kucaklamak nasip etsin ne heyecanlı
Banada herkes soruyo ama hareket yokKimsenin sorduğu ettiği yok.Eşimde pazar günü bile işe gitti.Gitmek zorunda değil kendi işi.Öyle olunca çok üzüldüm kızdım.Öfkeyle hareket ettim inşallah bi sıkıntı olmaz.
Bana çok sıcak geliyor kapı pencere her taraf açık buz yiyesim geliyor. Annem de dedi doğumda lohusalıkta grip seni mahveder diye ama dayanamıyorumBanada herkes soruyo ama hareket yok
Kimseden bişey isteyemem aklından bulup yapsalar daha kıymetli
Kalsın öyle gerçekten umrumda değil
Temizlik için iki gün gelir abla son hafta derin derin yapar napayım günlük alıcak halim yok olduğu kadar
Sizde yapmayın kızlar sizden değerli değil kapı cam
Hasta olursunuz rüzgara çarpar üşütürsünüz allah korusun doğumda grip korkunç bişey
Ah ya bende deli gibi kendimi parçaladım tek başıma kimseye minnet etmicem diye sen bol bol dinlen canım ya sakın bişey yapma daha fazla suyunu iç yemeğini ye çişine git o kadar boşver evi pok götürsün çocuğun var biliyorum zor ama bi tek bıdıkla ilgilen oda kendini yormadan dinlene dinleneBu arada ben 8 aydır yapmadığım işi yaptım bugün.Suyum muyum gelmezse iyi Allah korusun.Lütfen sizde bana dua edin.İsmim Sevim.Simdi uzandim daha bebis hareket ediyor sukur.Sezeryan yerim cok acidi belim agridi birde vajinaya baski var.Eşime kızdım dün evde kalıp bana yardım etmedi işe gitti.Bende bütün işi ağır hafif ne varsa yaptım.Allah sonumu hayır etsin.
Banada herkes soruyo ama hareket yok
Kimseden bişey isteyemem aklından bulup yapsalar daha kıymetli
Kalsın öyle gerçekten umrumda değil
Temizlik için iki gün gelir abla son hafta derin derin yapar napayım günlük alıcak halim yok olduğu kadar
Sizde yapmayın kızlar sizden değerli değil kapı cam
Hasta olursunuz rüzgara çarpar üşütürsünüz allah korusun doğumda grip korkunç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?