2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğuma mı giriyorsun, Sağlıkla kavuşun inşallah, hemencicik toparlarsınız, eşin yardımcı olur bir şekilde aşılır
Evet canım sabah 7de yatış yapıcaz 8 buçukta da sezeryana alacak doktorum inşallah... Ben çok korkuyorum bu sefer ama... kan değerlerim düşmüş inşallah kolay bir şekilde atlatırız...
Sağol canım

Yarın sabah mı canım.Kac hafta kaç günlüksün

Çok teşekkür ederim. Amin, Cümlemize inşaallah

akilli bidiklar annelerini dinleyip erken gelmeyecejler. Bende şu secim geçsin öyle doğsun istiyorum ondan pazartesiye kadar dayansa keske
Sen niye riske attın kendini benim evde ayakta halıları son dk serelim diyor annemler valla hiç sevmiyorum öyle...Birde temizlik hastası değilim ama o lavaboyu tuvaleti hergun temizlemem lazım annem 3 4 günü bekliyor. Artık bende dayanıyorum napayım. Doğum sonrası düzene girer inş.

Allah razı olsun canım ne güzel dua Yürekten aminn. Sağlıkla hayırla gelsin tüm melekler. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sancı için olsa sence ben durur muyum kuzu
Açılmayı hızlandırıyomuş doğumu başlatmıyomuş
Bir umut dedim Doğum sancısı başlayınca mı koyacağız
Güzelce dinlen canım inşallah hiç bir şey olmayacak. Allah yardımcın olsun, ağrılarına şifa olsun
Canım ben bunu kaçırmışım ya Allah hayırla sağlıkla kucaklamak nasip etsin ne heyecanlı

Kimsenin sorduğu ettiği yok.Eşimde pazar günü bile işe gitti.Gitmek zorunda değil kendi işi.Öyle olunca çok üzüldüm kızdım.Öfkeyle hareket ettim inşallah bi sıkıntı olmaz.

Aynen canım doğum başlayınca aricaklar babaannemi suyu dökücek üstüne dualarla

Kimsenin sorduğu ettiği yok.Eşimde pazar günü bile işe gitti.Gitmek zorunda değil kendi işi.Öyle olunca çok üzüldüm kızdım.Öfkeyle hareket ettim inşallah bi sıkıntı olmaz.
Banada herkes soruyo ama hareket yok
Kimseden bişey isteyemem aklından bulup yapsalar daha kıymetli
Kalsın öyle gerçekten umrumda değil
Temizlik için iki gün gelir abla son hafta derin derin yapar napayım günlük alıcak halim yok olduğu kadar
Sizde yapmayın kızlar sizden değerli değil kapı cam
Hasta olursunuz rüzgara çarpar üşütürsünüz allah korusun doğumda grip korkunç bişey

Bana çok sıcak geliyor kapı pencere her taraf açık buz yiyesim geliyor. Annem de dedi doğumda lohusalıkta grip seni mahveder diye ama dayanamıyorum

Ah ya bende deli gibi kendimi parçaladım tek başıma kimseye minnet etmicem diye sen bol bol dinlen canım ya sakın bişey yapma daha fazla suyunu iç yemeğini ye çişine git o kadar boşver evi pok götürsün çocuğun var biliyorum zor ama bi tek bıdıkla ilgilen oda kendini yormadan dinlene dinlene

Aynı canım ya haber et diyorlardı.Bayramdan sonra dedim.Simdi arayan soran yok.Hadi gelin diye minnet mi edicem hic tarzim degil.Gelecek olan gercekten isteyen cikar gelir.Basladim bi ucundan kendim.Cam kapı silmicem komşuma sildircem.Halilar yıkamadan gelince.Bütün dolap ve çekmece içlerini temizledim düzenledim.Evim büyük eşya çok yap yap bitmedi kaç gündür.Battaniye yorgan örtü ne varsa yıkadım.Yarin perdelerde sıra.Napim bugünkü gibi hunharca olmasa da yavaş yavaş yapicam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…