2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkese Gunaydin benim bu hafta goguslerimi elleyince hem dolgunluk var hem de agriyorlar acaba dogum yaklastigi icin.icine sut mu doluyo ki. Insallah oyledir.
Evet doğum yaklaştığının habercisi bu durum . Ne belirtiler yaşadım
-yoğun vaj akıntı
-bulantı
-sırt ağrısı
-göğüslerde şişkinlik ve ağrı
-uykusuzluk
Sonunda muhteşem bır duygu

Benim suan kac haftadir suren Sirt agrim var.Bugunlerde de gogus agrisi demek baya hazirlaniyo vucut

Maşallah
Ne güzel bi kavuşma olmuş
İnşallah sen de iyisindir, maşallah her birinize

Reactions: LaL
Bu belirtiler bende 1 aydır var demek ki benim için doğum uzak anlamına geliyo ne zaman rahatlarsam o zaman doğurcam ve tarihe geçicem

sabaha pozitif başlamak . Süpersiniz .. Doğumu bekleyen herkese boyle doğumlar nasip olsun inşallah .. Durumuz bol evlatlarınız hayırlı omurlu olsun

Gunaydın canlar biz hazırlanıyoruz yavaştan duasına katan tum herkesten Allah razı olsun
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Ya ne kadar güzel bir doğum bu böyle üçünüze de maşallah Allah analı babalı büyütsün doğurmayanlara böyle güzel doğum nasip etsin inşallah

Masallahhh canim Allah anali babali buyutsun ne guzel kolay olmus dogumun ,darisi bizim basimiza

Gunaydın canlar biz hazırlanıyoruz yavaştan duasına katan tum herkesten Allah razı olsun
Allah yardımcın olsun canım bir avazda inşallah. Senin içinde bebeğin içinde muhteşem bir gün olsun
Allahım beklediğim Doğum hikayesi muhteşem canım rabbim bebeklere ve sana sağlık versin. Çok güzel olmuş Doğumun. Darısı bizim başımıza. Benim oğlanlarda böyle bir avazda sağlıkla gelir inşallah
Allahım bende de var aynısı inşallah benimki de yakındır

Günaaayydınnn
LaL coook tebrikk ederimm ne heycanlı yaa pozitif doğum hikayelerinde bugün
Darısı hepimize inşallah
Ben de haftaya bu saatlerde Allah izin verirse cıkmıs olurum amelıyattan diye bakıyorum saate cok heycanlı yaa gercekten inanamıyorum kasımda kese konusurken şimdi
Bu arada uyuyamayan arkidişler , gecen hafta boyunca her gece yazıyordum buraya hatta yastık elınde gezenler klubunun üyesiydim kafkasyaninozkizi ile birlikte. Ama son bir haftadır bi güzel uyuyorum bıraz hava da serınledi ama benı asıl rahatlatan bacak ağrımın gecmesi oldu sanırım
Uykusuzluk ne kötü biliyorum inşallah soyle guzel uykular çekersiniz bebek gelmeden vücudumuz dinlenir

çok şükür canım ne güzel hızlıca olmuş herşey
darısı bizlerin başına

Maşallah size çok güzel bir doğum hikayesi, hepimize böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah, sağlıkla mutlulukla büyütün...

Normal doğum nasip olursa bende epidural düşünüyorum canım
Yapan arkadaşlarım oldu memnun kaldılar da gebe okulundaki ebe hiç tavsiye etmedi aklım biraz karıştı. Uyuşukluk olduğu için ıkınma tam anlamıyla olmuyor kasılma zamanlarını anlamıyor anne yanlış zamanlarda ıkınıyor doğum zor olıyor fln dedi ama acı hissetmedikleri sonra ne derece zor olabilir ki bilemiyorum

Ama herkeste aynı etki olmuyor ki Lal arkadaştaki de güzel bir örnek. Yalnız doğru zamanda yapılmasi gerekiyor ki dediğin durum yaşanmasın. Benim acı eşiğim çok düşük istemiştim doğum sırasında epidural ama hastane uygulamasında yoktu. Doğumdan sonra hastaneye geri bildirim yapmıştım. Epidural bazı durumlarda gerekli diye. Daha konforlu oluyor. Doğum sonrası çok halsiz kalmıştım mesela. Doktoruna anestezi uzmanına güveniyorsan deneyebilirsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…