2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oy maşallah kuzuya az da kaldı kavuşmaya
Sen bilirsin tabiki ama bence çok şiddetlenmesini bekleme kalça ağrısının benimde kalça ağrısıyla başladı topallamaya çevirdi şimdi tamamen yatırdıha benimkisi farklı bir durummuş ama olsun yine de Ftr doktoru bi görsün olmazsa egzersiz ya da vitamin vs önerirler
kadın Doğum doktorumuz git dedikten sonraki kontrolde de hemen sormuştu gittin mi vs vs diye

Benim daha erken dogar planlanan tarihe kalmaz gibi geliyor hep. Sanki temmuzun ilk haftası dogarmış gibi bir his var içimde. Kızım da 36 artıda kontrole gıtmıstım hiç bir aksilik yoktu doktor tarih olarak 4 hafta sonrasını beklicez falan diyodu ama 3 4 gün sonra aniden suyum gelmişti. Ne açılma ne de cok bir kasılma vardı. Belki de onun etkisindeyim hala

Burda da ebeler için çok sonraki bi seçenek epidural. Gas and air diye bişi var yüzyılın icadı
Ben onunla doğum yapmıştım mesela, ilaçsız denemek istemiştim..
Epidural ile sancıyı hissedişin azaldığını ben de duydum/okudum.. ama bacaklarının arasında bi doğum doktoru ya da ebe var.. Ekrana bakarak sancı çektiğini görüyorlar.. 2 sancı arası kaç saniye görüyorlar.. ve seni uyarıyor, “10 saniye içinde sancın gelcek, ben sana ıkınman için işaret vericem.. 10 a kadar say derin nefes alıp 10 saniye daha ıkın “ vs die yönlendiriyorlar,
Kaderine terk edilmiyosun yani
Bence yapabilene epidural büyük nimet

Benim bugn yapti ozaman bile canim aciyo nasil normal dogurcam diye korku aldi beni sali gunu belli olur dedi sadece bebege gore
Doğum anı çok başka, vücudun seni öyşe bi hazırlıyo ki inanamazsın, kemiklerin açılması farklı, kasların çalışması farklı, kana salınan adrenalin vs vs hormonlar çok farklı. Öyle güçlü oluyosun ki..
Ben ne sancı çekerken ne doğururken ne sonrasında bi damla göz yaşı dökmedim acıdan mesela.. Ama yıllar geçti ve o anı anlatırken gözlerim doluyo Çok saçma ama inan şu an hayal ettiğinden çok daha güçlü hissedeceksin.

Olabilir canım. Benim de 15 Temmuz diye tahminde bulunuşum kızımı 40+2 de doğuruşumdan zaten .

Aslında aklımdan perşembe günü gideyim diye geçiyordu canım ama bugun agrım yok denecek kadar azaldı ama senin durumun da aklımda hep. İnşallah agrıların diner canım cok zordu o iki üç gün emekledim resmen.

Selam kızlar. Sizi yeni takip etmeye başladım, çalıştığım ve kötü bir hamilelik geçirdiğim için takip etmek aklıma gelmedi oysa ilk hamileliğimde buranın çok faydasını görmüştüm, şimdide bir göz atayım dedim 6 yıl önceki ilk Doğumum geldi aklıma. Hiçbirşey bilmezken 2013 Temmuz annelerinde Doğumla ilgili çokşey öğrenmiştim. Şimdide Doğum yapanları okuyunca hemen bende doğurmak istiyorum inşallah herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır evlatlarını...

Seninle günümüz çok yakın ve ben de temmuzun ilk haftası hayal ediyorum nedense..
Şimdiden yeri çok az geliyo bebeğin elime, her şey oğlumdan çok farklı ilerliyo. 39’u hayatta beklemez gibi..

Ama sonra ağrılarım geçiyo, yok ya doğmaz bu bebiş diyorum
İnşallah yine önce suyum gelir benim.. Öyle her şey daha basitti

İnşallah azalır ağrıların da son haftaların rahat geçer @Meylen demişti galiba kalsiyumu ikiye bölüp kullanıyorum diye ben de hatta öyle yapmıştım o dedikten sonra etki etmişti o dönem biraz Kalsiyum kullanıyorsan öneririm bir de soğuk kompres ftr doktoru önermişti kalça hariç bacaktaki normal ağrı sızıya dahi iyi geliyor

Bende önce suyumun gelmesini istiyorum canım yaa. Hastanede patlattılardı benimkini, tahmin ediyorum ki önce suyum gelseydi daha kolay gelişirdi herşey.

Bazen benim de agrılarım geçince acaba geç mi dogar dıye dusundugum oluyorBenim da ilk nişan arkasından suyum gelmişti ama açılma olmadı hiç. Progestan kullanımı acılmayı zorlastırıyormus sanırım.

Canım benim kalsıyum hap seklinde suya atılanlardan değil ama ikiye cıkardım ben de. Soguk kompres deneyeyım canım sagol

Tecrubeli olan annelere sorum olucak

Bu bebek yağlari
Gece nemlendiricileri
Dogduktan sonra hemen kullaniliyor mu

Yoksa belirli bi aydan sonra mı başlaniyor

Tecrubeli olan annelere sorum olucak

Bu bebek yağlari
Gece nemlendiricileri
Dogduktan sonra hemen kullaniliyor mu

Yoksa belirli bi aydan sonra mı başlaniyor
Yıkadığın andan itibaren ne zaman istersen..
Ben yağ kullanmadım kızarıklık yapmıştı die, losyon ve kremle devam ettik. 2 yaşında ve Halen kullanıyoruz.

takvimin yok canım kaç haftalıksın ?
nasıldı çatı muayenesi
benimde doktorum 37de yapıcam diyodu ama bebek ters olduğu için hala dahada dönmediği için sezeryan olucam büyük ihtimal o yüzden yapmıcak galiba
ama yinede ya yaparsa diye bi meraklardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…