Ay atmaz mı ya kolay mı o kadar taşı sonra yanında olsun mucize 10 kere de yaşasan 10uda başkaAyyy Amin canım az kaldı derken bile kalbim güm güm attı
Oy maşallah kuzuyaKızlar biz de dün gittik kontrole kilosu 2400 küsür haftasıyla uyumlu dedi doktor. 38.haftayı 3 4 gün gece alıyoruz sezeryanla oldugu için dedi.11 temmuzda tam 38 oluyoruz. Demek ki 15 temmuza kadar oglum kucagımda olacakKalça agrım için fizik tedavi görsün dedi. İyice artarsa görüneceğim. Bizde durumlar boyle. Bakalım ne zaman gelecek Metehan Bey sabırsızlıkla beklıyorum
Benim daha erken dogar planlanan tarihe kalmaz gibi geliyor hep. Sanki temmuzun ilk haftası dogarmış gibi bir his var içimde. Kızım da 36 artıda kontrole gıtmıstım hiç bir aksilik yoktu doktor tarih olarak 4 hafta sonrasını beklicez falan diyodu ama 3 4 gün sonra aniden suyum gelmişti. Ne açılma ne de cok bir kasılma vardı. Belki de onun etkisindeyim halaBenimle hemen hemen aynı seyrediyor kilosu canım. Benimkide dün 35+1 de 2550 gram çıktı, bu hesaba göre bi aksilik çıkmazsa ikimizde 3-3,5 civarı doğururuz insaAllah. Ve benim de içimden bi ses hep 15 Temmuzda doğuracağımı söylüyor. Hadi hakkımızda en hayırlısı .
Burda da ebeler için çok sonraki bi seçenek epidural. Gas and air diye bişi var yüzyılın icadıYapan arkadaşlarım oldu memnun kaldılar da gebe okulundaki ebe hiç tavsiye etmedi aklım biraz karıştı. Uyuşukluk olduğu için ıkınma tam anlamıyla olmuyor kasılma zamanlarını anlamıyor anne yanlış zamanlarda ıkınıyor doğum zor olıyor fln dedi ama acı hissetmedikleri sonra ne derece zor olabilir ki bilemiyorum
Doğum anı çok başka, vücudun seni öyşe bi hazırlıyo ki inanamazsın, kemiklerin açılması farklı, kasların çalışması farklı, kana salınan adrenalin vs vs hormonlar çok farklı. Öyle güçlü oluyosun ki..Benim bugn yapti ozaman bile canim aciyo nasil normal dogurcam diye korku aldi beni sali gunu belli olur dedi sadece bebege gore
Olabilir canım. Benim de 15 Temmuz diye tahminde bulunuşum kızımı 40+2 de doğuruşumdan zatenBenim daha erken dogar planlanan tarihe kalmaz gibi geliyor hep. Sanki temmuzun ilk haftası dogarmış gibi bir his var içimde. Kızım da 36 artıda kontrole gıtmıstım hiç bir aksilik yoktu doktor tarih olarak 4 hafta sonrasını beklicez falan diyodu ama 3 4 gün sonra aniden suyum gelmişti. Ne açılma ne de cok bir kasılma vardı. Belki de onun etkisindeyim hala
Aslında aklımdan perşembe günü gideyim diye geçiyordu canım ama bugun agrım yok denecek kadar azaldı ama senin durumun da aklımda hep. İnşallah agrıların diner canım cok zordu o iki üç gün emekledim resmen.Oy maşallah kuzuyaaz da kaldı kavuşmaya
Sen bilirsin tabiki ama bence çok şiddetlenmesini bekleme kalça ağrısının benimde kalça ağrısıyla başladı topallamaya çevirdi şimdi tamamen yatırdıha benimkisi farklı bir durummuş ama olsun yine de Ftr doktoru bi görsün olmazsa egzersiz ya da vitamin vs önerirler
kadın Doğum doktorumuz git dedikten sonraki kontrolde de hemen sormuştu gittin mi vs vs diye
Aynen oyle canım. Her cocuk baska bir anne doguruyor resmenAy atmaz mı ya kolay mı o kadar taşı sonra yanında olsun mucize 10 kere de yaşasan 10uda başka
Bakalım tahminler tutacak mıOlabilir canım. Benim de 15 Temmuz diye tahminde bulunuşum kızımı 40+2 de doğuruşumdan zaten.
Seninle günümüz çok yakın ve ben de temmuzun ilk haftası hayal ediyorum nedense..Benim daha erken dogar planlanan tarihe kalmaz gibi geliyor hep. Sanki temmuzun ilk haftası dogarmış gibi bir his var içimde. Kızım da 36 artıda kontrole gıtmıstım hiç bir aksilik yoktu doktor tarih olarak 4 hafta sonrasını beklicez falan diyodu ama 3 4 gün sonra aniden suyum gelmişti. Ne açılma ne de cok bir kasılma vardı. Belki de onun etkisindeyim hala
Ya insan ölçünce bi panik oluyor keşke bende ölçmeseydim canım sıkıldı vallabende dün cok kacamak yaptim ama sekerimi de ölcemedim.
İnşallah azalır ağrıların da son haftaların rahat geçer @Meylen demişti galiba kalsiyumu ikiye bölüp kullanıyorum diye ben de hatta öyle yapmıştım o dedikten sonra etki etmişti o dönem biraz Kalsiyum kullanıyorsan öneririm bir de soğuk kompres ftr doktoru önermişti kalça hariç bacaktaki normal ağrı sızıya dahi iyi geliyorAslında aklımdan perşembe günü gideyim diye geçiyordu canım ama bugun agrım yok denecek kadar azaldı ama senin durumun da aklımda hep. İnşallah agrıların diner canım cok zordu o iki üç gün emekledim resmen.
Bende önce suyumun gelmesini istiyorum canım yaa. Hastanede patlattılardı benimkini, tahmin ediyorum ki önce suyum gelseydi daha kolay gelişirdi herşey.Seninle günümüz çok yakın ve ben de temmuzun ilk haftası hayal ediyorum nedense..
Şimdiden yeri çok az geliyo bebeğin elime, her şey oğlumdan çok farklı ilerliyo. 39’u hayatta beklemez gibi..
Ama sonra ağrılarım geçiyo, yok ya doğmaz bu bebiş diyorum
İnşallah yine önce suyum gelir benim.. Öyle her şey daha basitti
Bazen benim de agrılarım geçince acaba geç mi dogar dıye dusundugum oluyorSeninle günümüz çok yakın ve ben de temmuzun ilk haftası hayal ediyorum nedense.. ☺
Şimdiden yeri çok az geliyo bebeğin elime, her şey oğlumdan çok farklı ilerliyo. 39’u hayatta beklemez gibi..
Ama sonra ağrılarım geçiyo, yok ya doğmaz bu bebiş diyorum
İnşallah yine önce suyum gelir benim.. Öyle her şey daha basitti ☺
Canım benim kalsıyum hap seklinde suya atılanlardan değil ama ikiye cıkardım ben de. Soguk kompres deneyeyım canım sagolİnşallah azalır ağrıların da son haftaların rahat geçer @Meylen demişti galiba kalsiyumu ikiye bölüp kullanıyorum diye ben de hatta öyle yapmıştım o dedikten sonra etki etmişti o dönem biraz Kalsiyum kullanıyorsan öneririm bir de soğuk kompres ftr doktoru önermişti kalça hariç bacaktaki normal ağrı sızıya dahi iyi geliyor
Kaçamaklarda ölçmemek en güzelibende dün cok kacamak yaptim ama sekerimi de ölcemedim.
Tecrubeli olan annelere sorum olucak
Bu bebek yağlari
Gece nemlendiricileri
Dogduktan sonra hemen kullaniliyor mu
Yoksa belirli bi aydan sonra mı başlaniyor
Yıkadığın andan itibaren ne zaman istersen..Tecrubeli olan annelere sorum olucak
Bu bebek yağlari
Gece nemlendiricileri
Dogduktan sonra hemen kullaniliyor mu
Yoksa belirli bi aydan sonra mı başlaniyor
takvimin yok canım kaç haftalıksın ?Selam kızlar doktordan geliyorum kontrol amacli gittim cati muayenesi yapti ve doktorum çatın dar biraz dedi haftaya sali gel belli olur normal yada ssezeryan dedi yani kilosuna bagli sanirim bebegimin suan 3150 vardir 3.5 kilo felan dogar sanrm acaba nrmal dogumu etkilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?