2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sirt agrisi ok, onceye gore hafif artan akinti uykusuzluk daima zaten baskada bisey yok.:)

Maşallah maşallah.Gozunaydin çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Cektigin sıkıntıların mükafatı kolay doğum olmuş.Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin canım❤❤

Reactions: LaL
Oh çok şükür sağ salim aldın kucağına rabbim sana bagislasin inşallah gözün aydın. Ikinci ikizlerimiz de geldi ❤❤

canim gebe egitiminde bize hem anestezi uzmani hemde ebe tavsiye etti. hatta benim gittigim hastanenin bakanlikla bu konuyla ilgili calismasi varmis. yurt disinda oldugu gibi bizim ülkemizde de isteyen anneler icin epidural enestezi ücretsiz olmasi ve rutine baglnmasi icin. ikinma hissi kaybolmuyormus anestezi uzmaninin anlattigi kadariyla. anestezi uzmaninin eli de önemlidir bence

Ben hala uyuyamıyorum sıcaktan

MaşaAllah BarekAllah ne güzel olmuş kuzum yaa. Darısı başımıza

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Bol bol sütün olsun inşallah

Kardeşlerim sabah çok güzel bi kahvaltı hazırlamışlardı normalde onlar yokken annemle babam bana uyum sağlayıp benim gibi kahvaltı yapıyorlardı bugün çok kaçamak yaptım şekerim yüksek çıktı çok pişmanım dün süperdi 100 leri hiç görmedim bugün 200 lerde bu şeker çok canımı sıkıyor ne var yani iki üç kaçamak yaptıysak

Allah'ım nazarlardan saklasın nasıl sevindim canım gözün aydın olsun tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah

Selam kızlar doktordan geliyorum kontrol amacli gittim cati muayenesi yapti ve doktorum çatın dar biraz dedi haftaya sali gel belli olur normal yada ssezeryan dedi yani kilosuna bagli sanirim bebegimin suan 3150 vardir 3.5 kilo felan dogar sanrm acaba nrmal dogumu etkilermi

bende dün cok kacamak yaptim ama sekerimi de ölcemedim.

Kızlar biz de dün gittik kontrole kilosu 2400 küsür haftasıyla uyumlu dedi doktor. 38.haftayı 3 4 gün gece alıyoruz sezeryanla oldugu için dedi.11 temmuzda tam 38 oluyoruz. Demek ki 15 temmuza kadar oglum kucagımda olacakKalça agrım için fizik tedavi görsün dedi. İyice artarsa görüneceğim. Bizde durumlar boyle. Bakalım ne zaman gelecek Metehan Bey sabırsızlıkla beklıyorum

3500 normal doğum için güzel bi kilo canım benimde yarın kontrolüm var inşallah çatı yapmaz diye dua ediyorum valla

Geçen gün bir doktorun yazdığı bir postu okudum
Çatı darlığı hakkındaki görüşlerin biraz subjektif olduğunu söylüyordu. Çatı darlığından dolayı sezaryen denirse, başka bir doktor görüşü daha almayı tavsiye ediyordu

Benim bugn yapti ozaman bile canim aciyo nasil normal dogurcam diye korku aldi beni sali gunu belli olur dedi sadece bebege gore
Doğum anı başka canım sonuçta sürekli açılacak bide bunda kemk acıyo biraz bastırdığı için yoksa iç kısım acımıyo yani
Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inaşllah

Oh seninde az kaldı
Hadi hayırlısı inşallah

Benimle hemen hemen aynı seyrediyor kilosu canım. Benimkide dün 35+1 de 2550 gram çıktı, bu hesaba göre bi aksilik çıkmazsa ikimizde 3-3,5 civarı doğururuz insaAllah. Ve benim de içimden bi ses hep 15 Temmuzda doğuracağımı söylüyor . Hadi hakkımızda en hayırlısı .

En az 2 doktor görüşü diyolar çatı darlığında Bi de bebeğin kilosundan ziyade baş çevresi uyumu önemli dedi yoksa 4300 çok rahat doğuranlarda var baş çıktıktan sonra vücut fırt diye çıkıyo videolarda izlediğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…