Sirt agrisi ok, onceye gore hafif artan akinti uykusuzluk daima zaten baskada bisey yok.:)Evet doğum yaklaştığının habercisi bu durum . Ne belirtiler yaşadım
-yoğun vaj akıntı
-bulantı
-sırt ağrısı
-göğüslerde şişkinlik ve ağrı
-uykusuzluk
Sonunda muhteşem bır duygu
Doğumhaneden bildiriyorum canlar doğdu bebeklerim şükürler olsun
Saat gece 3:45 karnımda bir patlama sesi duydum sanki uyandım tuvalete ve ardından su sızıntısı başladı sancılar hızlandı hemen hemşireyi çağırdım, açıklık 4 cm doğumhaneye aldılar
Epidural yapıldı ne olduğunu anlamadım yarım saat içinde oğlum doğdu 3 kez fln ıkınma galiba çok uyuşturdu epidural, 10 dk kadar kızımın inmesini bekledik o da öyle çok kolay doğdular şükürler olsun, dikiş kesi hiçbirşey yok ben hala şoktayım saat 5:45te herşey bitti
Oğlum 3195 kızım 2700 maşallah çok iyiler yanımda yatıyorlar şuan darısı hepinizin başına, rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsın
Oh çok şükür sağ salim aldın kucağına rabbim sana bagislasin inşallah gözün aydın. Ikinci ikizlerimiz de geldiDoğumhaneden bildiriyorum canlar doğdu bebeklerim şükürler olsun
Saat gece 3:45 karnımda bir patlama sesi duydum sanki uyandım tuvalete ve ardından su sızıntısı başladı sancılar hızlandı hemen hemşireyi çağırdım, açıklık 4 cm doğumhaneye aldılar
Epidural yapıldı ne olduğunu anlamadım yarım saat içinde oğlum doğdu 3 kez fln ıkınma galiba çok uyuşturdu epidural, 10 dk kadar kızımın inmesini bekledik o da öyle çok kolay doğdular şükürler olsun, dikiş kesi hiçbirşey yok ben hala şoktayım saat 5:45te herşey bitti
Oğlum 3195 kızım 2700 maşallah çok iyiler yanımda yatıyorlar şuan darısı hepinizin başına, rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsın
canim gebe egitiminde bize hem anestezi uzmani hemde ebe tavsiye etti. hatta benim gittigim hastanenin bakanlikla bu konuyla ilgili calismasi varmis. yurt disinda oldugu gibi bizim ülkemizde de isteyen anneler icin epidural enestezi ücretsiz olmasi ve rutine baglnmasi icin. ikinma hissi kaybolmuyormus anestezi uzmaninin anlattigi kadariyla. anestezi uzmaninin eli de önemlidir benceYapan arkadaşlarım oldu memnun kaldılar da gebe okulundaki ebe hiç tavsiye etmedi aklım biraz karıştı. Uyuşukluk olduğu için ıkınma tam anlamıyla olmuyor kasılma zamanlarını anlamıyor anne yanlış zamanlarda ıkınıyor doğum zor olıyor fln dedi ama acı hissetmedikleri sonra ne derece zor olabilir ki bilemiyorum
Ben hala uyuyamıyorum sıcaktanGünaaayydınnn
@LaL coook tebrikk ederimm ne heycanlı yaapozitif doğum hikayelerinde bugün
Darısı hepimize inşallah
Ben de haftaya bu saatlerde Allah izin verirse cıkmıs olurum amelıyattan diye bakıyorum saate cok heycanlı yaa gercekten inanamıyorum kasımda kese konusurken şimdi
Bu arada uyuyamayan arkidişler , gecen hafta boyunca her gece yazıyordum buraya hatta yastık elınde gezenler klubunun üyesiydimkafkasyaninozkizi ile birlikte. Ama son bir haftadır bi güzel uyuyorum bıraz hava da serınledi ama benı asıl rahatlatan bacak ağrımın gecmesi oldu sanırım
Uykusuzluk ne kötü biliyorum inşallah soyle guzel uykular çekersiniz bebek gelmeden vücudumuz dinlenir
MaşaAllah BarekAllah ne güzel olmuş kuzum yaa. Darısı başımızaDoğumhaneden bildiriyorum canlar doğdu bebeklerim şükürler olsun
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Bol bol sütün olsun inşallahDoğumhaneden bildiriyorum canlar doğdu bebeklerim şükürler olsun
Allah'ım nazarlardan saklasın nasıl sevindim canımDoğumhaneden bildiriyorum canlar doğdu bebeklerim şükürler olsun
bende dün cok kacamak yaptim ama sekerimi de ölcemedim.Kardeşlerim sabah çok güzel bi kahvaltı hazırlamışlardı normalde onlar yokken annemle babam bana uyum sağlayıp benim gibi kahvaltı yapıyorlardı bugün çok kaçamak yaptımşekerim yüksek çıktı çok pişmanım dün süperdi 100 leri hiç görmedim bugün 200 lerde bu şeker çok canımı sıkıyor ne var yani iki üç kaçamak yaptıysak
3500 normal doğum için güzel bi kilo canım benimde yarın kontrolüm var inşallah çatı yapmaz diye dua ediyorum vallaSelam kızlar doktordan geliyorum kontrol amacli gittim cati muayenesi yapti ve doktorum çatın dar biraz dedi haftaya sali gel belli olur normal yada ssezeryan dedi yani kilosuna bagli sanirim bebegimin suan 3150 vardir 3.5 kilo felan dogar sanrm acaba nrmal dogumu etkilermi
Benim bugn yapti ozaman bile canim aciyo nasil normal dogurcam diye korku aldi beni sali gunu belli olur dedi sadece bebege gore3500 normal doğum için güzel bi kilo canım benimde yarın kontrolüm var inşallah çatı yapmaz diye dua ediyorum valla
Selam kızlar doktordan geliyorum kontrol amacli gittim cati muayenesi yapti ve doktorum çatın dar biraz dedi haftaya sali gel belli olur normal yada ssezeryan dedi yani kilosuna bagli sanirim bebegimin suan 3150 vardir 3.5 kilo felan dogar sanrm acaba nrmal dogumu etkilermi
Doğum anı başka canım sonuçta sürekli açılacak bide bunda kemk acıyo biraz bastırdığı için yoksa iç kısım acımıyo yaniBenim bugn yapti ozaman bile canim aciyo nasil normal dogurcam diye korku aldi beni sali gunu belli olur dedi sadece bebege gore
Oh seninde az kaldıKızlar biz de dün gittik kontrole kilosu 2400 küsür haftasıyla uyumlu dedi doktor. 38.haftayı 3 4 gün gece alıyoruz sezeryanla oldugu için dedi.11 temmuzda tam 38 oluyoruz. Demek ki 15 temmuza kadar oglum kucagımda olacakKalça agrım için fizik tedavi görsün dedi. İyice artarsa görüneceğim. Bizde durumlar boyle. Bakalım ne zaman gelecek Metehan Bey sabırsızlıkla beklıyorum
Benimle hemen hemen aynı seyrediyor kilosu canım. Benimkide dün 35+1 de 2550 gram çıktı, bu hesaba göre bi aksilik çıkmazsa ikimizde 3-3,5 civarı doğururuz insaAllah. Ve benim de içimden bi ses hep 15 Temmuzda doğuracağımı söylüyorKızlar biz de dün gittik kontrole kilosu 2400 küsür haftasıyla uyumlu dedi doktor. 38.haftayı 3 4 gün gece alıyoruz sezeryanla oldugu için dedi.11 temmuzda tam 38 oluyoruz. Demek ki 15 temmuza kadar oglum kucagımda olacakKalça agrım için fizik tedavi görsün dedi. İyice artarsa görüneceğim. Bizde durumlar boyle. Bakalım ne zaman gelecek Metehan Bey sabırsızlıkla beklıyorum
En az 2 doktor görüşü diyolar çatı darlığında Bi de bebeğin kilosundan ziyade baş çevresi uyumu önemli dedi yoksa 4300 çok rahat doğuranlarda var baş çıktıktan sonra vücut fırt diye çıkıyo videolarda izlediğim kadarıylaGeçen gün bir doktorun yazdığı bir postu okudum
Çatı darlığı hakkındaki görüşlerin biraz subjektif olduğunu söylüyordu. Çatı darlığından dolayı sezaryen denirse, başka bir doktor görüşü daha almayı tavsiye ediyordu
Ayyy Amin canım az kaldı derken bile kalbim güm güm attıOh seninde az kaldı
Hadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?