2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
pilates topum yok kullanmıyorum
bi arkadaşta dedi ters durmayı falan değişik bi şekiller var dönmesi için ama bişey olur diye korkumdan yapamadım
Kız sen benim gönderdiğim hareketi yaptın mı. Bende bugün süpürge yaptım yerimde durmuyorum belki işe yarar hesabi. Hayırlısı bakalım artık

Neye gore 5 temmuzdan sonra gelebilir dedi ki acep.Bana henuz demedi bakalim bu.hafta soyler mi sabirsizlikla bekliyorum gunler gecmiyo

Aynen canim benim gecen.hafta kontrolde bas cevresi biraz one gecmsiti doktorum bas boyle.devam ederse bakacagiz normal.dogumu etkileyebilir dedi
İşte onun hafta aralığını bilmiyorum canım mesela ne kadar önünde çıkınca etkiliyor falan doktorlar illaki yönlendirir

güzel haberlerle gelmişsin ne güzel canım
benim kız 35. haftada 2650ydi iri diyodu seninkine haftasıyla uyumlu mu dedi ne dedi canım
kasılmaların kaç çıktı nstde ?

Bazen çok hareketli oluyorlar da bilemedim. Öğle yemeğinde tatlı mı vardı yoksa
Ya da uzanıp dinlenmeni istiyor..

Yok canim ya bugün çok bulantim var doğru düzgün yemek bile yiyemedim

Ama ac da olsam tok da olsam değişmiyor. Karnımdan çıkacak gibi hareket ediyo ve bu durum beni cok yoruyor masabaşında çalışamıyorum doğru duzgun

Rüyamda elini çıkardığını gordum zaten . Geri sokmaya çalışıyordum :)).

Kızlar benim bebeğim hiç durmuyor bir saniye bile
Ofiste sürekli oturuyorum, acaba yerine mi sığmıyor. İYİce aşağı indi çünkü
Son deli dana zamanları canım 35ten sonra hafifliyor hafifliyor derken dönemiyor tekme savuramıyor güçlü itiyo sadece ayağını poposunu dayıyo bende bazen göbek deliğimden çıkmaya çalışırken yakalıyorum

Epidural konuşulmuş belli ki nimet ama 5 cmden sonra takılması deneme dozu vs sanırım biraz daha zaman alıyor ve herkeste tutmuyormuş ilerleyişe göre hareket etmek mantıklı bence oldu ki artık dayanamıyorum taktırırım ama dayanabiliyosam herşeyin doğallığından yanayım

Kızım da aşırı hareketliydi. Ama o zamanlar çalışmıyordum. Bir de arada 7 yaş var nerdeyse. Bence yaş ileledikçe hamilelik daha da zorlaşıyor
Çalışırken hamilelik de ayrı zormuş. Midem zaten bulanıyor bir de üstüne bu bebek deli dana gibi yüzünce hiç oturamıyorum yerimde. Arada mescide gidip uzanıyorum ama sonuçta işyeri burası çok da abartamıyorum. Hayırlısıyla bir doğuraydık

5 cm sonrasında mı veriliyor? 5'i bulan 10'u da bulur yav?

İnan yaşla hiç alakası yok her bebek farklı süreç yeni bebişimizin annesi 28 yaşında ilk gebeliği o kadar kolay geçmiş ki bunda çekti bu kadar zorlasaydım ilkinde asla ikinciyi yapmam dedi
Kesinlikle çalışırken çok zor ama bi konuda iyi hantallaşmıyosun evdeyken daha yorgun daha bitkin oluyo insan
Çok oynadığı zaman lavobada elinin sıcağını değdirmen sakinleştiriyo ben öyle yapıyodum çok canımı yaktığı zamanlar helede dönmeye çalıştığı zamanlar hemen göbeğime yapışıyodum iş yerinde
Az kaldı inaşlalh izne çıkınca rahatlarsın

5 cm sonrasında mı veriliyor? 5 i bulan 10 u da bulur yav?

4-5 cm açıklık olmadan verilmiyor diye biliyorum ben de

Ama normal doğursaydım kesin epidurali tercih ederdim heralde. Kuzenim hastane odasında tv izliye izleye doğum yaptı. Sancılar yükseliyor ama hiç hissetmiyordu. Ohh tam premses style :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…