2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen daha doğurmadın mı?
Bu gece Leo gelir diye düşünmüştüm ama
Sorma ya,çok berbat bir gün geçirdim dün. Doğururum diye bazi kiyafetleri çıkardım esimden yardim istedim,yardim etmek istemedi bagirdik cagirdik. Sinir krizii gecirdim,aglama krizine girdim o agriyla beraber 3 saat sonra nst randevum var. Acaba söylesem bakarlar mi açılma var mi diye?

Bıdık büyümüş maşallah doktoruna benden kalp çatı muayenesi yaptırmayan yapmayan her doktoru çok seviyorum

Bilmiyorum ki bana yaşla da ilgisi varmış gibi geliyor.
İnşallah canım bir haftam kaldı az daha sabredicem inşallah

Söylesen bakarlar canım da açılma olsa sancın dururmuydu ki dünden bugüne bence durmaz aksine artardı

Bıdık büyümüş maşallah doktoruna benden kalp çatı muayenesi yaptırmayan yapmayan her doktoru çok seviyorum
Valla 28. Haftada kanama olunca yapılmıştı o yüzden çook gergin gittim bu gün ha yaptı ha yapacak diye sonra kendi açıkladı.. bebeğin pozisyonu normal doğum için sıkıntısız, kafa çapıda haftası ile uyumlu, normal doğumu destekleyen devlet hastanesi olduğumuz için son ana kadar normal denicez, sezeryan zaten cepte.. Bide doğum anındaki bebeğin baş çevresinin büyüklüğü önemli çatıda dedi

Ah ya bu kocaların da huyu suyu değişiyo biz hamileyken. Benimki de aşırı asabi oldu bu aralar her şeye öfkeleniyo. Üzülme inşallah gönlünü alır eminim.

Açılma olsa şuana kadar sancılar devam ederdi bence
Nst ye girecekmişsin zaten. Sancı çıkarsa kesin bakarlar açılma olup olmadığına

Bilmiyorum ki bana yaşla da ilgisi varmış gibi geliyor.
İnşallah canım bir haftam kaldı az daha sabredicem inşallah
Bende yataktan çıkamamış Annem kus kus baygınlıklar geçiriyomuş eve doktor getirtip serumlar taktırıyolarmış yaş 20 o zamanlar şuan 46 yaşında kardeşimi 37 yaşında doğurdu 4. Çocuk 37. Haftasında izne çıktı pazara markete gitti ev temizledi 1.5 hafta sonra doğum yaptı desem

Ohh maşallah diyelim annene :)
İnşallah kızlarımız da çok sağlıklı çok rahat hamilelikler geçirirler. Sıkıntısını hiç görmezler

Öyle mi dersin? Hani ne bilim belki 1-2 cm açılmıştır ve durmuştur bazen öyle olabiliyor diye okudum
1 2 santim açıklıkla özgürkuş ne kadar durdu canım nişan yok su yok zararı olur mu bilmiyorum ki bence sancı durmazdı
Boşuna çatı canını yakıcaklar ama içim rahat etsin diyorsan baktır

Bana 38de yaparım çatın müsait mi diye bakmam lazım demişti belki yarın yapar kaçınılmaz şeyler
Allah var özeldeyim ama doktorum beni rahatlatıyor sen normal yaparsın bak zorlanmazsın görüceksin falan diyo normalden yana kanala girmiş mi onu çok merak ediyorum kanala girdikten sonra 2-4 hafta arası doğum diyor makalelerde

Ohh maşallah diyelim annene :)
İnşallah kızlarımız da çok sağlıklı çok rahat hamilelikler geçirirler. Sıkıntısını hiç görmezler
Anaya çekmesin lütfen ben anaya çekmişim her konuda zor bi gebelik dönemiydi
İnşallah canım bi adetleri sancısız geçsin ikincisi gebelikleri rahat olsun

Benim yaşadığım yerde bi tne özel var, bi kaç kere bahsetmiştim canım, direk akıl çelip sezeryan yapıyorlar, zaten pek kurumsal bi hastane değil, yerel. Hemde eşim il sağlık personeli olduğu için devlet hastanesine "mecbur" kaldık ama sonradan öğrendim ki anne bebek ve doğum dostu seçilmiş, hemde doktorum ile iletişimim çok güzel onun için içim rahat. Özel yada devlet önemli olan doktor bence

Kesinlikle öyle canım da artık sezaryen yanlısı çok doktor kalmadı çok şükür eskisi gibi değil hem denetimlerden hemde anne bebek sağlığı bilincine varıldığını düşünüyorum eskiden para için bile olsa hemen sezaryen diyolardı
Bizim bıdıklar vajinal gelmeyi kabul ederlerse bi engel yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…