Evet canım 5ten sonra takılıyomuş açılma düzenliyse çok yavaş ilerlemiyosa bencede epiduralsiz gidilir ama bazılarının çok yavaş oluyo 24 saati 30 saati bulan var5 cm sonrasında mı veriliyor? 5'i bulan 10'u da bulur yav?
Sorma ya,çok berbat bir gün geçirdim dün. Doğururum diye bazi kiyafetleri çıkardım esimden yardim istedim,yardim etmek istemedi bagirdik cagirdik. Sinir krizii gecirdim,aglama krizine girdim o agriyla beraberSen daha doğurmadın mı?
Bu gece Leo gelir diye düşünmüştüm ama
Belki işaretleri vardır. Ben hiç anlamamıştım. Sabah vc'ye kalktım. Ayağa dikilir dikilmez yerler su..Kızlar doğumda önce suyun geleceğinin belirtisi oluyor muş mu duyan giren okuyan var mi
Bıdık büyümüş maşallahKontrolden çıktık bizde3 kilo olmuş yavru kuşum, 36+6 bugün, Dr. çatı muayenesini doğumda yapacakmış, Nstde de sancı çıkmadı, şimdilik her şey normal,, doğurmazsam haftaya salı bi daha kontrol
İnan yaşla hiç alakası yok her bebek farklı süreç yeni bebişimizin annesi 28 yaşında ilk gebeliği o kadar kolay geçmiş ki bunda çekti bu kadar zorlasaydım ilkinde asla ikinciyi yapmam dedi
Kesinlikle çalışırken çok zor ama bi konuda iyi hantallaşmıyosun evdeyken daha yorgun daha bitkin oluyo insan
Çok oynadığı zaman lavobada elinin sıcağını değdirmen sakinleştiriyo ben öyle yapıyodum çok canımı yaktığı zamanlar helede dönmeye çalıştığı zamanlar hemen göbeğime yapışıyodum iş yerinde
Az kaldı inaşlalh izne çıkınca rahatlarsın
Söylesen bakarlar canım da açılma olsa sancın dururmuydu ki dünden bugüneSorma ya,çok berbat bir gün geçirdim dün. Doğururum diye bazi kiyafetleri çıkardım esimden yardim istedim,yardim etmek istemedi bagirdik cagirdik. Sinir krizii gecirdim,aglama krizine girdim o agriyla beraber3 saat sonra nst randevum var. Acaba söylesem bakarlar mi açılma var mi diye?
Di mi ya? Bakarsın doğumda çatıya. Olursa devam olmazsa sezer. Önce bakınca ne değişecek?Bıdık büyümüş maşallahdoktoruna benden kalp çatı muayenesi yaptırmayan yapmayan her doktoru çok seviyorum
Öyle mi dersin? Hani ne bilim belki 1-2 cm açılmıştır ve durmuştur bazen öyle olabiliyor diye okudumSöylesen bakarlar canım da açılma olsa sancın dururmuydu ki dünden bugünebence durmaz aksine artardı
Valla 28. Haftada kanama olunca yapılmıştı o yüzden çook gergin gittim bu gün ha yaptı ha yapacak diyeBıdık büyümüş maşallahdoktoruna benden kalp çatı muayenesi yaptırmayan yapmayan her doktoru çok seviyorum
Sorma ya,çok berbat bir gün geçirdim dün. Doğururum diye bazi kiyafetleri çıkardım esimden yardim istedim,yardim etmek istemedi bagirdik cagirdik. Sinir krizii gecirdim,aglama krizine girdim o agriyla beraber3 saat sonra nst randevum var. Acaba söylesem bakarlar mi açılma var mi diye?
Bende yataktan çıkamamış Annem kus kus baygınlıklar geçiriyomuş eve doktor getirtip serumlar taktırıyolarmış yaş 20 o zamanlar şuan 46 yaşında kardeşimi 37 yaşında doğurdu 4. Çocuk 37. Haftasında izne çıktı pazara markete gitti ev temizledi 1.5 hafta sonra doğum yaptı desemBilmiyorum ki bana yaşla da ilgisi varmış gibi geliyor.
İnşallah canım bir haftam kaldı az daha sabredicem inşallah
Öyle mi dersin? Hani ne bilim belki 1-2 cm açılmıştır ve durmuştur bazen öyle olabiliyor diye okudum
Ben ağrıyla gittiğimde yaptı bana ya açılma var mı bi kere yedik parmak Bi daha doğuma kadar yemek istemiyorumDi mi ya? Bakarsın doğumda çatıya. Olursa devam olmazsa sezer. Önce bakınca ne değişecek?
Bende yataktan çıkamamış Annem kus kus baygınlıklar geçiriyomuş eve doktor getirtip serumlar taktırıyolarmış yaş 20 o zamanlar şuan 46 yaşında kardeşimi 37 yaşında doğurdu 4. Çocuk 37. Haftasında izne çıktı pazara markete gitti ev temizledi 1.5 hafta sonra doğum yaptı desem
1 2 santim açıklıkla özgürkuş ne kadar durdu canım nişan yok su yok zararı olur mu bilmiyorum ki bence sancı durmazdıÖyle mi dersin? Hani ne bilim belki 1-2 cm açılmıştır ve durmuştur bazen öyle olabiliyor diye okudum
hic tecrübe etmedim o zaman doğum basit oluyormuş öyle mi oldu pekiBelki işaretleri vardır. Ben hiç anlamamıştım. Sabah vc'ye kalktım. Ayağa dikilir dikilmez yerler su..
Bana 38de yaparım çatın müsait mi diye bakmam lazım demişti belki yarın yapar kaçınılmaz şeylerValla 28. Haftada kanama olunca yapılmıştı o yüzden çook gergin gittim bu gün ha yaptı ha yapacak diyesonra kendi açıkladı.. bebeğin pozisyonu normal doğum için sıkıntısız, kafa çapıda haftası ile uyumlu, normal doğumu destekleyen devlet hastanesi olduğumuz için son ana kadar normal denicez, sezeryan zaten cepte.. Bide doğum anındaki bebeğin baş çevresinin büyüklüğü önemli çatıda dedi
Anaya çekmesin lütfenOhh maşallah diyelim annene :)
İnşallah kızlarımız da çok sağlıklı çok rahat hamilelikler geçirirler. Sıkıntısını hiç görmezler
Benim yaşadığım yerde bi tne özel var, bi kaç kere bahsetmiştim canım, direk akıl çelip sezeryan yapıyorlar, zaten pek kurumsal bi hastane değil, yerel. Hemde eşim il sağlık personeli olduğu için devlet hastanesine "mecbur" kaldık ama sonradan öğrendim ki anne bebek ve doğum dostu seçilmiş, hemde doktorum ile iletişimim çok güzel onun için içim rahat. Özel yada devlet önemli olan doktor benceBana 38de yaparım çatın müsait mi diye bakmam lazım demişti belki yarın yapar kaçınılmaz şeyler
Allah var özeldeyim ama doktorum beni rahatlatıyor sen normal yaparsın bak zorlanmazsın görüceksin falan diyo normalden yana kanala girmiş mi onu çok merak ediyorum kanala girdikten sonra 2-4 hafta arası doğum diyor makalelerde
Kesinlikle öyle canım da artık sezaryen yanlısı çok doktor kalmadı çok şükür eskisi gibi değil hem denetimlerden hemde anne bebek sağlığı bilincine varıldığını düşünüyorum eskiden para için bile olsa hemen sezaryen diyolardıBenim yaşadığım yerde bi tne özel var, bi kaç kere bahsetmiştim canım, direk akıl çelip sezeryan yapıyorlar, zaten pek kurumsal bi hastane değil, yerel. Hemde eşim il sağlık personeli olduğu için devlet hastanesine "mecbur" kaldık ama sonradan öğrendim ki anne bebek ve doğum dostu seçilmiş, hemde doktorum ile iletişimim çok güzel onun için içim rahat. Özel yada devlet önemli olan doktor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?