Sata gore 37+3 deyim canimtakvimin yok canım kaç haftalıksın ?
nasıldı çatı muayenesi
benimde doktorum 37de yapıcam diyodu ama bebek ters olduğu için hala dahada dönmediği için sezeryan olucam büyük ihtimal o yüzden yapmıcak galiba
ama yinede ya yaparsa diye bi meraklardayım
Teşekkür ederik canımBen göbek düşmeden yıkamamıştım canım
Göbek 10. Gun düştü. Her yıkamadan sonra yağ sürüyordum
Saģol canımYıkadığın andan itibaren ne zaman istersen..
Ben yağ kullanmadım kızarıklık yapmıştı die, losyon ve kremle devam ettik. 2 yaşında ve Halen kullanıyoruz.
bende hep önce suyum gelsin diye dua ediyorumSeninle günümüz çok yakın ve ben de temmuzun ilk haftası hayal ediyorum nedense..
Şimdiden yeri çok az geliyo bebeğin elime, her şey oğlumdan çok farklı ilerliyo. 39’u hayatta beklemez gibi..
Ama sonra ağrılarım geçiyo, yok ya doğmaz bu bebiş diyorum
İnşallah yine önce suyum gelir benim.. Öyle her şey daha basitti
Zeytinyagi disinda bisey kullanmadim ben.canimTecrubeli olan annelere sorum olucak
Bu bebek yağlari
Gece nemlendiricileri
Dogduktan sonra hemen kullaniliyor mu
Yoksa belirli bi aydan sonra mı başlaniyor
Zaliiiiiiimmmmm senin Allahın yok mu :):):):):) Maşallah diyelimmmmmmS Saryamarya cım ben hiç çatlamadım biliyo musun
üstelik 22 kilo aldığım halde
genetik bence
geçen sağlıkocağına gitmiştim ebe kilomu tarttı çok kilo almışsın dedi başındaki kiloma baktı 22 çok sen çatır çatır çatlamışsındır dedi
açtım göbeğimi şok oldu tek bi çizik yok
hemde hiçbişey sürmüyorum
anneme çekmişim heralde annem ikiz doğurduğu halde bembeyaz karnı hiç çatlağı yok
Çok güzel, eline emeğine sağlık :):)Minnosumun çeyizi bunlar teyzoslari
İkizlere yapmistim bu kızıma yapmasam olmaz dedim... çikolata hariç hepsi kendi emeğim... bl tek kızıma battaniye oremedim onu da kışa kadar orucem inşallah
Hastane önerirse ben de düşünüyorum..Epidurali de ciddi ciddi düşünmüyor değilim @LaL den de sonra iyice yerleşiyor
Ben de Temmuz 2013 annesiyim. Vardır mesajlarım. Sonra facede grup olmuştu o zaman.. Bilemedim kullanıcı adıyla. Belki farklı zamanlarda yazmışızdır.Selam kızlar. Sizi yeni takip etmeye başladım, çalıştığım ve kötü bir hamilelik geçirdiğim için takip etmek aklıma gelmedioysa ilk hamileliğimde buranın çok faydasını görmüştüm, şimdide bir göz atayım dedim 6 yıl önceki ilk Doğumum geldi aklıma. Hiçbirşey bilmezken 2013 Temmuz annelerinde Doğumla ilgili çokşey öğrenmiştim. Şimdide Doğum yapanları okuyunca hemen bende doğurmak istiyorum inşallah herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır evlatlarını...
Pilates topu kullanıyo musun? Deli yardımcı oluyo bebeğin kanala girmesine dönmesine..bende hep önce suyum gelsin diye dua ediyorum
ağrı eşiğim çok yüksek çünkü anlamıyorum ağrıyı sancıyı
suyum gelsin gidip doğurayım diyorum
normal doğurmayıda çok istiyorum hiç korkmuyorum o duyguyu yaşamayı çok istiyorum ama ters bizim kız dönmüyo ya
Aynen canim benim gecen.hafta kontrolde bas cevresi biraz one gecmsiti doktorum bas boyle.devam ederse bakacagiz normal.dogumu etkileyebilir dediEn az 2 doktor görüşü diyolar çatı darlığında Bi de bebeğin kilosundan ziyade baş çevresi uyumu önemli dedi yoksa 4300 çok rahat doğuranlarda var baş çıktıktan sonra vücut fırt diye çıkıyo videolarda izlediğim kadarıyla
Evet grup vardı ama bende sonradan çok takipkeleşemedim malesefBen de Temmuz 2013 annesiyim. Vardır mesajlarım. Sonra facede grup olmuştu o zaman.. Bilemedim kullanıcı adıyla. Belki farklı zamanlarda yazmışızdır.
Ay LaLciğim harika bir doğum hikayen var, senin adına çok ama çok sevindim. Çok emek verdin, çok çabaladın, Allah sana mükafatını verdi. Maşallah yavrularına da süper kiloları :):) Darısı bizlere canım. Bol bol süt diliyorum sana :):) Maraton başlasınnnnnDoğumhaneden bildiriyorum canlar doğdu bebeklerim şükürler olsun
Saat gece 3:45 karnımda bir patlama sesi duydum sanki uyandım tuvalete ve ardından su sızıntısı başladı sancılar hızlandı hemen hemşireyi çağırdım, açıklık 4 cm doğumhaneye aldılar
Epidural yapıldı ne olduğunu anlamadım yarım saat içinde oğlum doğdu 3 kez fln ıkınma galiba çok uyuşturdu epidural, 10 dk kadar kızımın inmesini bekledik o da öyle çok kolay doğdular şükürler olsun, dikiş kesi hiçbirşey yok ben hala şoktayım saat 5:45te herşey bitti
Oğlum 3195 kızım 2700 maşallah çok iyiler yanımda yatıyorlar şuan darısı hepinizin başına, rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsın
Bana da son 10 gün, dayanabilirsem :):)Son 6 iş günü
pilates topum yok kullanmıyorumPilates topu kullanıyo musun? Deli yardımcı oluyo bebeğin kanala girmesine dönmesine..
bi de ellerinin ayaklarının üstünde dur, hatta popo salla dans et bol bol
Nasipse döner ama ne yaparsak yapalım bebek karar verecek nasıl doğacağına..
Ben biraz fazla hoplayıp zıplıyom erkenden döndü girdi içime içime bu da pek konforlu değil ama şükür tabi
Ben de biraz sonra kontrole gidicem. Çatı muayenesi yapmamasını umuyorum. Ama belli olmaz3500 normal doğum için güzel bi kilo canım benimde yarın kontrolüm var inşallah çatı yapmaz diye dua ediyorum valla
Şu an doktor benim oğlanın kafa ölçüsünü tam alamadığını söyledi. Kanala yaklaştığı için küçük çıkıyor dedi. O zaman ne olacakEn az 2 doktor görüşü diyolar çatı darlığında Bi de bebeğin kilosundan ziyade baş çevresi uyumu önemli dedi yoksa 4300 çok rahat doğuranlarda var baş çıktıktan sonra vücut fırt diye çıkıyo videolarda izlediğim kadarıyla
Bazen çok hareketli oluyorlar da bilemedim. Öğle yemeğinde tatlı mı vardı yoksaKızlar benim bebeğim hiç durmuyor bir saniye bile
Ofiste sürekli oturuyorum, acaba yerine mi sığmıyor. İYİce aşağı indi çünkü
Kafatası kemikleri kapanmadığı için kolay geçiyorlar kanaldan. Yine de bilinen bi üst sınırı vardır. Daha vakit de var yine ölçümler yapar. Karar verir heralde.Şu an doktor benim oğlanın kafa ölçüsünü tam alamadığını söyledi. Kanala yaklaştığı için küçük çıkıyor dedi. O zaman ne olacak
Kullanılıyor canimTecrubeli olan annelere sorum olucak
Bu bebek yağlari
Gece nemlendiricileri
Dogduktan sonra hemen kullaniliyor mu
Yoksa belirli bi aydan sonra mı başlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?