2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sata gore 37+3 deyim canim

bende hep önce suyum gelsin diye dua ediyorum
ağrı eşiğim çok yüksek çünkü anlamıyorum ağrıyı sancıyı
suyum gelsin gidip doğurayım diyorum
normal doğurmayıda çok istiyorum hiç korkmuyorum o duyguyu yaşamayı çok istiyorum ama ters bizim kız dönmüyo ya

Zaliiiiiiimmmmm senin Allahın yok mu :):):):):) Maşallah diyelimmmmmm
Minnosumun çeyizi bunlar teyzoslari
İkizlere yapmistim bu kızıma yapmasam olmaz dedim... çikolata hariç hepsi kendi emeğim... bl tek kızıma battaniye oremedim onu da kışa kadar orucem inşallah
Çok güzel, eline emeğine sağlık :):)

Ben de Temmuz 2013 annesiyim. Vardır mesajlarım. Sonra facede grup olmuştu o zaman.. Bilemedim kullanıcı adıyla. Belki farklı zamanlarda yazmışızdır.

Pilates topu kullanıyo musun? Deli yardımcı oluyo bebeğin kanala girmesine dönmesine..
bi de ellerinin ayaklarının üstünde dur, hatta popo salla dans et bol bol
Nasipse döner ama ne yaparsak yapalım bebek karar verecek nasıl doğacağına..
Ben biraz fazla hoplayıp zıplıyom erkenden döndü girdi içime içime bu da pek konforlu değil ama şükür tabi

Aynen canim benim gecen.hafta kontrolde bas cevresi biraz one gecmsiti doktorum bas boyle.devam ederse bakacagiz normal.dogumu etkileyebilir dedi

Ay LaLciğim harika bir doğum hikayen var, senin adına çok ama çok sevindim. Çok emek verdin, çok çabaladın, Allah sana mükafatını verdi. Maşallah yavrularına da süper kiloları :):) Darısı bizlere canım. Bol bol süt diliyorum sana :):) Maraton başlasınnnnn
Son 6 iş günü
Bana da son 10 gün, dayanabilirsem :):)

pilates topum yok kullanmıyorum
bi arkadaşta dedi ters durmayı falan değişik bi şekiller var dönmesi için ama bişey olur diye korkumdan yapamadım

Şu an doktor benim oğlanın kafa ölçüsünü tam alamadığını söyledi. Kanala yaklaştığı için küçük çıkıyor dedi. O zaman ne olacak

Şu an doktor benim oğlanın kafa ölçüsünü tam alamadığını söyledi. Kanala yaklaştığı için küçük çıkıyor dedi. O zaman ne olacak
Kafatası kemikleri kapanmadığı için kolay geçiyorlar kanaldan. Yine de bilinen bi üst sınırı vardır. Daha vakit de var yine ölçümler yapar. Karar verir heralde.

Selam kizlar bende suan kontrolden ciktim ,35+2 deyim kilomuz 2700 hersey yolunda cok sukur . Ilk defa bugun nst bakildi ara ara kasilmalarim var ,bebek henuz kanala girmemis ama bas pozisyonda.37.haftada cati muayenesi olucam bende.
Tahmini 22 temmuz ama 5temmuzdan sonra gelebilir deyince doktorum bi heyecan panik oldu bakalim artik hayirlisiyla ne zaman gelecek bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…