2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlıolsun canim cok sevindim darisi hepimuzin başına. Evlatlarini saglikla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah

Reactions: LaL
1 gün yemişim evet ilk kez napayım kendimi tutamadım

Hoşgeldiiinn :)

Mide bulantısı olmasa şaşardım
Canım benim çok mutlu oldum kurtulduğuna
Hayrlı sağlıklı bir ömür diliyorum eşinle ve 4 çocuğunla kalp kalp kalp :)

Aynen 2 guN üst üste beni çok üzüp aglatti. Normalde etrafimde 4 döner ama iste bazen öküzleşebiyorlar

Valla ben de bazen 10 yıldır tanıdığım adamı tanıyamıyorum. Ben nasıl böyle bir adamla evlenmişim diye şaşırıyorum :)
Eminim gönlünü alır o senin. Bakma sen onlar da geriliyor doğum yaklaştıkça

hic tecrübe etmedim o zaman doğum basit oluyormuş öyle mi oldu peki
Hastanede suni sancı verildi. Açılma güzel ilerledi. Dr. yorumu "çok kolay ya da zor diyemem" şeklindeydi. İlk doğum olduğu için de öyle olabilir. Bana göre 2. daha kolaydı. Gece 3 çeyrekte sancı geldi sabah nişan. Hastaneye gittiğimde 5-6 cm açıklık varmış. Suni sancı verildi. Birinci ıkınmada su ikinci ıkınmada bebek geldi. Öğlen 1 çeyrek gibi doğdu. Bana o yüzden 2. daha kolay hissini verdi.
Yani su gelmesi ile kolay doğum ilişkisi pek yok gibi sanki..

Kurumus-Maskara kız biz varız ya. Hiç can sıkma. Biliyosun ben o ağlama krizlerinden sonra hastanelik oldum . Ve iyi ki forumdaki arkadaşlar var onlar da olmasa ne kadar yalnızım dediydim. Herşeyi aileye anlatamiyorsun ama burada dertlesiyoruz ne güzel. Doğumdan sonra kocalar da inanılmaz rahatliyor. Ben bunu gördüm. Meğer adam da ben gibi yoğun stres altındaymış da içine atiyormus çok bariz bı değişim oldu doğumdan sonra. Önceden çok yoğun sevgi gösterirdi. Şimdi inanılmaz bir takdir ve saygıda eklendi . Bebekle ilgili gördükçe hayran hayran bakıyor. Her cümlesinde takdir ediyor. Çünkü düşünüyor bunu kendisi başaramaz. Gelip gidip alnimdan elimden öpüyor. Bak buraya yazıyorum. Kocalariniz çok degiscek doğumla beraber

Tesekkur ederim:)
Üzülme bebişini düşün canım kocalıklar bazen düşüncesiz olabiliyor nasıl evlenmişim diye düşünüyorum bazen bazende sıka sıka sevesim geliyor geçinip gidicez böyle böyle
Vlla aynen kendimi sorguladım bide ben bu adamı baba mi yapicam diye

Benim adetlerim.cook.asiri zor geciyodu evlenmeden.once gecer dediler gecmedi. Simdi de dogum yapinca gecer diyorlar bakalim.insallah gecer.Hamilelikte en sevdigim sey adet gormuyo.olmak
Kızlar size bir müjde vereyim. Evlendiğinde bile adetleri feci sancılı geçen benim doğumdan sonra usutmedigim sürece ilaç bile icmeden geçirdim âdetlerimi bundan sonrada değişmez sanmıyorum. Yani o bilgi doğru

Evet kuzum çok haklısın,hamile kalmadan önce evi dip bucak temizleyen adam,ben hamile kaldım sadece bulaşık yikar,bisey isteyince zorunda gidiyor. Bakalım doğumdan sonra ne olacak,çok stresli ve heyecanlı görebiliyorum bunu zaten. Hayirlisi bakalim

Bende annemle tartışıyorum sürekli yapısı hiç değişmiyor. 35 yaşına gireceğim artik cok şükür kimseye muhtac olmayacak şekilde yasiyoruz ama herşeye karışmakta müdahale etmekte üstüne yok ve ben susarsam iyiyiz. Ben konuşursam benden hain evlat yok...ne diyim anneler baş tacı ama benimkisi gerçekten çok zor...

oyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
Ben duş alıp ped kullanmıştım ama evden çıkana dek bir iki değiştirdim. Hastane uzak olunca oraya gidince de hemen değiştim. Yolda bir şey olmadı. İlk sancılar ancak başlıyordu. Sonra zaten yatış verildi. Akıp durmuyor yani. Şimdi olursa da evdeyken depend kullanırım diye düşündüm. Daha uzun korur tahminim..

Aynı kuzum hepimizin kocaları aynı bir senin değil. Son zamanlar iyice bıkmıştı hissediyordum. Herşey yolunda giderken bı kavgayla tepetaklak olduk iki sefer hastanelik olduk. Halbuki doktorum hiç erken doğum riski görmüyordu bak 8 aylık dogurdum. Moral o kadar önemli ki şükür ki artık erken değil senin için. Biz nasıl bikiyoruz onlar da bikiyorlar yoruluyorlar. Bebekten sonra seni emzirirken gördükçe Allah'a sukredicek. Üzmeye kiyamayacak çünkü ne kadar yorulduğunu emek verdiğini görecek . Sen güven bana. Bebek bizi değiştirdiği gibi onları da degistirecek.

Ay inşallah ya. Adet konusu bende de sıkıntı. Bugün 28. Gün kanama kesildi sanırım tamamen. Şimdi sence tahminen ne zaman adet görürüm ?

5 cm sonrasında mı veriliyor? 5'i bulan 10'u da bulur yav?
Esas ondan sonrası zorluyor canım, hele 8 cm den sonrası çok yoğun geliyor dalgalar. Ama Allah öyle bir düzen kurmuş ki endorfin hormonu salgılanıyor. Sancılar arasında uyuduğumu biliyorum. 2 dk sonra dalga ve sonra tekrar uyku hali. Müthiş bir şey dinleniyorsun resmen..

Canım Allah razı olsun çok sağol vakit ayırıp yazdın bende koyayım. Birde ananas yerim bende alayım
Aynen 2 guN üst üste beni çok üzüp aglatti. Normalde etrafimde 4 döner ama iste bazen öküzleşebiyorlar
Canım eşimde öyle eskiden haftasonu izninde bile ev süpürür yardımcı olurdu. Yapmadı mı yaptı ama don zamanlarda mırın kırın etti hep çok sinirlendim. Ama ne yapalım demek ki onlarda bizim gibi hamile psikolojisine mi giriyor anlamadım

Reactions: LaL
Biliyorum canım iki kere 10 cm'i buldum
Ben sancı zamanı saçma sorular soruyorum. Allahtan sadece eşim yanımdaydı da katlandı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…