Hayırlıolsun canim cok sevindim darisi hepimuzin başına. Evlatlarini saglikla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallahDoğumhaneden bildiriyorum canlar doğdu bebeklerim şükürler olsun
Saat gece 3:45 karnımda bir patlama sesi duydum sanki uyandım tuvalete ve ardından su sızıntısı başladı sancılar hızlandı hemen hemşireyi çağırdım, açıklık 4 cm doğumhaneye aldılar
Epidural yapıldı ne olduğunu anlamadım yarım saat içinde oğlum doğdu 3 kez fln ıkınma galiba çok uyuşturdu epidural, 10 dk kadar kızımın inmesini bekledik o da öyle çok kolay doğdular şükürler olsun, dikiş kesi hiçbirşey yok ben hala şoktayım saat 5:45te herşey bitti
Oğlum 3195 kızım 2700 maşallah çok iyiler yanımda yatıyorlar şuan darısı hepinizin başına, rabbim herkesi kolaylıkla kurtarsın
Aynen 2 guN üst üste beni çok üzüp aglatti. Normalde etrafimde 4 döner ama iste bazen öküzleşebiyorlarCanım üzülmüşsün biraz dün galiba. Zaten hassas olunuyor bu dönemde eşlerimizde işte bazen anlayışlı olamıyor.
Çok teşekkür ederim canım benim. Aynen ne guzel olurdu kafam dağılırdıAh kuzum ya eşin ağrı sancı stres derken bunaldın tabi keşke burda olsan kız alır seni kahve içmeye götürürdüm valla
1 gün yemişimevet ilk kez napayım kendimi tutamadım
Canlarım tüm güzel mesajlarınız için teşekkürler okumaya çalıştım alıntı yapmaya yetişemedim Rabbim hepinize unutulmaz güzel doğumlar yaşatsın sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza
İmkanı olan herkese epiduralli kesinlikle tavsiye ediyorum kesik dikiş vs olmaması kesinlikle epiduralin faydası, bana Doğum esnasında ve sonrasında kusma dışında yan etki yapmadı baş ağrısı da yaşamadım, 4 cmden itibaren yapılıyor zaten öncesinde yapılmıyor, diğer doğumlarımda uyuşukluk yapmamıştı ama ikiz olduğu için ağrı yüksek olur diye yüksek doz vermişler bacaklarım biraz uyuştu 3 saat içinde tamamen geçti şimdi rahat yürüyüp oturuyorum bebekleri emziriyorum bezlerini değiştirdim iki çocuk büyüttüm ama acemi gibiyim. Bebeklerim doğunca göbeğini babası kesti, @Saye- - cim sana da nasip olur inşallah çok istiyorsun biliyorum sormak istediğin soru olursa cevaplarım bebekler doğduktan sonra plesanta içinde bir kez ıkındım ikisi birden geldi çift kordon çift plesanta. Şekerden dolayı kan ölçümü yapıyorlar bebelere normal şükür, bende insülini bıraktık ama iki gün yemek önce sonrası şeker ölçecekmişim.
Üzülme bebişini düşün canım kocalıklar bazen düşüncesiz olabiliyor nasıl evlenmişim diye düşünüyorum bazen bazende sıka sıka sevesim geliyor geçinip gidicez böyle böyleÇok teşekkür ederim canım benim. Aynen ne guzel olurdu kafam dağılırdı
Aynen 2 guN üst üste beni çok üzüp aglatti. Normalde etrafimde 4 döner ama iste bazen öküzleşebiyorlar
Hastanede suni sancı verildi. Açılma güzel ilerledi. Dr. yorumu "çok kolay ya da zor diyemem" şeklindeydi. İlk doğum olduğu için de öyle olabilir. Bana göre 2. daha kolaydı. Gece 3 çeyrekte sancı geldi sabah nişan. Hastaneye gittiğimde 5-6 cm açıklık varmış. Suni sancı verildi. Birinci ıkınmada su ikinci ıkınmada bebek geldi. Öğlen 1 çeyrek gibi doğdu. Bana o yüzden 2. daha kolay hissini verdi.hic tecrübe etmedim o zaman doğum basit oluyormuş öyle mi oldu peki
Tesekkur ederim:)
Üzülme bebişini düşün canım kocalıklar bazen düşüncesiz olabiliyor nasıl evlenmişim diye düşünüyorum bazen bazende sıka sıka sevesim geliyor geçinip gidicez böyle böyle
Vlla aynen kendimi sorguladım bide ben bu adamı baba mi yapicam diyeValla ben de bazen 10 yıldır tanıdığım adamı tanıyamıyorum. Ben nasıl böyle bir adamla evlenmişim diye şaşırıyorum :)
Eminim gönlünü alır o senin. Bakma sen onlar da geriliyor doğum yaklaştıkça
Benim adetlerim.cook.asiri zor geciyodu evlenmeden.once gecer dediler gecmedi. Simdi de dogum yapinca gecer diyorlar bakalim.insallah gecer.Hamilelikte en sevdigim sey adet gormuyo.olmak
Kızlar size bir müjde vereyim. Evlendiğinde bile adetleri feci sancılı geçen benim doğumdan sonra usutmedigim sürece ilaç bile icmeden geçirdim âdetlerimi bundan sonrada değişmez sanmıyorum. Yani o bilgi doğruAynı canım ilk gün sürünüyorum resmen hele de hazırlıksız yakalandıysam işteysem falan baygınlık geçiriyorum ağrıdanbanada aynı şeyi demişlerdi inaşlalh doğurunca hafifler diye umuyorum
Evet kuzum çok haklısın,hamile kalmadan önce evi dip bucak temizleyen adam,ben hamile kaldım sadece bulaşık yikar,bisey isteyince zorunda gidiyor. Bakalım doğumdan sonra ne olacak,çok stresli ve heyecanlı görebiliyorum bunu zaten. Hayirlisi bakalimKurumus-Maskara kız biz varız ya. Hiç can sıkma. Biliyosun ben o ağlama krizlerinden sonra hastanelik oldum . Ve iyi ki forumdaki arkadaşlar var onlar da olmasa ne kadar yalnızım dediydim. Herşeyi aileye anlatamiyorsun ama burada dertlesiyoruz ne güzel. Doğumdan sonra kocalar da inanılmaz rahatliyor. Ben bunu gördüm. Meğer adam da ben gibi yoğun stres altındaymış da içine atiyormus çok bariz bı değişim oldu doğumdan sonra. Önceden çok yoğun sevgi gösterirdi. Şimdi inanılmaz bir takdir ve saygıda eklendi . Bebekle ilgili gördükçe hayran hayran bakıyor. Her cümlesinde takdir ediyor. Çünkü düşünüyor bunu kendisi başaramaz. Gelip gidip alnimdan elimden öpüyor. Bak buraya yazıyorum. Kocalariniz çok degiscek doğumla beraber
Hiçbir belirtisi yok, nişan bile gelmeden su geldi bir anda, ayağa kalktım su geldi..Kızlar doğumda önce suyun geleceğinin belirtisi oluyor muş mu duyan giren okuyan var mi
Ben duş alıp ped kullanmıştım ama evden çıkana dek bir iki değiştirdim. Hastane uzak olunca oraya gidince de hemen değiştim. Yolda bir şey olmadı. İlk sancılar ancak başlıyordu. Sonra zaten yatış verildi. Akıp durmuyor yani. Şimdi olursa da evdeyken depend kullanırım diye düşündüm. Daha uzun korur tahminim..oyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
Aynı kuzum hepimizin kocaları aynı bir senin değil. Son zamanlar iyice bıkmıştı hissediyordum. Herşey yolunda giderken bı kavgayla tepetaklak olduk iki sefer hastanelik olduk. Halbuki doktorum hiç erken doğum riski görmüyordu bak 8 aylık dogurdum. Moral o kadar önemli ki şükür ki artık erken değil senin için. Biz nasıl bikiyoruz onlar da bikiyorlar yoruluyorlar. Bebekten sonra seni emzirirken gördükçe Allah'a sukredicek. Üzmeye kiyamayacak çünkü ne kadar yorulduğunu emek verdiğini görecek . Sen güven bana. Bebek bizi değiştirdiği gibi onları da degistirecek.Evet kuzum çok haklısın,hamile kalmadan önce evi dip bucak temizleyen adam,ben hamile kaldım sadece bulaşık yikar,bisey isteyince zorunda gidiyor. Bakalım doğumdan sonra ne olacak,çok stresli ve heyecanlı görebiliyorum bunu zaten. Hayirlisi bakalim
Ay inşallah ya. Adet konusu bende de sıkıntı. Bugün 28. Gün kanama kesildi sanırım tamamen. Şimdi sence tahminen ne zaman adet görürüm ?Kızlar size bir müjde vereyim. Evlendiğinde bile adetleri feci sancılı geçen benim doğumdan sonra usutmedigim sürece ilaç bile icmeden geçirdim âdetlerimi bundan sonrada değişmez sanmıyorum. Yani o bilgi doğru
Esas ondan sonrası zorluyor canım, hele 8 cm den sonrası çok yoğun geliyor dalgalar. Ama Allah öyle bir düzen kurmuş ki endorfin hormonu salgılanıyor. Sancılar arasında uyuduğumu biliyorum. 2 dk sonra dalga ve sonra tekrar uyku hali. Müthiş bir şey dinleniyorsun resmen..5 cm sonrasında mı veriliyor? 5'i bulan 10'u da bulur yav?
Canım Allah razı olsun çok sağol vakit ayırıp yazdın bende koyayım. Birde ananas yerim bende alayımGeçen Cuma koymuştu annemler canım suyunu da bir şişeyle getirdiler içmiştim, iki gündür de hastane etrafında 5er km yürüyüş yaptım drlar izin verdiler.. birde her öğünde ananas getiriryorlardı tropikal meyveler Doğumu hızlandırıyormuş
Canım eşimde öyle eskiden haftasonu izninde bile ev süpürür yardımcı olurdu. Yapmadı mı yaptı ama don zamanlarda mırın kırın etti hep çok sinirlendim. Ama ne yapalım demek ki onlarda bizim gibi hamile psikolojisine mi giriyor anlamadımAynen 2 guN üst üste beni çok üzüp aglatti. Normalde etrafimde 4 döner ama iste bazen öküzleşebiyorlar
Biliyorum canım iki kere 10 cm'i buldumEsas ondan sonrası zorluyor canım, hele 8 cm den sonrası çok yoğun geliyor dalgalar. Ama Allah öyle bir düzen kurmuş ki endorfin hormonu salgılanıyor. Sancılar arasında uyuduğumu biliyorum. 2 dk sonra dalga ve sonra tekrar uyku hali. Müthiş bir şey dinleniyorsun resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?