2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay inşallah ya. Adet konusu bende de sıkıntı. Bugün 28. Gün kanama kesildi sanırım tamamen. Şimdi sence tahminen ne zaman adet görürüm ?
İlk 1 hafta iyiyidi kanama sonra azar azar gelmeye başladı
Şu. Anda da kahverengi pedi doldurmuyor ama
Ameliyat yerimdeki ödem giderse çok rahatlıcam

Ay inşallah ya. Adet konusu bende de sıkıntı. Bugün 28. Gün kanama kesildi sanırım tamamen. Şimdi sence tahminen ne zaman adet görürüm ?
En az 2 3 ay geçebilir. Birde emziriyorken 1 seneye kadar olmamak normalmis korkmayın. Benim tam 4. Ayımda gelmişti ilk adetim duzene oturması 7 8 ayi buldu.

Bı kaç gün önce rüyamda yine hamile gördüm kendimi. Nasıl ağlıyordum ya ben dogurmustum niye yine hamileyim diye
Psikolojiler alt üst
Ben sanki 26 senedir hamileyim eski hallerimi unuttum valla hatırlamıyorum dolabı düzeltirken kotlarımı eteklerini gördüm çocuk kıyafetleri gibi geldi gözüme sinirim bozuldu

Bizimkiler ankaradan geldiği için aynı evde kalıyoruz mecbur senin iş daha rahat inan...daha da 40im çıkana kadar durur büyük ihtimalle...
Ilk lohusaligim da böyleydi. Hatırladıkca sinirleniyorum. Inş bu sefer izin vermeyeceğim bazı şeylere kırılırsa da yapacak birşey yok...iyilik yapmaya çalışıyordu kendince ama çok bunaltiyordu. Esim artik isyan etmişti ben seninle mi evliyim annenle mi diye o kadar karıştığı için zor inan sen akşam kapını örtersin farklı ev kafanı dinlersin.

Ee benimde gelecekler ki şimdi doğurayım ohooo curcuna babaannemler eşimin babaannesi annemler kaynanamlar görümcemler kardeşim eşimin yengeleri kuzenleri derken Bi 10 gün kafa sıyırma zamanı olur hepsi farklı konuşucak hepsi ayrı bişey önericek söylicek hepsi yakın oturuyor hele kaynanamla annemi yan yana ben düşünemiyorum canım
Allahtan yapısal güçlüyüm ağlamam söylerim karıştırmam Allah hepimizin yardımcısı olsun keşke bizi bizimle bıraksalar

Bizden daha hamilleler valla bu adamlar,bizden daha yorgun,bizden daha çok aşeriyorlar,daha tripliler. Neyse ki çoğu gitti az kaldı allahın izniyle
Bu konuda yalnız değilsin canım. İşte eşlerinde psikolojisi etkileniyor herhalde çocuk gibiler. Az kaldı herşey yoluna girecek inşallah
ya bilmiyom yanlış bişey yaparım bide kordonu mordonu dolanır biyerine
ay ne tırsak demeyin
çok zor şartlarda getirdim ben bu kızı bu haftalara doktorum bile inanamıyo
doğsun herkese anlatcam diyo
Yok canım niye tırsak olasın sen içindeki hissi dinle. Bende kolay gelmedim de işte bir cesaret

oyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse

Bazen su foş die geliyo, filmlerdeki gibi bazen sürekli sızıntı şeklinde, miktar yine çok ama uzun sürüyomuş..
Benim foş die gelen cinstendi, yani pek, iç çamaşırı ve pijamada kuru yer kalmamıştı. Üstümü değişip, ped takmıştım.. Hastaneyle konuşup çıkmıştık. Taksi bekle hastane içi yürüme vs toplasan yarım saat sürmüştür ama sızıntı bile akmadı o sürede. Doğumda suda oldu o sürede tekrar akan bişi oldu mu bilmiyorum..
Ama taksiye söylemiştik doğum durumu var die arka koltuğa bişi serebilir misiniz diye, hem duraktaki yetkili hem şöför gerek olmadığını söyledi.. Artık alışıklar mıııı yoksa o arka koltuklar neler mi çekti bilmiyom

Kendi aracınız varsa, bi ped takıp, koltuğa havlu sermek yeterli olabilir her durumda sanırım

Kontrolden geldim. Benim oğlan 10 günde sadece 60 Gr almış. Neden böyle kilo almamış ki. Bundan sonra da pek almaz artık dedi doktor. Nstde sancılar 50 yi buldu ama duzenli. Yani 3-4 dakikada bir geliyor. Ben hissediyorum bunları. Artık nst uzmanı oldum. Dün gece hissettiğim sancılar da doğum sancısıydi. Cuma tekrar çağırdı. Doğum aktif olarak baslamazsa 38. Haftada sezaryen olmaya karar verdim. Normalin altından kalkamicam sanki. Yine nereden baksaniz 10 günüm var. Kafam karışti biraz

Bebeğin eşi yaşlanınca kilo almıyor bizimki de öyle, son zamanda durdu alımı, ama sağlıklı çok şükür.
Bence yapabileceğine inan, bu bizim fitratimizda var, doğum dediğin bı iki saat, sonrası hiç yaşanmamış gibi :) ben ilk kızımı doğum ettiğim de sancı anında beni sezeryan a alın dediğimi hatırlıyorum ama doğumdan çıkınca e doğum bu kadarsa ben bı yarım saat sonra bı daha doğurabilirim demistim gülmüş lerdi bana :)

Bu adamlar da şaka gibi bizden tripliler.Sanki onlar hamile sanki onlar doğuracakSuratına bakmıyorum bende 2 gündür.

Bundan sonra kilo sıkıntı değil canım çok şükür haftasına ulaştı gelişti olsun iyi olsunda kilosu dert değil emerken alır bıdık
Ya sen kendine güvenmiyorsun ama benim sana aşırı güvenim var içimden Bi ses diyo ki kolay doğum yaşicaksın neden bilmiyorum
Ama tabiki önce bebişin sonra vücudun sonrada psikolojin nasıl iyi olucaksa öyle yap canım doğum senin için en özel an senin tercihin olmalı

tek korkum dikişlerin zorlayıpta bebeği rahat rahat kucağıma alamamak emzirememek
herkes sezeryandan o kadar tü kaka diye bahsediyoki

hmm olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…