İlk 1 hafta iyiyidi kanama sonra azar azar gelmeye başladıAy inşallah ya. Adet konusu bende de sıkıntı. Bugün 28. Gün kanama kesildi sanırım tamamen. Şimdi sence tahminen ne zaman adet görürüm ?
Bı kaç gün önce rüyamda yine hamile gördüm kendimi. Nasıl ağlıyordum ya ben dogurmustum niye yine hamileyim diyeAy dimi bende görmek istemiyorum şimdiden
Of doğursak artık ya
En az 2 3 ay geçebilir. Birde emziriyorken 1 seneye kadar olmamak normalmis korkmayın. Benim tam 4. Ayımda gelmişti ilk adetim duzene oturması 7 8 ayi buldu.Ay inşallah ya. Adet konusu bende de sıkıntı. Bugün 28. Gün kanama kesildi sanırım tamamen. Şimdi sence tahminen ne zaman adet görürüm ?
Ödem niye olmuş ki ? Korse filan mı taktın?İlk 1 hafta iyiyidi kanama sonra azar azar gelmeye başladı
Şu. Anda da kahverengi pedi doldurmuyor ama
Ameliyat yerimdeki ödem giderse çok rahatlıcam
Psikolojiler alt üstBı kaç gün önce rüyamda yine hamile gördüm kendimi. Nasıl ağlıyordum ya ben dogurmustum niye yine hamileyim diye
Bizimkiler ankaradan geldiği için aynı evde kalıyoruz mecbur senin iş daha rahat inan...daha da 40im çıkana kadar durur büyük ihtimalle...Benimki de artık orda kalmam gerektiğini söylüyor ve didişiyoruz tatlı tatlı anne beni senin anlaman lazım yatamıyorum kalkamıyorum evim olsun istiyorum diyorum korkuyo gündüz bişey olursa diye onuda anlıyorum ama beni darlıyo benden daha panik herkes insan kendine acımıyor heralde sevdiği söz konusu olunca farklı oluyo
Kesinlikle öyle ben hergun herşeye ağlıyordum. Bu sefer inş. Öyle olmasın...Bence lohusalıkta anlayış cok önemli herks tarafından...
Hâlâ bu halinle sana iş yüklüyorlar mi ayıptır günahtır ya ne diyim...Kızlar 2 gündür iş çok yoğun, çok yoruluyorum. Şiştim, mutsuzum
Ee benimde gelecekler ki şimdi doğurayım ohooo curcuna babaannemler eşimin babaannesi annemler kaynanamlar görümcemler kardeşim eşimin yengeleri kuzenleri derken Bi 10 gün kafa sıyırma zamanı olur hepsi farklı konuşucak hepsi ayrı bişey önericek söylicek hepsi yakın oturuyor hele kaynanamla annemi yan yana ben düşünemiyorum canımBizimkiler ankaradan geldiği için aynı evde kalıyoruz mecbur senin iş daha rahat inan...daha da 40im çıkana kadar durur büyük ihtimalle...
Ilk lohusaligim da böyleydi. Hatırladıkca sinirleniyorum. Inş bu sefer izin vermeyeceğim bazı şeylere kırılırsa da yapacak birşey yok...iyilik yapmaya çalışıyordu kendince ama çok bunaltiyordu. Esim artik isyan etmişti ben seninle mi evliyim annenle mi diye o kadar karıştığı için zor inan sen akşam kapını örtersin farklı ev kafanı dinlersin.
Bu konuda yalnız değilsin canım. İşte eşlerinde psikolojisi etkileniyor herhalde çocuk gibiler. Az kaldı herşey yoluna girecek inşallahBizden daha hamilleler valla bu adamlar,bizden daha yorgun,bizden daha çok aşeriyorlar,daha tripliler. Neyse ki çoğu gitti az kaldı allahın izniyle
Yok canım niye tırsak olasın sen içindeki hissi dinle. Bende kolay gelmedim de işte bir cesaretya bilmiyom yanlış bişey yaparım bide kordonu mordonu dolanır biyerine
ay ne tırsak demeyin
çok zor şartlarda getirdim ben bu kızı bu haftalara doktorum bile inanamıyo
doğsun herkese anlatcam diyo
oyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
Hayır hiçbir şey takmadımÖdem niye olmuş ki ? Korse filan mı taktın?
İnşallahKesinlikle öyle ben hergun herşeye ağlıyordum. Bu sefer inş. Öyle olmasın...
Bebeğin eşi yaşlanınca kilo almıyor bizimki de öyle, son zamanda durdu alımı, ama sağlıklı çok şükür.Kontrolden geldim. Benim oğlan 10 günde sadece 60 Gr almış. Neden böyle kilo almamış ki. Bundan sonra da pek almaz artık dedi doktor. Nstde sancılar 50 yi buldu ama duzenli. Yani 3-4 dakikada bir geliyor. Ben hissediyorum bunları. Artık nst uzmanı oldum. Dün gece hissettiğim sancılar da doğum sancısıydi. Cuma tekrar çağırdı. Doğum aktif olarak baslamazsa 38. Haftada sezaryen olmaya karar verdim. Normalin altından kalkamicam sanki. Yine nereden baksaniz 10 günüm var. Kafam karışti biraz
Sorma ya,çok berbat bir gün geçirdim dün. Doğururum diye bazi kiyafetleri çıkardım esimden yardim istedim,yardim etmek istemedi bagirdik cagirdik. Sinir krizii gecirdim,aglama krizine girdim o agriyla beraber3 saat sonra nst randevum var. Acaba söylesem bakarlar mi açılma var mi diye?
Bundan sonra kilo sıkıntı değil canım çok şükür haftasına ulaştı gelişti olsun iyi olsunda kilosu dert değil emerken alır bıdıkKontrolden geldim. Benim oğlan 10 günde sadece 60 Gr almış. Neden böyle kilo almamış ki. Bundan sonra da pek almaz artık dedi doktor. Nstde sancılar 50 yi buldu ama duzenli. Yani 3-4 dakikada bir geliyor. Ben hissediyorum bunları. Artık nst uzmanı oldum. Dün gece hissettiğim sancılar da doğum sancısıydi. Cuma tekrar çağırdı. Doğum aktif olarak baslamazsa 38. Haftada sezaryen olmaya karar verdim. Normalin altından kalkamicam sanki. Yine nereden baksaniz 10 günüm var. Kafam karışti biraz
tek korkum dikişlerin zorlayıpta bebeği rahat rahat kucağıma alamamak emzirememekİyilesti canım ağrı sızı kalmadı çok şükür:) fıtık olmasın diye 6-7 ay bebek dışında bişey kaldırma dedi yine de dikkat etmek gerekiyormuş sanırım ama beni biraksalar kosacam o derece :)) sabah hamilelik fotograflarima bakıyordum hepsine bakamadım içim daraldi kapativerdim
hmm olabilirHastanede suni sancı verildi. Açılma güzel ilerledi. Dr. yorumu "çok kolay ya da zor diyemem" şeklindeydi. İlk doğum olduğu için de öyle olabilir. Bana göre 2. daha kolaydı. Gece 3 çeyrekte sancı geldi sabah nişan. Hastaneye gittiğimde 5-6 cm açıklık varmış. Suni sancı verildi. Birinci ıkınmada su ikinci ıkınmada bebek geldi. Öğlen 1 çeyrek gibi doğdu. Bana o yüzden 2. daha kolay hissini verdi.
Yani su gelmesi ile kolay doğum ilişkisi pek yok gibi sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?