Ayy insallah ya evlenince de ilk 3 gun perisan oluyodum.Acillerdeydim.Kızlar size bir müjde vereyim. Evlendiğinde bile adetleri feci sancılı geçen benim doğumdan sonra usutmedigim sürece ilaç bile icmeden geçirdim âdetlerimi bundan sonrada değişmez sanmıyorum. Yani o bilgi doğru
bitti mi cezanhelloo
Hoşgeldiiinn :)
Canımmm çok teşekkür ederimAynı kuzum hepimizin kocaları aynı bir senin değil. Son zamanlar iyice bıkmıştı hissediyordum. Herşey yolunda giderken bı kavgayla tepetaklak olduk iki sefer hastanelik olduk. Halbuki doktorum hiç erken doğum riski görmüyordu bak 8 aylık dogurdum. Moral o kadar önemli ki şükür ki artık erken değil senin için. Biz nasıl bikiyoruz onlar da bikiyorlar yoruluyorlar. Bebekten sonra seni emzirirken gördükçe Allah'a sukredicek. Üzmeye kiyamayacak çünkü ne kadar yorulduğunu emek verdiğini görecek . Sen güven bana. Bebek bizi değiştirdiği gibi onları da degistirecek.
Ay doğru kuzum sen benden de tecrübelisinBiliyorum canım iki kere 10 cm'i buldum
Ben sancı zamanı saçma sorular soruyorum. Allahtan sadece eşim yanımdaydı da katlandı bana
Bizden daha hamilleler valla bu adamlar,bizden daha yorgun,bizden daha çok aşeriyorlar,daha tripliler. Neyse ki çoğu gitti az kaldı allahın izniyleCanım Allah razı olsun çok sağol vakit ayırıp yazdın bende koyayım. Birde ananas yerim bende alayım
Canım eşimde öyle eskiden haftasonu izninde bile ev süpürür yardımcı olurdu. Yapmadı mı yaptı ama don zamanlarda mırın kırın etti hep çok sinirlendim. Ama ne yapalım demek ki onlarda bizim gibi hamile psikolojisine mi giriyor anlamadım
ya bilmiyom yanlış bişey yaparım bide kordonu mordonu dolanır biyerineKız neden korktunütü masasını dikip ters yatanlar var
canım korkutmak gibi olmasın ama gelen su biraz değişikoyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
benim bide o korkuyla ped falan koymak gelmedi aklıma hemen hastaneye gittikoyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
canım nasılsın
Ay inşallah canım annişiminde öyleymiş benden sonra geçmiş hamileliğin en sevdiğim yanı oldu diyebilirim gerçi 9 ayın acısı tümden çıkıcak ama olsun mükafatı büyükKızlar size bir müjde vereyim. Evlendiğinde bile adetleri feci sancılı geçen benim doğumdan sonra usutmedigim sürece ilaç bile icmeden geçirdim âdetlerimi bundan sonrada değişmez sanmıyorum. Yani o bilgi doğru
En güzeli Bi elbise giyip havlu koymak benceoyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
İyilesti canım ağrı sızı kalmadı çok şükür:) fıtık olmasın diye 6-7 ay bebek dışında bişey kaldırma dedi yine de dikkat etmek gerekiyormuş sanırım ama beni biraksalar kosacam o derece :)) sabah hamilelik fotograflarima bakıyordum hepsine bakamadım içim daraldi kapativerdimcanım nasılsın
sezeryan yerin iyileşti mi tamamen
Benımde suyum gelmişti hastane yarım saat uzaktaydı altıma havlu açtım akmadı neyse arabada dr alttan muayene ettiği zaman foşşoyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
Benimki de artık orda kalmam gerektiğini söylüyor ve didişiyoruz tatlı tatlı anne beni senin anlaman lazım yatamıyorum kalkamıyorum evim olsun istiyorum diyorum korkuyo gündüz bişey olursa diye onuda anlıyorum ama beni darlıyo benden daha panik herkes insan kendine acımıyor heralde sevdiği söz konusu olunca farklı oluyoBende annemle tartışıyorum sürekli yapısı hiç değişmiyor. 35 yaşına gireceğim artik cok şükür kimseye muhtac olmayacak şekilde yasiyoruz ama herşeye karışmakta müdahale etmekte üstüne yok ve ben susarsam iyiyiz. Ben konuşursam benden hain evlat yok...ne diyim anneler baş tacı ama benimkisi gerçekten çok zor...
Bende elbise giydim havlu açtım öyle bindim arabayaEn güzeli Bi elbise giyip havlu koymak benceaman arabada batıyorsa batsın ama benim duyduğum kadarıyla açıklıktan sonra doğum anında keseyi patlatmak doğumu kolaylaştırıyormuş belki hastanede gelir
Güzel direniyorsun valla Allah yardımcın olsun canımcımKızlar 2 gündür iş çok yoğun, çok yoruluyorum. Şiştim, mutsuzum
Bence lohusalıkta anlayış cok önemli herks tarafından...Bende annemle tartışıyorum sürekli yapısı hiç değişmiyor. 35 yaşına gireceğim artik cok şükür kimseye muhtac olmayacak şekilde yasiyoruz ama herşeye karışmakta müdahale etmekte üstüne yok ve ben susarsam iyiyiz. Ben konuşursam benden hain evlat yok...ne diyim anneler baş tacı ama benimkisi gerçekten çok zor...
Bende hazırladım elbisemi donumu havlu mu koydum kenaraBende elbise giydim havlu açtım öyle bindim arabaya
Zaman hızlıca geciyor
Ay dimi bende görmek istemiyorum şimdidenİyilesti canım ağrı sızı kalmadı çok şükür:) fıtık olmasın diye 6-7 ay bebek dışında bişey kaldırma dedi yine de dikkat etmek gerekiyormuş sanırım ama beni biraksalar kosacam o derece :)) sabah hamilelik fotograflarima bakıyordum hepsine bakamadım içim daraldi kapativerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?