2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy insallah ya evlenince de ilk 3 gun perisan oluyodum.Acillerdeydim.

Canımmm çok teşekkür ederim Sen forum annesi ol,her anlamda pozitif bir kadınsın masallah. Allah razı olsun senden

Bizden daha hamilleler valla bu adamlar,bizden daha yorgun,bizden daha çok aşeriyorlar,daha tripliler. Neyse ki çoğu gitti az kaldı allahın izniyle

Kız neden korktun ütü masasını dikip ters yatanlar var
ya bilmiyom yanlış bişey yaparım bide kordonu mordonu dolanır biyerine
ay ne tırsak demeyin
çok zor şartlarda getirdim ben bu kızı bu haftalara doktorum bile inanamıyo
doğsun herkese anlatcam diyo

oyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
canım korkutmak gibi olmasın ama gelen su biraz değişik
arabanın içine bişey koymadan oturma
benim 14. haftamda suyum geldi
o korkuyla bide ilk defa başıma geldiğinden bindim arabaya
şeffaf ama lekesi naptıysak çıkmadı sonra
eşim 250 lira para verdi yıkamacıya özel deterjanlarla yıkattırdı yinede çıkmadı
adam sormuş bu ne lekesi abi naptıysam çıkmadı demiş

oyle su cok akinca hastahaneye nasil gidiliyo ya arabanin.ici falan hep su mu oluyo altimiza ne koyacagiz ki normal ped tutmaz o zaman simdiden kenar da bulundurayim kullanmam gereken her.neyse
benim bide o korkuyla ped falan koymak gelmedi aklıma hemen hastaneye gittik
ped bi nebze tutar heralde suyu gidene kadar

Ay inşallah canım annişiminde öyleymiş benden sonra geçmiş hamileliğin en sevdiğim yanı oldu diyebilirim gerçi 9 ayın acısı tümden çıkıcak ama olsun mükafatı büyük

En güzeli Bi elbise giyip havlu koymak bence aman arabada batıyorsa batsın ama benim duyduğum kadarıyla açıklıktan sonra doğum anında keseyi patlatmak doğumu kolaylaştırıyormuş belki hastanede gelir

canım nasılsın
sezeryan yerin iyileşti mi tamamen
İyilesti canım ağrı sızı kalmadı çok şükür:) fıtık olmasın diye 6-7 ay bebek dışında bişey kaldırma dedi yine de dikkat etmek gerekiyormuş sanırım ama beni biraksalar kosacam o derece :)) sabah hamilelik fotograflarima bakıyordum hepsine bakamadım içim daraldi kapativerdim

Benımde suyum gelmişti hastane yarım saat uzaktaydı altıma havlu açtım akmadı neyse arabada dr alttan muayene ettiği zaman foşş

Benimki de artık orda kalmam gerektiğini söylüyor ve didişiyoruz tatlı tatlı anne beni senin anlaman lazım yatamıyorum kalkamıyorum evim olsun istiyorum diyorum korkuyo gündüz bişey olursa diye onuda anlıyorum ama beni darlıyo benden daha panik herkes insan kendine acımıyor heralde sevdiği söz konusu olunca farklı oluyo

En güzeli Bi elbise giyip havlu koymak bence aman arabada batıyorsa batsın ama benim duyduğum kadarıyla açıklıktan sonra doğum anında keseyi patlatmak doğumu kolaylaştırıyormuş belki hastanede gelir
Bende elbise giydim havlu açtım öyle bindim arabaya
Zaman hızlıca geciyor

Bence lohusalıkta anlayış cok önemli herks tarafından...

Ay dimi bende görmek istemiyorum şimdiden
Of doğursak artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…