2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Zordayım eyyy aneyy aney

Bugün evlilik yıldönümümüz
Eşim dedi hazırlan akşam için nereye gitmek istediğine de karar ver
Dolabı alt üst ettim hiç bişey yokk şık aslaaa olmuyo az kaldı diye alışverişte yapmıyorum

Makyajımı yaptım saçımı kıvırttım taytımı giydim tişörtümü giydim ve karar verdim nereye gideceğimize
Ikea :)
13. Yılımız kutlu olsun

tek korkum dikişlerin zorlayıpta bebeği rahat rahat kucağıma alamamak emzirememek
herkes sezeryandan o kadar tü kaka diye bahsediyoki
Hiç öyle olmucak kuzu merak etme
Bak ben eşşekten düşer gibi sezeryana girdim ilkinde
Harika geçti sonrasıda
Ama öyle geçenki arkadaş gibi de iş miş yapmıcan tabi
Bebek ve kendi uykun beslenmen olacak işin gücün hateketini de ediceksin tabi

Orda da çok dolaşma:))) WC yakını yerlerde takıl:)))

Bilemiyorum güvenemiyorum kendime. Epidural normal de yok hastanede. 28. Haftadan beri sancı cekiyorum evde. Tuşe yapacaktı doktor. Onu da istemedim bugün. Aslında kaç kez oldum bundan önce. Desteğiniz için sağ olun kızlar. Kolay, su gibi dogumlariniz olsun inşallah

Nasıl oldu canım sezaryenle normale döndün.

Geliyo geliyo o da geliyo
Olumlu düşünüyoruz herşeyi

Zaten kötü değil kimse kötü diyemez ama daha ameliyat daha yapay mecburiyet farklı Bi durum
Bence o kişiden kişiye değişiyor geçen hafta eşimin yengesi planlı sezaryen oldu kendine gelir gelmez zorlamadan hemen sütü geldi akşamına güzelce emdiriyodu yani

Ay inşallah ya. Adet konusu bende de sıkıntı. Bugün 28. Gün kanama kesildi sanırım tamamen. Şimdi sence tahminen ne zaman adet görürüm ?

Kişiden kişiye değişiyor canım hemen gören görende var bir ay 5 ay 1 sene sonra gören de.Mesela ilk doğumda doğumdan sonraki 5.ayda adet gördüm ilk olarak.

Nasıl oldu canım sezaryenle normale döndün.
Doktorum ısrarla normal doğurursun dedi bekletti ama benim endişelerim vardı kakasını yerse diye, en son doktor 40+0 da 3 gün içindede olmazsa sezeryan yapalım dedi. Sezeryan olacağım gün hastaneye hazırlanırken kabız oldum sandım wc ye gidip durdum ama gidiyorum hiçbişey yok, baktım saate 5 dakikaya bir oluyor bu ‘kabızlık’ ağrısı anladım ki meğer sancıymış benimkisi. Bende hep bi adet sancısı gibi bişey beklemiştim belden başlayan falan. Ama benim karnım ağrıyodu. Hastaneye gittik suni sancıyıda verdiler oda baya hızlandırdı açılmayı oldu hemen.

Bende kabız oldum sanmıştım aynı senin gibi defalarca gittim tuvalete bişey yok . 40+2 suni sancıyla doğurdum bende

Lohusaligina sığın alttan alma canım gerekirse deli desinler

Canim benim oglumda kilo alamamisti son zamanlar plesanta yaslanmasi var dedi ve suyum kalmamıştı sana sebep olarak ne soyledi ve 2 güne bir kontrole cagirmisti riskli oldugu için ... 38+3 de normal dogum sancim geldi fakat suyum kalmadigi icin bebegin kalp atislari zayifladi acil sezeryana aldilar

Bana bir şey demedi. Plasenta yaşlanmış falan demedi hiç. Suyun da iyi dedi. Kendi doğum sancıların sıklasmadikca 38 i geçsin öyle alicam dedi. Bebek kilo almıyorsa kalmasının anlamı var mı acaba

Canım hiç yapamam deme. Önce Allah’a sonra bebeğine ve kendine güven. Bir olumsuzluk olursa elbette sezeryanda olur o da öcü değil.

35+3 haftalık oldum.Ben hala devlette mi özelde mi doğum yapacağıma karar veremedim.Ilk doğumum özelde oldu.Ilgi alaka iyiydi rahattım.Devlette nasıl olur bilemiyorum.Dusun düşün sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…