anladım .. Şansına yani .ne çıkarsa bahtınaHiçbir belirtisi yok, nişan bile gelmeden su geldi bir anda, ayağa kalktım su geldi..
Hiç öyle olmucak kuzu merak etmetek korkum dikişlerin zorlayıpta bebeği rahat rahat kucağıma alamamak emzirememek
herkes sezeryandan o kadar tü kaka diye bahsediyoki
Orda da çok dolaşma:))) WC yakını yerlerde takıl:)))Zordayım eyyy aneyy aney
Bugün evlilik yıldönümümüz
Eşim dedi hazırlan akşam için nereye gitmek istediğine de karar ver
Dolabı alt üst ettim hiç bişey yokk şık aslaaa olmuyo az kaldı diye alışverişte yapmıyorum
Makyajımı yaptım saçımı kıvırttım taytımı giydim tişörtümü giydim ve karar verdim nereye gideceğimize
Ikea :)
13. Yılımız kutlu olsun
Bebeğin eşi yaşlanınca kilo almıyor bizimki de öyle, son zamanda durdu alımı, ama sağlıklı çok şükür.
Bence yapabileceğine inan, bu bizim fitratimizda var, doğum dediğin bı iki saat, sonrası hiç yaşanmamış gibi :) ben ilk kızımı doğum ettiğim de sancı anında beni sezeryan a alın dediğimi hatırlıyorum ama doğumdan çıkınca e doğum bu kadarsa ben bı yarım saat sonra bı daha doğurabilirim demistim gülmüş lerdi bana :)
Bilemiyorum güvenemiyorum kendime. Epidural normal de yok hastanede. 28. Haftadan beri sancı cekiyorum evde. Tuşe yapacaktı doktor. Onu da istemedim bugün. Aslında kaç kez oldum bundan önce. Desteğiniz için sağ olun kızlar. Kolay, su gibi dogumlariniz olsun inşallahBundan sonra kilo sıkıntı değil canım çok şükür haftasına ulaştı gelişti olsun iyi olsunda kilosu dert değil emerken alır bıdık
Ya sen kendine güvenmiyorsun ama benim sana aşırı güvenim var içimden Bi ses diyo ki kolay doğum yaşicaksın neden bilmiyorum
Ama tabiki önce bebişin sonra vücudun sonrada psikolojin nasıl iyi olucaksa öyle yap canım doğum senin için en özel an senin tercihin olmalı
Nasıl oldu canım sezaryenle normale döndün.Ben ilk doğumumu sezeryan 40+3 Te sezeryan olmaya karar vermişken normal Doğum ile yaptım. Sezeryan kötü bi olay değil arkadaşlar. Önemli olan gerçekten çocuğun sağlığı. Normal doğumda sevdiğim tek şey sütün hemen gelmesiydi. Bildiğim kadarıyla sezeryanda hemen gelmiyor
Geliyo geliyo o da geliyoBen ilk doğumumu sezeryan 40+3 Te sezeryan olmaya karar vermişken normal Doğum ile yaptım. Sezeryan kötü bi olay değil arkadaşlar. Önemli olan gerçekten çocuğun sağlığı. Normal doğumda sevdiğim tek şey sütün hemen gelmesiydi. Bildiğim kadarıyla sezeryanda hemen gelmiyor
Zaten kötü değil kimse kötü diyemez ama daha ameliyat daha yapay mecburiyet farklı Bi durumBen ilk doğumumu sezeryan 40+3 Te sezeryan olmaya karar vermişken normal Doğum ile yaptım. Sezeryan kötü bi olay değil arkadaşlar. Önemli olan gerçekten çocuğun sağlığı. Normal doğumda sevdiğim tek şey sütün hemen gelmesiydi. Bildiğim kadarıyla sezeryanda hemen gelmiyor
Ay inşallah ya. Adet konusu bende de sıkıntı. Bugün 28. Gün kanama kesildi sanırım tamamen. Şimdi sence tahminen ne zaman adet görürüm ?
Doktorum ısrarla normal doğurursun dedi bekletti ama benim endişelerim vardı kakasını yerse diye, en son doktor 40+0 da 3 gün içindede olmazsa sezeryan yapalım dedi. Sezeryan olacağım gün hastaneye hazırlanırken kabız oldum sandım wc ye gidip durdum ama gidiyorum hiçbişey yok, baktım saate 5 dakikaya bir oluyor bu ‘kabızlık’ ağrısıNasıl oldu canım sezaryenle normale döndün.
Bende kabız oldum sanmıştım aynı senin gibi defalarca gittim tuvalete bişey yokDoktorum ısrarla normal doğurursun dedi bekletti ama benim endişelerim vardı kakasını yerse diye, en son doktor 40+0 da 3 gün içindede olmazsa sezeryan yapalım dedi. Sezeryan olacağım gün hastaneye hazırlanırken kabız oldum sandım wc ye gidip durdum ama gidiyorum hiçbişey yok, baktım saate 5 dakikaya bir oluyor bu ‘kabızlık’ ağrısıanladım ki meğer sancıymış benimkisi. Bende hep bi adet sancısı gibi bişey beklemiştim belden başlayan falan. Ama benim karnım ağrıyodu. Hastaneye gittik suni sancıyıda verdiler oda baya hızlandırdı açılmayı oldu hemen.
Lohusaligina sığın alttan alma canım gerekirse deli desinlerEe benimde gelecekler ki şimdi doğurayım ohooo curcuna babaannemler eşimin babaannesi annemler kaynanamlar görümcemler kardeşim eşimin yengeleri kuzenleri derken Bi 10 gün kafa sıyırma zamanı olur hepsi farklı konuşucak hepsi ayrı bişey önericek söylicek hepsi yakın oturuyor hele kaynanamla annemi yan yana ben düşünemiyorum canım
Allahtan yapısal güçlüyüm ağlamam söylerim karıştırmam Allah hepimizin yardımcısı olsun keşke bizi bizimle bıraksalar
Canim benim oglumda kilo alamamisti son zamanlar plesanta yaslanmasi var dedi ve suyum kalmamıştı sana sebep olarak ne soyledi ve 2 güne bir kontrole cagirmisti riskli oldugu için ... 38+3 de normal dogum sancim geldi fakat suyum kalmadigi icin bebegin kalp atislari zayifladi acil sezeryana aldilarKontrolden geldim. Benim oğlan 10 günde sadece 60 Gr almış. Neden böyle kilo almamış ki. Bundan sonra da pek almaz artık dedi doktor. Nstde sancılar 50 yi buldu ama duzenli. Yani 3-4 dakikada bir geliyor. Ben hissediyorum bunları. Artık nst uzmanı oldum. Dün gece hissettiğim sancılar da doğum sancısıydi. Cuma tekrar çağırdı. Doğum aktif olarak baslamazsa 38. Haftada sezaryen olmaya karar verdim. Normalin altından kalkamicam sanki. Yine nereden baksaniz 10 günüm var. Kafam karışti biraz
Bana bir şey demedi. Plasenta yaşlanmış falan demedi hiç. Suyun da iyi dedi. Kendi doğum sancıların sıklasmadikca 38 i geçsin öyle alicam dedi. Bebek kilo almıyorsa kalmasının anlamı var mı acabaCanim benim oglumda kilo alamamisti son zamanlar plesanta yaslanmasi var dedi ve suyum kalmamıştı sana sebep olarak ne soyledi ve 2 güne bir kontrole cagirmisti riskli oldugu için ... 38+3 de normal dogum sancim geldi fakat suyum kalmadigi icin bebegin kalp atislari zayifladi acil sezeryana aldilar
Canım ne yaptın doğum yaptın mıGunaydın canlar biz hazırlanıyoruz yavaştan duasına katan tum herkesten Allah razı olsun
Ay inşallah o zamanlarda geçicek canım ya seninde bu sefer anlayışlı olsunlar üzmesinler kırmasınlar halbuki kadın kadını anlamalı aynı şeyleri kendileri de yaşadı ama işteLohusaligina sığın alttan alma canım gerekirse deli desinler
Canım hiç yapamam deme. Önce Allah’a sonra bebeğine ve kendine güven. Bir olumsuzluk olursa elbette sezeryanda olur o da öcü değil.Bilemiyorum güvenemiyorum kendime. Epidural normal de yok hastanede. 28. Haftadan beri sancı cekiyorum evde. Tuşe yapacaktı doktor. Onu da istemedim bugün. Aslında kaç kez oldum bundan önce. Desteğiniz için sağ olun kızlar. Kolay, su gibi dogumlariniz olsun inşallah
Bence de ya sıra sende olmalıYarım saatte bir tuvalete mı gidilir yaa, doğurayim artık lütfeeenn.. her girdiğim de nişan varmı diye bakıyorum :) ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?