Benimki ingiliz nohutuÇok geçmiş olsun canım benim benimde başımdan aynı şeyler geçti o kalp krizinden az daha bende geçiriyordum sevk edileceksin sezeryanla alacaklar falan dedi doktor. hem hareketsiz hemde nabzı çok yüksekti, sonra yatış verdi düzelebilme ihtimaline karşı. Heralde bana da aynı serumdan verdiler ki bebeğim kıpır kıpır oldu ve nabzıda düzeldi elhamdülillah.
Aynı durumlar canım. Reflüde eşlik ediyor kendimi yokuştan ufka yuvarlayasım geliyor bazen :)
aynı canim böğrümüzün hemen altına küçük danalarımız oturuyo zaten
Bende listeye baktımda düzce de bi ben varım heralde
Acıyor canım bazen eşimin eli değiyor ops diyorum inan refleksmen bi tane çakasim geliyor
Geçmis olsun canım. Bende bu aralar extra fenalardayım
Senin ki daha çok petek battaniye gibi yeni moda sanırsam
Arttırıyorum..Ay en rahat benim şu hastane olayında hastaneye kimse gelmiycek ne süsleme ne püsleme kapı süsü dısındafotoda hiiiiç merakım yoktur nadir çekerim çekilirim ama bebişimi bol bol cekerimmm kendim:))))))
O değil de eşim her sabah diyor ki oğlan hiç uyanmadi goruyo musun maşallah ne uslu çocukiki saate bir uyanıp emiyor halbuki. Adam cidden hiç duymuyor ya bı de der ki yok kızım yaa ben çıt sesine uyanirim oğlan hiç aglamiyo
Pozitif düşüneyim ben yine "uslu olacak uslu olacak uslu olacak"Benimki ingiliz nohutuPeteksi dokulu nohut battaniye
Arttırıyorum..
Ben daha rahatım çünkü doğurup bebeği alıp çıkıyoruz hastaneden.. Tek bir süs, tek bir püs yok..
Sıffır sıffır sıffır
Atlas da hiç ağlamazdı. Ama hiç. Bi sesini duyalım die beklerdim ağlasın ama yok. 5,5 aylıkken sünnet doktoru pipisini elledi diye ağladı
Şimdi maşallah hala ağlama huyu yok ama kızlar doğru söylüyo. Yenidoğan en çıtır çerez zamanı. Ek gıda giriş, oyun çağı gelişme, 2 yaş sonuç bölümü gibi..
Ayy annesi bu seni istiyor diyor beş dakka baksa
Pozitif düşüneyim ben yine "uslu olacak uslu olacak uslu olacak"
Hmm doğru diyorsun canım Biraz rahat doktorumuz Ne olsa olsun önemli değil sıkıntı değil vs yaklaşırDoktordan doktora değişiyor canım bence. Bazı doktor tercih etmiyor bazısı garantici ne olur ne olmaz bakmak istiyor sezeryan bile olsa. Cunku genelde ya 2.sezeryan oldugu için ya da normal dogması sakıncalı oldugu için sezeryan oluyoruz. Usgde acıklık belli olmuyor. Hiç hissetmeden 4 5 cm acıklıkla gezenler de var. Bu yuzden sezeryan olacak bile olsan doktor acıklık olup olmadıgına bakıp ona gore gun vermek isteyebilir.
Ayy 1 temmuzlar artıyorYaa aynı gün doğuruyoruzbizim de 1 Temmuz
Biraz daha beklesin akıllı bebiş Babası gelince gelsin Şans getirsin bide size 1temmuzdaAyy 1 temmuzlar artıyorİnşallah bizim 1 temmuz olmaz babası yokken dogurmak istemıyorum
İnşallah beklerBiraz daha beklesin akıllı bebiş Babası gelince gelsin Şans getirsin bide size 1temmuzda ❤
Aaa çok ani oldu rabbim yardımcın olsun bi ağrıda kurtul inşallah dualarım seninleKızlar ben doğuma girdimdualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
Ayyy hadi Allah bir avazda kurtarsın inşallahKızlar ben doğuma girdimdualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
Aaa hayırlı olsunKızlar ben doğuma girdimdualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?