2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar önümüzdeki hafta benide parmaklayacak dr şimdiden mideme kramplar girmeye başladı

Perine masajı yapan kızlar ne yağıyla ne sıklıkta yapıyorsunuz bende başlayacağım artık birde şu ahududu yaprağı çayı vardı buldunuz mu içtiniz mi ben baktım nette satışı var

Benimki ingiliz nohutu Peteksi dokulu nohut battaniye

Ay en rahat benim şu hastane olayında hastaneye kimse gelmiycek ne süsleme ne püsleme kapı süsü dısında fotoda hiiiiç merakım yoktur nadir çekerim çekilirim ama bebişimi bol bol cekerimmm kendim:))))))
Arttırıyorum..
Ben daha rahatım çünkü doğurup bebeği alıp çıkıyoruz hastaneden.. Tek bir süs, tek bir püs yok..
Sıffır sıffır sıffır

Atlas da hiç ağlamazdı. Ama hiç. Bi sesini duyalım die beklerdim ağlasın ama yok. 5,5 aylıkken sünnet doktoru pipisini elledi diye ağladı
Şimdi maşallah hala ağlama huyu yok ama kızlar doğru söylüyo. Yenidoğan en çıtır çerez zamanı. Ek gıda giriş, oyun çağı gelişme, 2 yaş sonuç bölümü gibi..

Pozitif düşüneyim ben yine "uslu olacak uslu olacak uslu olacak"

Pozitif düşüneyim ben yine "uslu olacak uslu olacak uslu olacak"

Uslu başladıysa uslu devam ediyo bence.
Atlas hala uslu. Dolap karıştırmışlığı yok mesela.
Yere boncuk döksek dönüp bakmazdı eline almazdı halen öyle.
Kitaplıklarımı kablolarımız tencere tavalarımız hiç yer değiştirmedi ellenmedi.
İlgi alanı değildi. Doğaya salınca on kaplan gücünde koşturup duruyo ama evde nedense hiç yapmadı.
Instagram ahalisi bilir evişine yardımcı, kendinden ssklı bir birey kendisi

Hmm doğru diyorsun canım Biraz rahat doktorumuz Ne olsa olsun önemli değil sıkıntı değil vs yaklaşır Bakalım Salı günü kontrol var Salı günü anlatacağız o zaman olay neymiş nasılmış

Kızlar ben doğuma girdim dualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var

Aaa çok ani oldu rabbim yardımcın olsun bi ağrıda kurtul inşallah dualarım seninle

Ayyy hadi Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Aaa hayırlı olsun bir avazda kurtulursun kolay bir doğum olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…