2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar ben hastane formunu doldururken sunnet etirmek istiyor musunuz doğduktan sonra yazıyordu evet dedim ama kıyamıyorum,ama kendimi biliyorum bidaha zar zor götürürm sunnete

Canım en doğru zaman ilk doğduğunda yaptırmak. Çocuk daha kendini bilmeden, daha sinirleri oluşmadan, acısı yokken vs

Keşke benim hastane de yapsa

Ben açılma başlayınca koydurcam canım kimisi suyunu için diyo kimisi içmeyin ben babaanneme bıraktım o okuyarak koyucak içmicem suyunu
Tabiki olur senin niyetine dua ederek koyabilir
Cevabin icin cok sagol canim, ornek veriyorum, su gelince yada sancılar başlayınca koyulsa suya geçmi olur?

Allah yardımcınız olsun canım.hadi biran evvel al bebisi kucağına. Senin için dua edicem

Aaaaaa çok sasirdiMmm çok ani oldu ayy sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. Haberlerini eksik etme

Arabanız varsa,hazir gidiyorken herseyini al yanina valla

Samira34
Samiracim geçen bi mesajını okudum.forma sürekli katılmayıp ara sıra birşey sormak için yazanlara kızmıştın.bende onlardan biriyim aslında.zaten sürekli aranızda olmadığım için gönül rahatligiyla yazamiyordum şimdi rahatsız ediyorum diye daha bi huzursuz oldum. Ama yine de aciklamak istedim

Inan yazilanlara yetişemiyorum canım. Evde büyük sorumluluk ve sıkıntılarım var.zaman bulamiyorum. Ama hamilelik konusunda da cok cahilim.yanimda yakinimda sorup öğrenecek kimsem yok. Sizden çok şey ogreniyorum.

Nereden anladın kalçada kemik erimesi başladığını
Topallama başlamıştı ilk etapta önemsemedik ilerlemeye başlayınca ftr doktoruna muayene oldum o bi olasılık kırık ya da osteoporoz dedi kadın doğum doktorumda ilerleme devam edince MR çekilsin kırıksa pıhtı atabilir vs dedi Sonuç MR çekildi iki kalçada kemik erimesi ve ödem tespit edildi MR sonucundan sonra da bizim Doğumun tarihini belirledi zaten hemen

Hay dilimi eşşek arısı sokmasın e mi
Böyle hissettirdigim icin kendimi cok sucladim suan. Özür dilerim

Canim o gun biraz gerilim yaşamıştık burda, belki onun etkisiyle saçmalamışım. Bir de o gün arada sırada gelen gidenleri değil de taaa başından beri hiç yazmayıp dan diye gelip bir şey soranlari kastetmiştik.hatta bir kere benim basima geldi, taa 3 ay önce yazdığım mesajı alıntılayıp bir şey sormuştu birisi çok sasirmistim.

Ama o mesajımda da demistim, burası forum sonuçta herkes dilediği gibi okuma ve yazma özgürlüğüne sahip kimse karisamaz

Lütfen öyle düşünme tekrar özür dilerim :)

Ya öyle şey olur mu? Tabi ki soracaksın. Hepimizin imkanları ayni değil ki! Bazılarımız vakti çok,bazılarımız riskli sürekli elinde telefon,tablet, bazılarımız bilgisayar başında çalışıyor ve sürekli aktif burda. Asla çekinme sormaktan lütfen hepimiz burda bir birimize yardımcı oluyoruz,dua ediyoruz

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin, sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin

Benim ev hastaneye yakın doktora eşimi alıp geleyim öğleden sonra yatırın dedim tamam dedi sen ilcedeysen hazır et canım al

Kızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum

Sezaryen olursanız eğer yani buna karar verilirse size sonda takacaklar. Ameliyat sırasında ve sonrasında idrarınız o sondaya boşalacak

Size tavsiyem - ben öyle yapmıştım-
Genel anestezi alacaksanız uyutulduktan sonra, lokal olacaksanız uyuşturulduktan sonra sondayı taktırın. ÖNcesinde taktırmayın. Hissetmeyin yani o takılırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…