Kuzum ben 1. Ayın sonunda falan yaptırmayı düşünüyorumKizlar ben hastane formunu doldururken sunnet etirmek istiyor musunuz doğduktan sonra yazıyordu evet dedim ama kıyamıyorum,ama kendimi biliyorum bidaha zar zor götürürm sunnete
Ya bende belki fikrimi değiştirirm ordaKuzum ben 1. Ayın sonunda falan yaptırmayı düşünüyorum
Doğar doğmaz istiyordum da kıyamadım bari 1 aylık olsun diyorumYa bende belki fikrimi değiştirirm ordabilemicem çok zor bir karar. En hareketsiz olduklari zamanlari secmek lazim
Kizlar ben hastane formunu doldururken sunnet etirmek istiyor musunuz doğduktan sonra yazıyordu evet dedim ama kıyamıyorum,ama kendimi biliyorum bidaha zar zor götürürm sunnete
Cevabin icin cok sagol canim, ornek veriyorum, su gelince yada sancılar başlayınca koyulsa suya geçmi olur?Ben açılma başlayınca koydurcam canım kimisi suyunu için diyo kimisi içmeyin ben babaanneme bıraktım o okuyarak koyucak içmicem suyunu
Tabiki olur senin niyetine dua ederek koyabilir
Allah yardımcınız olsun canım.hadi biran evvel al bebisi kucağına. Senin için dua edicemKızlar ben doğuma girdimdualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
Mantigim yap diyor ama ana kalbiCanım en doğru zaman ilk doğduğunda yaptırmak. Çocuk daha kendini bilmeden, daha sinirleri oluşmadan, acısı yokken vs
Keşke benim hastane de yapsa
Aaaaaa çok sasirdiMmm çok ani olduKızlar ben doğuma girdimdualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
Arabanız varsa,hazir gidiyorken herseyini al yanina vallaAyyMammamia2 inanamıyorumm sağlıkla al kucağınaa cok heycanlı kolay doğumlar diliyorumm
Bu arada yarın benim de son kontrolum var ben de yanıma oda süslerine kadar alsam mı diyorum ilçeden ile gidiyoruz cunku, kontrole gittim doguma aldılar lafını cok duymaya basladım korktum
İşte sancın yada suyun gelince koydurman lazım zaten canım ki açılman hızlı olsun doğum hızlı olsun diyeCevabin icin cok sagol canim, ornek veriyorum, su gelince yada sancılar başlayınca koyulsa suya geçmi olur?
Topallama başlamıştı ilk etapta önemsemedik ilerlemeye başlayınca ftr doktoruna muayene oldum o bi olasılık kırık ya da osteoporoz dedi kadın doğum doktorumda ilerleme devam edince MR çekilsin kırıksa pıhtı atabilir vs dedi Sonuç MR çekildi iki kalçada kemik erimesi ve ödem tespit edildi MR sonucundan sonra da bizim Doğumun tarihini belirledi zaten hemenNereden anladın kalçada kemik erimesi başladığını
Samira34
Samiracim geçen bi mesajını okudum.forma sürekli katılmayıp ara sıra birşey sormak için yazanlara kızmıştın.bende onlardan biriyim aslında.zaten sürekli aranızda olmadığım için gönül rahatligiyla yazamiyordum şimdi rahatsız ediyorum diye daha bi huzursuz oldum. Ama yine de aciklamak istedim
Inan yazilanlara yetişemiyorum canım. Evde büyük sorumluluk ve sıkıntılarım var.zaman bulamiyorum. Ama hamilelik konusunda da cok cahilim.yanimda yakinimda sorup öğrenecek kimsem yok. Sizden çok şey ogreniyorum.
Ya öyle şey olur mu? Tabi ki soracaksın. Hepimizin imkanları ayni değil ki! Bazılarımız vakti çok,bazılarımız riskli sürekli elinde telefon,tablet, bazılarımız bilgisayar başında çalışıyor ve sürekli aktif burda. Asla çekinme sormaktan lütfenSamira34
Samiracim geçen bi mesajını okudum.forma sürekli katılmayıp ara sıra birşey sormak için yazanlara kızmıştın.bende onlardan biriyim aslında.zaten sürekli aranızda olmadığım için gönül rahatligiyla yazamiyordum şimdi rahatsız ediyorum diye daha bi huzursuz oldum. Ama yine de aciklamak istedim
Inan yazilanlara yetişemiyorum canım. Evde büyük sorumluluk ve sıkıntılarım var.zaman bulamiyorum. Ama hamilelik konusunda da cok cahilim.yanimda yakinimda sorup öğrenecek kimsem yok. Sizden çok şey ogreniyorum.
Topallama başlamıştı ilk etapta önemsemedik ilerlemeye başlayınca ftr doktoruna muayene oldum o bi olasılık kırık ya da osteoporoz dedi kadın doğum doktorumda ilerleme devam edince MR çekilsin kırıksa pıhtı atabilir vs dedi Sonuç MR çekildi iki kalçada kemik erimesi ve ödem tespit edildi MR sonucundan sonra da bizim Doğumun tarihini belirledi zaten hemen
Benim ev hastaneye yakın doktora eşimi alıp geleyim öğleden sonra yatırın dedim tamam dediAyyMammamia2 inanamıyorumm sağlıkla al kucağınaa cok heycanlı kolay doğumlar diliyorumm
Bu arada yarın benim de son kontrolum var ben de yanıma oda süslerine kadar alsam mı diyorum ilçeden ile gidiyoruz cunku, kontrole gittim doguma aldılar lafını cok duymaya basladım korktum
Aminnn Teşekkür ederim canım inşallah kızım uslu olur azıcıkta zorlamaz beniÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin, sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?