2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
E aç bı hesap koca mi kızıyor ?

Yok o bana karışmaz da ben kendim kullanmıyorum. Çünkü çok ayarsızım, çok vakit harcıyorum, boş yapıyorum yani. Mesela oyun oynamayı da çok severim ama telefonuma oyun da yüklemiyorum. Çünkü ayarım yok kıptırdım mı gidiyorum :)

Bugün de amma kendimi gömdüm ya

Aslında inst hesabı var ama bir tane bile paylaşım yok öyle duruyor. Uygulamasını falan yüklemedim

41i doldurcam zaten ben onu anladım ama az mı kız 37+5 daha
Gerçi belki çatın müsait değil dicek bide o var ay yemin ederim 1 ayı bitiremedim yahu
Hiç belli olmaz canım.Kontrole gıdersın hiç bir sorun yoktur dönüş yolunda pat diye suyun gelir.Ya da çatın müsaittir bebek kanala girerken yanlıs bir hamle yapar sezeryan olmak zorunda kalırsın. Kızım basını yandan sokmustu mesela kanala o yuzden sıkıstırmıstı kendını. Ya da catın dar der doktor bir gıdersın 4 cm acılmıs takar epudral bakarsın yolunaHayırlısı ne ise oyle olsun inşallah. Bence az kaldı senin en fazla 5 gun veriyorum

5 mi elin sürtmüş yanına rakam koymayı unutmuşun sen

Bizim kız da uyku duzeni bilmezdi hele 20 gunden sonra iyice cozutmustu duzeni Zaten bu donemler çıtır çerez asıl zor zamanlar ek gıda ve oyun cagı işte o zaman uslu bebek afacan bebek belli oluyorAma olsun her turlu afacanlıkları sevimli geliyor nasılsa

O değil de eşim her sabah diyor ki oğlan hiç uyanmadi goruyo musun maşallah ne uslu çocuk iki saate bir uyanıp emiyor halbuki. Adam cidden hiç duymuyor ya bı de der ki yok kızım yaa ben çıt sesine uyanirim oğlan hiç aglamiyo

Dürt kız sende arada ses yap falan uyansın azcıkbaba olduğunu anlasın

Ahhh çok teşekkür ederim nasıl iyi geldiiiii Son kontrolü es geçsek olur mu ki acaba
Doktordan doktora değişiyor canım bence. Bazı doktor tercih etmiyor bazısı garantici ne olur ne olmaz bakmak istiyor sezeryan bile olsa. Cunku genelde ya 2.sezeryan oldugu için ya da normal dogması sakıncalı oldugu için sezeryan oluyoruz. Usgde acıklık belli olmuyor. Hiç hissetmeden 4 5 cm acıklıkla gezenler de var. Bu yuzden sezeryan olacak bile olsan doktor acıklık olup olmadıgına bakıp ona gore gun vermek isteyebilir.

Pazartesi anlicaz canım hayırlısıyla tabiki acil durumlar olabiliyor doğum bu sonuçta
5 gün mü hadi bakalım bekleyelim görelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…