2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlarr bu ultrason sonuclarina kesinlikle cok inanmayin. Bana gecen hafta 2918 diyen doktor 1 hafta sonra 2831 dedi. Bu coxuk karnimda 1hafta da zayiflamis olacak degil ya ondan bire bir dogru degil onu anlamdim bugun
Evet bende hep belki biraz daha zayıf doğar diye ümit ediyorum.sonra da ya tam tersi daha da fazlaysa diyorum .kafamda deli sorular

Dogum ucretlerini süsleme fotografci konustun mu disardan süs kabule etmiyoruz dedi stüdyo ekremden baska da fotografci sokmuyorlarmis garip geldi bana ... arkadasim dogum yapti 7800 dedi art 250 tl susleme 1800 oda 10 bini bulmus
anlaşma yaptık biz canım
süsleme+fotoğraf çekimi 1200
doğum ücreti özel sigortamız karşılıyo

Ay en rahat benim şu hastane olayında hastaneye kimse gelmiycek ne süsleme ne püsleme kapı süsü dısında fotoda hiiiiç merakım yoktur nadir çekerim çekilirim ama bebişimi bol bol cekerimmm kendim:))))))

Ben yenidoğan döneminde 15 saat uyumadığını biliyorum. Kafayı yiyordum. Duş mu alsam uyusam mı diye plan yapıyordum çoğu zaman. Kesinlikle her bebek bir değil. Şimdi inşallah uslu melek bebek kategorisinde, gazsız yavrularımız olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…