2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına inşallah

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin

Ayy hadi sağlıkla kavuş canım Allah yardımcın olsun

senin erkenmiş ama baya 20 gün önce neden alıyo
Gebeliğe bağlı kalçada kemik erimesi başladı bende o yüzden belden aşağısını kullanamıyorum pek sürekli yatak istirahatindeyim Normalde akademik verilerde 35.haftadan itibaren alıyorlarmış ama doktorumuzla 37bitimi diye konuştuk bir risk olmasın bebekte diye 1temmuz dedi o da
Durumdan dolayı normal doğum da yapamazsın dedi mecburen sezeryan olacak
Yoksa hatunun keyfi çok yerinde hiç gelesi yok onun

Slm kızlar, meryem ana otunu nasıl yaptınız.netten baktım hep farklı farklı şeyler yazıyor.yanj doğuma giderken mi suya koyulacak yada çok önce mi.suyu icilmesi gerekiyormu.benim yerime turkiyede bir başkası niyetlenip yapsa da olurmu.

Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Kolay bir doğum olsun ins.

Bana göre en zor dönem bebeklik ya

Ne dediğini anlıyor ne yaptığını anlıyor, derdini anlatamıyor. İletişim sıfır

Büyüdükçe güzelleşiyor annelik
Bence de öyle benim için ilk bir yıl en zoruydu tabi diş dönemlerini saymazsak. Zamanla laftan sözden anlıyor, bağımlılığı azalıyor. Yavas yavaş kendi kendine oynamasını öğreniyor. Ama ondan önce 7/24 sana bağımlı. Ama insan yine de özlüyor bebeklik hallerini. Yoksa ikincileri yapamazdık

Aynen katılıyorum. Bu saydığın seylerin hepsi itinayla yapıldı. Hem de defalarca. Yenidoğanken de zordu. Şimdi de zor. Hatta bu ara öğle uykularına direniyor. Bırakma eğiliminde. Gün içinde dinlenme fırsatım da kalmadı..

Ben açılma başlayınca koydurcam canım kimisi suyunu için diyo kimisi içmeyin ben babaanneme bıraktım o okuyarak koyucak içmicem suyunu
Tabiki olur senin niyetine dua ederek koyabilir

Wuuuuu bebiş mi geliyor yaşasın

Nereden anladın kalçada kemik erimesi başladığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…