- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ya benim oralarima dokunulmasa,bebeleri de ağızdan doğursakKızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum
Sezaryen olursanız eğer yani buna karar verilirse size sonda takacaklar. Ameliyat sırasında ve sonrasında idrarınız o sondaya boşalacak
Size tavsiyem - ben öyle yapmıştım-
Genel anestezi alacaksanız uyutulduktan sonra, lokal olacaksanız uyuşturulduktan sonra sondayı taktırın. ÖNcesinde taktırmayın. Hissetmeyin yani o takılırken
A öyle bir olasılık varsa çok güzel olur bi konuşayımKızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum
Sezaryen olursanız eğer yani buna karar verilirse size sonda takacaklar. Ameliyat sırasında ve sonrasında idrarınız o sondaya boşalacak
Genel anestezi alacaksanız uyutulduktan sonra, lokal olacaksanız uyuşturulduktan sonra sondayı taktırın. ÖNcesinde taktırmayın. Hissetmeyin yani o takılırken
Ya benim oralarima dokunulmasa,bebeleri de ağızdan doğursak
A öyle bir olasılık varsa çok güzel olur bi konuşayım
Teşekkürler bilgi için
Ayy canım ya bende aynı senin gibiyim oralarıma dokunmasalarrrrr keşkeeeYa benim oralarima dokunulmasa,bebeleri de ağızdan doğursak
Bana uyuştuktan sonra taktılar ameliyat masasinda.Kızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum
Anladım canım benim, Inşallah faydası olur yapan herkese.cooook tesekkur ederimİşte sancın yada suyun gelince koydurman lazım zaten canım ki açılman hızlı olsun doğum hızlı olsun diye
kendini kotu hissetmeni istemem canim benim.bir taraftan haklisin tabi seni anliyorum, ama işte sürekli katilamayincada insan utaniyor
Hay dilimi eşşek arısı sokmasın e mi
Böyle hissettirdigim icin kendimi cok sucladim suan. Özür dilerim
Canim o gun biraz gerilim yaşamıştık burda, belki onun etkisiyle saçmalamışım. Bir de o gün arada sırada gelen gidenleri değil de taaa başından beri hiç yazmayıp dan diye gelip bir şey soranlari kastetmiştik.hatta bir kere benim basima geldi, taa 3 ay önce yazdığım mesajı alıntılayıp bir şey sormuştu birisi çok sasirmistim.
Ama o mesajımda da demistim, burası forum sonuçta herkes dilediği gibi okuma ve yazma özgürlüğüne sahip kimse karisamaz
Lütfen öyle düşünme tekrar özür dilerim :)
canımsın ya, nekadar içten yazmissin.cok sağol.evet gerçekten yazamasam da okuyabildiklerime ihtiyacı olana dualarımı gönderiyorum.. bizim forum da zaten bi başka bi huzur var..maşallah diyorumYa öyle şey olur mu? Tabi ki soracaksın. Hepimizin imkanları ayni değil ki! Bazılarımız vakti çok,bazılarımız riskli sürekli elinde telefon,tablet, bazılarımız bilgisayar başında çalışıyor ve sürekli aktif burda. Asla çekinme sormaktan lütfenhepimiz burda bir birimize yardımcı oluyoruz,dua ediyoruz
Hayırlısıyla gelsin inşallah rabbim kolaylık versin inşallahKızlar ben doğuma girdimdualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
Ay en rahat benim şu hastane olayında hastaneye kimse gelmiycek ne süsleme ne püsleme kapı süsü dısındafotoda hiiiiç merakım yoktur nadir çekerim çekilirim ama bebişimi bol bol cekerimmm kendim:))))))
Bizimde aynıydı valla çok ani oluncA yazık eşim mutlu olayım diye ben çıktıktan sonra gitmiş balon bebek tül filan almış kendi süsledi kapıyı. Gelenlerde anneler hariç beş dakka durup utanip çıktılar odadan ısrar etsek de durmadılar lohusa kadına ayıp olur diye :) fotoğrafçı ayarlamistim hepsi yalan oldu çok ani oldu kendimiz çektikValla bende sendenim kapi susu dahil hic birsey hazirlamadim ben o haldeyken gelen olursa da yiyip icmesin bi zahmetfotoyuda esim ben cekerim dedi oyle hatira kalsin diye 3 5 birsey cekeriz tamam iste bizim hastane eşleri aliyor Allahtan ✌
Ya benim oralarima dokunulmasa,bebeleri de ağızdan doğursak
Ee o zaman doğum yakın dimiKarnım düştü. Ağrım sancım kasılmam yok.
Oturunca kucağımda bowling topu varmış gibi bacaklarımı kapatamıyorum..
Neyseki 2 makina ütü bitti..
Şimdi bacaklar şişmeden tepeme dikip yatayım..
Hayat bazen çok zor
Sabah arkadaşımın bebesine baktım çizgi film izliyorduk leyleklerin bebek teslim etme görevi vardı evin kapısına kadar geldiler aile bebeğimiz geldi diye sevinçle karşıladı falan ah keşke dedimSonra keyifle yemek yiyebilecek misin?
Kızlar ben doğuma girdimdualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
Ay normal tabi ki şekerimEe o zaman doğum yakın dimibu da mı normal
Benim hayalim bi evlat edinmek mesela. Nasipse bir kaç yıl sonra da ona niyetm var, bu beyler okula alışınca falan.Sabah arkadaşımın bebesine baktım çizgi film izliyorduk leyleklerin bebek teslim etme görevi vardı evin kapısına kadar geldiler aile bebeğimiz geldi diye sevinçle karşıladı falan ah keşke dedim
Taktirmasak olmazmi ben ondan çok korkuyorum :)Kızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum
Bacak ve şiş demişken benim ayaklarım bugün çok şişmiş ağrıyor ve uyuşuk gibiler ne yapsam acaba bilen varsa hayrına deyiversin:)Karnım düştü. Ağrım sancım kasılmam yok.
Oturunca kucağımda bowling topu varmış gibi bacaklarımı kapatamıyorum..
Neyseki 2 makina ütü bitti..
Şimdi bacaklar şişmeden tepeme dikip yatayım..
Hayat bazen çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?