2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya benim oralarima dokunulmasa,bebeleri de ağızdan doğursak

A öyle bir olasılık varsa çok güzel olur bi konuşayım
Teşekkürler bilgi için

Bana uyuştuktan sonra taktılar ameliyat masasinda.

İşte sancın yada suyun gelince koydurman lazım zaten canım ki açılman hızlı olsun doğum hızlı olsun diye
Anladım canım benim, Inşallah faydası olur yapan herkese.cooook tesekkur ederim
kendini kotu hissetmeni istemem canim benim.bir taraftan haklisin tabi seni anliyorum, ama işte sürekli katilamayincada insan utaniyor ama çok iyi geliyorsunuz bana.
canımsın ya, nekadar içten yazmissin.cok sağol.evet gerçekten yazamasam da okuyabildiklerime ihtiyacı olana dualarımı gönderiyorum.. bizim forum da zaten bi başka bi huzur var..maşallah diyorum

Hayırlısıyla gelsin inşallah rabbim kolaylık versin inşallah

Ay en rahat benim şu hastane olayında hastaneye kimse gelmiycek ne süsleme ne püsleme kapı süsü dısında fotoda hiiiiç merakım yoktur nadir çekerim çekilirim ama bebişimi bol bol cekerimmm kendim:))))))

Valla bende sendenim kapi susu dahil hic birsey hazirlamadim ben o haldeyken gelen olursa da yiyip icmesin bi zahmet fotoyuda esim ben cekerim dedi oyle hatira kalsin diye 3 5 birsey cekeriz tamam iste bizim hastane eşleri aliyor Allahtan ✌

Bende şimdi çıktım Dr kızlar büyüyor kuzular doğum için bekletiyor yaa içeride ne kadar durursa bizim için o kadar ii dedi iki hafta sonraya gün verdi ben yalancı sancılarım çıktı bende diyorum ohh bugün doğuma alacak 100lere ulaşan sancıyla ama nerede bekleyelim hersey yolunda dedi

Valla bende sendenim kapi susu dahil hic birsey hazirlamadim ben o haldeyken gelen olursa da yiyip icmesin bi zahmet fotoyuda esim ben cekerim dedi oyle hatira kalsin diye 3 5 birsey cekeriz tamam iste bizim hastane eşleri aliyor Allahtan ✌
Bizimde aynıydı valla çok ani oluncA yazık eşim mutlu olayım diye ben çıktıktan sonra gitmiş balon bebek tül filan almış kendi süsledi kapıyı. Gelenlerde anneler hariç beş dakka durup utanip çıktılar odadan ısrar etsek de durmadılar lohusa kadına ayıp olur diye :) fotoğrafçı ayarlamistim hepsi yalan oldu çok ani oldu kendimiz çektik

Sağlıkla gelsin bebişimiz.. Mammamia2
Bebeklerinin doğum günü aynı olanlar ne şanslı. Ben benimle aynı gün doğan bi insan evladını çok aramıştım.. Bulamayınca onun yerine de pasta yer oldum

Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuğun ❤ kolay guzel bir doğum nasip etsin rabbim

Sabah arkadaşımın bebesine baktım çizgi film izliyorduk leyleklerin bebek teslim etme görevi vardı evin kapısına kadar geldiler aile bebeğimiz geldi diye sevinçle karşıladı falan ah keşke dedim
Benim hayalim bi evlat edinmek mesela. Nasipse bir kaç yıl sonra da ona niyetm var, bu beyler okula alışınca falan.
O leylek yerine bi görevli bize bebiş getircek hayalim var
İngilteredeyken evlat edinirsek büyük ihtimal zenci olcak
Aşırı heyecanlı

(2.yi doğurmadan 3.yü hayal eden cin kadın @Meylen )

Taktirmasak olmazmi ben ondan çok korkuyorum :)

Bacak ve şiş demişken benim ayaklarım bugün çok şişmiş ağrıyor ve uyuşuk gibiler ne yapsam acaba bilen varsa hayrına deyiversin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…