2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne güzel bi düşünce
Benimde evlat edinemesem bile koruyucu aile manevi aile olma hayalim var bi çocuğun eğitimini sağlığını üstlensem bile bana büyük Bi mutluluk olucak ilerde nasip olursa durumuma bağlı olarak

3. Çocuk olarak düşünürsek Bu ne cesaret yiğidim beni ara demek istiyorum sana

Yani bence en güzeli bebeğine kavuşmuş olmak ❤ bende önce heveslendim ama sonra vazgeçtim nasip olursa mevlüdünde yaparim süslemesi hediyesi felan daha rahat olur hemde diye düşündüm birde hastaneye gelinmesini istemiyorum açıkçası çünkü sen kendini mi sakinacaksin bebegımi emzirmeye calisacaksin yoksa agrinla acinla mi baş edeceksin belli degil insallah kimse gelmez cok yakinlar disinda

zaten uyuşturduktan sonra takılmıyı mu

Bacak ve şiş demişken benim ayaklarım bugün çok şişmiş ağrıyor ve uyuşuk gibiler ne yapsam acaba bilen varsa hayrına deyiversin:)
Tarifi veriyorum Tuzlu soğuk su yarım saat dinlendiriyoruz ayakları suda sonra yükseğe koyup yatıyoruz biraz akşamda kocaya yapışıyoruz masaj diyoruz çocuk seninde çocuğun diyoruz en az 15 20 dakika mıncıklatıyoruz kapanış

Sende benim canimsin kizzz Hepimize masallah gül gibi geçinip gidiyoruz çok şükür

Hemen kalkıp tuzlu suya koyayim .
Masajı ancak.aksama yaptırırım benimki turkiyeye uçtu bi günlüğüne bugün dönüyor umarım o bana yaptırmaz masajı

Yemek yapılıp yenildi Mutfak temizlendi arkadaşın çocuğu teslim edildi bulaşık makinası açıldı nevresim değiştirildi çamaşır makinası açıldı Squat yapıldı bacaklar ayrık ayrık evin içinde deli gibi dolanıldı vantilatör karşısında camış gibi yatma vaktine gelindi oh be

yok bence çalışmak daha kolay ben evde herseyi kafaya taktığım için dah çok iş çıkarıyorum kemdime ama akşam eve gelince iş miş görmüyor gözüm
sadece karın var gerisi çırpı gibi
bende İstanbul Bahçelievler medicalparkta yapacağım Burda da izin yok eşlere eşimde istemiyor zaten dışarıda eski Türk filmlerindeki gibi volta atmk istiyorum koridorda diyor
o büyüdükçe işler için zamanla yarışmaya başlayacaksın ve büyüdükçe o zaman hiç kalmayacak neredeyse her dk koala gibi yanında gezen bir bebe olacak saç baş oje neymiş süs neymiş ancak ayda bir kuaföre gidebilirsem benden mutlusu yok
Ya ben alimdim demekki ilk oğlum zlim oldu. Şimdi büyüklerin rivayetine göre de bir alim bir zalim doğar anneden diye umarım 2. İçin bir alim gelir bana da yoksa malulen kafadan erken emeklilik verirler bana basım huni takmaktan

Ozaman bende de olabilir bu dediğin ya.doğumdan sonra baktırmak lazım

En çok bana soracaksınızzzz en çok banaaa saksımıyım ben burda

Hastanede doğumhane doktorların odasının olduğu katta önü müsait banklar var bebeği ilk getirdikleri oda o bankalara bakıyor eşim diyo ki ben bu camı çok sevdim keşke senide görebilsem burdan
Kan alınırken bakamıyorsun artist erkeklik yapma diyorum bende

Haydaaaaa buyur buradan yak o niye o da mı can yakıyor

Ay maşallah bizimki tam tersi düz duvara tırmanıyor. Tırmanmadığı dolap çekmece kalmadı. Dışarıda sn durmuyor. O kadar hareketli ki annem babam parka götürmeye korkuyor arkasından yetişemeyiz diye... Park olayı da max 20 dk sonra doğaya karışma özelliği var yüksek yokuşlardan aşağıya koşmuşluğu var, deniz kenarında geçen sene 1.5 yaşındayken babasıyla 1.5 km koşu yapıyordu neredeyse bunlar hatırladıklarım
O yüzden 2. Ti duyan Allah yardımcınız olsun diye hep dua etti bana umarım 2. Alim olur
P Pelinim35 parmaklanmadım pelooo

makat geliş hala bizimki dönmedi
1 temmuz sezeryan kızlar
dönmüş olsaydı yapcaktım çatı ama gerek yok şimdi dedi
Haydi gözünüz aydın rtık bekleme faslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…