- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Masaj iyi geliyo diyorlar emme ben masajdan da sıkılıyorum mıncık mıncıkBacak ve şiş demişken benim ayaklarım bugün çok şişmiş ağrıyor ve uyuşuk gibiler ne yapsam acaba bilen varsa hayrına deyiversin:)
Ne güzel bi düşünceBenim hayalim bi evlat edinmek mesela. Nasipse bir kaç yıl sonra da ona niyetm var, bu beyler okula alışınca falan.
O leylek yerine bi görevli bize bebiş getircek hayalim var
İngilteredeyken evlat edinirsek büyük ihtimal zenci olcak
Aşırı heyecanlı
(2.yi doğurmadan 3.yü hayal eden cin kadın @Meylen)
Bizimde aynıydı valla çok ani oluncA yazık eşim mutlu olayım diye ben çıktıktan sonra gitmiş balon bebek tül filan almış kendi süsledi kapıyı. Gelenlerde anneler hariç beş dakka durup utanip çıktılar odadan ısrar etsek de durmadılar lohusa kadına ayıp olur diye :) fotoğrafçı ayarlamistim hepsi yalan oldu çok ani oldu kendimiz çektik
Muhtemelen evetSonra keyifle yemek yiyebilecek misin?
zaten uyuşturduktan sonra takılmıyı muKızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum
Sezaryen olursanız eğer yani buna karar verilirse size sonda takacaklar. Ameliyat sırasında ve sonrasında idrarınız o sondaya boşalacak
Size tavsiyem - ben öyle yapmıştım-
Genel anestezi alacaksanız uyutulduktan sonra, lokal olacaksanız uyuşturulduktan sonra sondayı taktırın. ÖNcesinde taktırmayın. Hissetmeyin yani o takılırken
Tarifi veriyorum Tuzlu soğuk su yarım saat dinlendiriyoruz ayakları suda sonra yükseğe koyup yatıyoruz biraz akşamda kocaya yapışıyoruz masaj diyoruz çocuk seninde çocuğun diyoruz en az 15 20 dakika mıncıklatıyoruz kapanışBacak ve şiş demişken benim ayaklarım bugün çok şişmiş ağrıyor ve uyuşuk gibiler ne yapsam acaba bilen varsa hayrına deyiversin:)
Sende benim canimsin kizzzAnladım canım benim, Inşallah faydası olur yapan herkese.cooook tesekkur ederim
kendini kotu hissetmeni istemem canim benim.bir taraftan haklisin tabi seni anliyorum, ama işte sürekli katilamayincada insan utaniyorama çok iyi geliyorsunuz bana.
canımsın ya, nekadar içten yazmissin.cok sağol.evet gerçekten yazamasam da okuyabildiklerime ihtiyacı olana dualarımı gönderiyorum.. bizim forum da zaten bi başka bi huzur var..maşallah diyorum
Kendime masaj yapacak birini bulmam lazım o zaman .Masaj iyi geliyo diyorlar emme ben masajdan da sıkılıyorum mıncık mıncık
Genelde uyuyunca geçiyo
Hemen kalkıp tuzlu suya koyayim .Tarifi veriyorum Tuzlu soğuk su yarım saat dinlendiriyoruz ayakları suda sonra yükseğe koyup yatıyoruz biraz akşamda kocaya yapışıyoruz masaj diyoruz çocuk seninde çocuğun diyoruz en az 15 20 dakika mıncıklatıyoruz kapanış
yok bence çalışmak daha kolay ben evde herseyi kafaya taktığım için dah çok iş çıkarıyorum kemdime ama akşam eve gelince iş miş görmüyor gözümGünaayydiinn hayalimdi izne ayrilinca öglene kadar uyurum diyordum nerdee saat başı uyaniyorum eşim işe giderken indi ben salonda uyuyorum ayak sesinden uyandim yagmur yagmis gece bir suru mantar çikmiş cimleree onlari topladim attım can sıkıntisi simdi de ütü yapicam calismamak bana göre degilmis sürekli biseyler yapicam ... eşinle aran duzeldigine sevindim cok uzatma sen de gerilme son zamanlarinda acisini sonra cikartirsin biz kadinlar fil hafizasi oldugu icin unutmayiz korkmabebekte en doğru zamani k3ndi seçer saglikla gelir insallah
sadece karın var gerisi çırpı gibi
bende İstanbul Bahçelievler medicalparkta yapacağım Burda da izin yok eşlere eşimde istemiyor zaten dışarıda eski Türk filmlerindeki gibi volta atmk istiyorum koridorda diyorKüçük yer diye mi acababu tarafta da hastaneler almıyor çünkü gerçi buraya sormadım önceki hastaneye sormuştum eşimi zaten istemiyorum düşer bayılır doktorlar benimle mi uğraşsın onunla mı
o büyüdükçe işler için zamanla yarışmaya başlayacaksın ve büyüdükçe o zaman hiç kalmayacak neredeyse her dk koala gibi yanında gezen bir bebe olacakHaha arkadaşlar şimdiden talimli bencedogurmadan önce de yarım saate bir çise kalktigimdan bende alışmışım zombi gibi herkes diyor ki çocuk uyudukca sende uyuyacan öyle eskisi gibi düzenli uykular olmaz.. çocuk uyuyor ben ise girisiyorum zaten iki güne bir gelen giden oluyor . Bı de bilgisayar oyunları falan derken bı bakmışsın ne ara gece olmuş anlamıyorum. Sıkılıyorum diye ağlardim ben şimdi sıkılmak neydi unuttum
Ya ben alimdim demekki ilk oğlum zlim oldu. Şimdi büyüklerin rivayetine göre de bir alim bir zalim doğar anneden diye umarım 2. İçin bir alim gelir bana da yoksa malulen kafadan erken emeklilik verirler bana basım huni takmaktanKesinlikle. Kafa dağıtıp sorumlulukları unutturacak bı kaç saat lazım insana :)) bir alimden bir zalim, bir zalim den bir alim doğar derler ya hani. Ben onu yaşadım yaaeşimde bende korkunç yaramaz cocuklarmisiz bizim ki uslu doğdu şükür. Zaten bebekte gaz olmadıktan sonra pek ağlamaz genelde. Gaz olmasın diye de anası bir kere bile pandifsiz basması ayağını o kadar yandığı halde ben ona bağlıyorum. İnşallah senin çocuğun da uslu uyuyan gazsız bir bebek olur
Ozaman bende de olabilir bu dediğin ya.doğumdan sonra baktırmak lazımTopallama başlamıştı ilk etapta önemsemedik ilerlemeye başlayınca ftr doktoruna muayene oldum o bi olasılık kırık ya da osteoporoz dedi kadın doğum doktorumda ilerleme devam edince MR çekilsin kırıksa pıhtı atabilir vs dedi Sonuç MR çekildi iki kalçada kemik erimesi ve ödem tespit edildi MR sonucundan sonra da bizim Doğumun tarihini belirledi zaten hemen
En çok bana soracaksınızzzz en çok banaaa saksımıyım ben burda@Samira34
Samiracim geçen bi mesajını okudum.forma sürekli katılmayıp ara sıra birşey sormak için yazanlara kızmıştın.bende onlardan biriyim aslında.zaten sürekli aranızda olmadığım için gönül rahatligiyla yazamiyordum şimdi rahatsız ediyorum diye daha bi huzursuz oldum. Ama yine de aciklamak istedim
Inan yazilanlara yetişemiyorum canım. Evde büyük sorumluluk ve sıkıntılarım var.zaman bulamiyorum. Ama hamilelik konusunda da cok cahilim.yanimda yakinimda sorup öğrenecek kimsem yok. Sizden çok şey ogreniyorum.
Beni ellemedilerEvettt hepiniz bu duyguyu tadacaksınızzzz bananeeee beni elledilerse sizide ellesinler
Hastanede doğumhane doktorların odasının olduğu katta önü müsait banklar var bebeği ilk getirdikleri oda o bankalara bakıyor eşim diyo ki ben bu camı çok sevdim keşke senide görebilsem burdanyok bence çalışmak daha kolay ben evde herseyi kafaya taktığım için dah çok iş çıkarıyorum kemdime ama akşam eve gelince iş miş görmüyor gözüm
sadece karın var gerisi çırpı gibi
bende İstanbul Bahçelievler medicalparkta yapacağım Burda da izin yok eşlere eşimde istemiyor zaten dışarıda eski Türk filmlerindeki gibi volta atmk istiyorum koridorda diyor
o büyüdükçe işler için zamanla yarışmaya başlayacaksın ve büyüdükçe o zaman hiç kalmayacak neredeyse her dk koala gibi yanında gezen bir bebe olacaksaç baş oje neymiş süs neymiş ancak ayda bir kuaföre gidebilirsem benden mutlusu yok
Ya ben alimdim demekki ilk oğlum zlim oldu. Şimdi büyüklerin rivayetine göre de bir alim bir zalim doğar anneden diye umarım 2. İçin bir alim gelir bana da yoksa malulen kafadan erken emeklilik verirler bana basım huni takmaktan
Haydaaaaa buyur buradan yak o niye o da mı can yakıyorKızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum
Sezaryen olursanız eğer yani buna karar verilirse size sonda takacaklar. Ameliyat sırasında ve sonrasında idrarınız o sondaya boşalacak
Size tavsiyem - ben öyle yapmıştım-
Genel anestezi alacaksanız uyutulduktan sonra, lokal olacaksanız uyuşturulduktan sonra sondayı taktırın. ÖNcesinde taktırmayın. Hissetmeyin yani o takılırken
Okadar ağzın varsa bir deneYa benim oralarima dokunulmasa,bebeleri de ağızdan doğursak
Beni ellemediler
Ay maşallah bizimki tam tersi düz duvara tırmanıyor. Tırmanmadığı dolap çekmece kalmadı. Dışarıda sn durmuyor. O kadar hareketli ki annem babam parka götürmeye korkuyor arkasından yetişemeyiz diye... Park olayı da max 20 dk sonra doğaya karışma özelliği var yüksek yokuşlardan aşağıya koşmuşluğu var, deniz kenarında geçen sene 1.5 yaşındayken babasıyla 1.5 km koşu yapıyordu neredeyse bunlar hatırladıklarımUslu başladıysa uslu devam ediyo bence.
Atlas hala uslu. Dolap karıştırmışlığı yok mesela.
Yere boncuk döksek dönüp bakmazdı eline almazdı halen öyle.
Kitaplıklarımı kablolarımız tencere tavalarımız hiç yer değiştirmedi ellenmedi.
İlgi alanı değildi. Doğaya salınca on kaplan gücünde koşturup duruyo ama evde nedense hiç yapmadı.
Instagram ahalisi bilir evişine yardımcı, kendinden ssklı bir birey kendisi
Haydi gözünüz aydın rtık bekleme faslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?