Kızlar ben doğuma girdim dualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
Bi baktır tabii canım Ne olacağı belli olmuyor Biz hamileliğin son 3 ayında öğrendik böyle bir rahatsızlığın varlığını nadir görülen bir rahatsızlık olduğundan iyileşme süreci vs de tam net bilinmiyor ama olumlu düşünelim olumlu olsun diyoruz
Senin sancıların ne alemde canım. Bende gün içinde ara ara vuran sancılar iki saattir geçmedi şiddetlendi gibi. Yarın sabah 9 da randevum. Artarsa hastaneye gideyim bari.
Kizlarr bu ultrason sonuclarina kesinlikle cok inanmayin. Bana gecen hafta 2918 diyen doktor 1 hafta sonra 2831 dedi. Bu coxuk karnimda 1hafta da zayiflamis olacak degil ya ondan bire bir dogru degil onu anlamdim bugun
Bi baktır tabii canım Ne olacağı belli olmuyor Biz hamileliğin son 3 ayında öğrendik böyle bir rahatsızlığın varlığını nadir görülen bir rahatsızlık olduğundan iyileşme süreci vs de tam net bilinmiyor ama olumlu düşünelim olumlu olsun diyoruz
Senin sancıların ne alemde canım. Bende gün içinde ara ara vuran sancılar iki saattir geçmedi şiddetlendi gibi. Yarın sabah 9 da randevum. Artarsa hastaneye gideyim bari.