2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben doğurdum sabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Neynnnn:)) nzaman ne ara:)) ohh hadi gözün aydın canımm kız 4 kilo doğurmuşun sende bebek nasıl duruyor çok mu büyük

Kızlar ben doğurdum sabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum

İşte @Meylen den beklediğim giriş de böyle bişi

Hayırlı olsun canımcım bu ne hız bu ne ponçiklik.. Hadi gözünüz aydın, darısı diğer 38 haftalıkların başına

Ozaman bende de olabilir bu dediğin ya.doğumdan sonra baktırmak lazım
Bi baktır tabii canım Ne olacağı belli olmuyor Biz hamileliğin son 3 ayında öğrendik böyle bir rahatsızlığın varlığını nadir görülen bir rahatsızlık olduğundan iyileşme süreci vs de tam net bilinmiyor ama olumlu düşünelim olumlu olsun diyoruz

Kizlarr bu ultrason sonuclarina kesinlikle cok inanmayin. Bana gecen hafta 2918 diyen doktor 1 hafta sonra 2831 dedi. Bu coxuk karnimda 1hafta da zayiflamis olacak degil ya ondan bire bir dogru degil onu anlamdim bugun
Seninkinde fark azmis yine bana 2750 dedi 3 hafta sonra 2450 dedi dogunca gorecegiz artik

Tabikisi her zaman güzel düşünmek lazım doğumdan sonra toparlanıyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…