Çocuklar kavga etti diye karşıda ki çocuğa bağıran anaları bacaklarından ikiye ayırmak istiyorumAnamm ekşın vardı ekşın :) bir çocuk bir çocuğun kafasına top atmış kafasına top gelen çocuğun anası diğer çocuğa kızmış bağırmış onun ablasıda kadına çıkıstı derken aboww baya girdiler birbirlerine belalar melalar havada uçuştu:)) bizde böyle kavga etmeyelim ilerde
Kızlar ben doğurdumsabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Öbür tarafa göre yanlışlıkla gelmiş kavgada yok yani.aman Allah böyle insanlardan korusun:))Çocuklar kavga etti diye karşıda ki çocuğa bağıran anaları bacaklarından ikiye ayırmak istiyorum
Çocuktur barışır büyükler girince kan bile dökülür yani Allahım insanlar manyak resmen
Sen boşver onu 4 gün sonra içinden canlı çıkıcak farkında mısınÖbür tarafa göre yanlışlıkla gelmiş kavgada yok yani.aman Allah böyle insanlardan korusun:))
Canım perine mesajını zeytinyağıyla yapmaya çalışıyorum. Ahududu yaprağı çayını aktardan aldım bugün. Druma da sordum içebilirsin faydasını gören oluyor dediKızlar önümüzdeki hafta benide parmaklayacak dr şimdiden mideme kramplar girmeye başladı
Perine masajı yapan kızlar ne yağıyla ne sıklıkta yapıyorsunuz bende başlayacağım artık birde şu ahududu yaprağı çayı vardı buldunuz mu içtiniz mi ben baktım nette satışı var
Hadi hayırlısı olsun hakkınızda canım
Kızlar ben doğuma girdimdualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
Maşallah canım35+5 ten merhabalar.2850 gr 49 cm olmuş Kerem bey.Nst miz suyumuz gelisimimiz iyi çok şükür.Hersey yolunda kendisi gelecek gibi görünmüyor sezeryan gününü 15 gün sonra vericem dedi biraz hayal kırıklığına uğradım tabi.15 gün daha sabredicez.
Ben şok oldum şu anKızlar ben doğurdumsabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
__karamel__ domestic benim performansım belli kızlar böyle yazamicam galiba ağrım var sızım var diye şikayet ede ede hepinizin haberi olur doğurdum çıktım beklemeyin benden
Hadi bari inşallah açıklığın artmıştır sancıların da artar da pazara kadar suni sanciya pek gerek kalmazBenim sancılarım oluyor canım. Gece baya vardi vallazar zor geri uyudum
Bazen öyle sancılarım oluyor kii! Ama düzensiz işte. Bari pazar gününe kadar 3-4 cm olsaHadi bari inşallah açıklığın artmıştır sancıların da artar da pazara kadar suni sanciya pek gerek kalmaz
Benim nstde düzenli çıkmıştı ama dogurtacak kadar değil. Şimdi de bekliyorumBazen öyle sancılarım oluyor kii! Ama düzensiz işte. Bari pazar gününe kadar 3-4 cm olsaDarısı sana inşallah bir avazda
Valla farkındayım desem yalan değilim desem yine yalan şaka gibi geliyor:) hala bi bebeğim olcağı fikrine alışmış değilim:) rüya gibi bişey ya.günler desen asla geçmiyor heyecan dorukda karmakarışık duygular:)) valla bi eksik kalmadı şükür bugün de son kargolarım geldi artık almam bişey:)) Internetten gördükçe alıyorum 2 yaş 3 yaş bile aldım sen düşün:)) son olarak çantaya makyaj malzemeleri faln eklerim onuda yaparmıyım bilmem ya dursun:)Sen boşver onu 4 gün sonra içinden canlı çıkıcak farkında mısın
Bitti mi hazırlıklar eksiğin gediğin var mı
Al benden de okadar kız beni uyutsunlar pzt uyandırsınlar diyorum eşime:))))) sezaryan günü beklemek daha zor sanki yaPazar gününe kadar uyumak istiyorumbir yandan da sanki biseylerim eksikmiş gibi de unutmuşum gibi
Süprizli resmen canımBuraya yazamayacağın ağrı sızın olcak, ve sen eline tel alana kadar bebişin kucağında olcak.
Benim öyle olmuştu ☺
Benim hala umudum var dırınırım..
Al benden de okadar kız beni uyutsunlar pzt uyandırsınlar diyorum eşime:))))) sezaryan günü beklemek daha zor sanki ya
Taktirmasak olmazmi ben ondan çok korkuyorum :)
zaten uyuşturduktan sonra takılmıyı mu
Haydaaaaa buyur buradan yak o niye o da mı can yakıyor
Bekleriz canım ya amannnn şunun şurasında ne kaldı diye diye Kemal sunal gibi dolanıyoruz ortada işteAlllahımmm arkadaşlarımı şoke sokmayı banada nasip etgelmiyor bu cocuk gelmek istemiyomu acabaaa 38+2 daha nolsun kal yavrucummm 40 a kadar bekleriz biz @Meylen le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?