2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anamm ekşın vardı ekşın :) bir çocuk bir çocuğun kafasına top atmış kafasına top gelen çocuğun anası diğer çocuğa kızmış bağırmış onun ablasıda kadına çıkıstı derken aboww baya girdiler birbirlerine belalar melalar havada uçuştu:)) bizde böyle kavga etmeyelim ilerde

Çocuklar kavga etti diye karşıda ki çocuğa bağıran anaları bacaklarından ikiye ayırmak istiyorum
Çocuktur barışır büyükler girince kan bile dökülür yani Allahım insanlar manyak resmen

Çocuklar kavga etti diye karşıda ki çocuğa bağıran anaları bacaklarından ikiye ayırmak istiyorum
Çocuktur barışır büyükler girince kan bile dökülür yani Allahım insanlar manyak resmen
Öbür tarafa göre yanlışlıkla gelmiş kavgada yok yani.aman Allah böyle insanlardan korusun:))

Canım perine mesajını zeytinyağıyla yapmaya çalışıyorum. Ahududu yaprağı çayını aktardan aldım bugün. Druma da sordum içebilirsin faydasını gören oluyor dedi
P Pelinim35 parmaklanmadım pelooo

makat geliş hala bizimki dönmedi
1 temmuz sezeryan kızlar
dönmüş olsaydı yapcaktım çatı ama gerek yok şimdi dedi
Hadi hayırlısı olsun hakkınızda canım
Allahım ne kadar sürprizli bir grup maşallah canım sağlıkla gelsin kuzun
Maşallah canım
Kızlar ben doğurdum sabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Ben şok oldum şu an maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini

__karamel__ domestic benim performansım belli kızlar böyle yazamicam galiba ağrım var sızım var diye şikayet ede ede hepinizin haberi olur doğurdum çıktım beklemeyin benden

Buraya yazamayacağın ağrı sızın olcak, ve sen eline tel alana kadar bebişin kucağında olcak.
Benim öyle olmuştu
Benim hala umudum var dırınırım..

maşallah yeni bebişler var hepsine sağlıklı ömürler olsun inşallah, bebekler uyudukça bakıyorum kızlar ama alıntıya yetişemiyorum,
Bu grubun ikizleri çok vakitli geldiler lavitabellamk ile benim aramda 1 hafta vardı bebeklerde 1 hafta arayla doğdular benden bir hafta küçük sen varsın Saye- bebişlerin salı gelecek inşallah sonra sırada hangi ikizler vardı galiba en son S Saryamarya hepsi vaktini bekleyip zamanlıca doğsunlar

Sen boşver onu 4 gün sonra içinden canlı çıkıcak farkında mısın
Bitti mi hazırlıklar eksiğin gediğin var mı
Valla farkındayım desem yalan değilim desem yine yalan şaka gibi geliyor:) hala bi bebeğim olcağı fikrine alışmış değilim:) rüya gibi bişey ya.günler desen asla geçmiyor heyecan dorukda karmakarışık duygular:)) valla bi eksik kalmadı şükür bugün de son kargolarım geldi artık almam bişey:)) Internetten gördükçe alıyorum 2 yaş 3 yaş bile aldım sen düşün:)) son olarak çantaya makyaj malzemeleri faln eklerim onuda yaparmıyım bilmem ya dursun:)

Buraya yazamayacağın ağrı sızın olcak, ve sen eline tel alana kadar bebişin kucağında olcak.
Benim öyle olmuştu ☺
Benim hala umudum var dırınırım..
Süprizli resmen canım
Ay çok merak ediyorum merak benim ki ya ben karar verdim
Doğumumu merak ediyorum çocuğumu merak ediyorum anneliğimi merak ediyorum ondan böyle

Taktirmasak olmazmi ben ondan çok korkuyorum :)

:)) olmaz ki her tarafa çiş yaparsın:)

zaten uyuşturduktan sonra takılmıyı mu

Yok ya bazı yerler önceden takiyo. Bana işte önceden takmaya geldiler ben istemedim

Haydaaaaa buyur buradan yak o niye o da mı can yakıyor

Can yakıp yakmadığını bilmiyorum çünkü uyuşuktum hissetmedim
Ama cikartirlarken zerre acımadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…