Aynen pazar sen pzt ben :) sen bana cesaret verirsin pazar günü artık:) 36+3 bugün canım pzt tam 37 doluyor.ay pelo şaka maka doğuruyoruz kuzummm. Senin normalde bugün kac haftalikti bebegin?
Koy koy herşeyini bitir kalsın öyle kenarda hastaneyi atlatta eksikler bitmez zaten onlar zamanla hallolur.Valla farkındayım desem yalan değilim desem yine yalan şaka gibi geliyor:) hala bi bebeğim olcağı fikrine alışmış değilim:) rüya gibi bişey ya.günler desen asla geçmiyor heyecan dorukda karmakarışık duygular:)) valla bi eksik kalmadı şükür bugün de son kargolarım geldi artık almam bişey:)) Internetten gördükçe alıyorum 2 yaş 3 yaş bile aldım sen düşün:)) son olarak çantaya makyaj malzemeleri faln eklerim onuda yaparmıyım bilmem ya dursun:)
Aynen öyle şaka gibi.bakabilcekmiyim yetebilcekmiyim nasıl yetiştirmem lazım hangi okula göndercem hangi kursa yollucam Allah ı nasıl anlatıcam insan sevgisini nasıl öğreticem tuvalet eğitimini nasıl vericem bu düşünceler bitmiyor çok mu takıntılıyım ne:)Koy koy herşeyini bitir kalsın öyle kenarda hastaneyi atlatta eksikler bitmez zaten onlar zamanla hallolur.
Dimi ya o duygu çok acaip sana ait Bi canlı sana muhtaç dünyada ki dikili ağacın senden parça bende bazen inanamıyorum şaka gibi geliyo
Canım bugün gene kontrole gittim Pazartesi öğlen son kontrol artık. Doğmazlarsa sezeryan günü verecek. Bugünler hayal gibimaşallah yeni bebişler var hepsine sağlıklı ömürler olsun inşallah, bebekler uyudukça bakıyorum kızlar ama alıntıya yetişemiyorum,
Bu grubun ikizleri çok vakitli geldiler @lavitabellamk ile benim aramda 1 hafta vardı bebeklerde 1 hafta arayla doğdularbenden bir hafta küçük sen varsın Saye- bebişlerin salı gelecek inşallah sonra sırada hangi ikizler vardı galiba en son @Saryamarya hepsi vaktini bekleyip zamanlıca doğsunlar
Haftan çok iyi masallah gerci zaten senin bebek ilerde :) saglikla gelsin inşallah.Aynen pazar sen pzt ben :) sen bana cesaret verirsin pazar günü artık:) 36+3 bugün canım pzt tam 37 dol.
Ne kaygılar ne düşünceler ne sorular biter söz konusu çocuk olunca ama şuna eminim ki ne kadar yaparsak yapalım tam hissetmicez hep eksik hissedicez hep az gelicek gözümüze o yüzden akışına bırakmak lazımAynen öyle şaka gibi.bakabilcekmiyim yetebilcekmiyim nasıl yetiştirmem lazım hangi okula göndercem hangi kursa yollucam Allah ı nasıl anlatıcam insan sevgisini nasıl öğreticem tuvalet eğitimini nasıl vericem bu düşünceler bitmiyor çok mu takıntılıyım ne:)
Verirsin verirsin:)) aman diceksin nevarmıs sezeryandaHaftan çok iyi masallah gerci zaten senin bebek ilerde :) saglikla gelsin inşallah.Ben Herkese cesaret veririm hiç sanmıyorum
Tebrik ederim, gözünüz aydınKızlar ben doğurdumsabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Son günler endişeler çok artıyor canım şeker bizde de en büyük problemdi içini ferah tut nasipleri ne zamansa onu bekliyorlar sağlıkla gelsin kuzuların bakalım nasıl olacaklarKızlar benim kuzular 2600 olmuş. Dr şeker olmasa seni hiç doğurtasım yok dedi. Hafta içi doğurursun dedi. Pazartesi öğleden sonra tekrar bakacak dr kesin kararını verecek. Cumartesi doğurmamam lazım ama drum yok şehir dışındageleceklerse bugün yarın yada Pazar akşama falan gelmeliler
Kızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum
Sezaryen olursanız eğer yani buna karar verilirse size sonda takacaklar. Ameliyat sırasında ve sonrasında idrarınız o sondaya boşalacak
Size tavsiyem - ben öyle yapmıştım-
Genel anestezi alacaksanız uyutulduktan sonra, lokal olacaksanız uyuşturulduktan sonra sondayı taktırın. ÖNcesinde taktırmayın. Hissetmeyin yani o takılırken
Aynen canim.Saglikli sihatli olsunlarda bir sikinti olmasin yeterli bizim icinSeninkinde fark azmis yine bana 2750 dedi 3 hafta sonra 2450 dedi dogunca gorecegiz artik
Kızlar ben doğurdumsabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Canim pelom,.sana daha çok şey sorucazEn çok bana soracaksınızzzz en çok banaaa saksımıyım ben burda
Ben 35 e kadar biliyorum cnmİkiz gebeler de 37+0'a kadar çalışabiliyor. Sadece 30. haftada izne ayrılabilir :) Tek gebelikten 2 hafta fazla izni var :)
İlk kızımda da 37+0'a kadar çalıştım, bunda da Allah güç verirse çalışacağım 34+1'im zaten, az kaldı. Benim için önemli olan doğum sonrasında kuzularımla vakit geçirmek, çünkü ücretsiz izin almam mümkün değil, ve öyle raporla filan izni uzatmak çok benlik değil, kızımda 4.5 aylıkken başlamıştım işe, bunlarda da tüm izinlerim bitince başlayacağım bakalım hayırlısı.
Canim pelom,.sana daha çok şey sorucaz, sen hele bi doğur kız. onu bekliyoz
Sen benim önümde çok güzel bir örneksin zaten kuzum. Vakti gelmeyince çiçek açmıyor işte ne yapsakta. Tek düşüncem inşallah drum buradayken gelirler çünkü başka dr direk sezeryan der bana.Son günler endişeler çok artıyor canım şeker bizde de en büyük problemdi içini ferah tut nasipleri ne zamansa onu bekliyorlar sağlıkla gelsin kuzuların bakalım nasıl olacaklarbenimkiler birbirine kesinlikle benzemiyor çok farklı dünyaların bebekleri
Hiç acı hıssedılmıyor:)) olmaz ki her tarafa çiş yaparsın:)
Yok ya bazı yerler önceden takiyo. Bana işte önceden takmaya geldiler ben istemedim
Can yakıp yakmadığını bilmiyorum çünkü uyuşuktum hissetmedim
Ama cikartirlarken zerre acımadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?