2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Koy koy herşeyini bitir kalsın öyle kenarda hastaneyi atlatta eksikler bitmez zaten onlar zamanla hallolur.
Dimi ya o duygu çok acaip sana ait Bi canlı sana muhtaç dünyada ki dikili ağacın senden parça bende bazen inanamıyorum şaka gibi geliyo

Aynen öyle şaka gibi.bakabilcekmiyim yetebilcekmiyim nasıl yetiştirmem lazım hangi okula göndercem hangi kursa yollucam Allah ı nasıl anlatıcam insan sevgisini nasıl öğreticem tuvalet eğitimini nasıl vericem bu düşünceler bitmiyor çok mu takıntılıyım ne:)

Canım bugün gene kontrole gittim Pazartesi öğlen son kontrol artık. Doğmazlarsa sezeryan günü verecek. Bugünler hayal gibi

Kızlar benim kuzular 2600 olmuş. Dr şeker olmasa seni hiç doğurtasım yok dedi. Hafta içi doğurursun dedi. Pazartesi öğleden sonra tekrar bakacak dr kesin kararını verecek. Cumartesi doğurmamam lazım ama drum yok şehir dışında geleceklerse bugün yarın yada Pazar akşama falan gelmeliler

Ne kaygılar ne düşünceler ne sorular biter söz konusu çocuk olunca ama şuna eminim ki ne kadar yaparsak yapalım tam hissetmicez hep eksik hissedicez hep az gelicek gözümüze o yüzden akışına bırakmak lazım
Kız biz daha doğuramadık sen oğlanı askere yolladın nerdeyse git burdan

Son günler endişeler çok artıyor canım şeker bizde de en büyük problemdi içini ferah tut nasipleri ne zamansa onu bekliyorlar sağlıkla gelsin kuzuların bakalım nasıl olacaklar benimkiler birbirine kesinlikle benzemiyor çok farklı dünyaların bebekleri

Yüzde yüz katılıyorum.Bana uyuşturmadan takmıştı özel hastanedeki dengesiz elini nasıl tutmuştum napiyosun sen diye de bağırmistim.Kimse beni uyarmamisti.O sonda takılınca eşim çekmiş iki foto var yüzüm acıyla buruşmuş.

Ben 35 e kadar biliyorum cnm
Bravo sana ben totişi kaldıramazdım sanırım
Allah kuvvet versin ‍♀

Sen benim önümde çok güzel bir örneksin zaten kuzum. Vakti gelmeyince çiçek açmıyor işte ne yapsakta. Tek düşüncem inşallah drum buradayken gelirler çünkü başka dr direk sezeryan der bana.

Hiç acı hıssedılmıyor
Tek acı sezaryen sonrası ilk 1 hafta ayaga kalkma,yataktan kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…