2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kaçtır söylücem sana. Adını her gördüğümde örümcek geliyor gözümün önüne. Arapçada ankebut örümcek demek. Benim karasya - ya da karas- Arapçada kiraz demek :)
Ahhahaha bilen cok yok sanıyordum Üye olduğum esnalar öğrenmiştim sanırım anlamını Ankebut suresinden o acıdan koymuştum aklıma gelince karasya nın da cok GüZelmiş anlamı şu sıralar aşığım kendisine
Bir yürüyüş sonrası kahvemle geldim..
Kahve isteyen?
Ay ben de kahveye hasret kaldım içirmiyor cok bilmiş doktor kocamçayı yine biraz daha cok ama maden suyunu bile nadir içiyorum

Offfff ani oldu bu. Allah bir avzda kurtarsın. Sağlıkla doğsun kuzun, hemencecik emzir inşallahhh.
bizim kız 3074 gram 50 cm olmuş buarada
Maşallah kuzulara
Canımmm bence sen götür ne olur ne olmaz. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Aaaa ilkinde bana taktılar valla ameliyata girmeden, eğer öyle bir seçeneğim varsa süper olur.
Ben 35 e kadar biliyorum cnm
Bravo sana ben totişi kaldıramazdım sanırım
Allah kuvvet versin ❤❤
Sağol canım, inşallah verir daha d kuvvet

Canım sen nasılsın bebişin nasıl

Pazartesi kontrolümüz vardı sarılığı azaldı 2375gr oldu hala doğum kilosunu yakalayamadık. Bugün 12. Günümüz, anne sütü veriyorum sol memeyi ucu problemli olduğu ün almıyor sağla idare ediyorux. Yarın yine kontrolümüz var bakalım nr kadar olmuşuz bu hafta normalde 2800 olması lazım.

Bende uyuyabilirsem daha iyiyim. 63 ile hamile kalmıştım 68le doğurdum pzt 57 kiloya düşmüştüm: şeker olan kızlar diet işe yaramış

Bu indirimleri allah naapmasın ayaklarım koptu mağaza gezerken
36. Haftada sezon indirimi olmuyormuş yeltenmeyiniz

Bugün kontrol çıkışı cesaret edip avm ye giremedim eşim yanımda olmayınca.Ayaklar da davul gibi şişti zaten.Iyi ki yeltenmemisim.Onun yerine annemde bi güzel dinlendim

İnsallah daha da iyi olursunuz zor dönemleri atlattınız ikiniz de sağlıklı olun da kilo alır zamanla minnoş ❤

Aaaa ilkinde bana taktılar valla ameliyata girmeden, eğer öyle bir seçeneğim varsa süper olur.

Sağol canım, inşallah verir daha d kuvvet

Sana bir kez daha koccamannnnnnnn masaallah demeden edemeyecegim.Ilceden ile kontrole gidip geliyorum akşama pertim çıkıyor.Sen ikizlerle sabah erkenden ise gidip akşama kadar çalışıyorsun.Allah nazardan korusun güç kuvvet versin

Kızlar ya şey dicem bana 15 gün sonra gel dedi dr.Gec değil mi 37+6 oluyorum son kontrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…