Ahhahaha bilen cok yok sanıyordum Üye olduğum esnalar öğrenmiştim sanırım anlamını Ankebut suresinden o acıdan koymuştum aklıma gelince karasya nın da cok GüZelmiş anlamı şu sıralar aşığım kendisine
Kızlar ben doğuma girdim dualarınızı eksik etmeyin. Bugün kontrolüm vardı bebegin karın çevresi gelişmemiş dedi 2500 kilosu da sabit kalmış riski yok dedi. Riske atmayalım dedi ve suni sancı başlandı biraz korku var tabi ama kavuşma heyecanı da var
35+5 ten merhabalar.2850 gr 49 cm olmuş Kerem bey.Nst miz suyumuz gelisimimiz iyi çok şükür.Hersey yolunda kendisi gelecek gibi görünmüyor sezeryan gününü 15 gün sonra vericem dedi biraz hayal kırıklığına uğradım tabi.15 gün daha sabredicez.
Ayy Mammamia2
inanamıyorumm sağlıkla al kucağınaa cok heycanlı kolay doğumlar diliyorumm
Bu arada yarın benim de son kontrolum var ben de yanıma oda süslerine kadar alsam mı diyorum ilçeden ile gidiyoruz cunku, kontrole gittim doguma aldılar lafını cok duymaya basladım korktum
Ben dedim canim dr zatsn usg olcumuyle gercek kilosu farklidir diyor butun olcumleri onceki kontrolle ayni cikiyor bu sebepten gelisimi durdu artik dedi ki
Hepinize çok çok teşekkür ederim inşallah herkesin kolay doğumları olsun. Doğuranlar varsın gözleri aydın olsun Bbibliyofil_k
canım üst iyi ama bacaklar uzun patikli alt bacakları uzatınca çekiyor biraz YYademim
sezaryen oldum canım
Kızlar tecrübeme dayanarak size altın değerinde bir öneri daha sunmak istiyorum
Sezaryen olursanız eğer yani buna karar verilirse size sonda takacaklar. Ameliyat sırasında ve sonrasında idrarınız o sondaya boşalacak
Size tavsiyem - ben öyle yapmıştım-
Genel anestezi alacaksanız uyutulduktan sonra, lokal olacaksanız uyuşturulduktan sonra sondayı taktırın. ÖNcesinde taktırmayın. Hissetmeyin yani o takılırken
Pazartesi kontrolümüz vardı sarılığı azaldı 2375gr oldu hala doğum kilosunu yakalayamadık. Bugün 12. Günümüz, anne sütü veriyorum sol memeyi ucu problemli olduğu ün almıyor sağla idare ediyorux. Yarın yine kontrolümüz var bakalım nr kadar olmuşuz bu hafta normalde 2800 olması lazım.
Bende uyuyabilirsem daha iyiyim. 63 ile hamile kalmıştım 68le doğurdum pzt 57 kiloya düşmüştüm: şeker olan kızlar diet işe yaramış
Bugün kontrol çıkışı cesaret edip avm ye giremedim eşim yanımda olmayınca.Ayaklar da davul gibi şişti zaten.Iyi ki yeltenmemisim.Onun yerine annemde bi güzel dinlendim
Pazartesi kontrolümüz vardı sarılığı azaldı 2375gr oldu hala doğum kilosunu yakalayamadık. Bugün 12. Günümüz, anne sütü veriyorum sol memeyi ucu problemli olduğu ün almıyor sağla idare ediyorux. Yarın yine kontrolümüz var bakalım nr kadar olmuşuz bu hafta normalde 2800 olması lazım.
Bende uyuyabilirsem daha iyiyim. 63 ile hamile kalmıştım 68le doğurdum pzt 57 kiloya düşmüştüm: şeker olan kızlar diet işe yaramış
Sana bir kez daha koccamannnnnnnn masaallah demeden edemeyecegim.Ilceden ile kontrole gidip geliyorum akşama pertim çıkıyor.Sen ikizlerle sabah erkenden ise gidip akşama kadar çalışıyorsun.Allah nazardan korusun güç kuvvet versin