Iste aranan kan bulunmuş güzel bir doğum haberi daha masallah canimKızlar ben doğurdumsabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Kızlar ,doğuranlar
Bebeğini reyhanlayan var mı
Yani böyle bir geleneğiniz var mı
NeyyyyyKızlar ,doğuranlar
Bebeğini reyhanlayan var mı
Yani böyle bir geleneğiniz var mı
Maşallah canım Allah bağışlasın bol bol sütun olsun kuzun uslu olsun sağlıkla büyütKızlar ben doğurdumsabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
A a ben S Saryamarya dan sonra dogurmayi planlıyorum kız beni niye sıraya sona eklemedinmaşallah yeni bebişler var hepsine sağlıklı ömürler olsun inşallah, bebekler uyudukça bakıyorum kızlar ama alıntıya yetişemiyorum,
Bu grubun ikizleri çok vakitli geldiler @lavitabellamk ile benim aramda 1 hafta vardı bebeklerde 1 hafta arayla doğdularbenden bir hafta küçük sen varsın Saye- bebişlerin salı gelecek inşallah sonra sırada hangi ikizler vardı galiba en son S Saryamarya hepsi vaktini bekleyip zamanlıca doğsunlar
Pazartesi kontrolümüz vardı sarılığı azaldı 2375gr oldu hala doğum kilosunu yakalayamadık. Bugün 12. Günümüz, anne sütü veriyorum sol memeyi ucu problemli olduğu ün almıyor sağla idare ediyorux. Yarın yine kontrolümüz var bakalım nr kadar olmuşuz bu hafta normalde 2800 olması lazım.
Bende uyuyabilirsem daha iyiyim. 63 ile hamile kalmıştım 68le doğurdum pzt 57 kiloya düşmüştüm: şeker olan kızlar diet işe yaramış
Reyhan yapragıni döviyorlar zeytinyağı ile karıştırıp bebeğin vucuduna sürüyorlar,akşam sürüp sabah yıkyorlar bebeğiDerken canım?Hayatımda ilk defa duydum
Reyhan yapragını dövup zeytinyağı ile karışım yapıp bebeğin vucuduna sürüyorlarNeyyyyy
Reyhan yapragıni döviyorlar zeytinyağı ile karıştırıp bebeğin vucuduna sürüyorlar,akşam sürüp sabah yıkyorlar bebeği
Sinir oluorum böyle kaynanam 3 gunde bir sürüyor bugun surme dedim diye alındı
İnşallah canım@carpathiamaşallah kuzu.
Saye- Allah gönlüne göre verain canım
LaL canım benim nasıl gidiyor annelik
Canım ilk defa duyuyorum bunu güzel koksun diye mi amaç nedirReyhan yapragıni döviyorlar zeytinyağı ile karıştırıp bebeğin vucuduna sürüyorlar,akşam sürüp sabah yıkyorlar bebeği
Sinir oluorum böyle kaynanam 3 gunde bir sürüyor bugun surme dedim diye alındı
Hatay canımÇok ilginç canım hiç duymadım nereliydiniz siz?Ayrıca senin rızan olmayan içine sinmeyen şeyi yaptırma bebeğine alınan alınsın boşver net ol.Istemiyorum de
Hem guzel koksun hem teri pis kokmasınİnşallah canım
Canım ilk defa duyuyorum bunu güzel koksun diye mi amaç nedir
Ya inanmıyorum nasıl insanlar var, alınırsa alınsın, off izin verme tabiki bir de 3 günde bir. El kadar bebe belki alerjisi var. İlk iki ay bebekler alerjik reaksiyon göstermezler. Bilmediğimiz şeyler yapmasınlar..Hatay canım
Burdaki geleneklerden
Yok illa istediği olacak,olmazsa alınganlık hadsafhadabenım çocuğum istediğim şekilde büyütürüm bebeğin butun vucudu yaprak ezmesi
Birde sürme çekiyorlar bebege
Mikroplara karşı
Alıntıladığımız msjlar yeni çıkıyor meydanaHoşgeldiiinn :)
Mide bulantısı olmasa şaşardım
Canım benim çok mutlu oldum kurtulduğuna
Hayrlı sağlıklı bir ömür diliyorum eşinle ve 4 çocuğunla kalp kalp kalp :)
Saol canım başı sen çektin arkadan döküldük geldik
Yürekten diliyorum herşey gönlünce olsun canım, Doğum anında herkes aklımdan geçti dualarımdaydınız emin ol, sen niyetine normal aldın ama sezeryan ihtimalinde de kendini üzme , baş geliş olduğu halde kızım bir süre daha kanala inmeseydi bende normalin ardından sezeryana alınacaktım iki Doğum olmuş olacaktıSen benim önümde çok güzel bir örneksin zaten kuzum. Vakti gelmeyince çiçek açmıyor işte ne yapsakta. Tek düşüncem inşallah drum buradayken gelirler çünkü başka dr direk sezeryan der bana.
Zamanla toparlanırsınız canım inş bebeğin hızla kilo alır. bende kilomu merak ediyorum resmen vücudum erimiş karnım bile kalmadı diyetin faydası, Doğum sonrası tatlı yedikten sonra baş ağrısı yapıyor vücut nasıl şartlandıysa şekerden uzak durmayaPazartesi kontrolümüz vardı sarılığı azaldı 2375gr oldu hala doğum kilosunu yakalayamadık. Bugün 12. Günümüz, anne sütü veriyorum sol memeyi ucu problemli olduğu ün almıyor sağla idare ediyorux. Yarın yine kontrolümüz var bakalım nr kadar olmuşuz bu hafta normalde 2800 olması lazım.
Bende uyuyabilirsem daha iyiyim. 63 ile hamile kalmıştım 68le doğurdum pzt 57 kiloya düşmüştüm: şeker olan kızlar diet işe yaramış
Yoğun tempo canım ikisini bir emzirmeye çalışıyorum vakit kazanayım diye yoksa çok uzun zaman alıyor, eve çıkınca *4 annelik bakalım nasıl olacak@carpathiamaşallah kuzu.
Saye- Allah gönlüne göre verain canım
LaL canım benim nasıl gidiyor annelik
Nstde fln gitsen arada iyi olur canım son haftalar hareketleri kalp atışı takip edilmeli bebeğinKızlar ya şey dicem bana 15 gün sonra gel dedi dr.Gec değil mi 37+6 oluyorum son kontrolde.
Ah senin tarihini bilmiyordum canım ama aynıymış Saryamarya ile aranızda karar verinA a ben S Saryamarya dan sonra dogurmayi planlıyorum kız beni niye sıraya sona eklemedinbenim oglanlar 40 haftayı görecek mi içine mi doğdu acaba
Birde eşim böyle dedim diye annesine bana alındı konuşmuyor surat yapmışYa inanmıyorum nasıl insanlar var, alınırsa alınsın, off izin verme tabiki bir de 3 günde bir. El kadar bebe belki alerjisi var. İlk iki ay bebekler alerjik reaksiyon göstermezler. Bilmediğimiz şeyler yapmasınlar..
Belgeselde izlemiştim bişeyi yakıp isiyle sürme yapıyorlardı göz hastalığı olmasın gözleri güzel olsun diye reyhanlıyolardı ter kokmasın mikroplardan arınsın diye bizdede tuzlarlar mesela babannem diyo da çok beklerlerHatay canım
Burdaki geleneklerden
Yok illa istediği olacak,olmazsa alınganlık hadsafhadabenım çocuğum istediğim şekilde büyütürüm bebeğin butun vucudu yaprak ezmesi
Birde sürme çekiyorlar bebege
Mikroplara karşı
Hahahaa gelde anlat işte yaşlı kafasıBütün Hataylılar güzel mi kokuyor şimdi. Yediğimiz içtiğimiz genetik yatkınlıktır vücut salgısı kokusu..
Ya kuzum bende de var bunun değişik versiyonu. Bana yapmadığını bırakmadı lohusalıkta. Lutfen izin verme. Alınan alınsın. Senden ve bebeğinden kıymetlisi yok..Birde eşim böyle dedim diye annesine bana alındı konuşmuyor surat yapmış
Anlamazlar işte
Burdaki geleneği uyguluyor
Google yazın bebek reyhanlama sadece hatay yöresinde var
Ama benım kaynanam butun avcuna doldurup sürüyor
Mesela annem hepimizi reyhanlamış 5 kardeşiz sadece bir kardeşimin teri kokar yani bilmiuorum ona mı bağlayayım yanıBelgeselde izlemiştim bişeyi yakıp isiyle sürme yapıyorlardı göz hastalığı olmasın gözleri güzel olsun diye reyhanlıyolardı ter kokmasın mikroplardan arınsın diye bizdede tuzlarlar mesela babannem diyo da çok beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?