2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
A a ben S Saryamarya dan sonra dogurmayi planlıyorum kız beni niye sıraya sona eklemedin benim oglanlar 40 haftayı görecek mi içine mi doğdu acaba

Sen zayıfladın minik meleğin de kilo alacak inşallah.Çok az daha sabır herşey mükemmel olacak❤

Çok ilginç canım hiç duymadım nereliydiniz siz?Ayrıca senin rızan olmayan içine sinmeyen şeyi yaptırma bebeğine alınan alınsın boşver net ol.Istemiyorum de

Çok ilginç canım hiç duymadım nereliydiniz siz?Ayrıca senin rızan olmayan içine sinmeyen şeyi yaptırma bebeğine alınan alınsın boşver net ol.Istemiyorum de
Hatay canım
Burdaki geleneklerden
Yok illa istediği olacak,olmazsa alınganlık hadsafhada benım çocuğum istediğim şekilde büyütürüm bebeğin butun vucudu yaprak ezmesi
Birde sürme çekiyorlar bebege
Mikroplara karşı

Ya inanmıyorum nasıl insanlar var, alınırsa alınsın, off izin verme tabiki bir de 3 günde bir. El kadar bebe belki alerjisi var. İlk iki ay bebekler alerjik reaksiyon göstermezler. Bilmediğimiz şeyler yapmasınlar..

Hoşgeldiiinn :)

Mide bulantısı olmasa şaşardım
Canım benim çok mutlu oldum kurtulduğuna
Hayrlı sağlıklı bir ömür diliyorum eşinle ve 4 çocuğunla kalp kalp kalp :)
Alıntıladığımız msjlar yeni çıkıyor meydana kusma ilk defa işe yaradı canım ikinci bebiş kustukça aşağıya indi fazla ıkınmama gerek kalmadı darısı başına doğsun bebeğinde sende kurtul kusmaklardan
LaL canım o kadar sevindim ki geçmiş olsun cook şükür kurtuldun kolayca.
Saol canım başı sen çektin arkadan döküldük geldik
Sen benim önümde çok güzel bir örneksin zaten kuzum. Vakti gelmeyince çiçek açmıyor işte ne yapsakta. Tek düşüncem inşallah drum buradayken gelirler çünkü başka dr direk sezeryan der bana.
Yürekten diliyorum herşey gönlünce olsun canım, Doğum anında herkes aklımdan geçti dualarımdaydınız emin ol, sen niyetine normal aldın ama sezeryan ihtimalinde de kendini üzme , baş geliş olduğu halde kızım bir süre daha kanala inmeseydi bende normalin ardından sezeryana alınacaktım iki Doğum olmuş olacaktı
Zamanla toparlanırsınız canım inş bebeğin hızla kilo alır. bende kilomu merak ediyorum resmen vücudum erimiş karnım bile kalmadı diyetin faydası, Doğum sonrası tatlı yedikten sonra baş ağrısı yapıyor vücut nasıl şartlandıysa şekerden uzak durmaya
@carpathia maşallah kuzu.
Saye- Allah gönlüne göre verain canım
LaL canım benim nasıl gidiyor annelik
Yoğun tempo canım ikisini bir emzirmeye çalışıyorum vakit kazanayım diye yoksa çok uzun zaman alıyor, eve çıkınca *4 annelik bakalım nasıl olacak
Kızlar ya şey dicem bana 15 gün sonra gel dedi dr.Gec değil mi 37+6 oluyorum son kontrolde.
Nstde fln gitsen arada iyi olur canım son haftalar hareketleri kalp atışı takip edilmeli bebeğin
A a ben S Saryamarya dan sonra dogurmayi planlıyorum kız beni niye sıraya sona eklemedin benim oglanlar 40 haftayı görecek mi içine mi doğdu acaba
Ah senin tarihini bilmiyordum canım ama aynıymış Saryamarya ile aranızda karar verin

Ya inanmıyorum nasıl insanlar var, alınırsa alınsın, off izin verme tabiki bir de 3 günde bir. El kadar bebe belki alerjisi var. İlk iki ay bebekler alerjik reaksiyon göstermezler. Bilmediğimiz şeyler yapmasınlar..
Birde eşim böyle dedim diye annesine bana alındı konuşmuyor surat yapmış
Anlamazlar işte
Burdaki geleneği uyguluyor
Google yazın bebek reyhanlama sadece hatay yöresinde var
Ama benım kaynanam butun avcuna doldurup sürüyor

Belgeselde izlemiştim bişeyi yakıp isiyle sürme yapıyorlardı göz hastalığı olmasın gözleri güzel olsun diye reyhanlıyolardı ter kokmasın mikroplardan arınsın diye bizdede tuzlarlar mesela babannem diyo da çok beklerler

Ya kuzum bende de var bunun değişik versiyonu. Bana yapmadığını bırakmadı lohusalıkta. Lutfen izin verme. Alınan alınsın. Senden ve bebeğinden kıymetlisi yok..

Mesela annem hepimizi reyhanlamış 5 kardeşiz sadece bir kardeşimin teri kokar yani bilmiuorum ona mı bağlayayım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…