2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya kuzum bende de var bunun değişik versiyonu. Bana yapmadığını bırakmadı lohusalıkta. Lutfen izin verme. Alınan alınsın. Senden ve bebeğinden kıymetlisi yok..
Vermedim zaten
Aynen canım kımse umrumda değil yani
Hamileliğimde eşim hep yurtdışındaydi babamlarda kaldım eşimin ailesi ilgilenmedi bile
Şimdi bebek doğdu,eşim geldi kaynanam hep bende keşke işe de yarasa

Mesela annem hepimizi reyhanlamış 5 kardeşiz sadece bir kardeşimin teri kokar yani bilmiuorum ona mı bağlayayım yanı
Hiç alakalı olduğunu düşünmüyorum eskiden köylerde her bebeği tuzlarlarmış çoğu akraba babaannemin kardeşleri falan gayette kokuyolar
Bol duş ve deodorant öneriyoruz genelde

Hahahaa gelde anlat işte yaşlı kafası
Bir iki sürersin tamam ama 40 na kadar 3 gunde bir sürecekmiş izin vermedim ve sonuç alındı
İlk 2 ay bebeğin bağışıklık sisteminin en düşük olduğu zamanlar İçine sinmeyen onay vermediğin hiç birşeyi yaptırma bence Allah korusun hasta olsa en çok sen üzüleceksin onu bunu yaptırmadın diye alınanlar değil

Anlamıyorlar kuzum bak alındı gitti
Artık surat yapacak bana
Butun gece kendi kalkıp bakmıyor cocgua

Hiç alakalı olduğunu düşünmüyorum eskiden köylerde her bebeği tuzlarlarmış çoğu akraba babaannemin kardeşleri falan gayette kokuyolar
Bol duş ve deodorant öneriyoruz genelde
hı aynen
Sacmalıktan öte bir şey
Yaşlı kafası işte ama bugun yaptırmadım bir bozuldu ,içimden dedim alınırsan alın yani
Normalde hiç terslemem ama konu bebiş olunca dünyaları yakarım

Bu indirimleri allah naapmasın ayaklarım koptu mağaza gezerken
36. Haftada sezon indirimi olmuyormuş yeltenmeyiniz
sorma canım
bende kayınvalidemler tutturdu dışarda yiyelim yemeği diye 10 dk çarşıya yürüdüm aşağıya bir baskı bi kramplar gittiğime gideceğime pişman oldum
bebiş doğunca çıkamazmışım dışarı şimdi gidelim illa son bi kez dediler
yok bidaha evden çıkmam

Sağol canım benim, hepimize güç kuvvet versin Allah, sağlıklı zamanında doğum versin.
A a ben S Saryamarya dan sonra dogurmayi planlıyorum kız beni niye sıraya sona eklemedin benim oglanlar 40 haftayı görecek mi içine mi doğdu acaba
Aahahaha ben senle aynı gün dourcam canım, hiç mızıkçılık etme

Anlamıyorlar kuzum bak alındı gitti
Artık surat yapacak bana
Butun gece kendi kalkıp bakmıyor cocgua
Kolay değil evet ama sıkmamaya çalış canını senden ve bebeğinden kıymetli değil kimse
Ne yazıkki şu süreçte anneye yardım etmek yerine hep böyle yapıyorlar nedense
Biraz sabır geçecek bunların hepsi

hı aynen
Sacmalıktan öte bir şey
Yaşlı kafası işte ama bugun yaptırmadım bir bozuldu ,içimden dedim alınırsan alın yani
Normalde hiç terslemem ama konu bebiş olunca dünyaları yakarım
Bencede senin bebeğin senin kararın canım anlatamıyorsun ki
Yeni bebişimiz oldu ya kaynanamın kaybının bebeği oluyor dedim ki o kadar sık yıkamayın Allah korusun göbeği enfeksiyon kapar falan kaynanamlar 2 günde bir yıkıyolar ve bana diyor ki israyı yıkadık mis gibi oldu duymamazlıktan geliyorum
Benim bebeğime yapamazlar net

LaL kuzu ikiz anneliği demek istedim. Tekden çok mu zor. Uykuları nasıl kuzuların. Evdeki minnoşlar gördü mü ikizleri nasıl karşıladılar ve son olarak da newborn kıyafetler nasıl oldu. KUZU biraz dinlen diye beklemiştim ama yeri gelmişken sorayım, sen bana örnek olacaksın biraz. Vakit buldukça yaz canım

Burayı okuyunca hamile olasım geldi Ne guzel teleşlar 2 yıl önce bugun kızıma kavusmaya 3 gün kalmıs bende sizler gibi heyecanlıydım
Ama bir yandanda dogunca hamılelıgımı özleyecegım dıye buruktu bir yanım ama kızımı gördükten sonra hiç özlemedim o gunlerı .. Saye- az kalmış canım saglıkla kucagına almak nasıp olsun pazar gecesınden sonra gelsınler
@deeploneliness Senin daha var sanırım hayırlı zamanda gelsin bütün bebişler

Bu nerdeyse her ailede var galiba ya daha dün bizde de konuşuldu Ona bişey olursa en çok ben üzülürüm hayır istemiyorum çok isterseniz lifle sileriz dedim azcık bozuldular ama yapacak bişey yok göbek düşünce isterlerse hergün yıkarız o zaman sıkıntı yok

Ay kız abartma sende o kadar çık tabi
Ben 4.5 km yapmışım mağaza gezerken ondan aşırı yoruldum :)
Arabaya attım kendimi bi süre öylece oturdum çalıştırmadım hatta azcık arkaya geçip yatsam mı dedim de abartma şüko dedim :))

Aynen canım ya hastaneden geldikten sonra 1 kere yıkansın hem rahatlasın hem kanı verniksi kalıntısı gitsin ona tamam ama nedir yani alt tarafı 1 hafta 10 gün yıkanmicak terlemiyolar etmiyorlar nasıl kirlensin kuzular Bi pamuklu nemli bezle silinir tamam işte

ya ben günü alınca bi hallere girdim böyle
boyna ağlayasım geliyo eşim bişey diyo başlıyom ağlamaya
anlamadım noluyo
hamilelikten sıkıldım doğurayım doğurayım diyip duruyodum şimdi bi garip içim
doğumdan korkmuyorum hiç ama ne hissettiğimide anlamlandıramıyorum
aylardır endişeyle korkuyla yatıyodum şimdi doğurcam gerçeğiyle yüzleşince bi rahatladım ondan duygu karmaşası yaşıyorum galiba

Bugün kontrol çıkışı cesaret edip avm ye giremedim eşim yanımda olmayınca.Ayaklar da davul gibi şişti zaten.Iyi ki yeltenmemisim.Onun yerine annemde bi güzel dinlendim
İyi yapmışsın canım
Ben bide en köşe bucak ücra avm seçtim ki millet hurra girişmesin diye öyle oluncada serbest serbest çok gezdim işte olmadı tutturamadım olayı

Hem guzel koksun hem teri pis kokmasın
Tuzlama mantığı yani anladım canım. Bana da yıkatacak mıyız dediler asla dedim.
Canım Allah razı olsun dualarına yürekten amin diyorum O riskinde farkındayım kuzum ikinci bebek sezeryanada gidebilir. Ben kendimi sezeryan olasılığına da alıştırdım sonuçta çoğul gebelikte belli olmaz son dk kadar durumlar. Sen epidural öneriyorsun değil mi rahat ettin
Canım çok sağol az kaldı gerçekten son demlere geldik çok şükür

neler neler yaz günü ekşi süt kokarmış bebek(kusunca temizlemezsen kokar elbet ama temizlersen mis kokar sadece ) yıkanmazsa boyu uzamazmış vs vs daha Doğum olmadı ama şimdiden başladık bakalım daha neler gelecek bekliyorum

Allahim yarabbiiimm yaa zeytinyaginin zarari yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…