Vermedim zatenYa kuzum bende de var bunun değişik versiyonu. Bana yapmadığını bırakmadı lohusalıkta. Lutfen izin verme. Alınan alınsın. Senden ve bebeğinden kıymetlisi yok..
Hiç alakalı olduğunu düşünmüyorum eskiden köylerde her bebeği tuzlarlarmış çoğu akraba babaannemin kardeşleri falan gayette kokuyolarMesela annem hepimizi reyhanlamış 5 kardeşiz sadece bir kardeşimin teri kokar yani bilmiuorum ona mı bağlayayım yanı
İlk 2 ay bebeğin bağışıklık sisteminin en düşük olduğu zamanlar İçine sinmeyen onay vermediğin hiç birşeyi yaptırma bence Allah korusun hasta olsa en çok sen üzüleceksin onu bunu yaptırmadın diye alınanlar değilHahahaa gelde anlat işte yaşlı kafası
Bir iki sürersin tamam ama 40 na kadar 3 gunde bir sürecekmiş izin vermedim ve sonuç alındı
Anlamıyorlar kuzum bak alındı gittiİlk 2 ay bebeğin bağışıklık sisteminin en düşük olduğu zamanlar İçine sinmeyen onay vermediğin hiç birşeyi yaptırma bence Allah korusun hasta olsa en çok sen üzüleceksin onu bunu yaptırmadın diye alınanlar değil
Hiç alakalı olduğunu düşünmüyorum eskiden köylerde her bebeği tuzlarlarmış çoğu akraba babaannemin kardeşleri falan gayette kokuyolar
Bol duş ve deodorant öneriyoruz genelde
sorma canımBu indirimleri allah naapmasın ayaklarım koptu mağaza gezerken
36. Haftada sezon indirimi olmuyormuş yeltenmeyiniz
Sağol canım benim, hepimize güç kuvvet versin Allah, sağlıklı zamanında doğum versin.Sana bir kez daha koccamannnnnnnn masaallah demeden edemeyecegim.Ilceden ile kontrole gidip geliyorum akşama pertim çıkıyor.Sen ikizlerle sabah erkenden ise gidip akşama kadar çalışıyorsun.Allah nazardan korusun güç kuvvet versin
Aahahaha ben senle aynı gün dourcam canım, hiç mızıkçılık etmeA a ben S Saryamarya dan sonra dogurmayi planlıyorum kız beni niye sıraya sona eklemedinbenim oglanlar 40 haftayı görecek mi içine mi doğdu acaba
Allah saglıkla buyutmeni nasip etsin insallahKızlar ben doğurdumsabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Kolay değil evet ama sıkmamaya çalış canını senden ve bebeğinden kıymetli değil kimseAnlamıyorlar kuzum bak alındı gitti
Artık surat yapacak bana
Butun gece kendi kalkıp bakmıyor cocgua
Bencede senin bebeğin senin kararın canım anlatamıyorsun kihı aynen
Sacmalıktan öte bir şey
Yaşlı kafası işte ama bugun yaptırmadım bir bozuldu ,içimden dedim alınırsan alın yani
Normalde hiç terslemem ama konu bebiş olunca dünyaları yakarım
Bu nerdeyse her ailede var galiba ya daha dün bizde de konuşuldu Ona bişey olursa en çok ben üzülürüm hayır istemiyorum çok isterseniz lifle sileriz dedim azcık bozuldular ama yapacak bişey yok göbek düşünce isterlerse hergün yıkarız o zaman sıkıntı yokBencede senin bebeğin senin kararın canım anlatamıyorsun ki
Yeni bebişimiz oldu ya kaynanamın kaybının bebeği oluyor dedim ki o kadar sık yıkamayın Allah korusun göbeği enfeksiyon kapar falan kaynanamlar 2 günde bir yıkıyolar ve bana diyor ki israyı yıkadık mis gibi oldu duymamazlıktan geliyorum
Benim bebeğime yapamazlar net
Ay kız abartma sende o kadar çık tabisorma canım
bende kayınvalidemler tutturdu dışarda yiyelim yemeği diye 10 dk çarşıya yürüdüm aşağıya bir baskı bi kramplar gittiğime gideceğime pişman oldum
bebiş doğunca çıkamazmışım dışarı şimdi gidelim illa son bi kez dediler
yok bidaha evden çıkmam
Aynen canım ya hastaneden geldikten sonra 1 kere yıkansın hem rahatlasın hem kanı verniksi kalıntısı gitsin ona tamam ama nedir yani alt tarafı 1 hafta 10 gün yıkanmicak terlemiyolar etmiyorlar nasıl kirlensin kuzular Bi pamuklu nemli bezle silinir tamam işteBu nerdeyse her ailede var galiba ya daha dün bizde de konuşuldu Ona bişey olursa en çok ben üzülürüm hayır istemiyorum çok isterseniz lifle sileriz dedim azcık bozuldular ama yapacak bişey yok göbek düşünce isterlerse hergün yıkarız o zaman sıkıntı yok
İyi yapmışsın canımBugün kontrol çıkışı cesaret edip avm ye giremedim eşim yanımda olmayınca.Ayaklar da davul gibi şişti zaten.Iyi ki yeltenmemisim.Onun yerine annemde bi güzel dinlendim
Tuzlama mantığı yani anladım canım. Bana da yıkatacak mıyız dediler asla dedim.Hem guzel koksun hem teri pis kokmasın
Canım Allah razı olsun dualarına yürekten amin diyorumAlıntıladığımız msjlar yeni çıkıyor meydanakusma ilk defa işe yaradı canım ikinci bebiş kustukça aşağıya indi fazla ıkınmama gerek kalmadı darısı başına doğsun bebeğinde sende kurtul kusmaklardan
Saol canım başı sen çektin arkadan döküldük geldik
Yürekten diliyorum herşey gönlünce olsun canım, Doğum anında herkes aklımdan geçti dualarımdaydınız emin ol, sen niyetine normal aldın ama sezeryan ihtimalinde de kendini üzme , baş geliş olduğu halde kızım bir süre daha kanala inmeseydi bende normalin ardından sezeryana alınacaktım iki Doğum olmuş olacaktı
Zamanla toparlanırsınız canım inş bebeğin hızla kilo alır. bende kilomu merak ediyorum resmen vücudum erimiş karnım bile kalmadı diyetin faydası, Doğum sonrası tatlı yedikten sonra baş ağrısı yapıyor vücut nasıl şartlandıysa şekerden uzak durmaya
Yoğun tempo canım ikisini bir emzirmeye çalışıyorum vakit kazanayım diye yoksa çok uzun zaman alıyor, eve çıkınca *4 annelik bakalım nasıl olacak
Nstde fln gitsen arada iyi olur canım son haftalar hareketleri kalp atışı takip edilmeli bebeğin
Ah senin tarihini bilmiyordum canım ama aynıymış Saryamarya ile aranızda karar verin
Canım çok sağol az kaldı gerçekten son demlere geldik çok şükürBurayı okuyunca hamile olasım geldiNe guzel teleşlar 2 yıl önce bugun kızıma kavusmaya 3 gün kalmıs bende sizler gibi heyecanlıydım
Ama bir yandanda dogunca hamılelıgımı özleyecegım dıye buruktu bir yanım ama kızımı gördükten sonra hiç özlemedim o gunlerı ..Saye- az kalmış canım saglıkla kucagına almak nasıp olsun pazar gecesınden sonra gelsınler ☺
@deeploneliness Senin daha var sanırım hayırlı zamanda gelsin bütün bebişler♥
Aynen canım ya hastaneden geldikten sonra 1 kere yıkansın hem rahatlasın hem kanı verniksi kalıntısı gitsin ona tamam ama nedir yani alt tarafı 1 hafta 10 gün yıkanmicak terlemiyolar etmiyorlar nasıl kirlensin kuzular Bi pamuklu nemli bezle silinir tamam işte
Allahim yarabbiiimm yaa zeytinyaginin zarari yoktaReyhan yapragını dövup zeytinyağı ile karışım yapıp bebeğin vucuduna sürüyorlar
Büyüyünce teri pis kokmasın diyeymiş
Kaynanam 3 gunde bir sürüuor sinir olmaya başladım bugun sürme dedim ,süreceksende az koy dedim alındı bana
Offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?