2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sıkmıyorum sadece fazla koyma dedim,koyacaksanda azar azar avuç dolusu kadar değil
Sonuç alındı

Hep kendi bildikleri
Göster kendini meylen ,korkutmayı bilmek lazım
Çok yuz verdim,sustum diye bir söylediğime alınganlık yaptı
Üstüne eşimde konuşmuyor anneciğine böyle dedim diye

Hep kendi bildikleri
Göster kendini meylen ,korkutmayı bilmek lazım
Çok yuz verdim,sustum diye bir söylediğime alınganlık yaptı
Üstüne eşimde konuşmuyor anneciğine böyle dedim diye
Ben şimdiden başladım kuzum söylüyorum zaten yani keyifleri bilir valla herkesin doğrusu kendine sonuçta
Kocalar zaten başkası yüzünden eşleriyle ters düşerler ki akıllı olsalar asla bunu yapmazlar anneleri bile olsa sonuçta annesi gidicek o evde sen o ve yavrunuz kalıcak yani

İnşallah kızım pis koksun kimse öpmesin sevmesin ilk 2 ay
Tövbe yarabbim ya üstünü değiştir olsun bitsin ne var yani

Ben yıkarım bebeği ama her seferinde şampuanla değil
Yıkama sırasında lif ya da normal silme önermedi doktor eğitimde bize bu arada
Hızlıca yıkayıp bitirmek gerekiyomuş işlemi

Yerinde ve dogruyu bildiğin surece cekinme ben böyle yapacağım alınan alınsın valla

Yok canım yıkama sırasında değil Göbeği düşmeden yıkamayı tercih etmeyenler için nemli ya da ıslak yumuşak bir lif ya da sünger ile kol altı bacak diz arkası vs gibi boğum yerlerini silin diyorlar
onun haricinde yenidoğan bebeğin ek gıdaya geçmeden kiri pisi olmaz ki zaten

Şu yıkama mevzusu tuzlama mevzusu yavrum daha suyken başladı bizde de. Ama nasıl varya. Kızdığımi anladikca adını şaka koyup koyup kayınvalidem doğurana kadar soyledi. Sonra Allah denk getirdi eşime göbek bağı enfeksiyonu yüzünden ölen bir bebeğin haberini okudum onu gösterdim. Sonra sağlık ocağındaki hemşire de aceleniz ne göbeği düşsün öyle yıkayın diye bı başkasına kizarken onu duydu. Dogurduk eve geldik kayınvalidem dedi ki kızım yikiycaz mi bebeği napcaz ne diyon? Daha ben cevap vermeden eşim bı atladı anne hayır sakin göbeği düşsün öyle diye. O mesele öyle kapandı kaldı ki tuzlamak .. eşim kendi izin vermedi. Sonra hani burda başak anlatmıştı ruhlu teyzeler öptü diye. O gün bende eşime doğduktan sonra optuemeyelim enfeksiyon kapar falan dedigimde. Senacim bebeğini kıskanan annelerden olmayacaksın inşallah çocuk bu hastalana hastalana büyür diye artistlik yaptırdı şimdi kimse öpmeyecek annesinden başka ben bile ellerini başını öpüyorum diyor bı de son bı örnek daha yine bı arkadaşımızın çocuğundan bahsederken onun fazla korumacı olduğunu düşünüp ya çocuğu salicaksin sokağa düşe Kalka büyüyecek mikroplara da alışık olacak diyordu şimdi perde yıkıyor toz vardır diye kapı üstlerini kontrol ediyor tozlanmis mi diye yaa bende hayretler içinde izliyorum. Adam her dediğime kendiliğinden geldi boşuna kavga etmişiz o kadar

Kızlar kızlar hayat ne kadar pahalı ya.yarın ablamlar gelecek annemler gelcek sanaldan bir market alışverişi yaptım çıkan tutar inanılmaz gece gece kalp krizi geçirticek bana ah başakcıımmm olaydı anlardı beni o :)))))

Kız benim rahat adam bile temizliği düşünüyorsa bebek için herkez düşünür:)))

Evet canım ilk yıkamada bile önermiyorlar şampuan falan lifde öyle elinle yıkayıvercen

Benımkı tam tersi annesi ne derse o cok sinir oluyorum
Nasıl dize getirdin eşini senacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…