2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benımkı tam tersi annesi ne derse o cok sinir oluyorum
Nasıl dize getirdin eşini senacım
Valla ben bişey deyince çocuğunu kıskanan anne oluyordum tartisiyorduk. Hatta en son dedim ki gör bak bakalım ben opturuyor muyum. O da dedi napcan ? Sen nasılsa evden bı bahane için çıkacaksın atlar taksiye anneme giderim yine de çocuğumu yikatmam dediydim anlamadım ki benle tartışan adam bu hale nasıl geldi. Hatta çok taze bir örnek daha akşam annanemler geldi bı saat durup gittiler hayırlı olsuna gelmişlerdi. Benim tarafim övünmek gibi olmasın çok gorguludur. Eşimin tarafı geldiğinde uzun uzun oturur. Bu zamana kadar da hep eşimin tarafı geldi gelip giden oldukça çocuk huysuzlasiyor uyanıyor herkes görmek istiyor uyku düzeni bozuluyor dedim diye yine içten içe ayipladiydi beni. Yani bişey dememişti de bakışlarından anladım . Yine bir sürü haber gönderen olmuş çocuk görmeye gelicez diye. Annanemler gittikten sonra dedi ki ben bı sure erteliycem gelenleri yaa oğlumun keyfi kaçıyor bunu ben deyince tartışıyoruz işte illa yaşayıp kendi görecek

Yine sayfalarca oku oku zor biten mesajları bitirdim 2-3 gündür kuzenim yanımda kalıyor, onla hazırlık, sohbet muhabbet derken buraya pek giremedim havalar yağmurlu her gün yürüyemiyorum ama pilates topu, çömelme, hurma, perine masajı ve ev içinde merdiven inip çıkma gibi rutinlere devam, reelde etrafımdaki arkadaşlarım pıtır pıtır doğuruyor, ben de haliyle çok sabırsızım
Bana da tahmin bana da tahmin karamela sepeti
zeytinyağını hafif benmari usulü ısıtıp yapıyorum canım ben
Kızlar ben doğurdum sabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Ayyy maşallah hadi hayırlı olsun, güzel bi kavuşma olmuş, Allah ayırmasın

Mammamia2 sen naptın canımm??

Kız benim rahat adam bile temizliği düşünüyorsa bebek için herkez düşünür:)))
Ya benim eşim benden titiz
Hatta ben biraz safoyum kızı nasıl büyüttüm bilmem bu salaklıkla

Zaradan tulum falan aldım bugün birinin sırtında çıtçıt var eşim görünce direkt dedi ki ‘’ee bu bebeği acıtır sırtında çıtçıt ne alaka’’
Benim aklıma bile gelmedi valla bu
değiştircem tabi ilk gidişte
O salaklarda niye öyle yaptıysa

Ay ne güzel işde benim kocam hiç dikkat etmez böyle şeylere hep ben uyanık olmak zorunda kalırım.kıyafetlere gelince acayip saçma şeyler var ablam almış bana hediye lcw den önü bildiğin kışlık kıyametlik arkası penye ince:)))) önü kıslık arkası yazlık 2 çocuklu ablam da nasıl aldıysa onu artık:)))

Hastanede elim boş canım kendimi toparladım artık yazabilirim evde iş bitmez belki giremem bile ikizler ilk gece çok ağladılar birbirlerinden ayrı yataklardaydılar sabah hemen tek yatağa yan yana yatırdım ondan beri daha huzurlular kafalarını birbirlerine yaslayıp koklaşıyorlar inanılmaz güzel, kilo kaybedince derin uyudular halsizleştiler ama sürekli uyandırmaya çalışıyorum hızlı toparlansınlar diye 2şer saate emziriyorum 20şer dakika sürüyor bez değiştir koklaş öpüş resimlerini çek bakımlarını yap derken işleri hiç bitmiyor ablalar geldi gördüler Harika fotoları var birarada Allah herkese göstersin öyle güzellikler kıyafetleri çok küçük almamıştım 50cmden başlıyor genelde onlar rahat oldu çokta büyük durmuyor ama çıtçıtlı atletleri 0 aylıktı onlar sanırım hastaneden çıkıncaya kadar sonra kullanamayız çok küçük omuzları daraltıyor, kızım 46 cm oğlan 49 ikisinede bir boy büyük atlet gerekiyor
Epidural kesinlikle öneriyorum canım öncekiler de epiduralli benim rahattı doğumlarım, zaten bu Doğumda ister misin diye bile sormadılar olmak zorundasın dediler seve seve yaptırdım büyük rahatlık.. tabi kişiye göre etkisi yan etkisi değişebilir onun da kararını dr veriyor zaten gerekli kontrolleri yapıp

Ah ne guzel
Benım ailede çok anlayışlı
Ablam iki çocgu olmasına ragmen gelir evımı temızller yemegım yoksa yapr gider
Eş çok önemli benımkı aşırı anneci ,annesine toz kondurmıyor hatalarına rahme

İyi yapmışsın canım
Ben bide en köşe bucak ücra avm seçtim ki millet hurra girişmesin diye öyle oluncada serbest serbest çok gezdim işte olmadı tutturamadım olayı
Hangi avm o ya bana da söyle Valla sırf insan kalabalığından ayağımı dışarı atasım gelmiyor. Zaten sıcak bir de kabalık hiç çekilmiyor tiksindim insanlardan

Benim ki annesinden daha bilgili olduğuma iyice kanaat getirdi nihayet. Normalde de anneci değildir babaci bizim ki kayinbabam da aramış beni diyor ki çocuğun göğsüne bı yazı yaz as "beni öpme şeker verme " ya dedim ne kral adamsın. Kendi kendime de dedim ki kayınvalidem beni yikayalim diye darlarken keşke adama bı citlativerseydim kendi kendimi yiyip bitirmisim . Sonra dedim iyi ki adını koymuşum baba. Her anlamda arkamda ya Allah razı olsun

Bu kaynanalar da herşeyi cok biliyor bizimkide tutturuyor tuzlicam diye neymiş teri kokmazmış sonra ben izin vermem alınırsa alınsın.

Hellooo Kız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
2- B bibliyofil_k ağda yaptırdı mı?
3- 10 kilodan az alan kaldı mı? ( inş kalmamistir)
4- Meylen perine masajı yapmaya devam ediyor mu?
5- Herkes iyi mi ❤

Hepinizi özledim, ben sanki 7. Ayıma geri döndüm. Hergün dışarıdayım. Ağrı sızı sancılar gitti. Benim kız gelmeyecek sanırım daha +16 oldum (buçuğu da var caktirmiyorum)
Öpücükler ❤❤❤

Hosgeldinnnnnnn

çınladı mı kız kulakların bol bol konuştuk arkandan

28 Haziran

Hoşgeldin , KK’ya gelsin diye, kocama vermediğim şifremi teklif ettiğim kadın B bskscl

hoşgeldin vukuatlar kraliçesi
ben daha doğurmadım ama heran doğurabilirmişim doktorum öyle dedi bugün doğurmazsam 1 temmuz sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…