- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Valla ben bişey deyince çocuğunu kıskanan anne oluyordum tartisiyorduk. Hatta en son dedim ki gör bak bakalım ben opturuyor muyum. O da dedi napcan ? Sen nasılsa evden bı bahane için çıkacaksın atlar taksiye anneme giderim yine de çocuğumu yikatmam dediydimBenımkı tam tersi annesi ne derse o cok sinir oluyorum
Nasıl dize getirdin eşini senacım
Bana da tahmin bana da tahmin karamela sepetiHehe şaldır şaldır
Bence sorun olmayacak, hiç beklemediğin bi anda, ağrın sızın yokken, hiçbir belirti yaşamazken, bir gece ansızın suyun gelcek ve 1-2 saat sonrasında da doğumun başlayacak.. Bence bir hafta falan var senin doğuma
zeytinyağını hafif benmari usulü ısıtıp yapıyorum canım benKızlar önümüzdeki hafta benide parmaklayacak dr şimdiden mideme kramplar girmeye başladı
Perine masajı yapan kızlar ne yağıyla ne sıklıkta yapıyorsunuz bende başlayacağım artık birde şu ahududu yaprağı çayı vardı buldunuz mu içtiniz mi ben baktım nette satışı var
Ayyy maşallah hadi hayırlı olsun, güzel bi kavuşma olmuş, Allah ayırmasınKızlar ben doğurdumsabah nst ye geldim 9 da sancım çıktı. Doktor 12 buçukta aldı bebişimi. 4095 gr 53 cm doğdu oğlum
Ya benim eşim benden titizKız benim rahat adam bile temizliği düşünüyorsa bebek için herkez düşünür:)))
Ay ne güzel işde benim kocam hiç dikkat etmez böyle şeylere hep ben uyanık olmak zorunda kalırım.kıyafetlere gelince acayip saçma şeyler var ablam almış bana hediye lcw den önü bildiğin kışlık kıyametlik arkası penye ince:)))) önü kıslık arkası yazlık 2 çocuklu ablam da nasıl aldıysa onu artık:)))Ya benim eşim benden titiz
Hatta ben biraz safoyum kızı nasıl büyüttüm bilmem bu salaklıkla
Zaradan tulum falan aldım bugün birinin sırtında çıtçıt var eşim görünce direkt dedi ki ‘’ee bu bebeği acıtır sırtında çıtçıt ne alaka’’
Benim aklıma bile gelmedi valla bu
değiştircem tabi ilk gidişte
O salaklarda niye öyle yaptıysa
Hastanede elim boş canım kendimi toparladım artık yazabilirim evde iş bitmez belki giremem bileLaL kuzu ikiz anneliği demek istedim. Tekden çok mu zor. Uykuları nasıl kuzuların. Evdeki minnoşlar gördü mü ikizleri nasıl karşıladılar ve son olarak da newborn kıyafetler nasıl oldu. KUZU biraz dinlen diye beklemiştim ama yeri gelmişken sorayım, sen bana örnek olacaksın biraz. Vakit buldukça yaz canım
Epidural kesinlikle öneriyorum canım öncekiler de epiduralli benim rahattı doğumlarım, zaten bu Doğumda ister misin diye bile sormadılar olmak zorundasın dediler seve seve yaptırdım büyük rahatlık.. tabi kişiye göre etkisi yan etkisi değişebilir onun da kararını dr veriyor zaten gerekli kontrolleri yapıpTuzlama mantığı yani anladım canım. Bana da yıkatacak mıyız dediler asla dedim.
Canım Allah razı olsun dualarına yürekten amin diyorumO riskinde farkındayım kuzum ikinci bebek sezeryanada gidebilir. Ben kendimi sezeryan olasılığına da alıştırdım sonuçta çoğul gebelikte belli olmaz son dk kadar durumlar. Sen epidural öneriyorsun değil mi rahat ettin
Canım çok sağol az kaldı gerçekten son demlere geldik çok şükür
Konuşuyoruz bu sefer kendi konuşmuyor sanki lohusa kendiKız azcık konusun kocalarınıza korkmayın .çocuk benim cocuğum var mı yapmıyorum yada yaptırmıyorum diyivercen
Ah ne guzelValla ben bişey deyince çocuğunu kıskanan anne oluyordum tartisiyorduk. Hatta en son dedim ki gör bak bakalım ben opturuyor muyum. O da dedi napcan ? Sen nasılsa evden bı bahane için çıkacaksın atlar taksiye anneme giderim yine de çocuğumu yikatmam dediydimanlamadım ki benle tartışan adam bu hale nasıl geldi. Hatta çok taze bir örnek daha akşam annanemler geldi bı saat durup gittiler hayırlı olsuna gelmişlerdi. Benim tarafim övünmek gibi olmasın çok gorguludur. Eşimin tarafı geldiğinde uzun uzun oturur. Bu zamana kadar da hep eşimin tarafı geldi gelip giden oldukça çocuk huysuzlasiyor uyanıyor herkes görmek istiyor uyku düzeni bozuluyor dedim diye yine içten içe ayipladiydi beni. Yani bişey dememişti de bakışlarından anladım . Yine bir sürü haber gönderen olmuş çocuk görmeye gelicez diye. Annanemler gittikten sonra dedi ki ben bı sure erteliycem gelenleri yaa oğlumun keyfi kaçıyor bunu ben deyince tartışıyoruz işte illa yaşayıp kendi görecek
Hangi avm o ya bana da söyleİyi yapmışsın canım
Ben bide en köşe bucak ücra avm seçtim ki millet hurra girişmesin diye öyle oluncada serbest serbest çok gezdim işte olmadı tutturamadım olayı
Benim ki annesinden daha bilgili olduğuma iyice kanaat getirdi nihayet. Normalde de anneci değildir babaci bizim kiAh ne guzel
Benım ailede çok anlayışlı
Ablam iki çocgu olmasına ragmen gelir evımı temızller yemegım yoksa yapr gider
Eş çok önemli benımkı aşırı anneci ,annesine toz kondurmıyor hatalarına rahme
Bu kaynanalar da herşeyi cok biliyor bizimkide tutturuyor tuzlicam diye neymiş teri kokmazmış sonra ben izin vermem alınırsa alınsın.Reyhan yapragını dövup zeytinyağı ile karışım yapıp bebeğin vucuduna sürüyorlar
Büyüyünce teri pis kokmasın diyeymiş
Kaynanam 3 gunde bir sürüuor sinir olmaya başladım bugun sürme dedim ,süreceksende az koy dedim alındı bana
Offffffff
HosgeldinnnnnnnHelloooKız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
2- B bibliyofil_k ağda yaptırdı mı?
3- 10 kilodan az alan kaldı mı? ( inş kalmamistir)
4- Meylen perine masajı yapmaya devam ediyor mu?
5- Herkes iyi mi ❤
Hepinizi özledim, ben sanki 7. Ayıma geri döndüm. Hergün dışarıdayım. Ağrı sızı sancılar gitti. Benim kız gelmeyecek sanırım daha+16 oldum (buçuğu da var caktirmiyorum)
Öpücükler ❤❤❤
çınladı mı kız kulakların bol bol konuştuk arkandanHelloooKız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
5- Herkes iyi mi ❤
Hepinizi özledim, ben sanki 7. Ayıma geri döndüm. Hergün dışarıdayım. Ağrı sızı sancılar gitti. Benim kız gelmeyecek sanırım daha+16 oldum (buçuğu da var caktirmiyorum)
Öpücükler ❤❤❤
Kanada lokumum seni de özledimHosgeldinnnnnnn
Yine sayfalarca oku oku zor biten mesajları bitirdim2-3 gündür kuzenim yanımda kalıyor, onla hazırlık, sohbet muhabbet derken buraya pek giremedim havalar yağmurlu her gün yürüyemiyorum ama pilates topu, çömelme, hurma, perine masajı ve ev içinde merdiven inip çıkma gibi rutinlere devam, reelde etrafımdaki arkadaşlarım pıtır pıtır doğuruyor, ben de haliyle çok sabırsızım
Bana da tahmin bana da tahmin karamela sepeti
zeytinyağını hafif benmari usulü ısıtıp yapıyorum canım ben
Ayyy maşallah hadi hayırlı olsun, güzel bi kavuşma olmuş, Allah ayırmasın
Mammamia2 sen naptın canımm??
Ay kız okuyamadım ki, masallah dibine vurmuşsunuz çeneninçınladı mı kız kulakların bol bol konuştuk arkandan
Bende seni özledim minik kuşum benimmKanada lokumum seni de özledim
Valla ben Londra'ya gidip bu karamelden makas alacağım ❤ tam bir şekerpare ❤❤
Ben rujlu teyzelerle olan anılardan bahsettim de bunlar hep sana doğurdu dediler benden duymuş olmaAy kız okuyamadım ki, masallah dibine vurmuşsunuz çeneninKulaklarım da çınlamadı inşallah ben yokken beni övmüşsünüzdür
hoşgeldin vukuatlar kraliçesiHelloooKız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
5- Herkes iyi mi ❤
Öpücükler ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?