2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende seni özledim minik kuşum benimm pazar günü suni sanciyla doğum yapicam inşallah:) 1 cm açılmam var gebelik şekerim de olduğu için doktorum ben Türkiye dönmeden doğur dedi
Oyy seni yerim Bizim Peloyu bile son düzlükte sollamış canım benim yaa ❤ Hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin Leo ❤❤

hoşgeldin vukuatlar kraliçesi
ben daha doğurmadım ama heran doğurabilirmişim doktorum öyle dedi bugün doğurmazsam 1 temmuz sezeryan
Yaa senin de bebek iriydi degil mi balım? Pazartesi benim de kontrol, bakalım bana ne diyecek. Valla yalan Yok, deli gibi ay sonuna gelsin istiyorum ❤

Hangi avm o ya bana da söyle Valla sırf insan kalabalığından ayağımı dışarı atasım gelmiyor. Zaten sıcak bir de kabalık hiç çekilmiyor tiksindim insanlardan
Teee vialanda gittim isfanbul yeni adı
Bizim buralardakiler çok kalabalık oluyo şişlide

Yoklugun çok farkedildi iyiki geldin

Yaa foto isterim ben ikiz çok seviyorum yaa

Hoşgelişler olaaa
Çeneni tut biraz gitme artık doğurcan oralarda haberimiz olmucak :))
Ve 3. Soruya cevabım

He yaa bana noluyorsa
Sukocugum hani biz aynı gruptaydik, rahat team bizden sorulurdu. Cık cık cık .. Vallahi senden bunu hic beklemezdim
Özür dilerim abla elimde olmadan oldu
O diilde gerçekten öyle oldu belki almışımdır geçen hafta 8 di
Ama ben zaten kilolu kaldım kızım seni 2 yle çarpar dörde bölerim :))

Özür dilerim abla elimde olmadan oldu
O diilde gerçekten öyle oldu belki almışımdır geçen hafta 8 di
Ama ben zaten kilolu kaldım kızım seni 2 yle çarpar dörde bölerim :))
Beni kandirmaya çalışma Sukocugum, neden mi çünkü inanırım 8 ne yaa? Benim sadece bacagimin biri 8 kg aldı. Moraller bozuk uyucaz mecbur

"Tuzlayım da kokma bari" lafı vardır ya Bizde de tuzlu suda yıkanır ama sadece ilk banyoda.

9
Girmeyince doğurdun sandıydımdı
Hoşgeldin başak kankim
Perine masajına devam aynı ben ağrım sızım bitti gitti çünkü benim kız kanala girmemiş

kızlar nabzınız kaç çıkıyor sizin? ben bazen zor nefes alıyorum ölcüm yapıldıgında nabzım 120 civarları çıkıyor. Sizde durumlar nasıl?

Hoşgeldin direk 3. soruya geçeyim 7 kiloyla ben varım

Kızlar sabah bir bakmışsınız ben doğuruyorum diye mesaj atmışım. Fenayım yani Doğum böyle başlıyorsa benimki başladı. Bebeklerin ikisi de acayip toplandı nefes alamıyorum, sürekli çişim var gibi, hafif adet ağrısı gibi tarif edemiyorum bilenler bana bir anlatsın. Biraz da midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…