Oyy seni yerimBende seni özledim minik kuşum benimmpazar günü suni sanciyla doğum yapicam inşallah:) 1 cm açılmam var gebelik şekerim de olduğu için doktorum ben Türkiye dönmeden doğur dedi
Geçen hafta kesin doğuruyorum dedim, anam bu hafta tik yokBen rujlu teyzelerle olan anılardan bahsettim de bunlar hep sana doğurdu dediler benden duymuş olma
Ay sorma valla son anda kızı solladim neyseki Pelo bu durumdan memnun :) çok teşekkür ederiz deli teyzemizOyy seni yerimBizim Peloyu bile son düzlükte sollamış canım benim yaa ❤ Hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin Leo ❤❤
Yaa senin de bebek iriydi degil mi balım? Pazartesi benim de kontrol, bakalım bana ne diyecek. Valla yalan Yok, deli gibi ay sonuna gelsin istiyorum ❤hoşgeldin vukuatlar kraliçesi
ben daha doğurmadım ama heran doğurabilirmişim doktorum öyle dedi bugündoğurmazsam 1 temmuz sezeryan
Teee vialanda gittim isfanbul yeni adıHangi avm o ya bana da söyleValla sırf insan kalabalığından ayağımı dışarı atasım gelmiyor. Zaten sıcak bir de kabalık hiç çekilmiyor tiksindim insanlardan
Yoklugun çok farkedildi iyiki geldinHelloooKız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
2- @compeng ağda yaptırdı mı?
3- 10 kilodan az alan kaldı mı? ( inş kalmamistir)
4- Meylen perine masajı yapmaya devam ediyor mu?
5- Herkes iyi mi ❤
Hepinizi özledim, ben sanki 7. Ayıma geri döndüm. Hergün dışarıdayım. Ağrı sızı sancılar gitti. Benim kız gelmeyecek sanırım daha+16 oldum (buçuğu da var caktirmiyorum)
Öpücükler ❤❤❤
Çok heyecanlandım şuanValla ben Londra'ya gidip bu karamelden makas alacağım ❤ tam bir şekerpare ❤❤
Yaa foto isterim benHastanede elim boş canım kendimi toparladım artık yazabilirim evde iş bitmez belki giremem bileikizler ilk gece çok ağladılar birbirlerinden ayrı yataklardaydılar sabah hemen tek yatağa yan yana yatırdım ondan beri daha huzurlular kafalarını birbirlerine yaslayıp koklaşıyorlar inanılmaz güzel, kilo kaybedince derin uyudular halsizleştiler ama sürekli uyandırmaya çalışıyorum hızlı toparlansınlar diye 2şer saate emziriyorum 20şer dakika sürüyor bez değiştir koklaş öpüş resimlerini çek bakımlarını yap derken işleri hiç bitmiyor ablalar geldi gördüler Harika fotoları var birarada Allah herkese göstersin öyle güzellikler kıyafetleri çok küçük almamıştım 50cmden başlıyor genelde onlar rahat oldu çokta büyük durmuyor ama çıtçıtlı atletleri 0 aylıktı onlar sanırım hastaneden çıkıncaya kadar sonra kullanamayız çok küçük omuzları daraltıyor, kızım 46 cm oğlan 49 ikisinede bir boy büyük atlet gerekiyor
Epidural kesinlikle öneriyorum canım öncekiler de epiduralli benim rahattı doğumlarım, zaten bu Doğumda ister misin diye bile sormadılar olmak zorundasın dediler seve seve yaptırdım büyük rahatlık.. tabi kişiye göre etkisi yan etkisi değişebilir onun da kararını dr veriyor zaten gerekli kontrolleri yapıp
Yok anam yok bir daha dövüşmem kimseyle. Valla isterseniz amuda kalkıp doğum yapın, vallahi ben karışmıyorum. Bu böyle bilinsinYoklugun çok farkedildi iyiki geldin
Hoşgelişler olaaaHelloooKız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
5- Herkes iyi mi ❤
Hepinizi özledim, ben sanki 7. Ayıma geri döndüm. Hergün dışarıdayım. Ağrı sızı sancılar gitti. Benim kız gelmeyecek sanırım daha+16 oldum (buçuğu da var caktirmiyorum)
Öpücükler ❤❤❤
Immmçok severimÇok heyecanlandım şuan
Yarın şekerpare yapiim ben iyi hatırlattın
He yaa bana noluyorsaHoşgelişler olaaa
Çeneni tut biraz gitme artık doğurcan oralarda haberimiz olmucak :))
Ve 3. Soruya cevabım
Özür dilerim abla elimde olmadan olduHe yaa bana noluyorsa
Sukocugum hani biz aynı gruptaydik, rahat team bizden sorulurdu. Cık cık cık .. Vallahi senden bunu hic beklemezdim
Beni kandirmaya çalışma Sukocugum, neden mi çünkü inanırımÖzür dilerim abla elimde olmadan oldu
O diilde gerçekten öyle oldu belki almışımdır geçen hafta 8 di
Ama ben zaten kilolu kaldım kızım seni 2 yle çarpar dörde bölerim :))
"Tuzlayım da kokma bari" lafı vardır yaBelgeselde izlemiştim bişeyi yakıp isiyle sürme yapıyorlardı göz hastalığı olmasın gözleri güzel olsun diye reyhanlıyolardı ter kokmasın mikroplardan arınsın diye bizdede tuzlarlar mesela babannem diyo da çok beklerler
Girmeyince doğurdun sandıydımdıHelloooKız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
5- Herkes iyi mi ❤
Öpücükler ❤❤❤
Tuzlamak deyimi gerçekmiş canım bildiğin tuzlu yosun kundaklayıp yatırıyosun Bi gece dedim onun derisi ne pişer o vicdansızlar"Tuzlayım da kokma bari" lafı vardır yaBizde de tuzlu suda yıkanır ama sadece ilk banyoda.
HoşgeldinHelloooKız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
5- Herkes iyi mi ❤
Öpücükler ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?