2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hemen git hastaneye canım aşağıdan Rahime baskı varsa sürekli tuvalet ihtiyacı bunlar gerçek sancılar

Canım o kesinlikle sanci,bende günde 3-4 defa yaşıyorum bunu. En son nstdeyken yaşadım ama daha hafif ve sancım 55 çıktı

Doktoruna ulaş canım hastaneye git inşallah başlamıştır

Hemen git hastaneye canım aşağıdan Rahime baskı varsa sürekli tuvalet ihtiyacı bunlar gerçek sancılar
Canım Allah razı olsun rahme baskı hissetmiyorum ama iki bebeğinde poposu sürekli elime geliyor o popo değil sancı da olabilir. Lavaboya gittim bu sefer sağıma yattım biraz rastladım gibi karnım hala sert. Azndaha durup gideyim ben olmazsa ya
Canım o kesinlikle sanci,bende günde 3-4 defa yaşıyorum bunu. En son nstdeyken yaşadım ama daha hafif ve sancım 55 çıktı
Ben akşamdan beri bu hissin içindeyim canım. Sürekli olan bir şey bu his sende de öyle miydi? Hiç rahat değilim

evlenmeden önce bacağımdaki geçmeyen ağrıdan ötürü doktora gittiğimde siyatik sinir ağrısı demişlerdi uzun süre b12 kullanmıştım geçmişti ara sıra çok yorgun olduğum zamanlar gece uyutmuyordu. bu gece yine uyutmuyor bilen bilir siyatik ağrısı berbat bisi Allah düşmanımın başına vermesin gerçekten

Geçmiş olsun canım 10 gün kadar önce geçmeyen mecazen değil ciddi ciddi ağlatan Bi bacak kemik ağrısı saplanmıştı banada 3 gün çektim ama korkutmak gibi olmasında doktor bana doğumun bacak ağrısıyla ilgili olabileceğini söyleyip çatı muayenesine gönderdi direk siyatik olduğuna emin misin

Geçmiş olsun canım bu gecenin uyuyamayanları olarak
i
dinlenmeyle geçmezse artarsa yada düzene girerse bekleme ama canım olsun öyle düşünme önlem de olsa boşunada olsa erteleme
Canım sağolasın haklısın az daha bekleyip gideyim ben ne olur ne olmaz

kızlar nabzınız kaç çıkıyor sizin? ben bazen zor nefes alıyorum ölcüm yapıldıgında nabzım 120 civarları çıkıyor. Sizde durumlar nasıl?
Bendede aynı sorun var canım.ilk doğumum spinal sezeryan oldu ameliyat sırasında nabzim 150 oldu doktor korktu uyuttular beni bi yarım saat sonra uyandığımda dikiş atiliyodu

Doğumla ilgili gibi gelmiyor pek başka bir belirti yok çünkü bebek de kıpır kıpır, doğum olsa kanala girip hareket etmezdi herhalde bilemedim
Siyatikte nasıl ağrıyorsa öyle ağrıyor benim genelde diz arkası ya da kalçadan parmak ucuna kadar yayılan sol bacak ağrısı şeklinde oluyor.

Kuzum Eger düzenliyse biliyorsun zaten doğum başlıyor demektir. Aralari uzunsa yalancı doğum sancısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…