2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde kıpır kıpırdı nst de sancı da çıkmadı ona rağmen olabilir diye muayeneye yolladı
Tabi bildiğin Bi ağrıya o bambşka canım inşallah geçer kısa sürede

Uyuyamayanlar klubü
Reflüden yatamıyorum deli gibi uykum var aslında

Saye- hadi hayırlısı bakalım inşallah doğumsa kolaycacık bitsin geçsin
Canım çok sağol inşallah dediğin gibi Doğumsa sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin rabbim

Canım çok sağol inşallah dediğin gibi Doğumsa sağlıkla hayırla kavuşmak nasip etsin rabbim
Doğum sancısı asla rahat vermiyor canım ne yapsan geçmiyor, duş al bu sürelerde de sertleşmeyi yada hissettiğin huzursuzluğun sürelerini not al ve mutlaka hastaneye git hiçbirşey kaybetmezsin eve geri de dönsen için rahat olur nst girer çıkarsın bebekleri dinlersin

Sağol canım duşa gireceğim şimdi bakalım durumlar neyi gösterecek ve duruma göre de gideyim hastaneye

Reactions: LaL

Hoşgeldin beybisi.3.soruya cevap veriyorum 5 kg aldım sadece

Güünaydiiinnnn diyor muşum Oğlanı wc ye kaldırdım uyuyamadım iyi mi Gece ne güzel ilk defa saat 12 den önce uyumuşum.1 saattir debeleniyorum.Ama pes etmedim o uyku buraya gelecek saye sağlıkla gelsin minik kuzuların.Allah yar ve yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin

Ah başakcımm hoşgeldinn neler oldu neler ben doktordan parmak yedim meselaaa ,kilolar bana son dakika golü atıyor +7 oldu +10 heryerciklerim şiştiiii

Oyy seni yerim Bizim Peloyu bile son düzlükte sollamış canım benim yaa ❤ Hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin Leo ❤❤
Valla yaaa bide sen doğurcan diip diip durdu kalktı benden 1 gün önceye gün aldı zaten güya forumda ben 2. 3.falan doğurcaktım hahahaha millet patır patır anam:))

Kızlar nilhüma hanımdan fırsat bulup girmek zor biraz kusura bakmayın . Size bi sorum olacaktı :) bu anestezi baş agrısıyla baslayıp sonra bel karın agrısıyla devam edip bacaklara vurup ve en sonda ayaklardan cıkıp gidecek mi .saçma bişey ama yasıyorum valla.bana anestezi uygulanırken doğru pozisyonu aldım ama sancıdan felaket titrediğim için 4kez girilsi belden bu yuzdende fazlaca agrı yapıyo.yasayan varsa aydınlanmaya ihtiyacım var

Tuzlamak deyimi gerçekmiş canım bildiğin tuzlu yosun kundaklayıp yatırıyosun Bi gece dedim onun derisi ne pişer o vicdansızlar
Aaaa benide tuzlamışlar .tuzlayımda kokma derler:)) valla terimde kokmaz bilmem alaka var mıama öle tuzlayıp yatırmamıslar yıkamadan önce tuz sürüp yıkamıslar babanem sağolsunbizim izmirde yaygındır tuzlamak ama ben tuzlucam mı hayır:))

Son düzenleme:

Ayni durumdayim bende dunden beri artan bir adet agrisi gibi agri gece 3 kere felan agriya uyandim hatta saat 7 8 olsunda doktoru arayayım diye bekliyorum

Bebişim hoşgeldin. Bol bol gez enerjin varsa... Şey bende 8 kg almışım 9 Du ama son 1 haft 1 kg verdim yiyemiyorum valla ondan

Günaydın kızlar ben evdeyim beşe doğru uyudum biraz rahatlayıp ama karnım hala taş gibi. Ağrım yok gibş. Yinede hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum

Ayni durumdayim bende dunden beri artan bir adet agrisi gibi agri gece 3 kere felan agriya uyandim hatta saat 7 8 olsunda doktoru arayayım diye bekliyorum
Canım sanada geçmiş olsun. Ben hastaneye gideyim mi diye hala düşünüyorum. Daha iyi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…