2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım sanada geçmiş olsun. Ben hastaneye gideyim mi diye hala düşünüyorum. Daha iyi gibiyim

Saol kuzum bende duş aldım annemi aradım o gelsin doktora gideceğiz buyuk ihtimalle yalanci kasilmalar ama yinede doktor bi gorsun istiyorum hem catiya baksin normal doguma musait degilse bos yerede sanci cekmek istemiyorum acikcasi hem acilma var mi diye bakar hakkimizda hayirlisi bakalim

Bence mutlaka görün doktora hareketlerii nasil suanda bebislerin ...
Hareketleri iyi canım. Eşime diyeyim izin alıp geri gelsin olmazsa arabayı o götürmüştü
İnşallah Hayırlısı olsun canım. Bende eşime diyeyim geri gelsin olmazsa.

Kizlar meryem ana otundan bahsedilmia nerden bulabilirim bende benide aydinlatin nerdrn aldiniz nasil yapilir falan

kuzum hoşgeldin :))) yaptırmadım hala

Ee bizi tuzlamamışlar bizde kokmayız ki 3 kardeş bacaksızı saymıyorum
Eskidenmiş onlar ya aslı yok astarı yok canım valla koksa benim eşim kokar nevresim değiştirmeye yetişemiyorum öyle terliyo ki anlatamam yani

Günaydın ben bu adamı boşayıp hayatıma bekar anne olarak devam etmeye karar verdim yine uyandırdı vallahi ağzını yüzünü kırıcam yastığı fırlattım gel Bi tane öpim gidim diyo bide
Ben uyansam iyi koltukta uyumuşum bu gelmiş öpsün diye bir sıcrayısım var dedim bebeği doğurtcan bana benim tepkilerde problem var anam normal tepkim yok

Benim kocayıda tuzlamışlar bilmiyorum garı:)))

Günaydın kızlar. Bu ara herkese karşı bir gıcık olma duygusu var içimde sizde de oluyor mu :))
Evet bende de var durduk yere herkese uyuz olacak bişey buluyorum akşam birden eşime sarasım geldi adama demediğimi bırakmadım gece 12 ye kadar çalıştı sürekli aradı daha dikkatli olurum falan dedi sonra tabi bende bi vicdan azabı ama sabah geri gıcık oldum

ben de aynıyım dün eşime gıcık oldum rüyamda anneme bugün de iş arkadaşlarım :))) hepsi hormonlardan arkadaşım :)

Benim eşimde azcık geç kalsa 50 kere arıyorumm :)) adam bana cvp vermekden çalışamıyor:)) bu aralar böyle kuzum

Tuz kadar tehlikeli değil gibi engel olamıyosan bırak sürüversin canım canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…