Günaydın herkese ben bugün 9a kadar uyumuşum inanamıyorum Kalktım dedim acaba dışarda kar falan mı yağdı nasıl uyuyabildim bu kadar Yatmaktan uyuşmuşum resmen
Hellooo Kız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
2- @compeng ağda yaptırdı mı?
3- 10 kilodan az alan kaldı mı? ( inş kalmamistir)
4- Meylen perine masajı yapmaya devam ediyor mu?
5- Herkes iyi mi ❤
Hepinizi özledim, ben sanki 7. Ayıma geri döndüm. Hergün dışarıdayım. Ağrı sızı sancılar gitti. Benim kız gelmeyecek sanırım daha +16 oldum (buçuğu da var caktirmiyorum)
Öpücükler ❤❤❤
Günaydın kardeşler
Durum güncellemesi ve açılış:
-10’da yattım, dizi izledim 12’de uyudum 8’de uyandım, miiiis
-1 kilo vermişim ödemdir ödem çok sevinmiyim
- Tuvalete seferlerimde artış var, dilimde bi şarkı: Benim de popom var, ben de mıçıyorum die die geçiyorum odalardan
- Kasılma yok
- Omurgam balık kılçığı söker gibi sökülüyor dünden beri..
- Saçıma bi fön çekeyim modundayım..
- Pembe rujum nerde?
- Kahve nerdeyse hazır? İsteyen?
- Stop
Aktarlarda bulunuyormuş canım. Bana hacdan getirmişti yakınım. Doğumun başladığını anlayınca suya koyup dua okuyorsun. Üç ihlas, bir Fatiha, 7 inşirah, 7 ayetel kürsi, 1 Meryem,1 Yasin suresi okudum ben
Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Günaydın kardeşler ☺
Durum güncellemesi ve açılış:
-10’da yattım, dizi izledim 12’de uyudum 8’de uyandım, miiiis
-1 kilo vermişim ödemdir ödem çok sevinmiyim
- Tuvalete seferlerimde artış var, dilimde bi şarkı: Benim de popom var, ben de mıçıyorum die die geçiyorum odalardan
- Kasılma yok
- Omurgam balık kılçığı söker gibi sökülüyor dünden beri..
- Saçıma bi fön çekeyim modundayım..
- Pembe rujum nerde?
- Kahve nerdeyse hazır? İsteyen?
- Stop
Ben nefes alabilme derdindeyim sen pembe ruj:)) hayat herkeze adil davranmıyor sen kilo veriyosun ben ödemden ölüyorum:)) bugün dün olan bir terliğim vardı evde artık oda olmuyor ayaklarına bakınca taş devri insanları aklıma geliyor ellerimi kapatırken zorlanıyorum falan filan birden nerden cıktı bı denli ödem hiç anlamadım neyseki azıcık kaldııı bende sürücem pembe ruhları hıh
Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Hellooo Kız çeneniz çekilmesin 300 sayfa konuşmuş koca göbek grubu Tabi ki son 10 sayfayı anca okudum. Lütfen özet geçin bana, en çok merak ettiklerim;
1- Doğuran var mı?
2- @compeng ağda yaptırdı mı?
3- 10 kilodan az alan kaldı mı? ( inş kalmamistir)
4- Meylen perine masajı yapmaya devam ediyor mu?
5- Herkes iyi mi ❤
Hepinizi özledim, ben sanki 7. Ayıma geri döndüm. Hergün dışarıdayım. Ağrı sızı sancılar gitti. Benim kız gelmeyecek sanırım daha +16 oldum (buçuğu da var caktirmiyorum)
Öpücükler ❤❤❤
Bende seni severim canım nasıl dersen öyle olsun ben tartıyı yanlış okuyor olabilirim tabii bir haftafır iki kilo fazla çıkıyor ama o fazlalık sol ayağımda ki ödem sanırım. Ayağımı tanıyamıyorum resmen