2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu sabah bi bacak kasilmasiyla uyandım ki çığlık çığlığa

Eşim de bir uyandı fırladı doğum zannetti sanırım

Nasıl bir kasılmaysa tüm bacağı sardı saniyeler içinde. Hala agriyo üstüne basinca

Günaydın herkese ben bugün 9a kadar uyumuşum inanamıyorum Kalktım dedim acaba dışarda kar falan mı yağdı nasıl uyuyabildim bu kadar Yatmaktan uyuşmuşum resmen

Hoşgeldin sen yokken bu kızlar hep yeni yeni şeyler sipariş verdi, alışverişler havada uçuştu

Günaydın kardeşler
Durum güncellemesi ve açılış:
-10’da yattım, dizi izledim 12’de uyudum 8’de uyandım, miiiis
-1 kilo vermişim ödemdir ödem çok sevinmiyim
- Tuvalete seferlerimde artış var, dilimde bi şarkı: Benim de popom var, ben de mıçıyorum die die geçiyorum odalardan
- Kasılma yok
- Omurgam balık kılçığı söker gibi sökülüyor dünden beri..
- Saçıma bi fön çekeyim modundayım..
- Pembe rujum nerde?
- Kahve nerdeyse hazır? İsteyen?
- Stop

Kizlar meryem ana otundan bahsedilmia nerden bulabilirim bende benide aydinlatin nerdrn aldiniz nasil yapilir falan
Aktarlarda bulunuyormuş canım. Bana hacdan getirmişti yakınım. Doğumun başladığını anlayınca suya koyup dua okuyorsun. Üç ihlas, bir Fatiha, 7 inşirah, 7 ayetel kürsi, 1 Meryem,1 Yasin suresi okudum ben
Kızlar dışarısı resmen buharrrrr bildiğin buhar
Burda da Nisa’n havası var çok serin hava

Ben nefes alabilme derdindeyim sen pembe ruj:)) hayat herkeze adil davranmıyor sen kilo veriyosun ben ödemden ölüyorum:)) bugün dün olan bir terliğim vardı evde artık oda olmuyor ayaklarına bakınca taş devri insanları aklıma geliyor ellerimi kapatırken zorlanıyorum falan filan birden nerden cıktı bı denli ödem hiç anlamadım neyseki azıcık kaldııı bende sürücem pembe ruhları hıh

Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Değil canım sıkma hiç canını geliyorsa o hazırdır artık merak etme sen sevin şimdi yavruna kavuşcaksın

Hoşgeldin
3. Soruna cevap veriyorum ben şu son hafta da almazsam 9la bitiriyorum

9

Girmeyince doğurdun sandıydımdı
Hoşgeldin başak kankim ❤
Perine masajına devam aynı ben ağrım sızım bitti gitti çünkü benim kız kanala girmemiş
Senin en haşır neşir olduğun kankin bir ben bir de kukun ❤❤
Kız o zaman benimki de girmedi daha desene. Aynı senin gibi ağrı sızı kalmadı hiç. Hofff

Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Erken değil canım 38.haftanin içindesin.Saglikla kolaylıkla gelsin bebeğin kollarına ins

Canım erken değil hiç üzülme. Sezeryana giriyormuşsun sağlıkla kavuşun inşallah. Allah yardımcın olsun inşallah

Sayecigim seni severim bilirsin. Ben onu bu seferlik 17 gibi kabul ediyorum
Bende seni severim canım nasıl dersen öyle olsun ben tartıyı yanlış okuyor olabilirim tabii bir haftafır iki kilo fazla çıkıyor ama o fazlalık sol ayağımda ki ödem sanırım. Ayağımı tanıyamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…