Aaaa benide tuzlamışlar .tuzlayımda kokma derler:)) valla terimde kokmaz bilmem alaka var mıama öle tuzlayıp yatırmamıslar yıkamadan önce tuz sürüp yıkamıslar babanem sağolsunbizim izmirde yaygındır tuzlamak ama ben tuzlucam mı hayır:))
Bizim de tuzlanır bebekler. Bal, karanfil, tuz falan filanla macun yapılır bebeğe sürülür ve biraz beklenir. Sonra yıkanır, misler gibi olur ❤ 40indan sonra yapılır. Ben tuzlatirim, hepimiz tuzlandık çünkü
Günaydın herkese ben bugün 9a kadar uyumuşum inanamıyorum Kalktım dedim acaba dışarda kar falan mı yağdı nasıl uyuyabildim bu kadar Yatmaktan uyuşmuşum resmen
Hoşgeldin sen yokken bu kızlar hep yeni yeni şeyler sipariş verdi, alışverişler havada uçuştu
Burada parti malzemeleri satan bir dükkandan aldım canım hepsini. Ayılı lavanta kesesi yaptırdım sadece instagramdan. Balon standı, büyük ayılı kutular, yastık, sepet falan aldım. Foto yükleyebilsem atacaktım. Diğer süslemeleri hastane yapıyormuş canım benim.
Nstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Kukuyla ilişkim kalmadı kocaya devrettim sadece sen Kankicim
Valla girmemiş canım pazartesi çatı muayenem var kemik yapısına bakılacak parmak yicem yine
onu gördüm 1.8 litreydi gözüme küçük geldi benim hastanede bir kıytırık kapı süsü veriyorlarmış . kendim kapı süsü magnet yaptırdım. çikolatayı da sipariş vercem. balon standı aldım. bir de şerbet olursa yeter :))
Ben uyansam iyi koltukta uyumuşum bu gelmiş öpsün diye bir sıcrayısım var dedim bebeği doğurtcan bana benim tepkilerde problem var anam normal tepkim yok
Kukuyla ilişkim kalmadı kocaya devrettim sadece sen Kankicim ❤
Valla girmemiş canım pazartesi çatı muayenem var kemik yapısına bakılacak parmak yicem yine
Benim koca bana yaklaşmıyor artık. Devre arasına girdik pazartesi aynen benim de var. Geçen gittiğimde de yapmıştı bana kanala girmiş mi diye, ben pek etkilenmiyorum yaa acımıyor pek
Burada parti malzemeleri satan bir dükkandan aldım canım hepsini. Ayılı lavanta kesesi yaptırdım sadece instagramdan. Balon standı, büyük ayılı kutular, yastık, sepet falan aldım. Foto yükleyebilsem atacaktım. Diğer süslemeleri hastane yapıyormuş canım benim.
Kız hastanenin yaptıklarına bak mutlaka bazen çok dandik şeyler yapan yerler görüyorum . Eğer öyleyse hiç yeltenmesinler
Bende o balon standından alayım diyorum
Metalik bide o şeffaf tüylü balonlardan koyarım masaya
Kapıya panoyu asıcam
Masa örtüsü ve küvez eteği lazım alan varsa online söyleyiverin bana ???
Bide pano oluyo oluyo ya duvara masanın arkasına ondan yaptırmam lazım ondan yaptıran var mı ?
onu gördüm 1.8 litreydi gözüme küçük geldi benim hastanede bir kıytırık kapı süsü veriyorlarmış . kendim kapı süsü magnet yaptırdım. çikolatayı da sipariş vercem. balon standı aldım. bir de şerbet olursa yeter :))
Hacı şerif aynı gün kargo yapıyor. Ertesi gün elinde oluyor. Adamlar ne kadar hızlı valla şaşırmıştım ben. Kız 2 lt yetmez mi ? Kalanını at dolaba, bittikçe eklersin