Evet ama cuma siparis vermeyin kizlar bekleyip erimesin pazartesi verin siparisleriHacı şerif aynı gün kargo yapıyor. Ertesi gün elinde oluyor. Adamlar ne kadar hızlı valla şaşırmıştım ben. Kız 2 lt yetmez mi ? Kalanını at dolaba, bittikçe eklersin
Ayy o nasıı dudak yarabbimm maşallahKizlar selam kontrolden geldim carsamba sabah 9:35te ameliyathanede olucam bu arada sali gunu gelisimi durdu artik demisyi 2 kontrolde ayni cikmisti bugun biraz daha büyüdüğünü ogrendik cok sevindim zaten kilosunu takmiyorum kafami rahatlatmistim sağlıklı olsun gerisi onemli degil benim guzel bebegimEki Görüntüle 2280784
Valla yalan değil ebe benim canımı baya yaktı açılma var mı diye baktığında içerisi değil dış kemiğim acıyo bastırdıkça anlık bişey ama ter attım yaniBenim koca bana yaklaşmıyor artık. Devre arasına girdikpazartesi aynen benim de var. Geçen gittiğimde de yapmıştı bana kanala girmiş mi diye, ben pek etkilenmiyorum yaa acımıyor pek
Güzelliği maşallahKizlar selam kontrolden geldim carsamba sabah 9:35te ameliyathanede olucam bu arada sali gunu gelisimi durdu artik demisyi 2 kontrolde ayni cikmisti bugun biraz daha büyüdüğünü ogrendik cok sevindim zaten kilosunu takmiyorum kafami rahatlatmistim sağlıklı olsun gerisi onemli degil benim guzel bebegimEki Görüntüle 2280784
Canim googledan gir hesabina ordan yukleniyor uygulamadan bende atamiyorumBurada parti malzemeleri satan bir dükkandan aldım canım hepsini. Ayılı lavanta kesesi yaptırdım sadece instagramdan. Balon standı, büyük ayılı kutular, yastık, sepet falan aldım. Foto yükleyebilsem atacaktım. Diğer süslemeleri hastane yapıyormuş canım benim.
aynen ben de öyle düşündüm hemen geliyor diye sonra sipariş vereyim dedim. Bugun mağazadan bir bakayım görüntüsü güzelse alayım bari o sebili :)Hacı şerif aynı gün kargo yapıyor. Ertesi gün elinde oluyor. Adamlar ne kadar hızlı valla şaşırmıştım ben. Kız 2 lt yetmez mi ? Kalanını at dolaba, bittikçe eklersin
aynen şukocum. ben balon standını n11den sipariş vermiştim 2 tane geldi sıkıntısı yok.tanesi 13 tlydi.Ay bide şerbetlik var dimi
Miadında Doğum haftasına giriyor canım hiç stres yapma bizimde planlı 37+1de alınacak mesela erken olsa ona göre önlem de alalım derdi doktorNstden çıktım. Sancilarim baya yuksek. 90 ları buldu. Ebe senin doğum başlamış gibi görünüyor dedi. Doktoru bekliyorum şimdi. 37+3 oldum erken mi kızlar ya
Amann niye bilmiyorum hastaneye pek hevesim yok benim. Olduğu kadar işte yeter beeKız hastanenin yaptıklarına bak mutlaka bazen çok dandik şeyler yapan yerler görüyorum . Eğer öyleyse hiç yeltenmesinler
Bende o balon standından alayım diyorum
Metalik bide o şeffaf tüylü balonlardan koyarım masaya
Kapıya panoyu asıcam
Masa örtüsü ve küvez eteği lazım alan varsa online söyleyiverin bana ???
Bide pano oluyo oluyo ya duvara masanın arkasına ondan yaptırmam lazım ondan yaptıran var mı ?
Ayy o nasıı dudak yarabbimm maşallah
Tesekkurler teyzoslarGüzelliği maşallah
Hakkında hayırlısı canım inşallah meleğini sağlıkla getir dünyaya
Ya geçen doktor eşimin yanında kafasına dokunabilecek miyim bakalım dedi, bizim ki şokValla yalan değil ebe benim canımı baya yaktı açılma var mı diye baktığında içerisi değil dış kemiğim acıyo bastırdıkça anlık bişey ama ter attım yani
Sen erken pes ettinhiç beklemediğim performans resmen
Tam adamına sordunaynen ben de öyle düşündüm hemen geliyor diye sonra sipariş vereyim dedim. Bugun mağazadan bir bakayım görüntüsü güzelse alayım bari o sebili :)
aslında şunu da beğenmiştim
Onlywood Damacana, Damacana Aksesuarları - GittiGidiyor
Onlywood Damacana, Damacana Aksesuarları GittiGidiyor'da! Aradığınız damacana, damacana aksesuarları ücretsiz kargo imkanıyla kategorimizde sizleri bekliyor.urun.gittigidiyor.com
yanına mika bardak mı alayım kadeh şeklinde?
Kzı söylesene yaptırdıklaırnı nerden bise foto koyarmısınBende iki tane balon standı aldım jardinyer seti ve şerbetlik var bebek küvez yatak süsü kapı süsü çikileta ve dağıtmalık hediye + pano yaptırdım benden bu kadar yeter
Kıro bişeyler koyarlar görürsünAmann niye bilmiyorum hastaneye pek hevesim yok benim. Olduğu kadar işte yeter bee
Mika alaynen ben de öyle düşündüm hemen geliyor diye sonra sipariş vereyim dedim. Bugun mağazadan bir bakayım görüntüsü güzelse alayım bari o sebili :)
aslında şunu da beğenmiştim
Onlywood Damacana, Damacana Aksesuarları - GittiGidiyor
Onlywood Damacana, Damacana Aksesuarları GittiGidiyor'da! Aradığınız damacana, damacana aksesuarları ücretsiz kargo imkanıyla kategorimizde sizleri bekliyor.urun.gittigidiyor.com
yanına mika bardak mı alayım kadeh şeklinde?
Haydaaaa !! Bu grubun kızları da bi değişik ha.. 5 kg aldım dedi yaa !! Canim 5 kg bebek zaten, hiç almamışsın hayin kadın
Rujlu teyzeler kızımın pokunu yesin bi zahmet. Zaten kesin bi kulp bulurlarKıro bişeyler koyarlar görürsün
Hiç senlik değil :))
Rujlu teyzelerde beğenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?