2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günümüz aynı. Ben de mecbur kalkıp iş yapıyorum. İki gündür aşağı vuran ağrı oluyor. Çatı ağrısı dedikleri mi kanala girmeye mi çalışıyor veya sadece büyüyor. Geçen haftalardaki çok çok hareketli hali yok. Yerim dar diyor gibi

Güzel anlatmışsın. Hep limonata, vişne, erik vs. yaptım ama bunu da denemek isterim inş.

Hâlâ karnına bir şeyler sürenler vardır. Expial lipo vardı ben de bitti. Bebe yağı ve vazelin nette okudum. Kullanan var mı? Onlarla devam etsem diyorum..
Canim ben bebe yagini dustan sonra kullaniyorum.Diger turlu liearac kullaniyorum.Vazelin bir.arkadasim kullaniyodu ama bana soyledi hatta hic catlak olmadi vs demsti.Ama vazelin hep petrol ya bence pek.saglikli degil diye dusunuyorum

Canim benim güzel haberlerini bekliyoruz,Allah yardımcın olsun .gör bak doğum bitince korktuğum kadar değilmiş diyeceksin.biz kadınlar nelere dayanıyoruz.Rabbim bize analığı nasıl ettiyse , bizim bunun üstesinden geleceğimizi bildiği içindir.dua et.ya sabır de.bir avzada kurtul insallah Kurumus-Maskara

Kızlar iyi dilekleriniz için tesekkurler. Size soyle bir tavsiyem olacak. Olur da Allah korusun cocuklarınız rahatsızlanırsa burnu akar akmaz doktora koşun.Ciğerlerini dinlemekle anlasılmıyor rontgen sart. Mesela dun doktor ciğerler iyi tedbiren rontgen cekelim dedi ve rontgende yogun bir akciğer enfeksiyonu var dedi. Doktor ilaç ne verirse versin kullanın. Yok ben dogal yontem kullanırım yok ateş dusurucu vermem yok antıbıyotık içmesin diye diye cocuklar iyice hasta oluyor.Bir doktor devlette bir doktor özelde edinin. İkisine de danısın.Cocuklsr hasta olmasın ama olursa da soyledıklerim kulagınıza küpe olsun

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin Dolunay’ına

Canım instagramda bi tarife göre yapmıştım ama detayını tam hatırlayamıyorum tabii ama böyle araba bagajında gitmiş gibi midem bulanmıştı benim tarifde sıkıntı olabilir yada rengi çıksın diye reyhanını abartmış olabilirim Doğumdan sonra kıçı başı toparladığım bir vakit bide senin tarifle yapayım bakalım

Çok teşekkür ederim gerçekten mesajın iyi geldi allahım razı olsun senden inşallah. Rabbim hepimize kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım ben hep böyleydim ki
İnşallah yinede biz doğuma yoralım

Bu defa doktoruma gittiğim de soylicem herşeye normal diyor bakalım yazacakmi son 3 gündür şişlik başladı bende eller ayaklar çok şişti hep hareket ettirmeye çalışıyorum yoksa uyuşuyor hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…