2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kurumus-Maskara canım güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla hayırlıca ve kolayca kurtul inşallah Korktuğun gibi olmayacak bebeğini kucağına aldığında hepsi bitecek bak gör Dualarımdasın canım

Çok teşekkür ederim gerçekten mesajın iyi geldi allahım razı olsun senden inşallah. Rabbim hepimize kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım yarın çok güzel bi gün olacak inşallah senin için rabbim bi nefeste kurtarsın seni inşallah sağ salim al yavrunu kucağına ❤❤

Kızlar sizinde karniniz şekilden şekile giriyor mu benimki bi taraf bombos bi taraf sivri kalıyor bazen korkuyorum hep bi tarafta toplanıyor. Bazende göbek deliği kısmı çukur c şeklinde kıvrılıyor bi tuhaf oluyor .

Kızlar iki gündür kendimi acayip kötü hissediyorum halsizlik her türlü ağrı sızı var. Kalkmak bile zor geliyor hiç enerjim yok dün gece ve bugün akşamdan beri de aşırı midem bulanıyor. Bu haftalarda bulantı yaşayanlar vardı değil mi? Bir de nidicard kullanan oldu mu doktor nst de hafif sancılar çıkmış diye verdi başlamadim henüz

Kuzummm çok teşekkür ederim inşallah öyle olur ağzını yediğimmmm allah razı olsun senden

Canım ben hep böyleydim ki
İnşallah yinede biz doğuma yoralım ❤
kız meylenn, bi yürüyüşe çıkıyım diye niyetleniuorum. Tosba gibi, caddenin bi başından bi başına varmam yarim saat suruyor eğer yürüdüğüm gibi de doğurursam vay gele halime.sanki kalça Kemiklerim ayrılıyor gibi oluyor.sen nasıl dayanıyorsun.
Bu defa doktoruma gittiğim de soylicem herşeye normal diyor bakalım yazacakmi son 3 gündür şişlik başladı bende eller ayaklar çok şişti hep hareket ettirmeye çalışıyorum yoksa uyuşuyor hemen .
Mecbur yazmak zorunda canım, senin yaşam kaliteni engelliyor bu durum. Üzerimi giyemiyorum sabahları dersin. Sabah çok fazla oluyor dersen sana kolluk yazar. Bu doktorlar sigortadan korktuğu için yazmıyor ama senin hakkın olan şeyler . Çorabı da kesin yazdır, cunki doğumdan sonra hemen biten bi durum değilmiş ödem. Zaten havalarda sıcak.ucretsiz alma hakkın varken al elinde bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…