Vallahi yok kız ağrım sızım o yüzden diyorum ya hala hamile değilim diye bak 7.30 gibi çıktım hala dışardayımkız meylenn, bi yürüyüşe çıkıyım diye niyetleniuorum. Tosba gibi, caddenin bi başından bi başına varmam yarim saat suruyoreğer yürüdüğüm gibi de doğurursam vay gele halime.sanki kalça Kemiklerim ayrılıyor gibi oluyor.sen nasıl dayanıyorsun.
Mecbur yazmak zorunda canım, senin yaşam kaliteni engelliyor bu durum. Üzerimi giyemiyorum sabahları dersin. Sabah çok fazla oluyor dersen sana kolluk yazar. Bu doktorlar sigortadan korktuğu için yazmıyor ama senin hakkın olan şeyler . Çorabı da kesin yazdır, cunki doğumdan sonra hemen biten bi durum değilmiş ödem. Zaten havalarda sıcak.ucretsiz alma hakkın varken al elinde bulunsun.
Maşallah sana ya .süpersin vallaVallahi yok kız ağrım sızım o yüzden diyorum ya hala hamile değilim diye bak 7.30 gibi çıktım hala dışardayım
Allah yardımcınız olsun kuzum son 2 3 haftadır bütün belirtilerim kaçtı gitti o yüzden takılıyom böyle
Doğum yaklaştıkça bir enerji basıyor deyorlarVallahi yok kız ağrım sızım o yüzden diyorum ya hala hamile değilim diye bak 7.30 gibi çıktım hala dışardayım
Allah yardımcınız olsun kuzum son 2 3 haftadır bütün belirtilerim kaçtı gitti o yüzden takılıyom böyle
Çok sağol canım çok teşekkür ederimAyyy harikaPlansız doğumlar daha mı avantajlı ne? Çok geçmiş olsun canım, analı babalı büyüsün bebişin
Ben ilk gebeligimde aylarca çektim ne çektim Ağrıdan agladigimi bilirim skolyozum var düşük oranda ona bağladım hep halbuki d vitaminim dusukmus o zaman Dr hiç vitamin vermiyordu bu sefer vitamine boğdu beni birde bebeğin sürekli soldamiBenimde sirt agrim olmasa hamileligim hic zor.degil ama bayramdan bu yana sirtimin sol tarafi yuruyunce is yapinca.kopuyo resmen. Boyle olaniniz var mi ya
Yaaa benim önceden de vardı mide problemlerim, hamileliği öğrendiğim günden beri de var yani. Ama son 1 ayda filan çok çok arttı. Galiba en büyük problemim de bu hamilelikle ilgili. Buna da şükür. Laktozsuz denemedim ama süt bana da iyi geliyor bir süreliğine. Sakız da denedim bende işe yaramadı maalesefAhh kıyamam
Bende aynıyım senin *2 mi
Sakız çiğnemek bana iyi geliyo
Bide soğuk süt laktozsuz
Kızlar iyi dilekleriniz için tesekkurler. Size soyle bir tavsiyem olacak. Olur da Allah korusun cocuklarınız rahatsızlanırsa burnu akar akmaz doktora koşun.Ciğerlerini dinlemekle anlasılmıyor rontgen sart. Mesela dun doktor ciğerler iyi tedbiren rontgen cekelim dedi ve rontgende yogun bir akciğer enfeksiyonu var dedi. Doktor ilaç ne verirse versin kullanın. Yok ben dogal yontem kullanırım yok ateş dusurucu vermem yok antıbıyotık içmesin diye diye cocuklar iyice hasta oluyor.Bir doktor devlette bir doktor özelde edinin. İkisine de danısın.Cocuklsr hasta olmasın ama olursa da soyledıklerim kulagınıza küpe olsun
Yerim onun ellerini maşallahOğlum 37+3 ye 3400 gram doğdu kızlar. Emmeye basladi. Devamlı elleriyle yüzünü kapatıyor aynı ultrasondaki gibi :) biraz ağrım var sezaryenden dolayı. Gazım var cikaramiyorum iki kere zorla yürüdüm çıkmadı. Tavsiyeniz var mı gaz cikarmak icin
Yok,canim solda degil.Benim vitamin.eksikligim vs yok doktorum doguma.hazirliyo vucut kendini dedi.Zaten bu son ay basladi benim cok.zor ama yaBen ilk gebeligimde aylarca çektim ne çektim Ağrıdan agladigimi bilirim skolyozum var düşük oranda ona bağladım hep halbuki d vitaminim dusukmus o zaman Dr hiç vitamin vermiyordu bu sefer vitamine boğdu beni birde bebeğin sürekli soldami
Kızlar saka gibi ya. Dolunayın burnu akıyordu ertesi gun de oksurmeye basladı hafıf doktora goturduk soguk algınlıgı falan dıye dusunuyorduk. Yine zatüre dediler. Kafam durdu. Baska hastaneye götürdüm gene aynı. Nasıl oluyor anlamıyorum. Sapasaglam cocuk film cekiliyor pat akciğer enfeksiyonu. Çok üzgünüm
Benim de bazen bütün gün yanıyo canım. Artık midem de değil resmen boğazım yemek borum komple yanıyor. Endişeleniyorum bazen doğumdan sonra kalıcı hasar bırakır mı bu asitler yemek borumda diyeEve Canim ya.migde asidi okadar yükseliyorki bazen bütün gün bogazim yanıyor. Hatta bazen acaba yine tahrismi oldu yoksa grip mi oluyorum diye dusunuyorum
Surda 3 beş günüm kaldı aslında ama hala karnimda aşağı inmedi.dort gözle inmesini bekliyorum.
Senin sezeryanmi olacaktı canım.tarih belli mi
Benimde sirt agrim olmasa hamileligim hic zor.degil ama bayramdan bu yana sirtimin sol tarafi yuruyunce is yapinca.kopuyo resmen. Boyle olaniniz var mi ya
Magnezyum içince bendeki sırt ağrısı yok olmuştu canım. Ama 36 . Haftada bırakılması gerekiyor .sende artık içemezsin.Benimde sirt agrim olmasa hamileligim hic zor.degil ama bayramdan bu yana sirtimin sol tarafi yuruyunce is yapinca.kopuyo resmen. Boyle olaniniz var mi ya
Amin canım saolMerhaba öncelikle sağlıkla kucagına al canım aramızda 1 gün var neden okadar erkene gün veriyor ?
Ayy ne güzel söyledin inşallah o gün bir an önce gelsin bebişim sağlıkla doğsum bide küveze girmeden yanıma gelirse dünyalar benim olacakOh canım gözünaydın inşallah küveze de gerek kalmadan hemen yanına versinler bütün endişelerin bitsin gitsin
Canisi yanlış alıntıladın sanirimCanım kızın evde mi tedavi görüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?