2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Vallahi yok kız ağrım sızım o yüzden diyorum ya hala hamile değilim diye bak 7.30 gibi çıktım hala dışardayım
Allah yardımcınız olsun kuzum son 2 3 haftadır bütün belirtilerim kaçtı gitti o yüzden takılıyom böyle

Maşallah sana ya .süpersin valla
Amin amin inşallah Allah hepimizinde yardımcısı olsun

Benimde sirt agrim olmasa hamileligim hic zor.degil ama bayramdan bu yana sirtimin sol tarafi yuruyunce is yapinca.kopuyo resmen. Boyle olaniniz var mi ya
Ben ilk gebeligimde aylarca çektim ne çektim Ağrıdan agladigimi bilirim skolyozum var düşük oranda ona bağladım hep halbuki d vitaminim dusukmus o zaman Dr hiç vitamin vermiyordu bu sefer vitamine boğdu beni birde bebeğin sürekli soldami

Ahh kıyamam
Bende aynıyım senin *2 mi
Sakız çiğnemek bana iyi geliyo
Bide soğuk süt laktozsuz
Yaaa benim önceden de vardı mide problemlerim, hamileliği öğrendiğim günden beri de var yani. Ama son 1 ayda filan çok çok arttı. Galiba en büyük problemim de bu hamilelikle ilgili. Buna da şükür. Laktozsuz denemedim ama süt bana da iyi geliyor bir süreliğine. Sakız da denedim bende işe yaramadı maalesef Sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım doğurunca atlatırız umarım devam etmez bu şekilde. Çok amin

Aynen katılıyorum canım.Bende çektirdim ogluma röntgen cuma günü.Ozellikle bronşit zatürre geçiren kuzularimiza dikkat etmeliyiz.Allah tez şifa versin yavruya.

Yerim onun ellerini maşallah Analı babalı güzel günlerde büyüt canım

Yok,canim solda degil.Benim vitamin.eksikligim vs yok doktorum doguma.hazirliyo vucut kendini dedi.Zaten bu son ay basladi benim cok.zor ama ya

Kurumus-Maskara canımmmmmmm inşallah bir avazda doğurursun canım. Yarın Harika bir buluşma seni bekliyor. Düşünsene hayatının dönüm noktalarından olacak Bebeğini göreceğin ilk anı hayal et hiç stres yapma

Kızlar Ben sabahtan beri kıçımın üstüne oturmuyorum. Kendime sürekli iş buluyorum. Bi enerji geldi

Canım Şimdi okudum çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin yavrunun. Bir an önce toparlasin insallah

Benim de bazen bütün gün yanıyo canım. Artık midem de değil resmen boğazım yemek borum komple yanıyor. Endişeleniyorum bazen doğumdan sonra kalıcı hasar bırakır mı bu asitler yemek borumda diye Uzun süre yandıktan sonrası öksürük ve öğürmeye doğru gidiyor. Sende de öyle mi?

Çok az kalmış senin doğumuna. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah Benim karnım da aşağı inmedi ve sanırım inmeyecek. Ikisi de ters duruyor bebeklerin çünkü. Karnın aşağı inmesi için bebeklerin kafalarının doğum kanalına girmesi gerek diye biliyorum

Benim sezaryen olacak evet. 8 Temmuz'da O zamana kadar dayanıcaz artık napalım. Allah başka dert vermesin

Benimde sirt agrim olmasa hamileligim hic zor.degil ama bayramdan bu yana sirtimin sol tarafi yuruyunce is yapinca.kopuyo resmen. Boyle olaniniz var mi ya

Benimde aynı şekilde canım sırtımın özellikle sol tarafı acayip agrıyor,geceleri hep sola dönük yatıyorum belki birazda onun etkisi oluyodur malum iyice ağırlaştıkk bide üst kaburgalarım çok sıkışıyor benim

Magnezyum içince bendeki sırt ağrısı yok olmuştu canım. Ama 36 . Haftada bırakılması gerekiyor .sende artık içemezsin.

Bütün grubu doğum temizliği sarmış bende pazartesiye çağırdım o günü atlatıp heryere örtü sermek isriom kirlenmesin diye perde yıkama konusunda pek bilgim yok burda yazılanları deneyeyim bu sefer. Benim uzaktan kalmalı gelenim çok olacak, yanımda olmaları güzel ama ev pislencek bebek kirli eve gelcek diye stres almaya başladı beni ilk2 hafta ev cümbüş olcak korkuyorum
Kurumus-Maskara canım habelerini heyecanla bekliyorum, bizi fotosuz bırakma
Merhaba öncelikle sağlıkla kucagına al canım aramızda 1 gün var neden okadar erkene gün veriyor ?
Amin canım saol benim 34+6 kaybım var şiddetli preeklempsi, plesanta dekolman, hellp sendromu ve sonunda dic geçirdim, normal hamilelere göre riskim yüksek oluyo bir kere yaşadığım için o yüzden erken alınacak en başında böyle karar verilmişti
Oh canım gözünaydın inşallah küveze de gerek kalmadan hemen yanına versinler bütün endişelerin bitsin gitsin
Ayy ne güzel söyledin inşallah o gün bir an önce gelsin bebişim sağlıkla doğsum bide küveze girmeden yanıma gelirse dünyalar benim olacak sırf onun için yiyip içiom herfün aylardır, ama tam bir poğaça surat olmuş 1 hafta daha aldırabildiğim kdr kilo aldırıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…