2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebek uyandırmak için ne yapmalıyız?
Emzirrcem ne yapsam uyandıramadım ‍♀
2 ssat oldu emzirmiyorum uyuyor

Ay canım benim ya, kıyamam sana.uok benim miğde asidi yükseliyor ama okadar öğürme yada öksürük derecesine gelmiyor.o çok pis oluyordur .Allah sabır versin.seninde az kalmış canım. Hayırlısıyla geçsin insallah zaman.benim tontişin kafa coktandir aşağıda canım. Ama kanala girmedi sanirim ki hala yukarda karnım.ebem şuan en üst seviyede olduğunu söylüyor.bakalim nezaman inecek.
Inşallah hayırlısıyla biran evvel doğum vaktimiz gelir ve bütün sıkıntılarımız biter gider.

çok teşekkür ederim burcu canım inşallah

Kurumus-Maskara mm yarın Kanada saatine göre 8-9 gibi mi hastaneye gideceksin, öyle ise bizim saate göre öğlen 3 - 4 gibi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzz bi avazda kavuş oğluşuna..
Evet canım yarin sabah saat 8 de hastanede olacağım allahın izniyle aynen sizin orayla o saatlere geliyor. Dualarinizi eksik etmeyin inşallah çok teşekkür ederim

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim sayenizde kurtuluyorum stresten valla. Darısı hepinizin başına inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Bebek uyandırmak için ne yapmalıyız?
Emzirrcem ne yapsam uyandıramadım
2 ssat oldu emzirmiyorum uyuyor
Emzirmek istiyorsan gogüsünü ac meme ucunu bebisin agzina dogru getir cenesini hafif okşa o refleksle kokunu alip emmeye başlar uykuya daldikca cenesini oksarsin o emmeye devam eder ayaginin altini da arada uyarabilirsin
..

Kurumus-Maskara
Saglikla al bebegini kucagina insallah hic stres yapacak birsey yok onu kucagina alinca herseyi unutuyorsun .... bak şoyle düsün cok korkunc ve acili birsey olsa herkes tek cocukta kalirdi :) öyle guzel ki evlat kokusu dünyaya bedel sen simdi gözlerini yum saglikla kucagina aldigini düsün bebisini

:) pozitif mesajin için çok teşekkür ederim çok haklısın.annem de öyle diyor,dayanilmayacak gibi olsa 6 tane doğurmazdım der hep :) sağol kuzum benim

Bende kendimi kotu hissediyorum mide bulantisi gibi degil ama enerjisiz halsiz hic bisey yapacak gucum yok gibi.utuler var dag gibi 3-5 parca yaptim yigilcaktim yere.ev isleri gozumde buyuyo yatili arkadas gelcek esimin.o da gozumde buyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…