Bebek uyandırmak için ne yapmalıyız?
Emzirrcem ne yapsam uyandıramadım
2 ssat oldu emzirmiyorum uyuyor
Yanaklarını ısır kesin uyanırBebek uyandırmak için ne yapmalıyız?
Ay canım benim ya, kıyamam sana.uok benim miğde asidi yükseliyor ama okadar öğürme yada öksürük derecesine gelmiyor.o çok pis oluyordur .Allah sabır versin.seninde az kalmış canım. Hayırlısıyla geçsin insallah zaman.benim tontişin kafa coktandir aşağıda canım. Ama kanala girmedi sanirim ki hala yukarda karnım.ebem şuan en üst seviyede olduğunu söylüyor.bakalim nezaman inecek.Benim de bazen bütün gün yanıyo canım. Artık midem de değil resmen boğazım yemek borum komple yanıyor. Endişeleniyorum bazen doğumdan sonra kalıcı hasar bırakır mı bu asitler yemek borumda diyeUzun süre yandıktan sonrası öksürük ve öğürmeye doğru gidiyor. Sende de öyle mi?
Çok az kalmış senin doğumuna. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahBenim karnım da aşağı inmedi ve sanırım inmeyecek. Ikisi de ters duruyor bebeklerin çünkü. Karnın aşağı inmesi için bebeklerin kafalarının doğum kanalına girmesi gerek diye biliyorum
Benim sezaryen olacak evet. 8 Temmuz'daO zamana kadar dayanıcaz artık napalım. Allah başka dert vermesin
Ee benim enerjim hiç düşmedi kiDoğum yaklaştıkça bir enerji basıyor deyorlar
Bütün grubu doğum temizliği sarmışbende pazartesiye çağırdım o günü atlatıp heryere örtü sermek isriom kirlenmesin diye perde yıkama konusunda pek bilgim yok burda yazılanları deneyeyim bu sefer. Benim uzaktan kalmalı gelenim çok olacak, yanımda olmaları güzel ama ev pislencek bebek kirli eve gelcek diye stres almaya başladı beni ilk2 hafta ev cümbüş olcak korkuyorum
Kurumus-Maskara canım habelerini heyecanla bekliyorum, bizi fotosuz bırakma
Amin canım saolbenim 34+6 kaybım var şiddetli preeklempsi, plesanta dekolman, hellp sendromu ve sonunda dic geçirdim, normal hamilelere göre riskim yüksek oluyo bir kere yaşadığım için o yüzden erken alınacak en başında böyle karar verilmişti
Ayy ne güzel söyledin inşallah o gün bir an önce gelsin bebişim sağlıkla doğsum bide küveze girmeden yanıma gelirse dünyalar benim olacaksırf onun için yiyip içiom herfün aylardır, ama tam bir poğaça surat olmuş 1 hafta daha aldırabildiğim kdr kilo aldırıcam bakalım
Evet canım yarin sabah saat 8 de hastanede olacağım allahın izniyle aynen sizin orayla o saatlere geliyor. Dualarinizi eksik etmeyinKurumus-Maskara mm yarın Kanada saatine göre 8-9 gibi mi hastaneye gideceksin, öyle ise bizim saate göre öğlen 3 - 4 gibi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzz bi avazda kavuş oğluşuna..
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimKurumus-Maskara canımmmmmmm inşallah bir avazda doğurursun canım. Yarın Harika bir buluşma seni bekliyor. Düşünsene hayatının dönüm noktalarından olacak ❤❤❤ Bebeğini göreceğin ilk anı hayal et hiç stres yapma ❤❤
Emzirmek istiyorsan gogüsünü ac meme ucunu bebisin agzina dogru getir cenesini hafif okşa o refleksle kokunu alip emmeye başlar uykuya daldikca cenesini oksarsin o emmeye devam eder ayaginin altini da arada uyarabilirsinBebek uyandırmak için ne yapmalıyız?
Aaaaa biz de ummazdik :)) gozün aydin nasilsin bebis nasil sen nasılsın ...Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Biraz anlatsana musaitsen dogum hikayeni nasil gelisti agri sizi vsKızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdumOğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Gözün aydın olsun canım.. Sağlıklabüyüsün bebeğin..Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Ayyy inşallah inşallahDemek ki doğumdan sonra hiç kilo kalmiycak sende canım :)) bende 4-5 litre içiyordum 10 günde 10 kilo gitti hemen hepsi ödem oluyo :))❤
Anammmm kız sennnn,ay ben şokkkk. Hosgeldi oglun sefa getirdiiiKızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
:) pozitif mesajin için çok teşekkür ederim çok haklısın.annem de öyle diyor,dayanilmayacak gibi olsa 6 tane doğurmazdım der hep :) sağol kuzum benimKurumus-Maskara
Saglikla al bebegini kucagina insallah hic stres yapacak birsey yok onu kucagina alinca herseyi unutuyorsun .... bak şoyle düsün cok korkunc ve acili birsey olsa herkes tek cocukta kalirdi :) öyle guzel ki evlat kokusu dünyaya bedel sen simdi gözlerini yum saglikla kucagina aldigini düsün bebisini
Bende kendimi kotu hissediyorum mide bulantisi gibi degil ama enerjisiz halsiz hic bisey yapacak gucum yok gibi.utuler var dag gibi 3-5 parca yaptim yigilcaktim yere.ev isleri gozumde buyuyo yatili arkadas gelcek esimin.o da gozumde buyuyoKızlar iki gündür kendimi acayip kötü hissediyorum halsizlik her türlü ağrı sızı var. Kalkmak bile zor geliyor hiç enerjim yok dün gece ve bugün akşamdan beri de aşırı midem bulanıyor. Bu haftalarda bulantı yaşayanlar vardı değil mi? Bir de nidicard kullanan oldu mu doktor nst de hafif sancılar çıkmış diye verdi başlamadim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?