2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür

Vuhuuuuuuuuu günün sürprizi.Bugünde doğumsuz geçmemiş.Geçmiş olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.Mis gibi içine çek kokusunu.Bol sütlerin olsun.Müsait olunca ayrıntıları bekliyoruz.❤

Gözün aydın canım maşallah Kolay değil tabii. Her şey yoluna girecek kısa zamanda merak etme

Bana bakın @Meylen ve sen niye tüm övgüleri topluyorsunuz Biraz hamile gibi davranın. Bakin bana ye iç yuvarlaan obaaa Kızlar ben mi yoksa bu iki hamile gibi davranmayan kız mı ❤❤

Biraz anlatsana musaitsen dogum hikayeni nasil gelisti agri sizi vs
İki gündür kabızlıktan sancılanıyordum bugün iyiydim oturduğum yerde bi anda bi ıslaklık hissettim ayağa kalkmamla suyum boşaldı ağrım sızım olmadı hiç hemen doktorumu aradım hastaneye geldik hemen hazırladılar ameliyata tabi ben daha ağdaya gitmemiştim bu hafta içi randevu almıştım hemen hemşireler hallettiler onu. Ben aç değildim o yüzden ameliyatta midem çok bulandı o beni zorladı birde şu karına bastırma olayı Ama İnan’ın herşeye değiyor şimdiye kadar boşa yaşamışım onu anladım Allahım hepinize yaşatsın istediğiniz gibi hepinizi öpüyorum

Nazar etcen kendi kendine poponu kaşıı maşallah

Bana bakın @Meylen ve sen niye tüm övgüleri topluyorsunuz Biraz hamile gibi davranın. Bakin bana ye iç yuvarlaan obaaa Kızlar ben mi yoksa bu iki hamile gibi davranmayan kız mı ❤❤

Seninki iyi bebitom.Temizliği bi yapan olsa da bende yatsam yuvarlansam

Su gibi olmuş dogumun maşallah size ... benim hauatta en cok olmaktan mutlu oldugum sey anne olmak ikinci kez insallah tadicam ama hepsi ayri heycan... sütün bol gazınız az olsun

Kizlar rutin banyo tuvalet supurge vs islerini kac gunde bi yapabiliyosunuz.?
Süpürge ve viledayi eşimm yapıyor hamile olmadan öncede öyleydi gunluk temizlikte ama yardima kadin aliyorum tuvaleti iki güne bir cif domestos dokerim ... banyoyu da her dustan cikan çek çeklencekiyor evlendigimizden beri o yüzden kirec lekesi tutmuyor muslugu da her dus alan kurular ... ben duruma gore deterjanliyorum esim su tutuyor siliyor ... boyle esimin destegi cok fazla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…