Rahat team iş başındaSeninki iyi bebitom.Temizliği bi yapan olsa da bende yatsam yuvarlansam
Benim evKizlar rutin banyo tuvalet supurge vs islerini kac gunde bi yapabiliyosunuz.?
Alla allaa ilk defa duyuyorum. Ben gece yatmadan içiyorum ve soluksuz 6-7 saat uyuyorum. Canim o benim bırakamamYa burda bırakılması lazım diyolar benim dr devam diyo
Doğum sancıları olursa hissedilmez diye galbası bırakmak gerekmiş
Bekliyim bende burda
Hamileliğimi unutmaya çalışıyorum ben artıkınnNazar etcen kendi kendine poponu kaşıı maşallah
Eve yeni gidiyorum başak kankimBana bakın @Meylen ve sen niye tüm övgüleri topluyorsunuzBiraz hamile gibi davranın. Bakin bana ye iç yuvarlaan obaaa Kızlar ben mi yoksa bu iki hamile gibi davranmayan kız mı ❤❤
Benim ki zaten gezmecidir. Gece uykudan kalkayım hadi şuraya gidelim diyeyim hayır demezEve yeni gidiyorum başak kankimbenim adama Bişeyler oldu çok şükür nolduysa çok iyi oldu
Kız dur belki yokmuş gibi davranırsam benim bebeklik gelir taktik değiştirdim
Ay ben eve geldim memçoların ucu beyaz beyaz olmuşKızlar bugün itibariyle meme uçlarımda acı başladı. Neyle ilgili acaba? Doğum yaklaştığı için mi, yoksa sütle mi ilgili nedir bu?
Bi de göbeğimde ilk çatlağı da gördüm giderayak şükürÇatlayanlar kulübüne hoşgeldim
Harikasın canım tebrik ederimİki gündür kabızlıktan sancılanıyordum bugün iyiydim oturduğum yerde bi anda bi ıslaklık hissettim ayağa kalkmamla suyum boşaldı ağrım sızım olmadı hiç hemen doktorumu aradım hastaneye geldik hemen hazırladılar ameliyata tabi ben daha ağdaya gitmemiştim bu hafta içi randevu almıştımhemen hemşireler hallettiler onu. Ben aç değildim o yüzden ameliyatta midem çok bulandı o beni zorladı birde şu karına bastırma olayı Ama İnan’ın herşeye değiyor şimdiye kadar boşa yaşamışım onu anladım Allahım hepinize yaşatsın istediğiniz gibi hepinizi öpüyorum
Kuduruklar grubuBenim ki zaten gezmecidir. Gece uykudan kalkayım hadi şuraya gidelim diyeyim hayır demezBiz de az önce girdik. Kız biz dogurucaz herhalde öyle enerji verelim ❤❤
Canım son 4 hafta bırakılması öneriliyor.cunku magnezyum kasları gevsettigi için sancılar gelmiyor, kasılmalar olmuyor diye. Kasılmalar olmayinca da açılma olmuyor.eger dayanabileceksen bırakmayı dene derimBen hala içiyorum canim, neden bırakılması gerekiyor?
Ben yanıyorum ölüyorum susuzluktan. Bi yere giderken 1,5 litrelik su şişemi yanımda götürüyorum nolur nolmazSupersin canim 1.5lt icersem o gun iyisu ictim diyodum bende
Aynen benim de öyle. Evde sürekli hareketsiz kalırsam kendimi daha kötü hissediyorum.Kuduruklar grubu
Bende sabah çıktım 23 de girdim anca
Ve evdeyken daha çok şikayetim oluyor onu anladım
İnşallah canımcım doğum belirtisi olsun buBenim ki zaten gezmecidir. Gece uykudan kalkayım hadi şuraya gidelim diyeyim hayır demezBiz de az önce girdik. Kız biz dogurucaz herhalde öyle enerji verelim ❤❤
Anladım canım. Pazartesi kontrolüm var mutlaka soracağım ❤Canım son 4 hafta bırakılması öneriliyor.cunku magnezyum kasları gevsettigi için sancılar gelmiyor, kasılmalar olmuyor diye. Kasılmalar olmayinca da açılma olmuyor.eger dayanabileceksen bırakmayı dene derim
Süt iniyordur canımKızlar bugün itibariyle meme uçlarımda acı başladı. Neyle ilgili acaba? Doğum yaklaştığı için mi, yoksa sütle mi ilgili nedir bu?
Bi de göbeğimde ilk çatlağı da gördüm giderayak şükürÇatlayanlar kulübüne hoşgeldim
Maşallah ne güzel doğumMeehaba canım detaylica anlatayım,
Bir gun once inceden boyle karnimda ağdet ağrisi gibi agri vardi gece biraz daha hissedilir olmaya basladi 2 3 kere agriya uyandim ama ben hic dogum sancisina baglayamadim nedense en son sabah 5 de kalktim artik uyu uyan dayanamadim birseyler atistirdim 6.30 gibi esimi uyandirdim biraz karnim agriyor sen uyanda ben dusa gireyim dedim dus aldim kahvalti yaptim sonra tek kalmak istemedim esim ise gidecekti annemi cagirayim da sen oyle git dedim hem doktoruda bi ararim gel derse annemle gideriz dedim neyse annem geldi esim ise gitti derken banyo sonrasi boyle bir rahatlama geldi oldugum yerde uyuyacagim annem hadi doktorunu arada gel derse bi gidip gelelim dedi doktorumu aradim bi gel nst ye baglayalim yine de dedi biz hazirlandik tam cikacakken anneme dedim bi lavobaya gireyim oyle cikalim lavobada suyum gelmeye basladi az az once anlayamadim tabi sonra daha hizli bosalmaya basladi anneme seslendim hemen havlu felan ne varsa koyduk artik doktoru aradim apar topar hastaneye gecin hemen dedi biz hastaneye geldik o arada esimde isten geldi hemen ebe geldi beni muayene ettiler 3 4 cm aciklik var dediler anestezi uzmani epidural yapmak icin gelene kadar aciklik 5 6 cm oldu cok hizli ilerledi epidural yapilinca cok rahatladim sancilar 5 dkka da bire dusunce cok agrili olmaya baslamisti artik plates topunun uzerinde biraz hareketler yaptim sonra uzandim 8 cm olmus aciklik yine agrilari hissetmeye baslayinca tekrar ilac verdiler ama yetmedi bir doz daha yaptilar yetmedi baska karisim hazirlayip getirdiler o arada ebe alttan bir daha bakalim dedi bebegin basini goruyorum ıkın dedi bir muddet odamda ıkindım sonra hemen dogumhaneye aldilar 3 5 ıkınmadan sonra doğum gerçekleşti ama dikişli oldu kafası çıkmadi cunku sonrasi esim beni unuttu kiziyla ask yasamaya basladiyani sabah 11 gibi hastaneye geldim 14.30 da kizim dogdu
Birde doktorum 2. Hamilelinge agri hissettiginde hic dusunmeden gelmen lazim ilki bu kadar hizli olduysa 2. De yolda dogurabilirsin dedi
Allahim nazarladan korusun masallah cok uslu akilli bi bebek nerdeyse hic aglamadi cok sukur sutumde geldi hemen guzelce emdi birde ohhh misil misil uyudu simdi 4 gibi emzirmek icin aldim ama tospik kizim uyanmadi hemsire sıkıntı olmaz birak uyusun dinlensin dedi ❤
Çoook uzun yazdim kusura bakmayin ben hep normal doğumdan korktum ilk hamilelik cok uzun surer dayanamam diye dusundum hep o yuzden sizlere de cesaret olur belki diye yazayim dedim.
YaaaKızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?