2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Seninki iyi bebitom.Temizliği bi yapan olsa da bende yatsam yuvarlansam
Rahat team iş başında Ilk defa çalışmıyorum ve evdeyim 10 yıldan sonra. Kocam gelene kadar yuvarlaniyorum. O gelince de dışarı çıkıyoruz. Bizim Meylen hesabi enerji fışkırıyor. Inşallah doğum habercisidir ❤❤

Kizlar rutin banyo tuvalet supurge vs islerini kac gunde bi yapabiliyosunuz.?
Benim ev
Ya burda bırakılması lazım diyolar benim dr devam diyo
Doğum sancıları olursa hissedilmez diye galbası bırakmak gerekmiş
Bekliyim bende burda
Alla allaa ilk defa duyuyorum. Ben gece yatmadan içiyorum ve soluksuz 6-7 saat uyuyorum. Canim o benim bırakamam

Kızlar bugün itibariyle meme uçlarımda acı başladı. Neyle ilgili acaba? Doğum yaklaştığı için mi, yoksa sütle mi ilgili nedir bu?

Bi de göbeğimde ilk çatlağı da gördüm giderayak şükür Çatlayanlar kulübüne hoşgeldim

Bana bakın @Meylen ve sen niye tüm övgüleri topluyorsunuz Biraz hamile gibi davranın. Bakin bana ye iç yuvarlaan obaaa Kızlar ben mi yoksa bu iki hamile gibi davranmayan kız mı ❤❤
Eve yeni gidiyorum başak kankim benim adama Bişeyler oldu çok şükür nolduysa çok iyi oldu
Kız dur belki yokmuş gibi davranırsam benim bebeklik gelir taktik değiştirdim

Eve yeni gidiyorum başak kankim benim adama Bişeyler oldu çok şükür nolduysa çok iyi oldu
Kız dur belki yokmuş gibi davranırsam benim bebeklik gelir taktik değiştirdim
Benim ki zaten gezmecidir. Gece uykudan kalkayım hadi şuraya gidelim diyeyim hayır demez Biz de az önce girdik. Kız biz dogurucaz herhalde öyle enerji verelim ❤❤

Ay ben eve geldim memçoların ucu beyaz beyaz olmuş
Tüm gün sütyenin içinde kaldı süt gelmiş kurumuş galiba
Bi acayip hissettim

Harikasın canım tebrik ederim Allah hiç ayırmasın sizi.

Ben hala içiyorum canim, neden bırakılması gerekiyor?
Canım son 4 hafta bırakılması öneriliyor.cunku magnezyum kasları gevsettigi için sancılar gelmiyor, kasılmalar olmuyor diye. Kasılmalar olmayinca da açılma olmuyor.eger dayanabileceksen bırakmayı dene derim

Maşallah ne güzel doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…